Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
56 דקות לפני, הרוסונרי said:

האשם היחיד זה מיץ׳ שלא מבין שחולבים אותו פה שנים על גבי שנים, כולם עושים עליו סיבוב ומסתבר שגם זרים לא רק ישראלים, במקום שידפוק על השולחן יעיף פה ראשים הוא סומך על אנשים שרק עוקצים אותו , ודופקים את מכבי.

מה 

פורסם ב

החלון העלוב בתולדות מכבי תל אביב.

תעודת עניות לכל מקבלי ההחלטות במועדון.

התנהלות הכי לא מכביסטית שיש שכנראה גם תעלה לנו בצלחת.

אבל אותם זה לא מעניין, העיקר שיש מנויים ,מרצ'נדייז ומחלקת מדיה עם אחלה סרטונים.

אנשים שם כנראה לא חלק מזה, כי נדמה שהם באמת לא מבינים.

פורסם ב
2 דקות לפני, maynard_prica said:

החלון העלוב בתולדות מכבי תל אביב.

תעודת עניות לכל מקבלי ההחלטות במועדון.

התנהלות הכי לא מכביסטית שיש שכנראה גם תעלה לנו בצלחת.

אבל אותם זה לא מעניין, העיקר שיש מנויים ,מרצ'נדייז ומחלקת מדיה עם אחלה סרטונים.

אנשים שם כנראה לא חלק מזה, כי נדמה שהם באמת לא מבינים.

בדיוק

נכנס להם הכסף לכיסים מאיתנו, כל השאר בונוס

מכביסטים הם לא

שיהיה לנו בהצלחה עם לאיוס ואדו

פורסם ב

מה שאני לא מבין זה את עניין מלדה, אם מדמון לא מקבל דקות, אז בשביל צריך אותו בסגל בכלל?

לא אומר שיתנו אותו בחינם, אבל וואלה, גם 100 אלף מוכר, לא תורם לנו במילא וגם לא נראה שיש לו יכולת, שחקן של ראש בקיר.

פורסם ב

מאכזב שלא הביאו רכש והיה צריך אחד כזה בשביל הסיכוי שיצליח.

בד"כ אין פגיעות בינואר, אבל שיש פגיעה אלו הצלחות שיכולות לסחוף לאליפות.

בגלל זה טענתי שצריכים לעשות הכל כדי להביא את מילסון כי סיכי גבוה שהיה מצליח.

בעיני רק בית"ר התחזקו משמעותית עם אצילי והם חזק במאבק. אלא אם שחקן ההתקפה של ב"ש יתברר כבינגו.

פורסם ב

בושה וחרפה

התנהלות כזאת שכונתית לא יאמן שלא הבאנו אפילו שחקן אחד ועוד הגדלנו לעשות ושחררנו את עזו שבכיף יכל לקבל את הדקות שלאיוס ואדו יקבלו 

פורסם ב
1 דקה לפני, BMTA said:

בושה וחרפה

התנהלות כזאת שכונתית לא יאמן שלא הבאנו אפילו שחקן אחד ועוד הגדלנו לעשות ושחררנו את עזו שבכיף יכל לקבל את הדקות שלאיוס ואדו יקבלו 

דווקא אני מבין למה עזו לא נשאר.

אם הוא ישב על הספסל שלנו, אתה בעצם עוצר לו את ההתקדמות שהוא עשה העונה.

כמה דקות פה ושם, לא יודע כמה הוא היה תורם לנו.

עדיף שימשיך להתפתח ויחזור בעונה הבאה עם ניסיון בליגת העל.

עכשיו שאנחנו ממוקדים רק בליגה, אני מאמין שלא יהיה רוטציות כמעט בכלל.

רק במקרה של פציעות חלילה, אז אני מקווה שלאיוס ואדו כן יתרמו, הם שחקני מכבי וצריך לתמוך בהם למרות שהם לא להיט, זה מה שיש ועם זה ננצח.

פורסם ב

לא בא לי לשפוט את החלון הזה לפי איך שהעונה הזאת תיגמר כי גם אם תגמר באליפות החלון הזה הוא ביזיון. 

המון מקום להתחזק בלי אף שחקן שמגיע ולקינוח כישרון צעיר מבטיח בעמדה קריטית שזועקת לחיזוק  שמושאל במקום להיות מוחזר לסגל. 

ציון 1/10 . 

בינגה לנעול בבקשה

פורסם ב

החיזוק של ינואר - אם לא לוקחים אליפות זה לא רק על לזאטיץ׳

פורסם ב

העיקר סקאוט מליברפול הבאנו חחחחחחחחח

פורסם ב

פשוט חוסר בשאיפות והסתפקות בבינוניות.

אבל הלאה נגמר

פורסם ב

השתדלתי לא להגיב מדי באשכול הזה, כי לא ציפיתי שיקרה משהו, וגם כי אמרתי שאולי אולי אולי בכל זאת ולמרות הפסימיות שלי, אתן צ'אנס לשביב הסיכוי שבכל זאת ידהימו את כולנו וינחיתו איזה זר רנדומלי בשנייה האחרונה, אבל אפילו זה לא קרה, ואיכשהו התבאסתי למרות חוסר האמונה. 

