Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
10 דקות לפני, מכביסט לעד said:

חוץ מזה הייתי גם מביא את נועם בן הרוש שיוכל לשמש גם כמגן ימני וגם כמגן שמאלי במקרה הצורך (דוידזאדה נראה בדרך לפרישה). 

אם יש אפשרות להביא ישראלי מעניין כמו כנעאן, יונה, קארצב (במקום סיסוקו) וכו׳ זה צריך לקרות. 

כמובן צריך גם להיפטר מניר ביטון (הארכת חוזה הזויה), אבישי כהן (עוד יותר הזויה) ומלדה (עדיפות להשאלה כי בכל זאת השקענו בו כסף והוא יחסית צעיר). אסור לחזור על הטעויות שלנו ולשחרר אותם בחינם לבית״ר/ב״ש. 

את נועם בן הרוש הייתי מביא כבר אתמול. גם את כנעאן הייתי שמח לקבל.

ביונה לא הייתי משקיע סכומים גדולים. לא חושב שיש לו את האופי המתאים. הוא אפילו לא פותח בבית"ר.

פורסם ב
לפני1 שעה , PLASTOMAN said:

את נועם בן הרוש הייתי מביא כבר אתמול. גם את כנעאן הייתי שמח לקבל.

ביונה לא הייתי משקיע סכומים גדולים. לא חושב שיש לו את האופי המתאים. הוא אפילו לא פותח בבית"ר.

השניים הראשונים אגב מסיימים חוזה בקיץ ככה שהמחיר אמור להיות די נוח. 

לגבי יונה, יש בו משהו שנראה מיוחד מבחינת כישרון ויחד עם זאת גם הרגשה שמדובר בעוד כישרון צעיר מביתר שבסוף מסיים בלי כלום (על שם קלטינס, אזולאי וכו׳). לא הייתי מתאבד עליו. הייתי מביא אותו בעסקה סבירה (מיליון יורו + שחקנים לא נחוצים לדוגמא), אבל לא חושב שבית״ר יסכימו נוכח מצבם בטבלה.  

פורסם ב
לפני2 שעות , רן יעקובי said:

אסנטה הוכיח לא מעט שהוא לא פוטנציאל אלא שחקן הגנה לגיטימי וגם דיי טוב.

לגבי סיסוקו, ההתחלה שלו הייתה מבטיחה והוא היה נראה מעולה, משהו קרה לו וצריך להבין מה.

כבר אנחנו ב4 זרים, לגבי ה-2 האחרים? כן או להשאיל או למכור.

אסנטה הראה יכולת טובה בחלק מהמשחקים לצד ליקויים וטעויות שגרמו לו לצאת מההרכב. 

הוא אחלה שחקן, אבל פחות טוב מרז שלמה ואין לו יתרון בולט על נחמיאס/למקין. 

הוא לא הזר הראשון שהייתי משחרר, אבל הוא לא משדרג אותנו כזר בניגוד לסטואיץ׳ ובעמדה שלו יש מספר שחקנים טובים אז הוא לא מאוד נחוץ. לא הייתי משחרר, אבל כן משאיל. 

סיסוקו היה נראה טוב בהתחלה, אבל כבר ראינו עם לא מעט זרים שההופעות הראשונות לא באמת מצביעות על היכולת עצמה. מאז המשחק נגד ב״ש (שבנס לא שילמנו על הטעויות שלו) הוא לוקה במסירות, בתיקולים ובבניית המשחק. 

הוא ממש לא משדרג אותנו כזר ולכן אין טעם להשאיר אותו. גם אותו לא הייתי משחרר אלא משאיל.

שוב, לא רואה אותנו מחליפים יותר משני זרים בינואר (גם זה יפתיע), אבל זה משהו שצריך לקרות. 3 זרים חדשים יכולים לשנות עונה. 

גם בראייה עתידית לקראת הקיץ, אם היכולת של שניהם לא תשתפר אין סיבה להשאיר אותם פה לעונה הבאה. 

אנחנו לא יכולים להיות חממה של שחקנים זרים. הניסיון הזה כשל. 

פורסם ב
57 דקות לפני, מכביסט לעד said:

שוב, לא רואה אותנו מחליפים יותר משני זרים בינואר (גם זה יפתיע), אבל זה משהו שצריך לקרות. 3 זרים חדשים יכולים לשנות עונה. 

