Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
11 דקות לפני, judymaccabi said:

יואו קצת הגזמתם עם סיסוקו. בהתחלה שלו כולם חשבו שהוא מעל הליגה והולך להימכר בכמה מיליונים. עכשיו פתאום רוצים לשחרר. אני חושבת שהוא לא מתאים כקשר אחורי כי הוא לוקח יותר מדי סיכונים ולא משחק אחראי מספיק כדי להיות האחרון בקישור, רואים שהוא מנסה כל הזמן לקבל את הכדור הרבה מעבר לחצי ולעשות פעולות התקפיות. 50-50 זה התפקיד המושלם בשבילו.

הבעיה העיקרית איתו היא כמות הנגיעות לפני שהוא מתחיל להניע את הכדור, הוא לא מהיר מספיק בחשיבה לשחקן בעמדה שלו וזה בטח מחוויר לעומת ההולנדי.

פורסם ב
28 דקות לפני, judymaccabi said:

יואו קצת הגזמתם עם סיסוקו. בהתחלה שלו כולם חשבו שהוא מעל הליגה והולך להימכר בכמה מיליונים. עכשיו פתאום רוצים לשחרר. אני חושבת שהוא לא מתאים כקשר אחורי כי הוא לוקח יותר מדי סיכונים ולא משחק אחראי מספיק כדי להיות האחרון בקישור, רואים שהוא מנסה כל הזמן לקבל את הכדור הרבה מעבר לחצי ולעשות פעולות התקפיות. 50-50 זה התפקיד המושלם בשבילו.

הוא לא שחקן רע.

אישית לא חשבתי שהוא מעל הליגה גם כשהיה טוב כביכול.

הוא ממוקם לא טוב, יכולת ההשתלטות שלו והמסירה חשודות מאוד ואנחנו אוכלים על זה חרא לא מעט. זה לא שהוא לא שווה סגל בכלל במכבי, פשוט מתקשה להבין, למה הביאו שחקן לעמדה הזו ולא נניח איזה סיסוקו אבל 10 (על מלא, לא דור פרץ 10) שהיה נותן לסגל משהו שאין בו.

פורסם ב

סיסוקו ממש לא מתאים ל8, אין לו פס חכם היו היום כמה מצבים קרוב לרחבה של חדרה שהוא לא הצליח לתת פס עומק במצבים די נוחים.

ב6 יוריס עדיף עליו בכמה דרגות

פורסם ב
24 דקות לפני, הישראלי היפה said:

סיסוקו ממש לא מתאים ל8, אין לו פס חכם היו היום כמה מצבים קרוב לרחבה של חדרה שהוא לא הצליח לתת פס עומק במצבים די נוחים.

ב6 יוריס עדיף עליו בכמה דרגות

לאזטיץ כבר הבין את זה.

רצה לתת ליוריס לנח אחרי 2 משחקים קשוחים בשבוע האחרון.

פורסם ב

לא ראיתי שיש נושא חלון ינואר ליתר הליגה אבל חיפה מודיעה שסיכמה עם החלוץ של אלופת גיאורגיה בכפוף לבדיקות רפואיות 

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,97983/479419.html?ref=hp

https://www.transfermarkt.com/cheikne-sylla/leistungsdaten/spieler/809132/plus/0?saison=2024

פורסם ב
21 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

לא ראיתי שיש נושא חלון ינואר ליתר הליגה אבל חיפה מודיעה שסיכמה עם החלוץ של אלופת גיאורגיה בכפוף לבדיקות רפואיות 

https://www.transfermarkt.com/cheikne-sylla/leistungsdaten/spieler/809132/plus/0?saison=2024

נראה שחיפה יורדים ברמת הזרים שהביאו בשנים האחרונות.

מעניין אם אנחנו נצליח להביא שם יותר נורמלי.

פורסם ב

מה זה אמיתי? שחקן בן 30 עם עבר בליגה בליגה השלישית בגאורגיה שרק בשנתיים האחרונות שיחק בליגה הראשונה. לא היה עדיף להם דוניו כזה? זה רכש לטבריה וחדרה חחח

פורסם ב
Just now, חרישי הוא הלילה ואפל said:

אנחנו לא נביא כלום אה

עוד מוקדם, חכה לפברואר

פורסם ב

לא נוהג לשפוט זר לפני שאני רואה אותו בעיניים אבל הזר של חיפה מרגיש כמו הטרלה מכובדת של אלברמן.

פורסם ב
לפני4 שעות , חרישי הוא הלילה ואפל said:

אנחנו לא נביא כלום אה

אנחנו כרגע עם שישה זרים ונראה לי שהחלומות על השאלת אדו ישארו בשמיים, כך ש...

פורסם ב
לפני3 שעות , הילד בן 30 said:

אדו צריך למכור/להשאיל, אבל גם אם זה לא יקרה אין לנו צורך בסלוגה כשמליקה חזר להתאמן.

