Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
35 דקות לפני, קמחי said:

מכבי נכנסה לתחרות אחרי רועי לוי. 

אתה יודע מול מי?

פורסם ב
39 דקות לפני, קמחי said:

מכבי נכנסה לתחרות אחרי רועי לוי. 

הוא עם חוזה באשדוד גם לעונה הבאה?

פורסם ב

אפשר להביא את אסף צור ולתת לו להתחרות עם מליקה על עמדת השוער המחליף והעתידי (אחד מהם יושאל כדי לקבל יותר ניסיון ודקות), אבל אני חושב ששוער זר עדיף על שניהם. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Brandon Roy said:

הוא עם חוזה באשדוד גם לעונה הבאה?

חוזה לעוד שנה פלוס אופציה

לפני3 שעות , PLASTOMAN said:

אתה יודע מול מי?

ב"ש, חיפה ובית"ר

כולן צריכות מגן ימני שיכול לשחק ברביעייה וכווינגבק 

פורסם ב

לבצע עסקת חבילה עליו ועל כנען . 

עמדה סופר בעייתית אצלנו ומקווה שיבססו איתי כבר עכשיו .

פורסם ב
לפני14 שעות , איתי-מכביסט said:

לבצע עסקת חבילה עליו ועל כנען . 

עמדה סופר בעייתית אצלנו ומקווה שיבססו איתי כבר עכשיו .

כל עוד גבי, פרץ ויוריס/סיסוקו במכבי לדעתי לא יהיה קשר 10.

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי השועל said:

כל עוד גבי, פרץ ויוריס/סיסוקו במכבי לדעתי לא יהיה קשר 10.

כל עוד פרץ התכוונת. 

כל קשר שלו לעמדת 10 הוא מקרי לחלוטין

חייב להתחזק בעמדה הזאת בהקדם

פורסם ב

שוער זר יהיה מיותר אלא אם כן מדובר בעילוי. סלוגה לדוגמא אחלה שוער אבל לא עילוי. 

מבחינתי רק שוער כמו פרץ או ראייקו בעונה האחרונה כאן. 

בהנחה שלא נצליח למצוא אחד כזה עדיף למצוא יהודי או להביא את גלזר/ג׳ראפי/צור. גלזר לא שוער גדול, אבל יש לו ניסיון בקבוצות גדולות והוא לא יתגלה פתאום כעוד משפתי. צור לדעתי זו החתמה מאוד מעניינת ואם לא ניקח אותו הוא יגיע לחיפה/הפועל. 

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

שוער זר יהיה מיותר אלא אם כן מדובר בעילוי. סלוגה לדוגמא אחלה שוער אבל לא עילוי. 

מבחינתי רק שוער כמו פרץ או ראייקו בעונה האחרונה כאן. 

בהנחה שלא נצליח למצוא אחד כזה עדיף למצוא יהודי או להביא את גלזר/ג׳ראפי/צור. גלזר לא שוער גדול, אבל יש לו ניסיון בקבוצות גדולות והוא לא יתגלה פתאום כעוד משפתי. צור לדעתי זו החתמה מאוד מעניינת ואם לא ניקח אותו הוא יגיע לחיפה/הפועל. 

מסכים.

מכל השלושה מעדיף את צור.

גלזר בירידה, גראפי שוער יציב, צור בעליה.

מעדיף להביא מישהו שנמצא בעלייה.

אגב, חושב שמכל הגדולות רק אנחנו מחפשים שוער - לחיפה שוער יהודי שחתום לעונה הבאה, לביתר יש את סילבה שהם ממש מרוצים ממנו, לב"ש יש את אליאסי.

פורסם ב

אני מאלה שלא מחזיקים בכלל מעומרי גלזר. 

מעניין מה הכוכב יעשו איתו בסוף העונה, הוא שיחק העונה 3 משחקים בליגת האלופות ורק 7 משחקי ליגה. 

אולי היה פצוע, אין לי מושג. 

פורסם ב
49 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מאלה שלא מחזיקים בכלל מעומרי גלזר. 