אז לא אכתוב שוב את כל דעותיי בכל הקשור להתנהלות המועדון העונה, כי לי כבר נמאס לחזור שוב ושוב על אותו הדבר, ולכם בוודאי נמאס לקרוא, אבל מקווה מאוד (ולא מאמין שזה יקרה) שיהיו מעט חשופים לפנינו ויסבירו את השתלשלות האירועים עד לנקודה זו. 

התחלנו במדיניות של לקנות צעירים בשביל בוננזה כלכלית בעתיד גם במחיר הכאן והעכשיו, הבאנו מאמן שרגיל להיות האנדרדוג ולא הפייבוריט (וזה לא מעבר קל בין זה לזה), וגם כשכולנו ראינו בתחילת העונה שהסגל לא מאוזן דיו, החליטו מי שהחליטו שעם זה נצא למלחמה. מבחינת יכולת, לא רק שלא השתפרנו אלה רק נראים פחות ופחות טוב, ושחקנים שעוד היו סבירים בתחילת הדרך, נראים כמו רוח רפאים כיום, ואז הגענו לנקודת החשובה שהיא חלון ההעברות, שלפעמים שינוי אחד קטן יכול לעשות את ההבדל ולהביא לך את התואר, ומה קרה שם??? כלום מכלום, אפילו לא נעשה משהו למראית עין. הסיבות? נשגב מבינתי. האם באמת המאמן שם כל יהבו על הדרישה לא לקבל שום רכש? קשה לי להאמין. היו נסיונות להנחית שחקנים אבל כשלו? אם זה נכון, אז פשלה אדירה של מנספורד, אם לא מוצא שחקן לפחות עד תום העונה שיכול להחליף זר שאפילו לא נספר בסגל, אז זה מוזר מאוד. היו סיבות אחרות שטרם ידועות לנו???.

צר וצער לי לומר זאת, אבל התחושה העונה מצד קברניטי המועדון היא של חוסר הישגיות משווע, כאילו יהיה מה שיהיה, ניקח אליפות? מדהים, לא ניקח? אז לא. זה הכי לא משהו שמסמל את מכבי תחת מיץ'. 

לא חושב שמשהו נעשה בזדון כמובן, ובטוח שכולם רוצים את הכי טוב לטובת המועדון והקבוצה, אבל מרגיש כאילו יש איזשהי נקודת חולשה ולו רגעית וזמנית דווקא בדרג שמעל המאמן, ועם כל חיבתי והערכתי לבן ופרייס, הסגל הבינוני (לטעמי. רשאים לחשוב אחרת) הוא בראש ובראשונה על אחריותם (גם המאמן על אחריותם, אבל כבר לדיון אחר).

זה מה שיש, ועם זה ננצח (בתקווה)..

פורסם ב

מצטער

הכח שניתן לאיש אחד מוגזם ואני מקווה מאוד שזה לא היה טעות קשה

פורסם ב

אליפות על הרצפה ואנחנו אומרים לא תודה הכל טוב לא צריך.

פורסם ב

אפילו החלטה כמו להשאיר את עזו לא היה להם אומץ לקחת. חלון שהוא הכל חוץ ממכביזם. מחדל ספורטיבי

פורסם ב

ועדיין יש לנו סגל מספיק טוב לאליפות.

עכשיו צריך רק שלאזטיץ יעשה שינוי מחשבתי.

פורסם ב

יכול להיות שמקבלי טרופי בפלייסטיישן אם לוקחים אליפות בלי רכש בינואר?

פורסם ב
לפני3 שעות , liron981s said:

בדיוק

נכנס להם הכסף לכיסים מאיתנו, כל השאר בונוס

מכביסטים הם לא

שיהיה לנו בהצלחה עם לאיוס ואדו

אתה מאד מאד מגזים. ואתה תמיד יכול גם לא לשלם. לא מכריחים אותך. אני משלם 30 שנה , זה אף פעם לא היה שיקול. אני משלם כי אני אוהב. 

מי שעובד במכבי, עובד בגלל סיבה. אתה לא "מכביסט" גדול יותר מאף אחד שעובד שם. באחריות. 

פורסם ב
לפני5 שעות , כהן said:

השתדלתי לא להגיב מדי באשכול הזה, כי לא ציפיתי שיקרה משהו, וגם כי אמרתי שאולי אולי אולי בכל זאת ולמרות הפסימיות שלי, אתן צ'אנס לשביב הסיכוי שבכל זאת ידהימו את כולנו וינחיתו איזה זר רנדומלי בשנייה האחרונה, אבל אפילו זה לא קרה, ואיכשהו התבאסתי למרות חוסר האמונה. 

אז לא אכתוב שוב את כל דעותיי בכל הקשור להתנהלות המועדון העונה, כי לי כבר נמאס לחזור שוב ושוב על אותו הדבר, ולכם בוודאי נמאס לקרוא, אבל מקווה מאוד (ולא מאמין שזה יקרה) שיהיו מעט חשופים לפנינו ויסבירו את השתלשלות האירועים עד לנקודה זו. 

