Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
12 דקות לפני, כהן said:

כתבתי עוד בשעות הבוקר שהכי חשוב זו הבטיחות ולחזור בשלום, שיערתי שזה יקרה, ככה נראית אירופה הנוכחית. ורק ללמדכם שפוליטיקאים פופוליסטים שעולים לשלטון בזכות דיבורים ודיבורים ודיבורים, אינם שווים פרוטה. מדינה שבה הממשלה שנבחרה אך ורק בזכות ההבטחות לגירוש המוני של כל המוסלמים שהציפו שם את המדינה, אך בפועל לא עשתה אפילו חצי פרומיל מאמץ בכדי ליישם הבטחותיה. תזכרו זאת בפעם הבאה שאתם הולכים שולל אחרי "מנהיגים" שחזקים בטיקטוקים..

אז בעצם עדיף את מי שהכניס אותם בהמוניהם?

אף פעם לא הבנתי את ההגיון שמאחורי הודעות כאלה. בוא נכניס כמויות אדירות של מוסלמים בצורה חסרת רסן עד לנקודת אל חזור ואז נאשים את מי שנבחר לטפל בזה על זה שהוא לא הצליח לתקן בשנה וחצי משהו ששברנו לרסיסים במשך עשרות שנים, כל זה בזמן שאנחנו גם שמים לו מקלות בגלגלים בכל הכוח ועוד נשתמש במילה פופוליזם בנוסף לכל. יחי הפרוג'קטינג.

פורסם ב

אני ממש מקווה שכולם יחזרו  בשלום פשוט מזעזע לראות את הסרטונים

הארגון של אייאקס לא היה אמור גם לעזור לאוהדים שלנו?

פורסם ב
53 דקות לפני, elbanana said:

אף פעם לא הבנתי את ההגיון שמאחורי הודעות כאלה. בוא נכניס כמויות אדירות של מוסלמים בצורה חסרת רסן עד לנקודת אל חזור ואז נאשים את מי שנבחר לטפל בזה על זה שהוא לא הצליח לתקן בשנה וחצי משהו ששברנו לרסיסים במשך עשרות שנים, כל זה בזמן שאנחנו גם שמים לו מקלות בגלגלים בכל הכוח ועוד נשתמש במילה פופוליזם בנוסף לכל. יחי הפרוג'קטינג.

או שאפשר פשוט לבחור אנשים שיטפלו בזה מהרגע הראשון כפי שהתחייבו, ולא לבחור רק בזה שמעלה סרטונים "מגניבים" שמכניסים כמות נאה של לייקים. הרשתות החברתיות הביאו למצב שהמעטפת לא רק שנחשבת יותר מהתוכן ומהעשייה, אלה שהיא חזות הכל. עשית ולא אמרת משמעו שלא עשית, לא עשית אבל אמרת שכן אז יהיו מספיק מטומטמים שיאמינו. 

במקרה הזה שעדים לו יש כשלון מוחלט ומחפיר של המשטרה המקומית והפדרלית, אוהדים טוענים שזה לא שאין משטרה אלה שהיא נוכחת, רואה ומעדיפה לא לפעול כנגד הפורעים והמחבלים. אז כן, אני מאשים לא רק את מי שאפשר לאותם מוסלמים להכנס למדינה שם במשך שנים ארוכות, אלה גם לאלו שנמצאים בשנייה זו בתפקידם והלכה למעשה מאפשרים את האירועים הללו..

פורסם ב

והטורקים הארורים עוד מתלוננים שהמשחק נגד בשיקטאש הועבר מטורקיה, ימח שמם.

פורסם ב
לפני3 שעות , elbanana said:

אירוע מאוד קשה. אין ליהודים מה לחפש במקומות האלו עד שלא יגרשו את כל המוסלואנטישמים המיץ של הזבל של האנושות חזרה לחורים מהם באו. בהולנד לפחות יש מנהיג נורמלי. אם זה היה קןרה בצרפת, מקרון היה מאשים את היהודים וישראל

פורסם ב
לפני5 שעות , Sawyer said:

חובה לציין. אפס משטרה. רק פנאטיקס מגנים על אוהדי מכבי ברחובות. 

אם לא פנאטיקס אני לא מגיע למלון הלילה. היחידים שעומדים עבור אלפי אוהדי מכבי שנרדפים ברחובות אמסטרדם. לא יאמן איזה מחדל משטרתי.

מחדל משטרתי? אתה בהולנד, תתמודד.

הם לא מסוגלים לנהל שום אירוע חמור, הם לא רגילים לזה. הדרך היחידה לגרום להם להבין מה יש להם בידיים זה הרוגים, אני רק מקווה שלא אנחנו נספק להם את הפוש. 

פורסם ב
33 דקות לפני, מביך said:

מחדל משטרתי? אתה בהולנד, תתמודד.