מעניין מה הכוכב יעשו איתו בסוף העונה, הוא שיחק עונה 3 משחקים בליגת האלופות ורק 7 משחקי ליגה. 

אולי היה פצוע, אין לי מושג. 

גם אני מאלה שלא מחזיקים מעמרי גלזר. אם לא ברק בכר, הוא היום שוער ראשון בהפועל תל אביב בלאומית.

פורסם ב
לפני2 שעות , הישראלי היפה said:

מסכים.

מכל השלושה מעדיף את צור.

גלזר בירידה, גראפי שוער יציב, צור בעליה.

מעדיף להביא מישהו שנמצא בעלייה.

אגב, חושב שמכל הגדולות רק אנחנו מחפשים שוער - לחיפה שוער יהודי שחתום לעונה הבאה, לביתר יש את סילבה שהם ממש מרוצים ממנו, לב"ש יש את אליאסי.

לב"ש יש את אליאסי זה חד משמעי סגור. לגביי השוער היהודי של חיפה שמושאל לאוקראינה יש דעות לכאן ולכאן עליו, לא בטוח שאחרי כיוף החלש הם יהמרו על העמדה הזאת. יכול להיות שיביאו לידו עוד שוער ישראלי מוכח יחסית (ג'ראפי או צור).

אצל ביתר זה גם מורכב. סילבה מאוד אהוב שם לא רק על הדשא אבל הוא לא זר משדרג. יכול להיות שהם יקבלו החלטה קרה וינתקו רגש וישחררו אותו ויביאו שוער ישראלי.

אגב, רוי ששון, השוער שהם השאילו לבני יהודה פתח את העונה חלש בלאומית ומאז הוא בגרף שיפור. עדיין לא מאמין שימהרו לתת לו להיות שוער ראשון שם.

עוד שאלה היא מה יהיה התקציב של הפועל תל אביב והאם הם יהיו פקטור במאבקים האלה. כי שוער הם בוודאות יחליפו שהם יעלו ולא מן הנמנע שם גם ינסו לשים ידיים על אסף צור.

פורסם ב
On 17.3.2025 at 19:47, Brandon Roy said:

איזי שאני מכיר לא היה נותן לו בחיים להגיע לשלב הזה ללא חוזה.

או שהוא בעצמו לא שיער שזו העונה שהוא יתן בליגת העל (אני חושב ששמעתי מישהו אומר שגם בלאומית עונה קודמת הוא היה מצוין) או שהוא כבר מבוגר ואין לו כוח למלחמות עם שחקנים. 

איזי הוא כבר לא שרצקי של 2013. 

פורסם ב

בנתיים אסנטה עם צהוב מוקדם משלים עוד 90 דק' בנבחרת הולנד 21

האקזיט מתקרב

פורסם ב

זהבי פורש 

תורג'מן ואסנטה נמכרים

יוריס חוזר להולנד

פרץ בארה"ב וגבי בפולין

נשמע קיץ טוב

פורסם ב

גלזר לדעתי לא יגיע לכאן

יקר מדי ויש בשוק  הישראלי מציאות שלא בטוח שנופלות ממנו כרגע שמסיימים חוזה.

מסכים עם מכביסט לעד, אלא אם כן יגיע לכאן שוער ברמה מאוד גבוהה או הפולני של אשדוד, לא להביא סתם עוד שוער סולוגה כזה.

פורסם ב
לפני4 שעות , פנחס שוף said:

זהבי פורש 

תורג'מן ואסנטה נמכרים

יוריס חוזר להולנד

פרץ בארה"ב וגבי בפולין

נשמע קיץ טוב

איפה שאתה רואה משבר אני רואה הזדמנות לרענון ושילוב צעירים ממחלקת הנוער בחלק מהעמדות.

פורסם ב

פתחו כבר נושא אחר ותשליכו אותו לנהר

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

איפה שאתה רואה משבר אני רואה הזדמנות לרענון ושילוב צעירים ממחלקת הנוער בחלק מהעמדות.

