Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

חייבים להחליף את אדו בזר איכותי הרבה יותר בינואר

פאולוס אברהם ווינגר צעיר מסיים עונת השאלה מוצלחת בשבדיה, שווה לבחון אותו

4RkQxCU.png

פורסם ב
21 דקות לפני, Double said:

4RkQxCU.png

שחקן מסוג שחקן

פורסם ב

הייתי מוציא את אדו להשאלה ובמידה ומליקסון כשיר גם משחרר את את סלוגה כדי להביא שני זרים חדשים. 

קודם כל ווינגר לצד שמאל ואח״כ מתלבט בין מגן ימני/סדריק דון/קשר אמצע (כמובן בהנחה ותורג׳מן נשאר) 

לא הייתי פוסל גם את עניין כנען שיכול להוסיף הרבה צבע כמחליף ואולי עם פחות עומס גם יפצע פחות 

פורסם ב
לפני8 שעות , Double said:

4RkQxCU.png

שחקן שחקן . 

לא יהיה זול 

פורסם ב

בליגה שאין הרבה מקום לזרים, זר צריך להיות קראק, מעל הליגה, אדו לא שחקן כזה(כרגע לפחות) הוא סה"כ עוד שחקן, אפילו גררו שהיה בוסרי בתחילת דרכו במכבי הראה קצת יותר ניצוצות ממנו, משהו בו לא שלם ואפילו לא חצי שלם, יש שם הרבה חסרונות, גם לא מדויק וגם לא עומד נכון ולא גורם לקבוצה להתאמץ יותר מדי לעצור אותו.

אנחנו לא צריכים לעשות הרבה בפגרה הזאת(אם נעשה) אם עזו יחזור זה גם טוב, זה בטח עדיף כי הוא יותר מגוון ממנו...

פורסם ב
22 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

שחקן שחקן . 

לא יהיה זול 

זה טריקי כי השאלה אם בונים עליו בכרונינגן וייתנו לו דקות, יש שחקן איטלקי צעיר על העמדה שלו אז לא בטוח, אפשר לנסות להשאיל אותו עם סעיף רכישה בקיץ.

אנחנו צריכים להתחיל לחפש יותר בשוק הסקנדינבי בהן הליגות הפוכות נגמרות בחורף, מאז קיארטנסון לא הבאנו משם מציאה.

פורסם ב

סתם מתחושת בטן

הרגשה שלי על קרב בין מכבי לבית"ר על בן הרוש בינואר

פורסם ב
לפני3 שעות , erantheking21 said:

בליגה שאין הרבה מקום לזרים, זר צריך להיות קראק, מעל הליגה, אדו לא שחקן כזה(כרגע לפחות) הוא סה"כ עוד שחקן, אפילו גררו שהיה בוסרי בתחילת דרכו במכבי הראה קצת יותר ניצוצות ממנו, משהו בו לא שלם ואפילו לא חצי שלם, יש שם הרבה חסרונות, גם לא מדויק וגם לא עומד נכון ולא גורם לקבוצה להתאמץ יותר מדי לעצור אותו.

אנחנו לא צריכים לעשות הרבה בפגרה הזאת(אם נעשה) אם עזו יחזור זה גם טוב, זה בטח עדיף כי הוא יותר מגוון ממנו...

אני חושב שהוא כן מראה גרף שיפור. אני כן חושב שאני טעיתי ויותר חשוב לו מהמעטפת של מכבי, זה דקות משחק עקביות. 

יהיה לו קשה מאוד לבוא לידי ביטוי ב-70 דקות מצטברות כל שני משחקים וחצי. הוא צריך קבוצה שתהיה איתו סבלנית, תלחים אותו להרכב (כי ככה החליטו או כי אין לה משהו אחר) ואז לעשות חושבים בקיץ. 

פורסם ב
לפני5 שעות , איתי-מכביסט said:

הייתי מוציא את אדו להשאלה ובמידה ומליקסון כשיר גם משחרר את את סלוגה כדי להביא שני זרים חדשים. 

קודם כל ווינגר לצד שמאל ואח״כ מתלבט בין מגן ימני/סדריק דון/קשר אמצע (כמובן בהנחה ותורג׳מן נשאר) 

לא הייתי פוסל גם את עניין כנען שיכול להוסיף הרבה צבע כמחליף ואולי עם פחות עומס גם יפצע פחות 

איתך בראש .

משאיל את אדו + משחרר את סלוגה .

מביא כנף שמאל ומתלבט בין סדריק דון כזה לאמצע או מגן ימין.

אסאנטה נעלם משום מה , אני חושב שהוא אחלה .

מה שכן , אם יש מגן ימין ישראלי טוב על המדף,(לא מכיר מישהו כזה , פחות חזק בבורסת השמות )

לדעתי זה עדיף ואז מתפנה מקום ל2 זרים - לכנף ולאמצע. 

אבל זה פנטזיה.

לגבי כנעאן - האמת לא מתלהב ממנו , כנל לדעתי עדי יונה , מעדיף להשקיע בשחקני בית ולתת את הדקות לעידו שחר/יוריס/וכל הקשרים שאצלנו מאשר לשפוך עליהם כמה מיליונים .

פורסם ב
לפני6 שעות , Double said:

זה טריקי כי השאלה אם בונים עליו בכרונינגן וייתנו לו דקות, יש שחקן איטלקי צעיר על העמדה שלו אז לא בטוח, אפשר לנסות להשאיל אותו עם סעיף רכישה בקיץ.