גם בראייה עתידית לקראת הקיץ, אם היכולת של שניהם לא תשתפר אין סיבה להשאיר אותם פה לעונה הבאה. 

שמע, אם יביאו זר אחד ראוי בינואר זה נס, אז אתה מדבר על להחליף את אסנטה? 

לא נראה שמכבי בעניין של ינואר בכלל

פורסם ב

איזה רכש?

לזאטיץ' מחזיק 2 הרכבים, הבן אדם  עושה פה מודים של כדורסל, יש לו רוטציה רחבה ולא הרכב קבוע, אתם רוצים לעשות לו קשיים בלילה ? 

קודם כל שיגבש לעצמו 11, שיטה ותבניות משחק(אמרו שהוא טוב בזה).

פורסם ב
59 דקות לפני, snufkin said:

שמע, אם יביאו זר אחד ראוי בינואר זה נס, אז אתה מדבר על להחליף את אסנטה? 

לא נראה שמכבי בעניין של ינואר בכלל

איך הגעת למסקנה הזאת ?

פורסם ב
לפני1 שעה , מכביסט לעד said:

אסנטה הראה יכולת טובה בחלק מהמשחקים לצד ליקויים וטעויות שגרמו לו לצאת מההרכב. 

הוא אחלה שחקן, אבל פחות טוב מרז שלמה ואין לו יתרון בולט על נחמיאס/למקין. 

הוא לא הזר הראשון שהייתי משחרר, אבל הוא לא משדרג אותנו כזר בניגוד לסטואיץ׳ ובעמדה שלו יש מספר שחקנים טובים אז הוא לא מאוד נחוץ. לא הייתי משחרר, אבל כן משאיל. 

סיסוקו היה נראה טוב בהתחלה, אבל כבר ראינו עם לא מעט זרים שההופעות הראשונות לא באמת מצביעות על היכולת עצמה. מאז המשחק נגד ב״ש (שבנס לא שילמנו על הטעויות שלו) הוא לוקה במסירות, בתיקולים ובבניית המשחק. 

הוא ממש לא משדרג אותנו כזר ולכן אין טעם להשאיר אותו. גם אותו לא הייתי משחרר אלא משאיל.

חצי שנה זה מוקדם מידי בשביל מסקנות גורפות על סיסוקו ואסאנטה. ומין הסתם גם לא יקרה. אדו יכול לקבל הרבה דקות במקומות אחרים וזה יהיה טוב עבורו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , yello said:

איך הגעת למסקנה הזאת ?

מתי היתה הפעם האחרונה שמכבי בינואר שחררה זר והחליפה בזר אחר? לא זכור לי בשנים האחרונות ולכן לא חושב שיקרה הפעם. אז להחליף 2-3 זרים?! נראה לי תסריט הזוי

פורסם ב
לפני5 שעות , erantheking21 said:

איזה רכש?

לזאטיץ' מחזיק 2 הרכבים, הבן אדם  עושה פה מודים של כדורסל, יש לו רוטציה רחבה ולא הרכב קבוע, אתם רוצים לעשות לו קשיים בלילה ? 

קודם כל שיגבש לעצמו 11, שיטה ותבניות משחק(אמרו שהוא טוב בזה).

אמת ויציב.

כדאי לכולנו לצאת מהסרט, לא יעשו שינויים משמעותיים בסגל אם בכלל.

במקסימום יחליפו כלום בכלום בדיוק כמו שעשו בכל ינואר בעונות האחרונות.

עד שמיטש לא ימנה פה ג'נרל מנג'ר ברמה גבוהה וייתן לו את המפתחות שום דבר לא ישתנה ונמשיך להתנהל בצורה חובבנית חרף התקציב הגדול בליגה.

הפכנו למועדון עייף, אדיש ורדום, בלי שום תשוקה ולהט לקחת תארים,הכל חולף לידינו.

יילך? מצויין, לא יילך? לא נורא, ננסה בעונה הבאה.אין הסקת מסקנות ואין דרך.