תשאל מה מנספורד רואה, לא מה אתה רואה

מנספורד רואה עונת פריצה של אדו ולאיוס ב-1 מיליון יורו

פורסם ב
לפני2 שעות , Raumdeuter said:

אני מאוד מסכים איתך, רק שהבעיה פה שכמעט כל מי שיעזוב הוא ישראלי ומכבי לא עשתה מספיק להביא את השחקנים הצעירים שלה לרמת מוכנות של לתפוס את המקום שלהם מתחילת עונה. כמובן שאני לא מדבר על לקדם שחקנים מהנוער שרק בינואר העבירו כמה פרוספקטים לרמת השרון ושם הם נכנסו לבלאגן. אני מניח שבמצב העניינים הזה ועל אף שסלוגה הוא אחלה שוער עם רקורד טוב, זו נראית לי פרויליגיה גדולה מדי להחזיק שוער זר. בהנחה ולא נופלת פה איזו הזדמנות לשוער חייזר. 

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

אני מאוד מסכים איתך, רק שהבעיה פה שכמעט כל מי שיעזוב הוא ישראלי ומכבי לא עשתה מספיק להביא את השחקנים הצעירים שלה לרמת מוכנות של לתפוס את המקום שלהם מתחילת עונה. כמובן שאני לא מדבר על לקדם שחקנים מהנוער שרק בינואר העבירו כמה פרוספקטים לרמת השרון ושם הם נכנסו לבלאגן. אני מניח שבמצב העניינים הזה ועל אף שסלוגה הוא אחלה שוער עם רקורד טוב, זו נראית לי פרויליגיה גדולה מדי להחזיק שוער זר. בהנחה ולא נופלת פה איזו הזדמנות לשוער חייזר. 

אני דווקא חושב שחייב שוער זר בכדי לקחת אליפות בליגה הזו(ב"ש 17/18 היא האחרונה שלקחה תואר ללא שוער זר*)

*ג'וש כהן וטננבאום הם בתכלס שוערים זרים כי את השכלת הכדורגל שלהם הם לא קיבלו בישראל.

**דניאל פרץ הוא ברמת שוער זר וגם הוא טעות סטטיסטית של מצויינות בים שוערים בינוניים עד גרועים.

ואם אתה רוצה להתרחק בזמן עוד יותר אז רק ק"ש וחיפה של 10/11 לקחו אליפות בשני העשורים האחרונים עם שוערים ילידי ישראל(הפועל לקחו עם אניימה)

פורסם ב
לפני7 שעות , Raumdeuter said:

אני דווקא חושב שחייב שוער זר בכדי לקחת אליפות בליגה הזו(ב"ש 17/18 היא האחרונה שלקחה תואר ללא שוער זר*)

*ג'וש כהן וטננבאום הם בתכלס שוערים זרים כי את השכלת הכדורגל שלהם הם לא קיבלו בישראל.

**דניאל פרץ הוא ברמת שוער זר וגם הוא טעות סטטיסטית של מצויינות בים שוערים בינוניים עד גרועים.

ואם אתה רוצה להתרחק בזמן עוד יותר אז רק ק"ש וחיפה של 10/11 לקחו אליפות בשני העשורים האחרונים עם שוערים ילידי ישראל(הפועל לקחו עם אניימה)

לא לקחנו אליפות עם משפתי שנה שעברה?

פורסם ב
6 דקות לפני, barak said:

לא לקחנו אליפות עם משפתי שנה שעברה?

הוא התכוון עם שוער

פורסם ב

גבי יגיע לקיץ ללא חוזה ויחליט רק לקראת סוף יולי היכן ישחק מול ההצעות שיניחו מולו, כלומר יש סיכוי גבוה שלא יבצע את טרום העונה עם הקבוצה גם אם יישאר. כרגע הישארות במכבי היא לא העדיפות הראשונה.

פורסם ב
11 דקות לפני, קמחי said:

גבי יגיע לקיץ ללא חוזה ויחליט רק לקראת סוף יולי היכן ישחק מול ההצעות שיניחו מולו, כלומר יש סיכוי גבוה שלא יבצע את טרום העונה עם הקבוצה גם אם יישאר. כרגע הישארות במכבי היא לא העדיפות הראשונה.

אני מקווה שמכבי לא מחכה לו

עם כל הכבוד