Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
56 דקות לפני, barak said:

מהיוצרים שהביאו לכם את שובר הקופות - 

'אצילי חתום בחיפה כבר מהקיץ'.

חחח

או להיט ההמשך- אימל'ה, שחר מעוצבן עכשיו, הלך עלינו. 

פורסם ב
20 דקות לפני, snufkin said:

מהכרמל

עזוב אותך

כרגע הכל בדיבורים

יש גם דיבורים אחרים

כרגע הכל דיבורים 

אף אחד לא יודע מה קורה

מה שכן אני יודע שהכוכב חייבים לך כסף(קיזזו לך מעט עם סטואיץ') ומפה והלאה אנחנו ניראה

אני מקווה בלב שלי גם לזאטיץ' מחרטט וכן יגיע רכש, אין משהו אחר, הקבוצה לא מספיק איכותית ולא מאוזנת.

פורסם ב

הרגשה לא מבוססת שחיפא תלך על טוריאל

זה שחקן שהם רצו בקיץ ותאכלס יש לו פוטנציאל לא רע

פורסם ב

מדברים פה המון (ובצדק) על עזו, מה אומרים על חברו לקבוצה הדדי?. שומע מאנשים שאשכרה צופים בליגה הזאת מרצונם החופשי (כן, יש כאלו) שהוא כישרון ופוטנציאל גדול מאוד גם כן. עדיף להשקיע כבר בשלב הזה שהמחיר עוד סביר ומקסימום הציפיות לא יתממשו מאשר לחכות עוד שנתיים שלוש ואז כבר לא תוכל לעשות מהלך אחרי שאיזה בעלים של קבוצת אמצע טבלה בליגה שהימר עליו בהצלחה, ידרוש מאיתנו בנוהל הרגיל סכומים בלתי פרופורציונליים..

פורסם ב
10 דקות לפני, קובי השועל said:

יונה במכבי בינואר

זה ברור כירח

האמת חשבתי על טוואמסי, כי אצילי יושב לו בבלטה אאל"ט. אבל לא זוכר מתי הבאנו זר מהליגה בפעם האחרונה.

פורסם ב
לפני5 שעות , snufkin said:

מהכרמל

חיפה עובדים נכון.

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

יונה במכבי בינואר

זה ברור כירח

המחיר הרבה פחות נמוך עכשיו, אבל כשנרצה שחקן אברמוב ידרוש טרייד עם תורג'מן ושבע מליון יורו, יוציא לנו תנשמה זה, עדיף ללכת על על אלמגור נראה לי פחות  כאב ראש בעסקה.

פורסם ב
לפני6 שעות , קובי השועל said:

יונה במכבי בינואר

זה ברור כירח

אין לו מקום במכבי הנוכחית

פורסם ב
לפני8 שעות , erantheking21 said:

עזוב אותך

כרגע הכל בדיבורים

יש גם דיבורים אחרים

כרגע הכל דיבורים 

אף אחד לא יודע מה קורה

מה שכן אני יודע שהכוכב חייבים לך כסף(קיזזו לך מעט עם סטואיץ') ומפה והלאה אנחנו ניראה

אני מקווה בלב שלי גם לזאטיץ' מחרטט וכן יגיע רכש, אין משהו אחר, הקבוצה לא מספיק איכותית ולא מאוזנת.

אפשר גם לקזז את רוב מה שנותר תמורת מילסון.

פורסם ב
לפני3 שעות , הילד בן 30 said:

אין לו מקום במכבי הנוכחית

כ 10 יכל להשתלב. הוא לא בכושר טוב העונה וזה מעורר סימני שאלה אם הוא ברמה

פורסם ב
לפני11 שעות , כהן said:

מדברים פה המון (ובצדק) על עזו, מה אומרים על חברו לקבוצה הדדי?. שומע מאנשים שאשכרה צופים בליגה הזאת מרצונם החופשי (כן, יש כאלו) שהוא כישרון ופוטנציאל גדול מאוד גם כן. עדיף להשקיע כבר בשלב הזה שהמחיר עוד סביר ומקסימום הציפיות לא יתממשו מאשר לחכות עוד שנתיים שלוש ואז כבר לא תוכל לעשות מהלך אחרי שאיזה בעלים של קבוצת אמצע טבלה בליגה שהימר עליו בהצלחה, ידרוש מאיתנו בנוהל הרגיל סכומים בלתי פרופורציונליים..

אני מאלה שצופים בהתנדבות בליגה. כישרון על ופוטנציאל גדול. היה עדיף שנקנה אותו כבר עכשיו ונתן לו קצת השאלות.

להבנתי הפועל ירושלים רוצה לקנות אותו כבר בינואר להרכב. ואם הוא יפרח שם אנחנו יודעים כמה הוא יעלה בעתיד.

פורסם ב

לשים יד על יונה כשהוא בתקופה לא טובה, זה בדיוק מה שמצופה ממנהל מקצועי איכותי וחד. 

