Jump to content

סכנין - מכבי | הכי הכי הכי חשוב העונה!

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, itanar said:

זיו אדלר מכור, זה 100% אדום לחלוץ.

ב100% מהמשחקים ששיחקנו בשנים האחרונון הבן זונה הזה היה בוואר או שופט רביעי/קו/מניאק אחר,זה פסיכי.

פורסם ב
Just now, Raumdeuter said:

ב100% מהמשחקים ששיחקנו בשנים האחרונון הבן זונה הזה היה בוואר או שופט רביעי/קו/מניאק אחר,זה פסיכי.

אז צריך להזהר שלא ימציא להם פנדל.

פורסם ב
20 דקות לפני, כהן said:

תמיד היינו קבוצה טובה במשחקים ללא קהל.

וברצינות, המשחק ההתקפי יותר זורם, פטאצי כמובן, גם תורג'מן עושה תנועה ולא תקוע ברחבה, והפעם אין אפילו את פרץ שיסיים את המהלכים בהחמצה מסמרת שיער. רק חבל שקצת מסתבכים עם ההחזרות לאחור..

גם בלי הברצינות..

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו היום.

פנדל ואדום ברור, לא ייאמן.

פורסם ב
17 דקות לפני, YoniC said:

יחזקאל מסבך אותנו מאוד בהגנה, מסירות רעות בחצי שלנו

הוא לא שחקן הגנה.
לא בימין ולא בשמאל.
הייתי מריץ אותו על הקו עם אסנטה ובצד שמאל דוידה מגן עם לאיוס/אדו.

פורסם ב
18 דקות לפני, erantheking21 said:

בול

מבלי להכנס ליכולות של פאטצ'י, רואים שהוא לא בדיוק שחקן קו, הוא נאבד שם לגמרי...

יש לו את כל החומר להפוך לשחקן 10,השאלה היא האם יצליחו בהסבה הזו(לפעמים הסבות משנות קריירה שלמה של שחקן לטובה).

פורסם ב

פריד ואדלר בני זונות גדולים. 100% פנדל ו100% אדום.

אדו לדעתי די טובע בעמדה שלו, הרבה יותר מתאים שהוא ישחק בעמדה של יחזקאל ומימון ישחק בעמדה שלו.

מבסוט מאוד על פטאצ'י. אני לא מופתע כי אני האמנתי בו מאוד גם כשהיה קשה אבל הוא כ10 זה יכול להיות גיים צ'יינג'ר בהרבה משחקים.

פורסם ב

כשאני רואה את היכולת של יחזקאל כמגן שמאלי היום נגד סכנין, אני מבין כמה זה היה תלוש לשחק איתו כך נגד אייאקס בחוץ.

ולא רק זה, להחליט דווקא אחרי שעשינו שלושה משחקים בסדר גמור (בראגה, מיוטילנד ו-סוסידאד) עם 451, לעבור לשחק 352, מערך ששיחקנו בו רק מחצית אחת, מול טבריה והיא גם הייתה הרעה ביותר שלנו העונה. מאוד מדאיג המאמן. לא צריך 4 עוזרים מסרביה בכדי להבין שכדאי לשנות את העמדה או זהות השחקן בעמדת מגן שמאל. לא תמיד צריך קודם לחטוף ורק אחרי זה לשנות. 

פורסם ב
1 דקה לפני, הישראלי היפה said:

לעוד מישהו יש לחץ ופחד כשיחזקאל עם הכדור סמוך לרחבה שלנו??

מעביר אותו קדימה להיות רוטציה עם דוידה, את פטאצי ל10 ומביא מגן(וכנף שמאל במקום אדו, מצטער זה לאזה)

פורסם ב

לסגור את הואר אם לא נותנים אדום על אגרוף לראש ללא כדור.

זיו אדלר ראה את זה ובכוונה החליט להתעלם.

פורסם ב

איך השדרים פה תמיד יודעים לסתום ולהמשיך את השידור כרגיל כשיש טעות שיפוט נגדנו. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Raumdeuter said:

הוא חלאה סרוחה, יחד עם זאת את הפנדל ואת העבירה הזו השופט הראשי היה אמור לראות ולהחליט בעצמו. אם דבר כזה הוא לא רואה, אז להפריש אותו מחר בבוקר. הוואר רק גרם לשופטים לא לקבל החלטות, ובליגה המקומית התועלת קטנה מהנזק כי השריקות גם ככה מהבית, עם או בלי הוידאו..

פורסם ב
5 דקות לפני, Brandon Roy said:

כשאני רואה את היכולת של יחזקאל כמגן שמאלי היום נגד סכנין, אני מבין כמה זה היה תלוש לשחק איתו כך נגד אייאקס בחוץ.

ולא רק זה, להחליט דווקא אחרי שעשינו שלושה משחקים בסדר גמור (בראגה, מיוטילנד ו-סוסידאד) עם 451, לעבור לשחק 352, מערך ששיחקנו בו רק מחצית אחת, מול טבריה והיא גם הייתה הרעה ביותר שלנו העונה. מאוד מדאיג המאמן. לא צריך 4 עוזרים מסרביה בכדי להבין שכדאי לשנות את העמדה או זהות השחקן בעמדת מגן שמאל. לא תמיד צריך קודם לחטוף ורק אחרי זה לשנות. 

החלטה פחדנית ואומללה שלו לשנות מערך במקום להאמין בקבוצה.

פורסם ב
3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

חייבים לתת את השלישי ולסגור עניין, שלא נסתבך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח