Jump to content

אייאקס - מכבי | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב
36 דקות לפני, הילד בן 30 said:

מישהו יודע לעדכן אם כולם נמצאו? יש לנו אוהדים מאושפזים בהולנד?

כן וכן

פורסם ב
25 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

הם גם בשבעה באוקטובר פרסמו הודעה של קוקסינלים, העיקר שאנחנו שרים להם שירים שלהם במשחק. 

אני מאמין שסיימנו עם כל השירים האלה

פורסם ב
1 hour ago, אין עוד מלבדי said:

אני מאמין שסיימנו עם כל השירים האלה

אתה יודע משהו? אני לא דובר של הפאנטיקס, אבל אני יכול לתאר מה היה קורה אם נניח היה משחק של מכבי נגד אייאקס בארץ והקהל של אייאקס היה מותקף בארץ(נניח על ידי ערבים). אני חושב שהפאנטיקס היו מגיבים קצת שונה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

אתה יודע משהו? אני לא דובר של הפאנטיקס, אבל אני יכול לתאר מה היה קורה אם נניח היה משחק של מכבי נגד אייאקס בארץ והקהל של אייאקס היה מותקף בארץ(נניח על ידי ערבים). אני חושב שהפאנטיקס היו מגיבים קצת שונה. 

אני אפילו בטוח.

פורסם ב
לפני1 שעה , אליהו_הנביא said:

הם גם בשבעה באוקטובר פרסמו הודעה של קוקסינלים, העיקר שאנחנו שרים להם שירים שלהם במשחק. 

לא מפתיע אחרי מה שסיפרו לי

מקווה שכל  אותם מרוקאים זבל שנמצאים בארגון  שם  ימשיכו לקבל לינצ׳ים מאוהדי קבוצות אחרות 

פורסם ב
לפני1 שעה , אליהו_הנביא said:

לנתק עם הזבלים האלה כל מגע

לא סופר יודן ולא סופר ביצים

גויים מסריחים

פורסם ב
לפני3 שעות , ראש הזהב said:

לנתק עם הזבלים האלה כל מגע

לא סופר יודן ולא סופר ביצים

גויים מסריחים

הארגון של אייקס לא אשם בלינץ׳ שעשו בנו, אבל המינימום שהייתה מצפה זה שיבואו לעזור אם באמת יש כזאת אחווה כמו שמספרים לנו כבר שנים. לא טסתי למשחק אבל ממה שהבנתי הפנאטיקס לבד הגנו על אוהדים. כנראה הארגון של אייקס כבר לא אותו דבר כמו שהיה בימים של השחקן ה12.

גם אחרי ה7 באוקטובר הם היו די נייטרליים, במיוחד בהשוואה לקבוצות מגרמניה שעד היום מראים תמיכה.

לשיר ״אייקס יודן״ בבלומפילד יהיה מאוד מביך עכשיו.

פורסם ב

שטויות, רוב הקהל שלהם היה אחלה לגמרי שר איתנו גם אחרי המשחק בדרך לרכבת ומחאו לנו כפיים מהיציעים מסביב.

חברים מקומיים אמרו שהם היו מופתעים שהמשכנו לעודד ושהאווירה באצטדיון הייתה חיובית למרות ההפסד.

עד שהגיעו הפאנטיקס הרבה אוהדים כבר נפגעו, אז בטח עד שיגיעו מהארגון של אייאקס.  

פורסם ב
לפני11 שעות , אליהו_הנביא said:

אני רק מחכה ליום שקבוצות כמו בשיקטאש או גלאטסראיי יגיעו לארץ, עם האוהדים שלהם.

פורסם ב

דורטמנוד, ורדר ברמן והמבורג מביעים סולידריות עם מכבי ומציינים שאין מקום לאנטישמיות.

פיפא ואופא בדממה ואפילו אין שום ציוץ מהכיוון שלהם. 

פורסם ב

אשכרה ההולנדים נאצים שרמוטות האלה מאשימים את הקהל שלנו. אני עם המדינה המסריחה הזאת סיימתי, שייחנקו עם המחבלים שלהם שיתהפכו עליהם (בתקווה בקרוב)

פורסם ב
52 דקות לפני, YoniC said:

אשכרה ההולנדים נאצים שרמוטות האלה מאשימים את הקהל שלנו. אני עם המדינה המסריחה הזאת סיימתי, שייחנקו עם המחבלים שלהם שיתהפכו עליהם (בתקווה בקרוב)

אמן

כשאני אומר את זה אנשים כועסים עלי עושים לי מה זה אשמתם

הם החליטו להכניס מהגרים שאף מדינה לא רוצה אליהם

פורסם ב
13 דקות לפני, tomer958 said:

אמן

כשאני אומר את זה אנשים כועסים עלי עושים לי מה זה אשמתם

הם החליטו להכניס מהגרים שאף מדינה לא רוצה אליהם

תבדיל בין שונאים (המחבלים שהכניסו אליהם) לתמימים.

אצטדיון שלם צועק יודן עם אוהדי מכבי, במיוחד בזמנים האלה, רגע עוצמתי ביותר. 

פורסם ב
לפני13 שעות , MTA For Ever said:

אני רק מחכה ליום שקבוצות כמו בשיקטאש או גלאטסראיי יגיעו לארץ, עם האוהדים שלהם.

ומה יקרה בדיוק?

פורסם ב
לפני2 שעות , YoniC said:

יש פה בתוכנו ישראלים שמאשימים את הקהל שלנו (ודווקא מדובר באוהדי כדורגל יריבים) אז אין פלא שבהולנד יהיו אנטישמים שיגידו את זה. 

פורסם ב
30 דקות לפני, Elirandani said:

העיגולים הסגולים גם עכשיו כבר ימצאו מה לתרץ

מי אמר לה להוריד דגלים ולשיר שירים נגד עזה

פורסם ב

יש כמה יוזרים אנטישמיים בטוויטר עם מאות אלפי עוקבים שמפיצים תאוריות שקר ומאשימים את הקהל שלנו.

האובר חופשיות של מאסק עושה לנו נזק.

פורסם ב
14 דקות לפני, itanar said:

יש כמה יוזרים אנטישמיים בטוויטר עם מאות אלפי עוקבים שמפיצים תאוריות שקר ומאשימים את הקהל שלנו.

האובר חופשיות של מאסק עושה לנו נזק.

זו לא אובר חופשיות או זכות הדיבור אלה החלטה עסקית ששנאה ואנטישמיות מובילה לבאז, לחשיפה ולכסף כנראה. מאז שרכש את הפלטפורמה האנטישמיות חוגגת שם במלוא עוזה. אגב, ידע לצנזר מהר מאוד כל ציוץ ביקורתי כלפי המועמד שלו בבחירות, כך שאם הוא היה מחליט להלחם באנטישמיות ובשקרים המסיתים, היה עושה זאת בהצלחה גדולה.

איך מתמודדים עם מה שתארת? לא בטוח שישנה דרך, לא מצד המדינה, ואפילו לא מצד תומכי ישראל בעולם..