Jump to content

נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש זר אגדי מהעבר

Recommended Posts

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

איזי שאני מכיר לא היה נותן לו בחיים להגיע לשלב הזה ללא חוזה.

או שהוא בעצמו לא שיער שזו העונה שהוא יתן בליגת העל (אני חושב ששמעתי מישהו אומר שגם בלאומית עונה קודמת הוא היה מצוין) או שהוא כבר מבוגר ואין לו כוח למלחמות עם שחקנים. 

בחינם חוטף אותו בלי לחשוב פעמיים בכלל

פורסם ב
לפני8 שעות , הנדון said:

נראה שכבר חתם אצלנו לפי המשחקים נגדם 

עשה זלטאנוביץ' אתה אומר

פורסם ב
לפני16 שעות , הישראלי היפה said:

בחינם חוטף אותו בלי לחשוב פעמיים בכלל

אסף צור שוער מצויין , אבל מכבי זה משהו אחר. משחקים באירופה, לחץ הקהל הביתי, משחקי עונה בארץ ועוד.

פוטנציאל גדול אבל לא כשוער ראשון, כשני סבבה.

פורסם ב
40 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אסף צור שוער מצויין , אבל מכבי זה משהו אחר. משחקים באירופה, לחץ הקהל הביתי, משחקי עונה בארץ ועוד.

פוטנציאל גדול אבל לא כשוער ראשון, כשני סבבה.

אני בכלל לא בטוח שמבחינת כישרון הוא נחות ממשפתי וטננבאום. 

אם פגעת איתו, הרווחת שוער ישראלי גם ל-3 שנים. 

אם לא, בטח כשלא משלמים ביי אאוט לקבוצה, אז נפרדים אחרי תקופה קצרה. 

מכבי נתנו הזדמנויות לשוערים שעשו פחות ממנו. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

אני בכלל לא בטוח שמבחינת כישרון הוא נחות ממשפתי וטננבאום. 

אם פגעת איתו, הרווחת שוער ישראלי גם ל-3 שנים. 

אם לא, בטח כשלא משלמים ביי אאוט לקבוצה, אז נפרדים אחרי תקופה קצרה. 

מכבי נתנו הזדמנויות לשוערים שעשו פחות ממנו. 

בגדול מסכים אבל לא כשוער ראשון, אולי בגביע הטוטו.

לדעתי מליקה המוכשר צריך להיות מושאל לקבוצה בליגת העל כשוער ראשון כדי לצבור ניסיון.

חייב שוער פיגורה כשוער ראשון, ישראלי או זר.

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

בגדול מסכים אבל לא כשוער ראשון, אולי בגביע הטוטו.

לדעתי מליקה המוכשר צריך להיות מושאל לקבוצה בליגת העל כשוער ראשון כדי לצבור ניסיון.

חייב שוער פיגורה כשוער ראשון, ישראלי או זר.

היות ומכבי עשויה להיות בבעיה עם הזרים שנה הבאה, כשיוריס, גבי ואולי גם פרץ לא ימשיכו (סתם אפשרות), איזה שוער ישראלי היית רוצה לראות כאן? 

פורסם ב
55 דקות לפני, Brandon Roy said:

היות ומכבי עשויה להיות בבעיה עם הזרים שנה הבאה, כשיוריס, גבי ואולי גם פרץ לא ימשיכו (סתם אפשרות), איזה שוער ישראלי היית רוצה לראות כאן? 

גלזר או חייקין גם אם צריך לשים חבילה. אסף צור שוער שני .

פורסם ב

חייקין עוד שלושה שבועות עולה בהרכב של בודו גילמט ברבע גמר ליגה אירופית נגד לאציו. 

בסיכום שני המשחקים נגד בשמינית גמר הוא קיבל את הציון הכי גבוה בקבוצה.

פורסם ב
16 דקות לפני, Brandon Roy said:

חייקין עוד שלושה שבועות עולה בהרכב של בודו גילמט ברבע גמר ליגה אירופית נגד לאציו. 

בסיכום שני המשחקים נגד בשמינית גמר הוא קיבל את הציון הכי גבוה בקבוצה.

