Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

עזוב, אל תשוואה אותו לקשרי אמצע, תשווה אותו לשחקנים היצירתיים בהתקפה. שיהיה הוגן. גם שם אין לו מה למכור. 

פרדי ורגאס עם 12 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), פרדי ורגאס עם 40 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דיא סבע עם 7 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דיא סבע עם 31 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דור מיכה עם 7 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דור מיכה עם 28 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

אליאל פרץ עם 20 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), אליאל פרץ עם 39 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דן ביטון עם 5 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דן ביטון עם 27 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

הוא מחלץ פחות מחצי מדור מיכה. דיא סבע מחלץ יותר מכפול ממנו. ורגאס כמעט פי שלוש. 

לגמרי לגמרי בגלל זה הבאתי דוגמאות של רפאלוב ופאקינג נאוהל. זה הזוי באמת, והוא עם 0 שערים.

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

עזוב, אל תשוואה אותו לקשרי אמצע, תשווה אותו לשחקנים היצירתיים בהתקפה. שיהיה הוגן. גם שם אין לו מה למכור. 

פרדי ורגאס עם 12 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), פרדי ורגאס עם 40 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דיא סבע עם 7 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דיא סבע עם 31 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דור מיכה עם 7 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דור מיכה עם 28 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

אליאל פרץ עם 20 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), אליאל פרץ עם 39 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

דן ביטון עם 5 תיקולים מוצלחים (דור פרץ עם 8), דן ביטון עם 27 חילוצי כדור (דור פרץ עם 14). 

הוא מחלץ פחות מחצי מדור מיכה. דיא סבע מחלץ יותר מכפול ממנו. ורגאס כמעט פי שלוש. 

תשמע זה משוגע לחלוטין. הוא משחק בעמדה שמשחקים בה שחקנים שפי אלף יותר כישרוניים ממנו והדבר היחיד שהוא אמור להיות טוב מהם זה היכולת לחלץ כדור. אם גם את זה הוא לא עושה ומספרים אין לו, על מה כל הקרדיט הפסיכי הזה? 

מה שאני כן אגיד להגנתו שזה לדעתי (ולא בדקתי מספרים אז זה יותר דעה אישית), תוצר של שיטה. מכבי של לאזטיץ' לא משחקת טוב ולא מספיק מאומנת ושחקנים נפגעים כתוצאה מכך. היה מעניין לראות את הנתונים האלה באחוזים ביחס לסהכ כללי של חילוצי כדור ותיקולים מוצלחים במשחק.

פורסם ב

אני חושב שזה גם התפקיד, אבל בעיקר שהוא מאוד עייף. 

מי שמגיע למשחקים ויכול לראות אותו לאורך דקות רבות, רואה שחקן שמנהל עומס במהלך המשחק. זה מאוד בולט. 

הוא לא תמיד יוצא ללחוץ גבוה, לא תמיד עושה את הפעולה עד הסוף. יכול להיות שיש לנו ציפייה לא ריאלית ממנו, שחקן ותיק וגם הקפטן שלנו שיידע לומר למאמן שהוא צריך שבועיים - שלושה של מנוחה. לשמור גם על עצמו וגם לבוא רענן בהמשך ולתרום לקבוצה. זה לא ריאלי כי הוא לא עשה את זה בעונה הקודמת עם קין וכיום הוא נראה עוד יותר עייף וזה לא נראה שהוא עומד לעשות את זה גם עם לאזטיץ'. 

פורסם ב
לפני9 שעות , hen34 said:

לאיוס בינוני שמתאים לקבוצות קטנות,רכישה יקרה ומטומטמת.

יותר חמור זה השארת אדו שיחד עם לאיוס נותנים לנו צד שמאל של יורדת ליגה.

בינגו לצד שמאל בינואר ואנחנו מניפים צלחת,אם לא אנחנו בבעיה סופר קשה. 

חיפושים אחר כנף

סמי סילברה כישרון אוסטרלי פרץ בליגה המקומית, לפני שנה עבר לצ'מפיונשיפ נתן עונה טובה והושאל, העונה בספסל לא מקבל קרדיט.

UfylJFQ.png

אמיל סיידה הנורבגי ניסה את מזלו בסריה א', הושאל חזרה לרוזנבורג, הליגה הסתיימה עכשיו.

A6QmrQ2.png

פורסם ב

לא יודע כמה אפשר לקחת מזה אבל לאזטיץ' אמר כרגע במסע"ת שהוא מרוצה מהסגל וכנראה שלא יגיע חיזוק בינואר

פורסם ב
15 דקות לפני, דקסטר said:

לא יודע כמה אפשר לקחת מזה אבל לאזטיץ' אמר כרגע במסע"ת שהוא מרוצה מהסגל וכנראה שלא יגיע חיזוק בינואר

עדיף שלא יגיעו

הוא ישמיד אותם

פורסם ב
16 דקות לפני, דקסטר said:

כתבתי את זה פה

לכן אל תבנו על ינואר

הוא חי במציאות מדומה(היה פעם שיר כזה)

אני מקווה שיש קולות אחרים בהנהלה שישנו את זה ואם צריך יזיזו את הכסא שלו.(לא נראה לי)

האיש דיבר על שחקני קצה וספסל זה רק מראה כמה הוא לא יהיה מסוגל להתמודד עם עוד שחקנים כי התירוץ שלו שהוא משתף 22 ואין לו הרכב קבוע .