גם כל הקטע הזה עם מאמן זר כבר נמאס , כשהבאנו כאלה ברמה מאוד גבוהה בהתחלה הייתה לזה הצדקה, אבל בין אחד כזה לאחר היו פה הרבה מאמנים זרים סופר בינוניים, הגיע הזמן לחשוב אחרת. או להביא מאמן זר ברמה גבוהה, או לתת צ'אנס למישהו מקומי( אם נועם שוהם יאמן את מכבי מתישהו זאת תהיה סגירת מעגל מרגשת ביותר).

אבל בראש ובראשונה, חייבים ג'נרל מנג'ר שיהיה אמון על החלק המקצועי, רכש, השאלות, התווית דרך ומדיניות. אחד שתהיה לו הסמכות להחתים כאן ועכשיו אם צריך, אוטוריטה מקצועית.

אחרת נמשיך להחליף מאמן כל עונה, להביא זרים לא ברמה והכי חמור, לא להשתמש נכון במחלקת הנוער המפוארת שלנו.

בשלב הזה  שחקני הבית של המועדון היו כבר צריכים להוות משהו כמו 90% מהסגל הישראלי שלנו.

וזו לא קלישאת ניינטיז של "שחקני בית" , אנחנו מגדלים שחקנים מעולים בנוער. בטח לא פחות טובים מנחמיאס, ניר ביטון , אבישי כהן, מלאדה, אדו ולאיוס. צריכים להפסיק להשאיל על אוטומט ולנסות לשלב בבוגרים את המוצלחים ביותר, אפילו כשהם בנוער.

אני מעדיף להעלות מגן שמאלי מהנוער מאשר לאלתר עם נחמיאס, שגיב ולמקין על אגף שמאל חודשיים. אם בארסה יכולה לתת הרכב לילדים בני 17-18 גם אנחנו יכולים לנסות.

להשתמש בנוער כסוג של קבוצת מילואים, לשלוף משם שחקנים אם צריך. תארו לכם גם מה זה יעשה לשחקני הנוער שלנו, עצם הידיעה שיש מצב שהם ישחקו בבוגרים מתישהו במהלך העונה, מול בלומפילד מלא,הם יהיו במוטיבציית שיא.

פורסם ב

אני הייתי מציע לתת קצת יותר קרדיט - השקיעו הרבה כסף בינואר הקודם. גם השנה עשו לא מעט רכש שחלקו לא עובד (לאיוס זה רכש יקר). 

אני סומך על מנספורד ופרייס שהם רואים את לוח המשחקים - החל מה-23 בינואר עד הימים הראשונים של דצמבר אנחנו משחקים נגד בודו גילמט, מכבי חיפה, פורטו ואז בית"ר ירושלים. אלו 4 משחקים ב-10-12 ימים (תלוי מתי ישבצו את המשחק נגד בית"ר) שהעונה יכולה להיגמר. 

פורסם ב

מילסון אחרי כמה משחקים מחוץ לסגל והיום פתח באלופות והוחלף במחצית אחרי שעשה טובה שעלה לשחק. אין לי ספק שאם יש רצון מצד מכבי הוא חוזר לכאן על 4. להביא בכל מחיר!

משפתי

רביבו שלמה סטויץ' יחזקאל

יוריס

סדריק        פטאצ'י     

מילסון    תורג'מן       דוידה

מתי כבר נראה מכבי כזאת? לא אנמית וחסרת מעוף. שישקיעו כבר מה שצריך כדי ליצור פה כדורגל אטרקטיבי והתקפי, נמאס מהחנק הזה שאנחנו מייצרים שנה אחרי שנה. 

בעיניי פרץ וגבי זה נחמד אבל מזמן זה כבר לא קישור שיכול ליצור לנו דומיננטיות במשחק ויצירת מצבים.

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

מילסון אחרי כמה משחקים מחוץ לסגל והיום פתח באלופות והוחלף במחצית אחרי שעשה טובה שעלה לשחק. אין לי ספק שאם יש רצון מצד מכבי הוא חוזר לכאן על 4. להביא בכל מחיר!

משפתי

רביבו שלמה סטויץ' יחזקאל

יוריס

סדריק        פטאצ'י     

מתי כבר נראה מכבי כזאת? לא אנמית וחסרת מעוף. שישקיעו כבר מה שצריך כדי ליצור פה כדורגל אטרקטיבי והתקפי, נמאס מהחנק הזה שאנחנו מייצרים שנה אחרי שנה. 