פורסם ב

הנה כמה סיבות למה לא יהיה רכש משמעותי שישפיע על הקבוצה בינואר:

1. מכבי עובדים לאט.

2. מכבי לא זורקת שחקנים עם חוזה.

3. מיץ' לא אוהב לצאת פראייר.

4. יש לנו מאמן שיכול להציב את ויניסיוס כ-6.

ואם בכל זאת יגיע שחקן, אני מהמר על ילד בן 20 מבוריקנה פאסו שהדבר הכי מרגש בקריירה שלו היה שיצא לו הקלף של אצילי בסופרגול.

פורסם ב
לפני4 שעות , הילד בן 30 said:

אי אפשר לחזק איזו יריבה של הפועל בלאומית?

פורסם ב
לפני10 שעות , איתי-מכביסט said:

אם מכבי מביאה שחקן בפרופיל כזה היו מחאות הנעלה זונה

פורסם ב
לפני14 שעות , קובי השועל said:

מה זה אמיתי? שחקן בן 30 עם עבר בליגה בליגה השלישית בגאורגיה שרק בשנתיים האחרונות שיחק בליגה הראשונה. לא היה עדיף להם דוניו כזה? זה רכש לטבריה וחדרה חחח

יותר רכש לכפר קאסם או קיבליו יפו.

פורסם ב

הם יקומו או יפלו על אצילי.

אנחנו צריכים להתמקד בלהתחזק משמעותית, בעיקר בכנף שמאל. אני (תעשו פרצוף מופתע) - לא אופטימי

פורסם ב
7 דקות לפני, snufkin said:

הם יקומו או יפלו על אצילי.

אנחנו צריכים להתמקד בלהתחזק משמעותית, בעיקר בכנף שמאל. אני (תעשו פרצוף מופתע) - לא אופטימי

נתחיל בלמצוא קבוצה לאדו (לא אופטימי)

פורסם ב
18 דקות לפני, הנדון said:

נתחיל בלמצוא קבוצה לאדו (לא אופטימי)

נתחיל בהחלטה לחפש קבוצה לאדו..

פורסם ב

בסוף בדיוק כמו בעונה שעברה יש לנו שני זרים שמישים - סטואיץ׳ (סאבוריט) ופאטצ׳י (להבדיל אלפי הבדלות מילסון). 

סלוגה שוער שני שאפשר לשחרר. אסנטה אולי פוטנציאל, אבל כרגע לא שווה מקום של זר, בטח שיש לנו הרבה שחקנים טובים על העמדה שלו. לדעתי אפשר להשאיל. 

סיסוקו חלש ולא מתאים. השקענו עליו הרבה כסף מבחינת שכר ומענק חתימה שמן, חבל. לדעתי כדאי להשאיל גם אותו. 

אחרון זה אדו שברור לכולנו שהוא לא ברמה וכנראה גם לא יהיה. הרבה קבוצות בליגת העל ירצו אותו בהשאלה/טרייד. 

כמובן שלא נשחרר כל כך הרבה זרים בחלון אחד כי אנחנו לא מספיק אמיצים בשביל מהלכים כאלה, אבל אפשר להיפטר מלפחות 2-3 זרים מיותרים ולהביא במקומם זרים רציניים יותר לאגף שמאל ולעמדת ה10 או לאגף השני (תלוי אם מחליטים שפטאצי 10 או אגף). 

חוץ מזה הייתי גם מביא את נועם בן הרוש שיוכל לשמש גם כמגן ימני וגם כמגן שמאלי במקרה הצורך (דוידזאדה נראה בדרך לפרישה). 

אם יש אפשרות להביא ישראלי מעניין כמו כנעאן, יונה, קארצב (במקום סיסוקו) וכו׳ זה צריך לקרות. 

כמובן צריך גם להיפטר מניר ביטון (הארכת חוזה הזויה), אבישי כהן (עוד יותר הזויה) ומלדה (עדיפות להשאלה כי בכל זאת השקענו בו כסף והוא יחסית צעיר). אסור לחזור על הטעויות שלנו ולשחרר אותם בחינם לבית״ר/ב״ש. 

פורסם ב

אסנטה הוכיח לא מעט שהוא לא פוטנציאל אלא שחקן הגנה לגיטימי וגם דיי טוב.

לגבי סיסוקו, ההתחלה שלו הייתה מבטיחה והוא היה נראה מעולה, משהו קרה לו וצריך להבין מה.

כבר אנחנו ב4 זרים, לגבי ה-2 האחרים? כן או להשאיל או למכור.

פורסם ב
4 דקות לפני, קובי השועל said:

יש לי תחושה שחוץ מלהחזיר שחקנים מהשאלה כמו עזו, באייה או נידם לא יגיע כלום.

אז אפשר לסגור את הבסטה, בטח עם לאזטיץ