לקחת שחקנים אחרי עונת שיא, זה גם אנשים מהיציע יכולים. או כמו שיצחקי החזיר את יונתן כהן ודור פרץ אחרי עונה ושילם להם סכומים מטורפים. 

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

כ 10 יכל להשתלב. הוא לא בכושר טוב העונה וזה מעורר סימני שאלה אם הוא ברמה

לדעתי הוא ברמה של מה שהיה גבי בנתניה פלוס מינוס 

פורסם ב
51 דקות לפני, car.garsia said:

אני מאלה שצופים בהתנדבות בליגה. כישרון על ופוטנציאל גדול. היה עדיף שנקנה אותו כבר עכשיו ונתן לו קצת השאלות.

להבנתי הפועל ירושלים רוצה לקנות אותו כבר בינואר להרכב. ואם הוא יפרח שם אנחנו יודעים כמה הוא יעלה בעתיד.

ראשית כל ח"ח. ובהקשר לדברייך אז בדיוק מזה חששתי, מעטים ביותר השחקנים שיש להם כישרון גולמי כלשהו, ומצפה ללכת בכל הכוח על אותם מעטי מעט. חבל שילך לקבוצה (ששם תכלס יוכל להתפתח טוב מאשר אצלנו בשלב זה) שגם ככה נוכל להשאיל לה את השחקן, ופתאום להזכר בו בעוד שנתיים אבל כבר יהיה מאוחר מדי..

פורסם ב

הסתכלתי על המשחק האחרון של הכוכב (לפני שלושה ימים). אין מועדון משוגע כמו זה באירופה - 

דקה 18 חילוף ראשון, דקה 36 חילוף שני ובמחצית עוד שני חילופים (ביניהם מילסון שפתח ומוחלף במחצית לא בפעם הראשונה).

הם חטפו גול בבית דקה 32, בסוף ניצחו 2-5. משחק קודם (ב-18/12) הוא לא היה בסגל וזה בסך הכל 3 משחקים מתחילת דצמבר שהוא לא בסגל. 

Screen-Shot-25-12-2024-at-15-44.png

פורסם ב
22 דקות לפני, Brandon Roy said:

הסתכלתי על המשחק האחרון של הכוכב (לפני שלושה ימים). אין מועדון משוגע כמו זה באירופה - 

דקה 18 חילוף ראשון, דקה 36 חילוף שני ובמחצית עוד שני חילופים (ביניהם מילסון שפתח ומוחלף במחצית לא בפעם הראשונה).

הם חטפו גול בבית דקה 32, בסוף ניצחו 2-5. משחק קודם (ב-18/12) הוא לא היה בסגל וזה בסך הכל 3 משחקים מתחילת דצמבר שהוא לא בסגל. 

Screen-Shot-25-12-2024-at-15-44.png

מועדון יותר משוגע משלושת הגדולות של איסטנבול.

פורסם ב
לפני3 שעות , Brandon Roy said:

לשים יד על יונה כשהוא בתקופה לא טובה, זה בדיוק מה שמצופה ממנהל מקצועי איכותי וחד. 

לקחת שחקנים אחרי עונת שיא, זה גם אנשים מהיציע יכולים. או כמו שיצחקי החזיר את יונתן כהן ודור פרץ אחרי עונה ושילם להם סכומים מטורפים. 

הכל שאלה של מחיר

לשים עליו את שחר, מלדה, אדו ועוד כסף זה טירוף, לא מה שמצופה

עדי יונה כרגע שווה אולי אולי 800 אלף יורו וגם אז פרגנתי מאוד

פורסם ב
7 דקות לפני, Adir12 said:

הכל שאלה של מחיר

לשים עליו את שחר, מלדה, אדו ועוד כסף זה טירוף, לא מה שמצופה

עדי יונה כרגע שווה אולי אולי 800 אלף יורו וגם אז פרגנתי מאוד

שחר בחיים לא לשחרר, עם כל השאר כמו מלדה, אבישי שלא בתכניות ולא מקבלים דקות ואו לא מספיק טובים למכבי כמו אדו, אין בעיה.

פורסם ב

רכש לטווח קצר לעונה הזאת,

אני לא צריך את עדי יונה.

תביאו לי את סילבה קאני.

פורסם ב

לא יהיה מילסון ואולי יהיה יונה אבל גם זה במחיר מופקע. 

מה שצריך לקרות - וכרגע זה בחזקת חלום לצערנו -  זה השאלה של אדו, התאבדות על מילסון (אם זה בכלל אפשרי) כולל סטורי התנצלות שלו מחדר הכושר בקרית שלום, רכישה של יונה בתמורה למלדה, אבישי כהן וסכום צנוע ורכישה של בן הרוש (אפשר להשאיל להפועל חיפה עד סוף העונה כמו שעשינו עם מדמון).

כמאמר השיר "חלומות של אתמול הם..."