פורסם ב
20 דקות לפני, erantheking21 said:

כתבתי את זה פה

לכן אל תבנו על ינואר

הוא חי במציאות מדומה(היה פעם שיר כזה)

אני מקווה שיש קולות אחרים בהנהלה שישנו את זה ואם צריך יזיזו את הכסא שלו.(לא נראה לי)

האיש דיבר על שחקני קצה וספסל זה רק מראה כמה הוא לא יהיה מסוגל להתמודד עם עוד שחקנים כי התירוץ שלו שהוא משתף 22 ואין לו הרכב קבוע .

הפול גוטה, הפוך.

אני מקווה שיש קולות אחרים 

של לזטיץ שישנה את החלטת ההנהלה ואם צריך יזיז שולחנות כדי שיהיה רכש.

אתה במכבי מהיום?

הוא הקול של ההנהלה (שלא אוהבת לדבר)

וסך הכל אומר מה שאמרו לו להגיד.

נראה לך הגיוני שמאמן שיש לו רק 6 באנקרים בהרכב וכל הזמן מחפש לשנות מרוצה מהסגל?

אין חיה כזאת.

פורסם ב
37 דקות לפני, דקסטר said:

נהדר! בוא תמשיך לטחון את גבי ופרץ כל 3 ימים עד שלא יישאר להם סחוס

פורסם ב
14 דקות לפני, barak said:

הפול גוטה, הפוך.

אני מקווה שיש קולות אחרים 

של לזטיץ שישנה את החלטת ההנהלה ואם צריך יזיז שולחנות כדי שיהיה רכש.

אתה במכבי מהיום?

הוא הקול של ההנהלה (שלא אוהבת לדבר)

וסך הכל אומר מה שאמרו לו להגיד.

נראה לך הגיוני שמאמן שיש לו רק 6 באנקרים בהרכב וכל הזמן מחפש לשנות מרוצה מהסגל?

אין חיה כזאת.

אני מקווה שאתה צודק

אבל הפעם אני לא מרגיש את זה בוייב

כמו שנה שעברה שפתאום בסוף החלון מכבי שחררו את הגלגל והתחילו להביא שחקנים

הפעם, הרגשה הפוכה.

פורסם ב

אם אני צריך לנחש הוא לא אסרטיבי מול ההנהלה. לא הטיפוס שידפוק על השולחן אלא יותר הטיפוס שינסה לרצות ולהגיד שהכל בסדר. אם זה אכן המצב הסיכוי הכי טוב לרכש זו סיטואציה שמישהו שכבר מוכר להם יהיה זמין פתאום והם יראו את זה כהזדמנות.

פורסם ב

אם יש משהו שלמדתי על לאזטיץ מאז שהוא מונה זה שהוא אומר את האמת ולא משקר או מסתיר, אלא אומר בצורה ישירה את מה שהוא באמת חושב. והוא באמת מאמין שלא צריך חיזוק ושהסגל שלו מספיק טוב, ככה פשוט.

פורסם ב
22 דקות לפני, הישראלי היפה said:

תם הטקס.

אפשר לסגור את העונה.

אולי עדיף ככה מאשר לזרוק מליוני יורו על רכש שהשיטה של לאזטיץ רק תהרוס. לסחוב איתו עד הקיץ זו כנראה גזירה שנצטרך לחיות איתה, בתקווה שכשירד הלחץ מאירופה נראה כמו קבוצה. מקום 3 מוביל לאירופה, לא מאמין שנסיים מתחת.

בקיץ תהיה הרבה עבודה, בעיקר באיתור מאמן מתאים

פורסם ב

איזה הבדל ברעב להצלחה

בכר: "אשמח שאצילי יגיע. נתחזק בעוד עמדות". קוז'ק (מקום ראשון בכושר הכי טוב בארץ): "צריך עוד עומק לסגל כדי לרוץ עד הסוף"

לאזטיץ (הקבוצה שלו שעמומון ענק ובלי כישרון אישי לא רואה גול ביום בהיר): "לא צריך חיזוק, אני אוהב את הסגל הזה, יש שחקנים שצריכים זמן" הוא אשכרה חושב שהגיע לסוג של באצקה הישראלית...

פורסם ב

הדבר היותר מדאיג זה מה שהוא אמר לגבי פרץ וקניקובסקי וההתעקשות שאין להם תחליף. הייתי אומר שיש פה איזשהו פרדוקס- אם אין לך תחליף ואתה גומר על השחקנים, למה שלא תרצה רכש?

פורסם ב

צריך כאן התערבות כירוגית של פרייס ומנספורד שיגידו לו שכן צריך מתיחת פנים.

פורסם ב
לפני7 שעות , judymaccabi said:

אם יש משהו שלמדתי על לאזטיץ מאז שהוא מונה זה שהוא אומר את האמת ולא משקר או מסתיר, אלא אומר בצורה ישירה את מה שהוא באמת חושב. והוא באמת מאמין שלא צריך חיזוק ושהסגל שלו מספיק טוב, ככה פשוט.

זה 100% נכון. בניגוד לחלק מהמאמנים הקודמים שהיו מדברים רבע שעה ולא אומרים כלום, הוא באמת מדבר ישיר ומה שהוא מאמין בו. 

פורסם ב
On 15.12.2024 at 22:44, Armagedon said:

צריך כאן התערבות כירוגית של פרייס ומנספורד שיגידו לו שכן צריך מתיחת פנים.

מאמין שיגיע חיזוק. 

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

מאמין שיגיע חיזוק. 

הרגע לאזטיץ אמר שלא

פורסם ב
12 דקות לפני, Elirandani said:

אז אמר

מסתמן שיהיו כרגע רק עזיבות של כמה שחקנים שלא בתוכניות (הרגשה שאנסטה ביניהם)

אם יבוא מישהו אז רק מושאלים