אז אתה אומר אפשר להביא בקלות

פורסם ב
לפני1 שעה , ClinteastwoodFan said:

גלזר או חייקין גם אם צריך לשים חבילה. אסף צור שוער שני .

במה גלזר טוב יותר מצור מלבד ניסיון?

יש פה הבדל שלא מיליוני יורו במחיר, הכוכב כבר ראינו שלא מתפשרים במחיר שהם דורשים.

להביא גלזר באיזה 3 מיליון לעומת צור בחינם כשאין כל כך הבדל ביכולת (מלבד ניסיון) ממש לא רעיון טוב לדעתי.

פורסם ב
14 דקות לפני, הישראלי היפה said:

יש פה הבדל שלא מיליוני יורו במחיר, הכוכב כבר ראינו שלא מתפשרים במחיר שהם דורשים.

להביא גלזר באיזה 3 מיליון לעומת צור בחינם כשאין כל כך הבדל ביכולת (מלבד ניסיון) ממש לא רעיון טוב לדעתי.

גלזר אוברייטד עצום גם בעיניי. 

פורסם ב

לא ראיתי יותר מדי משחקים של אסף צור העונה, אבל הוא בסביבה כבר כמעט עשור ולא ראיתי ממנו משהו מיוחד עד כה. מה גורם לכם לחשוב שהוא שוער למכבי?

פורסם ב
34 דקות לפני, הילד בן 30 said:

לא ראיתי יותר מדי משחקים של אסף צור העונה, אבל הוא בסביבה כבר כמעט עשור ולא ראיתי ממנו משהו מיוחד עד כה. מה גורם לכם לחשוב שהוא שוער למכבי?

אני לא בטוח שאני מסכים עם "הוא בסביבה כבר עשור", הוא בקיץ יהיה בן 27 סך הכל. הוא כן קיבל הזדמנויות במדי רעננה בגיל 20-21 להיות שוער ראשון בליגת העל. 

בעונה וחצי הראשונה הוא סיים עם רעננה בליגת העל פעמיים במקום 9. בעונה השנייה הם ספגו 33 שערים ב-38 משחקים.

בעונה השלישית הוא היה שוער ראשון ורעננה הייתה אחת מהיורדות החלשות בהיסטוריה, 17 נקודות. 

אחרי זה יצא קצת לחו"ל ובעונה הקודמת עלה עם קריית שמונה לליגת העל עם 23 ספיגות ב-37 משחקים. 

והעונה הוא כמובן טוב. לא באמת ראיתי אותו לעומק, הנתונים שלו שזה גיל וגובה הופכים אותו למעניין.

מבחינת השוער הכי מעניין בליגה, זה נראה ההוא שאשדוד הביאו, אבל הוא זר. 

Screen-Shot-19-03-2025-at-00-48.png

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

אני לא בטוח שאני מסכים עם "הוא בסביבה כבר עשור", הוא בקיץ יהיה בן 27 סך הכל. הוא כן קיבל הזדמנויות במדי רעננה בגיל 20-21 להיות שוער ראשון בליגת העל. 

בעונה וחצי הראשונה הוא סיים עם רעננה בליגת העל פעמיים במקום 9. בעונה השנייה הם ספגו 33 שערים ב-38 משחקים.

בעונה השלישית הוא היה שוער ראשון ורעננה הייתה אחת מהיורדות החלשות בהיסטוריה, 17 נקודות. 

אחרי זה יצא קצת לחו"ל ובעונה הקודמת עלה עם קריית שמונה לליגת העל עם 23 ספיגות ב-37 משחקים. 

והעונה הוא כמובן טוב. לא באמת ראיתי אותו לעומק, הנתונים שלו שזה גיל וגובה הופכים אותו למעניין.

מבחינת השוער הכי מעניין בליגה, זה נראה ההוא שאשדוד הביאו, אבל הוא זר. 

