Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר התבוסה מול אייאקס וסה"כ 4 הפסדים רצופים, מכבי תעלה למשחק שישי ב-23 ימים, המשחק הכי חשוב העונה מול יריבה שתעשה לנו את המוות, ללא אוהדים ותחת איום טילים בלתי פוסק.

הנבלות מסכנין מגיעים למשחק הזה מהמקום השביעי כשהם סה"כ 6 נק' מאיתנו, אחרי 2 ניצחונות רצופים על קבוצות צמרת - 1:0 על בני ריינה בחוץ ו-2:1 על בית"ר ללא קהל.

במכבי שנחתה ביום שישי אחה"צ ותקיים סה"כ אימון אחד לפני המשחק הקריטי דוידה יחזור לסגל כמובן, רביבו עדיין רחוק.

לגבי ההרכב אני מאמין שלאזטיץ' ימשיך בשלו עם סיסוקו גבי ופרץ בקישור. אישית הייתי מעדיף לנסות את שגיב בכנף ימין, דוידה בשמאל ואסנטה מגן אבל מהמר ששגיב וזאדה יפתחו כמגנים ודוידה בכנף ימין. 

באמת שכבר אין מילים על הביזיון הזה במיקום המשחק כשיירוטים עפים שם מעל האיצטדיון ללא הפסקה, אבל זו מנהלת הליגות וההתאחדות שלנו, עם זה אנחנו חיים.

(את הטרלול שעברנו ב-48 שעות שלנו באמסטרדם אשאיר לפעם אחרת)

יום ראשון 20:15, עכו (ספורט4)

יאללה מכבי

פורסם ב

אשכרה 4 הפסדים רצופים. איזה בור. יהיה קשוח. 

מקווה שהשחקנים יבואו חדים ויוציאו אותנו לדרך חדשה. לא מצפה מהמאמן להגיע עם רעיונות מיוחדים. זה הכל עליהם כרגע.

פורסם ב

הוא יפתח עם סיסוקו -גבי - פרץ אה ?

פורסם ב

להזיז הכל הצידה, לעלות כאילו מדובר במשחק על עונה שלמה (ולא בטוח שזהו לא המקרה). לצערי המאמן הוא אותו המאמן עם אותו קבעון מחשבתי ככה שלא נראה תנודות ותזוזות בהרכב. כמו שנכתב פה לפניי, המשחק על השחקנים, זה הרגע שלהם להתעלות ולנצח במו רגליהם.

ובחייאת, שמישהו שם יגיד לגבי לוותר על הקרנות, זה כבר אפילו לא מצחיק, אלה ממש מסוכן. כל קרן שלנו אני תופס את הראש כאילו נשרק פנדל לחובתינו..

פורסם ב

משפתי

דוידזאדה שלמה סטואיץ שחר

יוריס

גבי              פרץ/סיסוקו

מדמון      תורגמן       יחזקאל

וואוווו אנחנו כל כך קצרים בקישור שאין אופציה אחרת לסיסוקו/יוריס גבי ופרץ

פורסם ב
4 דקות לפני, הישראלי היפה said:

משפתי

דוידזאדה שלמה סטואיץ שחר

יוריס

העיקר שחרר את דביטון

פורסם ב

11 אנשים בהרכב ונקווה לניצחון שיוציא אותנו לדרך חדשה.

פורסם ב

איזו החלטה הזויה לא לדחות את המשחק הזה רק אותם היינו צריכים עכשיו 

פורסם ב

אין חשק למשחק.

מקווה שלפחות לשחקנים יהיה חשק

פורסם ב
1 hour ago, yello said:

הוא יפתח עם סיסוקו -גבי - פרץ אה ?

את הבית שלי אני שם על זה

פורסם ב
1 hour ago, הישראלי היפה said:

משפתי

דוידזאדה שלמה סטואיץ שחר

יוריס

יש את שחר שיכול לשחק בקישור האחורי. יש את מדמון שיכול להחליף את גבי או אפילו את פרץ שהוא למעשה קשר התקפי על מלא. יש לך את בלאי שלא נופל מאף שחקן התקפה שלך נכון לעכשיו. כן, יש סגל לא עמוק במיוחד בלשון המעטה, אבל גם עם מה שיש אפשר להוציא קצת יותר. אבל בשביל כך צריך תחכום ויצירתיות, וזה דבר שאין..

פורסם ב

משפתי

זאדה נחמיאס אסנטה יחזקאל

יוריס

שחר            מדמון

אדו             זהבי            דוידה

פורסם ב
לפני2 שעות , כהן said:

יש את שחר שיכול לשחק בקישור האחורי. יש את מדמון שיכול להחליף את גבי או אפילו את פרץ שהוא למעשה קשר התקפי על מלא. יש לך את בלאי שלא נופל מאף שחקן התקפה שלך נכון לעכשיו. כן, יש סגל לא עמוק במיוחד בלשון המעטה, אבל גם עם מה שיש אפשר להוציא קצת יותר. אבל בשביל כך צריך תחכום ויצירתיות, וזה דבר שאין..

אני ואתה יודעים אתה זה,

לא נראה שהמאמן מבין ויודע את זה, אז כנראה שנראה קישור של פרץ, גבי וסיסוקו עד להודעה חדשה.

כמו שרשמת, צריך תחכום ויצירתיות שזה דבר שאין למאמן כרגע.