התחלנו במדיניות של לקנות צעירים בשביל בוננזה כלכלית בעתיד גם במחיר הכאן והעכשיו, הבאנו מאמן שרגיל להיות האנדרדוג ולא הפייבוריט (וזה לא מעבר קל בין זה לזה), וגם כשכולנו ראינו בתחילת העונה שהסגל לא מאוזן דיו, החליטו מי שהחליטו שעם זה נצא למלחמה. מבחינת יכולת, לא רק שלא השתפרנו אלה רק נראים פחות ופחות טוב, ושחקנים שעוד היו סבירים בתחילת הדרך, נראים כמו רוח רפאים כיום, ואז הגענו לנקודת החשובה שהיא חלון ההעברות, שלפעמים שינוי אחד קטן יכול לעשות את ההבדל ולהביא לך את התואר, ומה קרה שם??? כלום מכלום, אפילו לא נעשה משהו למראית עין. הסיבות? נשגב מבינתי. האם באמת המאמן שם כל יהבו על הדרישה לא לקבל שום רכש? קשה לי להאמין. היו נסיונות להנחית שחקנים אבל כשלו? אם זה נכון, אז פשלה אדירה של מנספורד, אם לא מוצא שחקן לפחות עד תום העונה שיכול להחליף זר שאפילו לא נספר בסגל, אז זה מוזר מאוד. היו סיבות אחרות שטרם ידועות לנו???.

צר וצער לי לומר זאת, אבל התחושה העונה מצד קברניטי המועדון היא של חוסר הישגיות משווע, כאילו יהיה מה שיהיה, ניקח אליפות? מדהים, לא ניקח? אז לא. זה הכי לא משהו שמסמל את מכבי תחת מיץ'. 

לא חושב שמשהו נעשה בזדון כמובן, ובטוח שכולם רוצים את הכי טוב לטובת המועדון והקבוצה, אבל מרגיש כאילו יש איזשהי נקודת חולשה ולו רגעית וזמנית דווקא בדרג שמעל המאמן, ועם כל חיבתי והערכתי לבן ופרייס, הסגל הבינוני (לטעמי. רשאים לחשוב אחרת) הוא בראש ובראשונה על אחריותם (גם המאמן על אחריותם, אבל כבר לדיון אחר).

זה מה שיש, ועם זה ננצח (בתקווה)..

הניתוח שלך לא נכון בעיני. כן, יש שינוי בלהביא פרוספקטים וליצור תמהיל קצת שונה בזרים. זה בסדר גמור בעיני. קצת הלכו לקיצון(עדיף 3 כאלה ו2 יותר מנוסים) אבל אנחנו מדברים על קיץ של מלחמה. הבחירה בלאזטיץ היתה גם בקיץ של מלחמה, הרזומה שלו היה מספיק טוב עבור מקבלי ההחלטות שלדעתי לא מפסיקים לכוון למעלה. לטעון משהו אחר כלפי מיטש ובן זה גובל באי ידיעה או חוסר הבנה מוחלטת על האנשים שאתה כותב עליהם. לא צריך לחפור ולהוכיח את המחוייבות או מקצועיות שלהם, מעשיהם והתארים שלהם מדברים לבד. זה נחמד שלפעמים הטקטיקה לא נראית מספיק טובה, אבל זה רק חלק מההחלטה למנות את לאזטיץ ולהאמין בו. ובמבחן התוצאה עד עכשיו- הם באיזור הסביר, אתה ואני הם אלו שבפאניקה מוחלטת. אולי זה התפקיד שלנו כאוהדים, להיות בפאניקה ותמיד לדרוש אבל במקביל לתמוך ואם אפשר, גם קצת להנות(: אפשר לקבל גם פחות ממושלם. אלו החיים באופן כללי. תיגמר העונה והם יעשו חושבים.

פורסם ב

מי שעוקב אחריי בחודשים האחרונים פה יודע שאני אחד המבקרים החריפים של מכבי העונה, בעיקר לאזטיץ'. 

אבל הביקורת היא תמיד עניינית, היא מכבדת. אני האחרון שימשטר פה תגובות של אוהדים (מי אני בכלל?), אבל אני 

רק אגיד שאם בפורום האוהדים שפה כביכול נמצא תמהיל אוהדים יותר "שרוף" ו-"פנאט" יש פה שלל תגובות 

קשות כאלה ובשפה כזו, אני מאוד חושש שמא (זה יותר מסביר) שבקהל הרחב יש תסיסה גדולה יותר. ועל כלום תאכלס. 

אני מקווה שלא נהרוס לעצמנו השנה, כי העונה שלנו מתחיל החל מיום ראשון ואם נהיה ביחד, זה שלנו. 

למרות הכל. 

פורסם ב

אני מקווה שזהבי יהיה החיזוק של ינואר. המספרים שלו חסרים השנה 

פורסם ב

פעם אחרונה שלא הבאנו רכש בחלון העברות זה לפני 5 שנים בדיוק, אז זה היה בגלל פייר-פליי, הפעם בגלל מאמן סרבי מוזר

ZdMnnV1.jpeg