Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, הישראלי היפה said:

כל הגדולות בעקבותיו.

אנחנו? לא ידוע אם כן.

לב"ש וחיפה יש מקום לעוד זר,

חיפה כנראה תלך על חלוץ זר, אבל אנחנו יודעים שבכר חולה רכש אז יש מצב שיפנו מקום לזר (יש להם כמה מאכזבים) בשבילו.

ב"ש רואה אליפות בעיניים אז גם תחפש רכש בינואר.

יש גם שמועות חזקות עליו לצרפת, נראה שהסיכוי שיעבור לשם הכי גדול.

אני הייתי משחרר את השוער הזר ומביא אותו אם זה מתאפשר מבחינה כלכלית

שכחתי שיש לנו כזה

פורסם ב

בכר מתכנן שם 3 שחקני רכש בינואר. דון, מלמד ולהחליף את אחדה הזרים 

פורסם ב

אני יכול להעיד שבאחד הפודקאסטים בעבר, רז אמיר טען שמכבי התעניינה בדון, אבל היה בעדיפות נמוכה.

לדעתי קשה יהיה להתעלם מהיכולת שלו , אבל אי אפשר לדעת.

פורסם ב
לפני1 שעה , erantheking21 said:

אני יכול להעיד שבאחד הפודקאסטים בעבר, רז אמיר טען שמכבי התעניינה בדון, אבל היה בעדיפות נמוכה.

לדעתי קשה יהיה להתעלם מהיכולת שלו , אבל אי אפשר לדעת.

זה כבר מספיק שהוא בפנקסים שלנו

כדי שאם נדע שחיפה עטה עליו, גם אנחנו נכנס למאבק.

בכל מקרה, לפי מאזן הכוחות כרגע ועם מצב הזרים של חיפה,

קונה עכשיו שלא יגיע לאף אחת מאיתנו.

פורסם ב

רק שמכבי לא תגיע שבעה לחלון.

בעיקרון אם זהבי עושה "עוף החול" זה חתיכת חיזוק. 

פורסם ב

אני חושב שנתחיל לשמוע דיבור על כנעאן בקרוב למרות שיש נתק די רציני בינו לבין בן-זקן.

פורסם ב
10 דקות לפני, קמחי said:

אני חושב שנתחיל לשמוע דיבור על כנעאן בקרוב למרות שיש נתק די רציני בינו לבין בן-זקן.

זה בא עם כרטיס קופת חולים של מכבי?

יכול לשבת עם אוחנה וניימאר ברשימת המוכשרים והפצועים, לא יודע אם כדאי לגעת בו עם כל הערכה שלי לכשרון שלו, משום מה אני מעדיף את יונה, אבל יונה הוא תג מחיר של ייצוא .

פורסם ב
לפני18 שעות , המכבייה said:

גם לדעתי. ולא מבין את ההתעלמות מתורג'מן(ילד פנומן שבגיל 19 מחזיק את ה9 של מכבי) 

בן 21

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

יכול לשבת עם אוחנה וניימאר ברשימת המוכשרים והפצועים, לא יודע אם כדאי לגעת בו עם כל הערכה שלי לכשרון שלו, משום מה אני מעדיף את יונה, אבל יונה הוא תג מחיר של ייצוא .

מגיע בלי אחריות יצרן בייבוא מקביל

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

עד לפני שנתיים הייתי משפריץ על ידיעה כזאת אבל הוא נראה לי שחקן שעבר הרבה פציעות, גם אם ג'קי יסכים למכור לך אותו במקום לאירופה/חיפה כנראה משהו שם מסריח.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

שישימו כבר חבילה על אלמגור יותר ריאלי להביא אותו ממישהו מבית"ר, מזכיר לי את גבי שהיה בנתניה מבחינת כישרון ופוטנציאל הצלחה במכבי. 

פורסם ב
2 דקות לפני, הנדון said:

שישימו כבר חבילה על אלמגור יותר ריאלי להביא אותו ממישהו מבית"ר, מזכיר לי את גבי שהיה בנתניה מבחינת כישרון ופוטנציאל הצלחה במכבי. 

סדריק דון זה השיט אם לא יונה

אני בכלל היתי מחזיר את עזו, אבל אם עזו יושאל להפועל ירושלים(זכור לי שהם רצו אותו) אז היתי דוחף להם עוד כמה השאלות תמורת הוזלה משמעותית על דון.

פורסם ב

אורי עזו לפני כולם.

לקטמון מקסימום משאיל/משחרר את לאיוס באיזה עסקה.

