Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

עוד קצת אמת על הקהל ה''אח'' של אייאקס, סופר יודן בתחת שלי.

ככה חשבתי, צריך לנתק איתם את הקשרים.

סופר יודן יהפוך בעתיד לסופר מוחמד. 

אמסטרדם עם 17% מוסלמים בדרך להיות עזה תוך 2 עשורים.

אירופה באופן כללי הולכת ונכבשת. ורק מדינות כמו הונגריה ופולין, מה שמכונה אצלנו, הדיקטטורות המשפטיות, יהיו ידידותיות ליהודים.

נ.ב.

חודש נובמבר הוא חודש המודעות לאיסלמופוביה באירופה.

אחלה מודעות.

פורסם ב
לפני6 שעות , Brandon Roy said:

אפילו לא מעצר אחד עד כה. 

חייבים כוחות של יהודים בשטח היא תמסמס את זה ראש עיר הזונה שלהם לפי איך שזה מריח וינסו למכור כקטטה סימטרית של כדורגל. 

פורסם ב
לפני14 שעות , avi atias said:

נ.ב.

חודש נובמבר הוא חודש המודעות לאיסלמופוביה באירופה.

אחלה מודעות.

שורש הבעיה מופיע אפילו בטרמינולוגיה הזאת, ומדהים שאף אחד בעולם לא שם לב אליה

כשמדברים על שנאת יהודים אומרים אנטישמיות - פשוט אנטי - שנאה ללא תנאי או סיבה מובהקת

אבל כשזה נוגע לאיסלם, אז פתאום זה איסלמופוביה... אף אחד לא שואל את עצמו למה זה לא "אנטיאיסלם"?
למה בעצם זאת פוביה? למה צריך לפחד דווקא מהדת הזאת?

עצם המינוח כבר מגדיר את הבעיה עם הדת המסריחה שמקדשת מוות הזאת

פורסם ב
לפני18 שעות , אליהו_הנביא said:

עוד קצת אמת על הקהל ה''אח'' של אייאקס, סופר יודן בתחת שלי.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל התמונה הזו מלפני שנה וזה היה די פאדיחה לשאר הארגונים של אייאקס והובהר לאלה שהביאו את הדגלים שיעיפו אותם לעזאזל ומאז אכן לא היה.

לפני המשחק, היה אמור להיות הפגנה (וכמו שראינו, תוכניות ללינצ'ים) באזור האצטדיון ואייאקס איימו לפזר אותם בכוח, ואכן ההפגנה הזו לא התקיימה, זה היה עלול להיות יותר גרוע אפילו, אם לא הם.

פורסם ב
לפני15 שעות , אקיטה said:

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל התמונה הזו מלפני שנה וזה היה די פאדיחה לשאר הארגונים של אייאקס והובהר לאלה שהביאו את הדגלים שיעיפו אותם לעזאזל ומאז אכן לא היה.

לפני המשחק, היה אמור להיות הפגנה (וכמו שראינו, תוכניות ללינצ'ים) באזור האצטדיון ואייאקס איימו לפזר אותם בכוח, ואכן ההפגנה הזו לא התקיימה, זה היה עלול להיות יותר גרוע אפילו, אם לא הם.

אתה צודק, אבל גם כתוב שמאז אין דגלי ישראל, זה נכון?

פורסם ב
5 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אתה צודק, אבל גם כתוב שמאז אין דגלי ישראל, זה נכון?

גם לי זכור משהו כזה שכביכול קבעו בלי דגלים שקשורים לקונפליקטים ומלחמה יחד עם זאת גם זכור לי שראיתי מאז כמה תמונות שיש שם דגל ישראל כמה משחקים אחרי.

פורסם ב

חייב לציין שאצלי החזרה הייתה חלקה, יצאתי מהרכבת, לקחתי טראם ו-5 דקות ברגל למלון שהוא היה ליד לא מעט פרעות

היה מתח באוויר אבל רק במלון הבנתי את גודל האירוע

הנושא הזה מבאס מאוד, הקהילה ההולנדית שפגשתי בטיול הייתה מאוד מקבלת פנים וגם ברכבת חזור עם אוהדי אייאקס דיברתי עם חלק והם לחצו לי את היד ואמרו לי תודה שבאתם

אני רק מקווה שיטפלו במחבלים ה"הולנדים" אך אני קצת בספק אולי יום אחד הם יתעוררו, אם לא אז שישחו בקקה של עצמם