Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
10 דקות לפני, erantheking21 said:

לא בטוח בכלל

מילסון התחיל היום לעשות דברים

מה התחיל? העלה סטורי מחדר הכושר בפורטוגל?

פורסם ב
3 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מה התחיל? העלה סטורי מחדר הכושר בפורטוגל?

לא נמצא עם הקבוצה בהכנה

פורסם ב

מלמד עצמו לא מזיז לי ממש, איפה הוא יבחר לשחק מעניין אותי אפילו פחות מהסאגה סביב קאסה (שחקן שמעולם לא שמעתי עליו עד שחשקנו בו, ומעולם גם לא שמעתי עליו לאחר מכן), מה שכן יש מצבור של מקרים שכאשר רצינו שחקן וגם חיפה, בחר לבסוף בהם, ואומנם בדיעבד יצא לנו טוב עם רובם, אבל יש מצב שזו סוגיה שצריך להתעכב עליה. מלבד הפגיעונת התדמיתית שאנו אוהבים לספר לעצמנו, מכבי לפחות כלפי חוץ מציעה לשחקנים חוזים יפים (אבל לא שוברי שוק ששחר לא יכול להשוות) ופה זה נגמר, כלומר המימד האישי קצת חסר, כשאתה נפגש עם השחקן ומשפחתו זה מוסיף עוד פן מקרב, וקצת חסר לנו מזה (אלה אם יש דברים שטרם שמענו. ולא מדבר ספציפית על מקרה מלמד).

ונכון שזה מעיד על שחקנים מפונקים שרוצים רק חום ואהבה ושאמא תבוא לקחת אותם מהחוג, אבל ככה זה כיום, גם בעולם אגב.

מבחינה מקצועית אגב מתברר שזלאטנוביץ' שחקן חופשי בסיום העונה, מדברים עליו בהקשר לחיפה אם דוד עוזב, מקווה שגם אנחנו עושים חושבים לגביו כי דור ואולי ערן כבר לא פה בעונה הבאה, ובהנחה שזארקו ישאר אז מדמון באם יקבל דקות ילוהק לאגף כפי שקורה היום. האיגור הזה גם שחקן טוב, וגם מכיר את הליגה, והגיע הזמן לתת צ'אנסים גם לשחקנים "מקומיים" מאשר לדוג כל מיני ילדונים שמגיעים להשתפשף על חשבוננו..

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

יש את כל האמצעים והרצון להביא. לאזא לא ממש רוצה ויש לו תנאים מוזרים. ניתן לקובי לפרט כי ידועה דעתי על המאמן.

לאזטיץ איש קצת מוזר. זה לא שיש לו את מכבי של סוזה והוא מפרק את הליגה בפער.  ההתעקשות שלו לא לחזק את הקבוצה המוגבלת שלו דומה להתעקשות שלו לא לשחק במערך שהצליח - שתיהן מאוד מאוד מוזרות

פורסם ב
12 דקות לפני, Davidna said:

לא נמצא עם הקבוצה בהכנה

אשתו ילדה לפני כמה ימים, אולי זה קשור

פורסם ב

וואללה לא אתפלא אם לאזטיץ זה המצאה של אוהדי חיפה בשביל להפיל אותנו 

פורסם ב
1 דקה לפני, עמית ר said:

וואללה לא אתפלא אם לאזטיץ זה המצאה של אוהדי חיפה בשביל להפיל אותנו 

מה זאת אומרת? הוא בעצמו מצהיר את זה כל שבוע שלא צריך חיזוק. 

פורסם ב
7 דקות לפני, הנדון said:

מה זאת אומרת? הוא בעצמו מצהיר את זה כל שבוע שלא צריך חיזוק. 

אני מדבר על לאזטיץ עצמו

פורסם ב

לא כל מה שאומרים בתקשורת משקף מה שאומרים בחדרי חדרים.

לדעתי הוא אומר ״לא רוצה חיזוק״ רק כדי לא לפגוע ביחסים ובאמון מול הסגל הקיים. זה יכול ממש להוריד בטחון לשחקן כשהוא יודע שמחפשים להביא מחליף על הראש שלו.