הם לא מסוגלים לנהל שום אירוע חמור, הם לא רגילים לזה. הדרך היחידה לגרום להם להבין מה יש להם בידיים זה הרוגים, אני רק מקווה שלא אנחנו נספק להם את הפוש. 

לא מדוייק. התנהלו ומתנהלים שם משחקי כדורגל הרבה יותר נפיצים והם מתמודדים איתם. הבעיה שלא צפו את פוטנציאל האירוע הזה, על זה המחדל.

לפני המשחק קראתי שהמשטרה מונעת ממפגינים פרו פלסטינים להגיע לאיצטדיון, אז ההתפוצצות שלהם היתה אחרי המשחק.

פורסם ב

אף אחד לא ישמור עלינו חוץ מעצמנו. אין עשור בהיסטוריה שלא היו בו מתקפות מאורגנות נגד יהודים באירופה. 

פורסם ב
7 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

לא מדוייק. התנהלו ומתנהלים שם משחקי כדורגל הרבה יותר נפיצים והם מתמודדים איתם. הבעיה שלא צפו את פוטנציאל האירוע הזה, על זה המחדל.

לפני המשחק קראתי שהמשטרה מונעת ממפגינים פרו פלסטינים להגיע לאיצטדיון, אז ההתפוצצות שלהם היתה אחרי המשחק.

היו אירועים כבר במהלך השבוע איך לא היו ערוכים לזה ויותר גרוע הסתכלו מהצד

פורסם ב

וואלה אולי זה רק אני אבל הייתי מצפה מהאנשים שצועקים כל משחק סופר יודן שגם יעזרו במקרה כזה ליהודים במקרה חירום כלכך גדול בתוך העיר שלהם... אבל שוב אולי זה רק אני

פורסם ב
10 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

מתמודדים? הייתי בעשרות משחקים השנה והמשטרה לא מסוגלת לנהל משחק כדורגל כמו שצריך. בגרמניה עושים את זה מעולה, בהולנד? השוטרים והשוטרות הם ילדים קטנים ופריבילגיים שגדלו באיזה כפר נידח בדרום/צפון הולנד ולא ראו אלימות בחייהם

פורסם ב

הנושא הכי חשוב ומלחיץ כעת זה מנותקי הקשר. חייבים לאתר אותם בעדיפות עליונה!

פורסם ב

ההולנדים קיבלו התראה שזה הולך לקרות ולא עשו כלום. הפקרות ורפיסות של הזונות האלה שאיפשרו לאספסוף ואשפה אנושית להתפרע בדיר החזירים המסומם שלהם.

פורסם ב
11 דקות לפני, DanMTA said:

ההולנדים קיבלו התראה שזה הולך לקרות ולא עשו כלום. הפקרות ורפיסות של הזונות האלה שאיפשרו לאספסוף ואשפה אנושית להתפרע בדיר החזירים המסומם שלהם.

גם אם תביא להם 100 התראות, אין להם מה לעשות.

זו מדינה שרק עכשיו מתחילה להתעורר מתרדמת ארוכת שנים שבה פלשו ליבשת שלהם. 

את ההשלכות של זה אנחנו רק מתחילים לראות, ואמנם מדובר פה בפורום כדורגל אבל לא רחוק היום שמלחמת עולם באירופה תפרוץ.

it has to get worse before it gets better, אנחנו נמצאים כרגע במלחמה, להזכירכם, אם נמשיך לדבוק באסקפיזם ולא נוציא את הראש מהתחת כדי לא להקריס את כלכלת המדינה, אנחנו נפסיד את המלחמה הזו, אירוע כזה אסור שיעבור על סדר היום, זה היה נגמר בעוד אוקטובר 7 אם זה תלוי במי שתקף יהודים הלילה באמסטרדם, וזה יקרה אם נמשיך לחיות כרגיל.

פורסם ב
17 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

וואלה אולי זה רק אני אבל הייתי מצפה מהאנשים שצועקים כל משחק סופר יודן שגם יעזרו במקרה כזה ליהודים במקרה חירום כלכך גדול בתוך העיר שלהם... אבל שוב אולי זה רק אני

עם כל הכבוד לאחוות אוהדים, מי שצריך לשמור על אזרחים, בטח אזרחים זרים שמתארחים אצלך, אלו הרשויות והמשטרה

פורסם ב

אם יש פה מישהו שצריך חילוץ אני אגיע לקחת אתכם אליי הביתה לבלגיה, מי שיכול להגיע ברכבת לבלגיה גם מוזמן.

אני חי באנטוורפן ויש כאן קהילה יהודית מאוד גדולה וכאן תהיו בטוחים עד שתחזרו הביתה.

מי שצריך עזרה שיפנה אליי או פה או בפרטי, אם צריך אגיע לאסוף את כל מי שצריך.