פורסם ב

מצטער

איבדתי אמון בלזאטיץ', זה לא רק התוצאות, זה הכל

ההרכבים, הניהול סגל, השחיקה של שחקנים, המחיקה של שחקנים, החוסר אמון בשחקנים, שיטה מקובעת ולא משתנה והסגל הקצר שהוא כלכך התעקש עליו לפי מה שזה נראה ולא נראה שזה הולך להשתנות, מאוד רציתי לאהוב ולתפוס ממנו כי גם בהתחלה מאוד התחברתי אליו והוא מאוד מאכזב אותי..זה המכבי הכי אפורה שראיתי מאז ימי קלינגר.

פורסם ב

לצערי רשום כאן תיקו מסריח על הקיר בשלט עצום. 

פורסם ב

חבל שאי אפשר להשאיל את המחיקון מגברים בשחור ולגרום לשחקנים לשכוח את לאזטיץ ופשוט לעלות ולשחק כמו שהם חושבים ויודעים.

להעלים סגל כזה ולגרום לקבוצה לשחק ככה זה ברמת הנוכל מהטינדר.

פורסם ב

הרכב רצוי:
משפתי

דוידזאדה סטואיץ שלמה אסנטה 

יוריס

גבי        פטאצי

אדו              תורגמן            דוידה 

הרכב מצוי של מאמן הזוי:
משפתי
יחזקאל פרץ שלמה גבי

סיסוקו

פרץ גבי

לאיוס פרץ שחר

פורסם ב

הלוואי שהשחקנים היום יעלו עם אש בעיניים ויביאו לנו ניצחון על המחבלים מסכנין

פורסם ב

הלוואי וילך היום על משהו מפתיע, הייתי נותן גם לגבי וגם לפרץ לנוח, הם נטחנו עד דק, חלום שלי לראות את מדמון מתחת לחלוץ ופטאצ'י משמאל דווקא לדעתי הוא ירים הרמות משוגעות שם, לא חושב שלמאמן הזה יש מעוף לעשות את זה אבל הרכב עם קישור כזה יבטיח שליטה אמיתית במשחק ואולי מדמון יוכל לעסוק רק במשימות התקפה ולחץ.

--------------משפתי-------------

זאדה--סטואיץ--שלמה--אסאנטה

--------יוריס------סיסוקו----------

פטאצ'י-------מדמון----------דוידה

--------------תורג'מן--------------

פורסם ב
לפני14 שעות , דקסטר said:

לאחר התבוסה מול אייאקס וסה"כ 4 הפסדים רצופים, מכבי תעלה למשחק שישי ב-23 ימים, המשחק הכי חשוב העונה מול יריבה שתעשה לנו את המוות, ללא אוהדים ותחת איום טילים בלתי פוסק.

הנבלות מסכנין מגיעים למשחק הזה מהמקום השביעי כשהם סה"כ 6 נק' מאיתנו, אחרי 2 ניצחונות רצופים על קבוצות צמרת - 1:0 על בני ריינה בחוץ ו-2:1 על בית"ר ללא קהל.

במכבי שנחתה ביום שישי אחה"צ ותקיים סה"כ אימון אחד לפני המשחק הקריטי דוידה יחזור לסגל כמובן, רביבו עדיין רחוק.

לגבי ההרכב אני מאמין שלאזטיץ' ימשיך בשלו עם סיסוקו גבי ופרץ בקישור. אישית הייתי מעדיף לנסות את שגיב בכנף ימין, דוידה בשמאל ואסנטה מגן אבל מהמר ששגיב וזאדה יפתחו כמגנים ודוידה בכנף ימין. 

באמת שכבר אין מילים על הביזיון הזה במיקום המשחק כשיירוטים עפים שם מעל האיצטדיון ללא הפסקה, אבל זו מנהלת הליגות וההתאחדות שלנו, עם זה אנחנו חיים.

(את הטרלול שעברנו ב-48 שעות שלנו באמסטרדם אשאיר לפעם אחרת)

יום ראשון 20:15, עכו (ספורט4)

יאללה מכבי

נקווה לניצחון למרות שיש פה מאמן אפס 

פורסם ב
לפני9 שעות , הישראלי היפה said:

אני ואתה יודעים אתה זה,

לא נראה שהמאמן מבין ויודע את זה, אז כנראה שנראה קישור של פרץ, גבי וסיסוקו עד להודעה חדשה.

כמו שרשמת, צריך תחכום ויצירתיות שזה דבר שאין למאמן כרגע.

מסכים עם הכל למרבה הצער. השאלה באיזה שלב לא רק אני ואתה נבין זאת, אלה גם הבכירים שלמעלה, אם בכלל..

פורסם ב
1 hour ago, ebibo said:

הלוואי וילך היום על משהו מפתיע, הייתי נותן גם לגבי וגם לפרץ לנוח, הם נטחנו עד דק, חלום שלי לראות את מדמון מתחת לחלוץ ופטאצ'י משמאל דווקא לדעתי הוא ירים הרמות משוגעות שם, לא חושב שלמאמן הזה יש מעוף לעשות את זה אבל הרכב עם קישור כזה יבטיח שליטה אמיתית במשחק ואולי מדמון יוכל לעסוק רק במשימות התקפה ולחץ.

--------------משפתי-------------

זאדה--סטואיץ--שלמה--אסאנטה

--------יוריס------סיסוקו----------

פטאצ'י-------מדמון----------דוידה

--------------תורג'מן--------------

הייתי מעלה את שחר במקום סיסוקו ביחד עם יוריס.
אבל כולנו יודעים מה יהיו ההרכבים בשעה 7..

פורסם ב

גם יוריס אגב נראה על הפנים בדקות שקיבל העונה. 

מכיוון שגם ככה אין לנו אגפים והולכים ברוח דרך האמצע, אז אולי עדיף לפתוח עם ערן ודור בחוד שמתחתם מדמון וגבי/דוידה, משהו קצת שונה ולא מקובע..