Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
31 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אפשר מראש לוותר גם על אירופה בכל שנה. מה הפואנטה שנעלה עם הרכב שני? הליגה יותר חשובה? אז בשביל מה נלחמים להגיע לאירופה? בשביל מה טסו 3000 איש למשחק מחר? 

זו שאלה עתיקת יומין, הביצה והתרנגולת, האם רוצים אליפות בשביל להתברג במפעלים אירופיים בכירים ולהצליח שם, או שמא רוצים להשתרבב למפעל אירופי בשביל לקבל את המענק הכספי מה שיעזור לזכות באליפות. לא תמיד זה גר בכפיפה, לפעמים זה בא על חשבון השני.

ובוא נזכור שהעונה הזו אינה עונה רגילה, אין את הכיף שבחוויה האירופית הזו, ְמה שיש זה משחק חוץ אחרי משחק חוץ, חלקם במקומות לא כל כך סימפטיים לישראלים בעת הזו.

ועם או בלי קשר, צריך לנהל סגל. מרבית שחקני ההרכב שלנו בקושי נושמים עצמונית, רוטציה אינה מילה גסה גם במשחקים נגד קבוצות פאר כאלו. יש יותר סיכוי שפרץ ייתן משחק סביר נגד סכנין לאחר מספר ימי מנוחה, מאשר שיפתח בפעם האלפיים העונה ויצטיין ועוד נגד יריבה שגם ככה אמורה להיות גדולה עלינו לפחות על הנייר..

פורסם ב
27 דקות לפני, כהן said:

זו שאלה עתיקת יומין, הביצה והתרנגולת, האם רוצים אליפות בשביל להתברג במפעלים אירופיים בכירים ולהצליח שם, או שמא רוצים להשתרבב למפעל אירופי בשביל לקבל את המענק הכספי מה שיעזור לזכות באליפות. לא תמיד זה גר בכפיפה, לפעמים זה בא על חשבון השני.

ובוא נזכור שהעונה הזו אינה עונה רגילה, אין את הכיף שבחוויה האירופית הזו, ְמה שיש זה משחק חוץ אחרי משחק חוץ, חלקם במקומות לא כל כך סימפטיים לישראלים בעת הזו.

ועם או בלי קשר, צריך לנהל סגל. מרבית שחקני ההרכב שלנו בקושי נושמים עצמונית, רוטציה אינה מילה גסה גם במשחקים נגד קבוצות פאר כאלו. יש יותר סיכוי שפרץ ייתן משחק סביר נגד סכנין לאחר מספר ימי מנוחה, מאשר שיפתח בפעם האלפיים העונה ויצטיין ועוד נגד יריבה שגם ככה אמורה להיות גדולה עלינו לפחות על הנייר..

יש הבדל בין רוטציה נכונה לבין לעלות מראש עם הרכב שני ולוותר על המשחק(נכון הסיכויים לא גדולים אבל תמיד אאמין שאפשר לעשות משהו).

פורסם ב
1 hour ago, עידן מוסקונה said:

יש הבדל בין רוטציה נכונה לבין לעלות מראש עם הרכב שני ולוותר על המשחק(נכון הסיכויים לא גדולים אבל תמיד אאמין שאפשר לעשות משהו).

בכושר הנוכחי, כבר לא בטוח מה הרכב ראשון ומה שני. לא בטוח ששגיב עדיף מאופיר, ששחר נופל מפרץ, ודי בטוח שמדמון לא נופל מאף אחד מהפותחים שלנו ברוב המשחקים. אף אחד לא רוצה להפסיד מראש, פשוט לא להתיש שחקנים שגם ככה מותשים..

פורסם ב
לפני9 שעות , עידן מוסקונה said:

אפשר מראש לוותר גם על אירופה בכל שנה. מה הפואנטה שנעלה עם הרכב שני? הליגה יותר חשובה? אז בשביל מה נלחמים להגיע לאירופה? בשביל מה טסו 3000 איש למשחק מחר? 

אם היינו בעמדה לעלות שלב אז הטיעון שלך היה יותר רלוונטי, מה גם שהליגה יותר חשובה בעיני.

פורסם ב
לפני2 שעות , ClinteastwoodFan said:

אם היינו בעמדה לעלות שלב אז הטיעון שלך היה יותר רלוונטי, מה גם שהליגה יותר חשובה בעיני.

אין קשר לעמדת עלייה או לא

מה שאנחנו עוברים זה חלק מהתפתחות של מועדון, ולדעתי זה חשוב מאוד

עדיף לחוות כשלונות מלא לחוות אותם בכלל

פורסם ב
לפני13 שעות , ClinteastwoodFan said:

הייתי מעדיף לעלות עם ההרכב השני.

מביך.

לא מבין איך אפשר בכלל לחשוב ככה.

אנחנו רוצים לזכות באליפויות כדי להתפתח ולהעפיל למפעלים האירופיים בכל שנה.

שחקנים ואוהדי כדורגל חיים בשביל המשחקים האלו.

זלצבורג, חטפה השפלות ב-3 המחזורים הראשונים של הצ׳מפיונס ללא אף שער זכות, מישהו שם עלה עם הרכב משני במשחק אתמול ? 

הכוכב האדום עלו בהרכב משני מול בארסה ?

אחרי זה בוכים כאן למה לא מצליחים להנחית זרים ברמה גבוהה או למה לא מצליחים להשאיר זרים איכותיים כדוגמת מילסון.

אי אפשר להיות אוהד מכבי תל אביב עם מנטליות של אוהד  אשדוד.

פורסם ב
לפני2 שעות , MTA For Ever said:

מביך.

זלצבורג, חטפה השפלות ב-3 המחזורים הראשונים של הצ׳מפיונס ללא אף שער זכות, מישהו שם עלה עם הרכב משני במשחק אתמול ? 

אחרי זה בוכים כאן למה לא מצליחים להנחית זרים ברמה גבוהה או למה לא מצליחים להשאיר זרים איכותיים כדוגמת מילסון.

טוב שיש אותך פה. 

פורסם ב

מצלמה בשידור חי על הדאם (הכי קרוב שאני אגיע לשם סעעמק) 

פורסם ב

שיחזרו כולם בשלום. גם האוהדים וגם השחקנים, הכל שולי חוץ מזה. מצטער בשביל כל מי שטס שקיווה לקצת הנאה ובריחה מהמציאות, ונתקל במחבלים ארורים גם שם..

פורסם ב

להגיד את האמת, המשחק די מעניין לי את התחת. אם היה בולוניה במקביל ולא בשישי הייתי מזפזפ.

כל מי שטס מלך. רק שתחזרו בשלום ושננצח רק בשבילכם שתהיה לכם חוויה מושלמת מכל הבחינות.

פורסם ב
לפני9 שעות , קמאנן said:

אין קשר לעמדת עלייה או לא

מה שאנחנו עוברים זה חלק מהתפתחות של מועדון, ולדעתי זה חשוב מאוד

עדיף לחוות כשלונות מלא לחוות אותם בכלל

מכבד את דעתך, אז אתה אדיש להגברת הסיכויים לאובדן אליפות עקב עומס של משחקים באירופה, חרף ידיעה שהסיכויים לעלות שלב הם אולי 1%?

פורסם ב
לפני8 שעות , MTA For Ever said:

מביך.

לא מסכים, נוכחנו לראות שאין הרבה הבדלי רמות בין כל שחקני הסגל, יש שחקנים שנופלים מהרגליים ומותשים מהאינטנסיביות של משחקים וטיסות.

במקום לגרום לפציעות ארוכות ומיותרות עקב עומס, מציע להעלות הרכב שני טרי יותר, תקרא לזה רוטציה. 

פורסם ב
27 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

הסרטון של גולדהאר עם האוהדים- לפנתיאון! האיש אגדה.

ובאופן כללי הוא איש אגדה(תיזכר בצ'לסי חוץ).

פורסם ב
1 hour ago, ClinteastwoodFan said:

מכבד את דעתך, אז אתה אדיש להגברת הסיכויים לאובדן אליפות עקב עומס של משחקים באירופה, חרף ידיעה שהסיכויים לעלות שלב הם אולי 1%?

אני לא יודע, אני לא מנהל פנקסנות על משחק כזה או אחר ואני לא נביא. הגישה שלי היא תמיד לעלות למשחק כדי לנצח.

אני רוצה להגיע למצב של לקחת אליפות ולהיות תחרותי באירופה כמה שאפשר. כדי להגיע למצב הזה אתה חייב לעבור עונות כמו העונה הזאת. זה מחשל את המועדון.