פורסם ב
20 דקות לפני, צהובה מאד said:

לא כל מה שאומרים  !תקשורת משקף מה שאומרים בחדרי חדרים.

לדעתי הוא אומר ״לא רוצה חיזוק״ רק כדי לא לפגוע ביחסים ובאמון מול הסגל הקיים. זה יכול ממש להוריד בטחון לשחקן כשהוא יודע שמחפשים להביא מחליף על הראש שלו.

ברור!

פורסם ב

פעם אחרונה ששחקן נתן שפשף לקבוצה הם הפסידו בגמר גביע השוקו

לדעתי בכלל זאת הפועל שבוחשת מאחורי הקלעים כדי לטרלל את הפועל חיפה כדי שלא יתרכזו בגביע בחמישי

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

לאזטיץ איש קצת מוזר. זה לא שיש לו את מכבי של סוזה והוא מפרק את הליגה בפער.  ההתעקשות שלו לא לחזק את הקבוצה המוגבלת שלו דומה להתעקשות שלו לא לשחק במערך שהצליח - שתיהן מאוד מאוד מוזרות

הוא איש מוזר בכל האספקטים

דוגמת דוידה ופטאצ'י

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

1 hour ago, עמית ר said:

אני מדבר על לאזטיץ עצמו

יש לכם אומץ להעביר ביקורת על המאמן פה.

פורסם ב

אם מלמד לא יגיע בסוף בינואר לחיפה זה מוציא את כל הכדאיות של העסקה בשבילם.

הם לחוצים עליו עכשיו.

אבל די ברור שכץ בסוף יתפשר על הסכום

פורסם ב
31 דקות לפני, Replay said:

פעם אחרונה ששחקן נתן שפשף לקבוצה הם הפסידו בגמר גביע השוקו

לדעתי בכלל זאת הפועל שבוחשת מאחורי הקלעים כדי לטרלל את הפועל חיפה כדי שלא יתרכזו בגביע בחמישי

רק אנחנו קיבלנו אותם בשיא בליגה ועוד המציאו להם פנדל.

פורסם ב
27 דקות לפני, הישראלי היפה said:

יש לכם אומץ להעביר ביקורת על המאמן פה.

לא הבנתי. 

איפה לעשות את זה? לקרוא לו מהחלון?

פורסם ב
לפני2 שעות , Davidna said:

לא נמצא עם הקבוצה בהכנה

הוא לא נמצא איתם כי אשתו ילדה.

פורסם ב
6 דקות לפני, עמית ר said:

לא הבנתי. 

איפה לעשות את זה? לקרוא לו מהחלון?

חחח לא

כי יש פה כמה שתוקפים את מי שמעביר ביקורת עליו.

לי זה קרה

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

אכן עוף מוזר. 

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

אין לי הסבר לזה. בדרך כל מאמן מנסה עד שמשהו עובד לו, פה משהו עובד לו והוא בכל זאת חוזר למשהו שברור שלא עובד לו על סמך המחציות הראשונות נגד מכבי פ"ת, אשדוד, מכבי חיפה ועוד. במשחק האחרון בגלל שירדנו בהובלה, אז אפילו את השינוי שהוא עושה כל מחצית, לעבור למה שעובד לו הוא לא עשה. למעשה החטא הגדול שלנו בשבת הייתה שהובלנו במחצית. 

זה כל-כך מוזר כי אפילו הוא עצמו אמר נגד ב"ש ששם הוא פתח כמו שבדרך כלל סיימנו משחקים לאחרונה - "אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה בליגה הישראלית" ואז מחזור לאחר מכן שוב פותח אחרת. ובמשחק הזה הוא סיים עם פאטצ'י ב-10, ליד דוידה מה שהוביל למהפך ומאז לא חזר לזה. וואלה אני כבר לא מבין כלום. 