Screen-Shot-19-03-2025-at-00-48.png

דווקא מבחינת נתונים העונה שום דבר מיוחד. ספג יותר מכל שוערי הפלייאוף העליון, יותר מטננבאום, גד עמוס ונדב זמיר. נכון זה גם הרבה קשור למשחק ההגנה וההשוואות האלה בעייתיות.

משני התקצירים שראיתי והוא הרשים מאוד בחודש האחרון- התכונה הטובה שלו היא על קו השער וזה בגדול לא מה ששוער במכבי צריך (משחק גובה ומשחק רגל הן תכונות חשובות יותר).

לא אומר שהוא לא שווה ניסיון- פשוט מוזר לי הקונצנזוס הזה פתאום.

פורסם ב
לפני11 שעות , הישראלי היפה said:

ניסיון זה המון כמעט בכל תחום בחיים, מה גם שגלזר הוכיח את עצמו כשוער מצויין. תומך בהבאת צור אבל רק כשוער שני. ממש

לא בשל לאפודה הראשונה במכבי, אולי בעתיד .

פורסם ב

מוכן להקריב מקום של זר לשוער ברמה גבוהה כשבשאר הזרים צריך לפגוע בול. ראינו מה 2 זרים מצויינים עושים לקבוצה (ב"ש)

יותר מזה אני סבבה עם 4 זרים מצויינים מתוך 6 , אחד בינוני ושוער זר.

פורסם ב

כנראה דלפ אבל אם היה אפשר אפילו הייתי מביא שניים מתוך צור, גלזר וגראפי. שתיהיה תחרות על העמדה ומי שיהיה טוב שישחק. קצת קשה לי לסמוך על מליקה כשוער מחליף במכבי שלא ראינו אותו בכלל חוץ מכמה דקות והוא עוד אחרי פציעה. משאיל אותו לקבוצה בליגה שישתפשף על חשבונם.

הבעיה שלא נראה לי שיהיה אפשר להביא 2 שוערים כשיש מצוקה כזאת וכל הגדולות מחפשות שוער (אנחנו, חיפה, הפועל ואולי גם ביתר) כנראה השלושה שציינתי למעלה יחתמו במכבי/חיפה/הפועל וכל אחת תקבל אחד. מקווה שנבחר נכון

פורסם ב
1 דקה לפני, סזאר מנדיונדו said:

כנראה דלפ אבל אם היה אפשר אפילו הייתי מביא שניים מתוך צור, גלזר וגראפי. שתיהיה תחרות על העמדה ומי שיהיה טוב שישחק. קצת קשה לי לסמוך על מליקה כשוער מחליף במכבי שלא ראינו אותו בכלל חוץ מכמה דקות והוא עוד אחרי פציעה. משאיל אותו לקבוצה בליגה שישתפשף על חשבונם.

הבעיה שלא נראה לי שיהיה אפשר להביא 2 שוערים כשיש מצוקה כזאת וכל הגדולות מחפשות שוער (אנחנו, חיפה, הפועל ואולי גם ביתר) כנראה השלושה שציינתי למעלה יחתמו במכבי/חיפה/הפועל וכל אחת תקבל אחד. מקווה שנבחר נכון

אני מאמין שאחד מהשלושה שציינת יגיעו אלינו כך או אחרת,השאלה היא האם מביאים זר/משאירים את סלוגה במקרה של ג'ראפי וצור(כי גלזר לא יסכים להשתנמך בהיררכיה ובצדק מבחינתו) או שסומכים עליהם כשוערים ראשונים?.

פורסם ב

גלזר חתם ביוני 23' ל-3 שנים בכוכב האדום בשכר עונתי של כ-400 אלף יורו. 

הכוכב שילמו להפועל ב"ש כ-1.5 מיליון יורו. אז מעבר לכך שיש לו חוזה לעוד עונה, מדובר גם בעסקה יקרה מאוד. 

מאוד יכול להיות שיש פה גם ענייני מס שאפילו לא שווה לו לחזור כרגע. 

פורסם ב

חייקין? הוא שחקן הרכב בקבוצה ב2 דרגות מאיתנו

סליחה אין סיכוי שילך אחורה.

פורסם ב

מכבי נכנסה לתחרות אחרי רועי לוי.