אנחנו צריכים להתחיל לחפש יותר בשוק הסקנדינבי בהן הליגות הפוכות נגמרות בחורף, מאז קיארטנסון לא הבאנו משם מציאה.

נכון מאוד

פורסם ב
8 דקות לפני, הישראלי היפה said:

לפרק לגמרי את אגף שמאל,

לבנות אותו מחדש עם עזו וזר נוסף.

אם לא הולכים להשכיב ארגז על זר איכותי לשם,

רביבו + עזו זה אינטילגנציית משחק בארבע דרגות מעל מה שפתח שם אתמול.

פורסם ב

יוספי לא מתכוון להישאר בבש, שחקן ששווה לעשות עליו מהלך? באמת שואל אין לי מושג אפילו מה העמדה שלו, רק זוכר שהיה טוב בהפועל חיפה

פורסם ב
49 דקות לפני, YoniC said:

יוספי לא מתכוון להישאר בבש, שחקן ששווה לעשות עליו מהלך? באמת שואל אין לי מושג אפילו מה העמדה שלו, רק זוכר שהיה טוב בהפועל חיפה

הוא אחד לאחד דן ביטון

פורסם ב
לפני10 שעות , erantheking21 said:

סתם מתחושת בטן

הרגשה שלי על קרב בין מכבי לבית"ר על בן הרוש בינואר

מאוד אשמח. אני חושב שיש לו תקרה גבוהה מאוד.

פורסם ב

אין לנו צורך ביוספי,כנען או בשאר הבינוניים מהליגה.

אחרי שראינו את למקין משחק כמגן גם הצורך במגן ימני נוסף(בן הרוש) אינו קיים,מה עוד שאסנטה גם משחק כמגן.

הצורך היחידי שלנו זה בכנף שמאל איכותי באופן בהול, ועוד שחקן לקישור.

אדו וסלוגה האוט 

2 זרים אחרים במקומם, ויהיה קשה מאוד לקחת מאיתנו את הצלחת.

פורסם ב
לפני17 שעות , hen34 said:

אין לנו צורך ביוספי,כנען או בשאר הבינוניים מהליגה.

אחרי שראינו את למקין משחק כמגן גם הצורך במגן ימני נוסף(בן הרוש) אינו קיים,מה עוד שאסנטה גם משחק כמגן.

הצורך היחידי שלנו זה בכנף שמאל איכותי באופן בהול, ועוד שחקן לקישור.

אדו וסלוגה האוט 

2 זרים אחרים במקומם, ויהיה קשה מאוד לקחת מאיתנו את הצלחת.

כנען שחק גדול, אבל פצוע כרוני, חבל..

הכי חשוב בחלון הזה - לא לשחרר את תורג'מן.

פורסם ב
On 1.12.2024 at 22:43, Ronaldo De Lima said:

שכחתי שיש לנו כזה

וואי ניסיתי להבין אם לא מכרנו עדיין את הפנמי...

פורסם ב

פדופילי מחמם מנועים לקראת חזרה לחיפה/איחוד דוחה עם הפדו השני בבית"ר.

פורסם ב
16 דקות לפני, Raumdeuter said:

פדופילי מחמם מנועים לקראת חזרה לחיפה/איחוד דוחה עם הפדו השני בבית"ר.

חוזר לחיפה קל

פורסם ב
On 2.12.2024 at 19:12, אקיטה said:

עוד משהו קטן, וזה כנראה דל"פ, אני לא משוכנע בנוגע לסיסוקו כל כך.

מבחינתי, אפשר לשחרר בינואר.

לא מובן לי עד כה מה הוא תורם לנו בדיוק ולמה לצורך העניין, השאילו את נידם בשביל להביא אותו. וגם אם לא נידם, לא רואה במה הוא טוב יותר מקשר אחורי ישראלי גנרי כלשהו.

אותו ואת אדו משחרר בינואר, כנף זר לשמאל, קשר 10 זר, נידם ועזו להחזיר.

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

מבחינתי, אפשר לשחרר בינואר.

לא מובן לי עד כה מה הוא תורם לנו בדיוק ולמה לצורך העניין, השאילו את נידם בשביל להביא אותו. וגם אם לא נידם, לא רואה במה הוא טוב יותר מקשר אחורי ישראלי גנרי כלשהו.

אותו ואת אדו משחרר בינואר, כנף זר לשמאל, קשר 10 זר, נידם ועזו להחזיר.

אני חושב שאתה צודק. לא יודע אם כבר משחרר(מאמינים בו אז נותן אשראי) אבל משלב יותר בזהירות וללא לחץ. 

פורסם ב

יואו קצת הגזמתם עם סיסוקו. בהתחלה שלו כולם חשבו שהוא מעל הליגה והולך להימכר בכמה מיליונים. עכשיו פתאום רוצים לשחרר. אני חושבת שהוא לא מתאים כקשר אחורי כי הוא לוקח יותר מדי סיכונים ולא משחק אחראי מספיק כדי להיות האחרון בקישור, רואים שהוא מנסה כל הזמן לקבל את הכדור הרבה מעבר לחצי ולעשות פעולות התקפיות. 50-50 זה התפקיד המושלם בשבילו.