Screen-Shot-13-01-2025-at-17-44.png

פורסם ב
5 דקות לפני, Brandon Roy said:

אין לי הסבר לזה. בדרך כל מאמן מנסה עד שמשהו עובד לו, פה משהו עובד לו והוא בכל זאת חוזר למשהו שברור שלא עובד לו על סמך המחציות הראשונות נגד מכבי פ"ת, אשדוד, מכבי חיפה ועוד. במשחק האחרון בגלל שירדנו בהובלה, אז אפילו את השינוי שהוא עושה כל מחצית, לעבור למה שעובד לו הוא לא עשה. למעשה החטא הגדול שלנו בשבת הייתה שהובלנו במחצית. 

זה כל-כך מוזר כי אפילו הוא עצמו אמר נגד ב"ש ששם הוא פתח כמו שבדרך כלל סיימנו משחקים לאחרונה - "אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה בליגה הישראלית" ואז מחזור לאחר מכן שוב פותח אחרת. ובמשחק הזה הוא סיים עם פאטצ'י ב-10, ליד דוידה מה שהוביל למהפך ומאז לא חזר לזה. וואלה אני כבר לא מבין כלום. 

Screen-Shot-13-01-2025-at-17-44.png

קטע, בדיוק דקה לפני שקראתי את ההודעה שלך ניסיתי להסביר לחברים בווטסאפ למה אני מנסה להגיד שזה מעבר ללא להיות מאמן טוב. 

מאמן לא טוב לא ידע למצוא פתרונות. 

מאמן שבטעות מגיע כמה פעמים לפתרון הנכון ועדיין חוזר לשטויות שלו, זה כבר על גבול ההטרדה 

פורסם ב
7 דקות לפני, עמית ר said:

קטע, בדיוק דקה לפני שקראתי את ההודעה שלך ניסיתי להסביר לחברים בווטסאפ למה אני מנסה להגיד שזה מעבר ללא להיות מאמן טוב. 

מאמן לא טוב לא ידע למצוא פתרונות. 

מאמן שבטעות מגיע כמה פעמים לפתרון הנכון ועדיין חוזר לשטויות שלו, זה כבר על גבול ההטרדה 

אני חושב שהוא אחלה מאמן. אין שום אחיזה במציאות בהשוואות לקראנקה או וידיגל וכו'.

הקבוצה מאוד מאומנת, היא עושה בדיוק מה שהוא רוצה ואומר. הרעיונות שלו מאוד ברורים במגרש. גם הכדורגל משתפר (בשני המשחקים האחרונים הגענו לכמות גדולה של מצבים במחציות הראשונות). הרעיון שפתאום דווקא יוריס או סיסוקו חייבים להיות אלו ששוברים את ההגנה עם תנועה לעומק, זה לא משהו שראינו ממאמנים אחרים קודם לכן. 

לכן, אין לי הסבר. אם לא היה לו מושג, הייתי פותר את הנושא הזה לעצמי בצורה מאוד קלה ואומר - אין לו מושג. אבל יש לו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

הקבוצה מאוד מאומנת, היא עושה בדיוק מה שהוא רוצה ואומר. הרעיונות שלו מאוד ברורים במגרש. גם הכדורגל משתפר (בשני המשחקים האחרונים הגענו לכמות גדולה של מצבים במחציות הראשונות). הרעיון שפתאום דווקא יוריס או סיסוקו חייבים להיות אלו ששוברים את ההגנה עם תנועה לעומק, זה לא משהו שראינו ממאמנים אחרים קודם לכן. 

לכן, אין לי הסבר. אם לא היה לו מושג, הייתי פותר את הנושא הזה לעצמי בצורה מאוד קלה ואומר - אין לו מושג. אבל יש לו. 

הזוי. הבעיה שאין פה אף איש תקשורת נורמלי אחד שיעמת אותו עם השאלות והעובדות כמו שהסברת לא מעט פעמים. גם משקל הצוות באימון/תכנון משחקים לא ברור.

פורסם ב

מסכים .

פורסם ב

מסכים.