בעיניי פרץ וגבי זה נחמד אבל מזמן זה כבר לא קישור שיכול ליצור לנו דומיננטיות במשחק ויצירת מצבים.

חרמנת .

וזה עדיין עם 4 זרים בהרכב.

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

משפתי

רביבו שלמה סטויץ' יחזקאל

יוריס

סדריק        פטאצ'י     

סיכמת. קישור אטרקטיבי והתקפי לא הולך ביחד עם פרץ וקניקובסקי.

כתבתי בעבר, לא אצטער אם קניקובסקי יצא לחו"ל בעונה הבא.

הוא ופרץ מיצו.

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

משפתי

רביבו שלמה סטויץ' יחזקאל

יוריס

סדריק        פטאצ'י     

נחמד לפנטז

אבל מה הסיכוי שהכוכב ישחררו אותו שרק הקיץ הוא נמכר מאיתנו כרכש הכי יקר שלהם

לא עדיף להם לנסות למכור בסכום דומה? יש סיכוי שיושאל אלינו?

לא יודע קשה לי לראות תסריט כזה אבל אני מקווה לטובתנו שזה יקרה

פורסם ב
לפני12 שעות , קובי השועל said:

הוא לא היה בסגל 2 משחקי ליגה.

ביום שבת האחרון עלה מהספסל במשחק ליגה שבו הכוכב פירקה 0:6, שיחק 28 דקות ובישל אחד.

אתמול הוא פתח נגד מילאן והיה היחיד שהוחלף במחצית. הכוכב הפסידו 1:2. 

פורסם ב
23 דקות לפני, Brandon Roy said:

הוא לא היה בסגל 2 משחקי ליגה.

ביום שבת האחרון עלה מהספסל במשחק ליגה שבו הכוכב פירקה 0:6, שיחק 28 דקות ובישל אחד.

אתמול הוא פתח נגד מילאן והיה היחיד שהוחלף במחצית. הכוכב הפסידו 1:2. 

מי שהיה במשחק נגד סוסיאדד בבלגרד יודע כמה אנחנו חסרים לו היום, הבנאדם מפורק. פשוט טיפש.

פורסם ב
לפני17 שעות , maynard_prica said:

אמת ויציב.

כדאי לכולנו לצאת מהסרט, לא יעשו שינויים משמעותיים בסגל אם בכלל.

במקסימום יחליפו כלום בכלום בדיוק כמו שעשו בכל ינואר בעונות האחרונות.

עד שמיטש לא ימנה פה ג'נרל מנג'ר ברמה גבוהה וייתן לו את המפתחות שום דבר לא ישתנה ונמשיך להתנהל בצורה חובבנית חרף התקציב הגדול בליגה.

הפכנו למועדון עייף, אדיש ורדום, בלי שום תשוקה ולהט לקחת תארים,הכל חולף לידינו.

יילך? מצויין, לא יילך? לא נורא, ננסה בעונה הבאה.אין הסקת מסקנות ואין דרך.

גם כל הקטע הזה עם מאמן זר כבר נמאס , כשהבאנו כאלה ברמה מאוד גבוהה בהתחלה הייתה לזה הצדקה, אבל בין אחד כזה לאחר היו פה הרבה מאמנים זרים סופר בינוניים, הגיע הזמן לחשוב אחרת. או להביא מאמן זר ברמה גבוהה, או לתת צ'אנס למישהו מקומי( אם נועם שוהם יאמן את מכבי מתישהו זאת תהיה סגירת מעגל מרגשת ביותר).

אבל בראש ובראשונה, חייבים ג'נרל מנג'ר שיהיה אמון על החלק המקצועי, רכש, השאלות, התווית דרך ומדיניות. אחד שתהיה לו הסמכות להחתים כאן ועכשיו אם צריך, אוטוריטה מקצועית.

אחרת נמשיך להחליף מאמן כל עונה, להביא זרים לא ברמה והכי חמור, לא להשתמש נכון במחלקת הנוער המפוארת שלנו.

בשלב הזה  שחקני הבית של המועדון היו כבר צריכים להוות משהו כמו 90% מהסגל הישראלי שלנו.