פורסם ב
6 דקות לפני, snufkin said:

עם כל הכבוד לאחוות אוהדים, מי שצריך לשמור על אזרחים, בטח אזרחים זרים שמתארחים אצלך, אלו הרשויות והמשטרה

אבל במשך שעות שזה לא קורה כי המשטרה שם לא באמת קיימת אז כן הייתה לי צפייה כלשהי שזה יקרה אפילו שעה אחרי או משהו

פורסם ב
29 דקות לפני, מביך said:

גם אם תביא להם 100 התראות, אין להם מה לעשות.

זו מדינה שרק עכשיו מתחילה להתעורר מתרדמת ארוכת שנים שבה פלשו ליבשת שלהם. 

את ההשלכות של זה אנחנו רק מתחילים לראות, ואמנם מדובר פה בפורום כדורגל אבל לא רחוק היום שמלחמת עולם באירופה תפרוץ.

it has to get worse before it gets better, אנחנו נמצאים כרגע במלחמה, להזכירכם, אם נמשיך לדבוק באסקפיזם ולא נוציא את הראש מהתחת כדי לא להקריס את כלכלת המדינה, אנחנו נפסיד את המלחמה הזו, אירוע כזה אסור שיעבור על סדר היום, זה היה נגמר בעוד אוקטובר 7 אם זה תלוי במי שתקף יהודים הלילה באמסטרדם, וזה יקרה אם נמשיך לחיות כרגיל.

הם לא עשו דברים מינימליים בכדי לאבטח כמו שצריך.

היו הרבה אופציות, לא לתת לאוהדי מכבי לצאת עד שבטוח בחוץ, או לאסוף את האוהדים ישירות למלונות בשיירות אוטובוסים מאובטחת, או לשים כוחות משטרה ברחובות בכל פינה עד שההמונים מתפזרים.

אבל לא, בוא לא נעשה כלום, הייתה פה הפקרות ולא יודע אם מטיפשות או בכוונת מכוון.

פורסם ב

בושה וחרפה.
המשחק הבא נגד הטורקים גם אם הוא יהיה במגרש נייטרלי, השרמוטות האלה יגיעו לשם ויעשו בלגן.
גועל נפש.
מקווה לבשורות טובות ושכולם יחזרו הביתה בשלום.

פורסם ב
49 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

זה נהפך לפולקלור של המועדון, לאוהדים עצמם שצועקים את זה אין באמת מושג במה מדובר. וכמובן שלא יסכנו עצמם בשביל אנשים זרים, ולא מדבר על החלק שמסכים עם המעשים ובטוח שיש גם כאלו שם..

פורסם ב
6 דקות לפני, DanMTA said:

הם לא עשו דברים מינימליים בכדי לאבטח כמו שצריך.

היו הרבה אופציות, לא לתת לאוהדי מכבי לצאת עד שבטוח בחוץ, או לאסוף את האוהדים ישירות למלונות בשיירות אוטובוסים מאובטחת, או לשים כוחות משטרה ברחובות בכל פינה עד שההמונים מתפזרים.

אבל לא, בוא לא נעשה כלום, הייתה פה הפקרות ולא יודע אם מטיפשות או בכוונת מכוון.

לצערי מדובר בבורות. מבחינתם זה בסהכ היה עוד ערב של חוליגנים ברחובות, הם לא מודעים למה שקרה להם מתחת לאף. 

פורסם ב

אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות:

בהמשך לאירועי האלימות באמסטרדם, ועל רקע אזהרת המל״ל לשוהים ביעד, אל על מוציאה טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת, ללא עלות: חברת אל על נחלצת להפעלת טיסות חילוץ מאמסטרדם לת״א היום (ו׳) בשעה עם מאות מושבים זמינים לאחר אירועי האלימות הקשים באמסטרדם, חברת אל על תפעיל בהתראה קצרה טיסות חילוץ מהיעד לת״א. הטיסות יהיו ללא עלות, הטיסה הראשונה תמריא מאמסטרדם בשעה 14:00 (שעון מקומי), וצפויה לנחות בחזרה בת״א עוד היום. בשאר לטיסה השנייה, נפרסם פרטים בהמשך. המושבים בכלל מחלקות השירות (תיירים, פרימיום ועסקים) ינתנו ללא עלות, עבור כלל הנוסעים שהחזיקו כרטיס טיסה באל על או בחברת תעופה אחרת. יש להירשם לטיסות באמצעות מוקד שירות הלקוחות במספר ייעודי ללקוחות הנמצאים באמסטרדם, בטל׳ 03-9404040.

פורסם ב
1 hour ago, DanMTA said:

סוכני המוסד כבר היו צריכים לנחות בהולנד ולהתחיל בסיכולים ממוקדים.