פורסם ב

סדריק במעקב של מכבי כבר שנה וחצי. אם קטמון ניסו לזיין במחיר בתחילת העונה(היה מועמד לפני איסוף ולפני קנגאווה שהוא באמת דה-שיט ודרשו עליו לפחות 1.5 מיליון אירו)

כמה לדעתכם קטמון ירצו עכשיו?

פורסם ב
14 דקות לפני, erantheking21 said:

סדריק דון זה השיט אם לא יונה

אני בכלל היתי מחזיר את עזו, אבל אם עזו יושאל להפועל ירושלים(זכור לי שהם רצו אותו) אז היתי דוחף להם עוד כמה השאלות תמורת הוזלה משמעותית על דון.

חבל שמכבי לא מביאים זרים מהליגה 

פורסם ב
12 דקות לפני, קמחי said:

סדריק במעקב של מכבי כבר שנה וחצי. אם קטמון ניסו לזיין במחיר בתחילת העונה(היה מועמד לפני איסוף ולפני קנגאווה שהוא באמת דה-שיט ודרשו עליו לפחות 1.5 מיליון אירו)

כמה לדעתכם קטמון ירצו עכשיו?

ממתי מכבי קונים זרים מתוך הליגה? הלוואי שישנו מדיניות אבל לא נראה לי זה ריאלי 

פורסם ב
30 דקות לפני, אקיטה said:

אורי עזו לפני כולם.

הלוואי עזו, למכבי הוא יחזור, השאלה אם זה בקיץ או בינואר.

בכל אופן אם יחליטו להשאיל אותו שוב, להפועל ירושלים ולדחף להם מלדה כזה, יש הרבה שומן כבש לפנות מקום בתקווה שהם יעשו איתנו מהלך סטייל מדמון אולי על דון.

בכל אופן אני אישית במחשבה מינימלית בחלון החורף, סכומים מופקעיים במיוחד על 2-3 שחקנים שבאמת היתי אולי היתי מביא מהארץ(בן הרוש, יונה. דון)

בכל אופן יש לנו כרגע זר שלא ברור אם משאירים אותו או משחררים בינואר.(השוער)

פורסם ב

אני מאמין שישחררו את סלוגה בינואר או ישאילו את אדו כדי לפנות מקום לזר,מעבר לזה אין לי שום ניחוש לגבי החלון הקרוב.

פורסם ב
לפני4 שעות , erantheking21 said:

הלוואי עזו, למכבי הוא יחזור, השאלה אם זה בקיץ או בינואר.

בכל אופן אם יחליטו להשאיל אותו שוב, להפועל ירושלים ולדחף להם מלדה כזה, יש הרבה שומן כבש לפנות מקום בתקווה שהם יעשו איתנו מהלך סטייל מדמון אולי על דון.

בכל אופן אני אישית במחשבה מינימלית בחלון החורף, סכומים מופקעיים במיוחד על 2-3 שחקנים שבאמת היתי אולי היתי מביא מהארץ(בן הרוש, יונה. דון)

בכל אופן יש לנו כרגע זר שלא ברור אם משאירים אותו או משחררים בינואר.(השוער)

לא הייתי משחרר את סלוגה בינואר, וזאת בהנחה שהוא אכן שוער טוב.

אני קצת בתחושה שמשפתי ינצל את היכולת הטובה "להגשים חלומות" בחו"ל, זו ההזדמנות האחרונה שלו כנראה.

מעדיף להשאיר אותו כתעודת ביטחון למקרה שבקיץ הבא נתקעים רק עם מליקה ושוער מהנוער.

מי שצריך לשלם את המחיר, כל עוד לא רואים עלייה מהותית ברמה שלו זה אדו.

בכלל, באידאל בונה אגף שמאל חדש לגמרי, עזו + זר אכזר, ואם הולכים על עסקה מסובכת כלשהי עם קטמון, אדו ולאיוס לדעתי  קלפים שיכולים להיות מעניינים עבורם.

עוד משהו קטן, וזה כנראה דל"פ, אני לא משוכנע בנוגע לסיסוקו כל כך.

פורסם ב

חייבים להחליף את אדו בזר איכותי הרבה יותר בינואר

פורסם ב
לפני8 שעות , אקיטה said:

אורי עזו לפני כולם.

לגמריי אורי עזו.

פורסם ב

הכי חשוב זה להשאיר את תורג'מן בינואר. מקווה מאוד שמנספורד חוסם כל הצעה אפשרית ואומר לו שיסיים פה עם עוד תארים.

פורסם ב

אם גבי יעזוב בינואר כמו שהוא שואף, סדריק דון בול לעמדה שלו. משכיב עליו 2מ