וזו לא קלישאת ניינטיז של "שחקני בית" , אנחנו מגדלים שחקנים מעולים בנוער. בטח לא פחות טובים מנחמיאס, ניר ביטון , אבישי כהן, מלאדה, אדו ולאיוס. צריכים להפסיק להשאיל על אוטומט ולנסות לשלב בבוגרים את המוצלחים ביותר, אפילו כשהם בנוער.

אני מעדיף להעלות מגן שמאלי מהנוער מאשר לאלתר עם נחמיאס, שגיב ולמקין על אגף שמאל חודשיים. אם בארסה יכולה לתת הרכב לילדים בני 17-18 גם אנחנו יכולים לנסות.

להשתמש בנוער כסוג של קבוצת מילואים, לשלוף משם שחקנים אם צריך. תארו לכם גם מה זה יעשה לשחקני הנוער שלנו, עצם הידיעה שיש מצב שהם ישחקו בבוגרים מתישהו במהלך העונה, מול בלומפילד מלא,הם יהיו במוטיבציית שיא.

למנספורד יש את כל המפתחות והגיבוי. לא רק זה, יש לו קולגה כעזר כנגדו(פרייס). זה אף פעם לא הטייטלים אלא הסמכויות. אני מעריך בזהירות שמיטש מאד מעריך את עבודתו של מנספורד עד עכשיו. אין בעיה תפקידית כזאת במכבי. 

פורסם ב

כדאי שמישהו יתעורר ושנבוא איזה ״פריצה״.

הרעיון שהפדופיל חוזר ועושה אליפות רביעית עם המוטציות גורם לי מועקה וקיא כרוני.

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

מי שהיה במשחק נגד סוסיאדד בבלגרד יודע כמה אנחנו חסרים לו היום, הבנאדם מפורק. פשוט טיפש.

לדעתי חזרה שלו תתאפשר (בהנחה והוא באמת רוצה) רק אם ימכרו את תורג'מן בינואר והוא יעבור בקיץ. 

היום אליפות שווה שלב בתים אירופי בעונה העוקבת ולכן לדעתי מכבי למדו לקח ממקרה גלוך. 

אני לא רואה חזרה שלו בלי מכירה גדולה אחרת. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

לדעתי חזרה שלו תתאפשר (בהנחה והוא באמת רוצה) רק אם ימכרו את תורג'מן בינואר והוא יעבור בקיץ. 

היום אליפות שווה שלב בתים אירופי בעונה העוקבת ולכן לדעתי מכבי למדו לקח ממקרה גלוך. 

אני לא רואה חזרה שלו בלי מכירה גדולה אחרת. 

אחרי מה שהוא עשה, לא רואה סיכוי שהוא דורך פה שוב.

פורסם ב
40 דקות לפני, Elirandani said:

אחרי מה שהוא עשה, לא רואה סיכוי שהוא דורך פה שוב.

אפס סיכוי שמיץ' מאשר את זה. אחד מהשחקנים הבודדים שאפילו הודעת פרידה לקונית לא פורסמה עליו

פורסם ב

אדו וסיסוקו הביתה, ומחזיר את נידם ועזו הביתה מההשאלה.

וינגר שמאל וקשר 10 עושה משחק זרים אכזרים, אסתפק ב1, נוטה לתעדף קשר 10.

פורסם ב
6 דקות לפני, אקיטה said:

אדו וסיסוקו הביתה, ומחזיר את נידם ועזו הביתה מההשאלה.

וינגר שמאל וקשר 10 עושה משחק זרים אכזרים, אסתפק ב1, נוטה לתעדף קשר 10.

אני איתך.

צריך לפרק לגמרי את אגף שמאל לכן משחרר גם את לאיוס וגם אדו בינואר, במקביל מחזיר את עזו ומביא זר נוסף לאגף שמאל.

לא צריך לעצור פה - מביא 10 איכותי אם ממשיכים עם פטאצי בימין או הפוך על חשבון השוער הזר.

פורסם ב

נצטרך חיזוק זר בינואר להרים את הישראלים.

הלוואי מילסון אבל מהלכים יצטרכו להתבצע.

גם בן הרוש המגן הוא אפשרות, אנחנו לוקים שם.

פורסם ב

העונה הזו גמורה. כל עוד לאזטיץ בנתיים פה לא יעשו רכש משמעותי.

לא יגיע לפה שחקן כוכב. חבל על הציפיות.