Jump to content

רשמים מההפסד לקריית שמונה בטרנר ("בית") | הפסד ליגה שני רצוף, המשבר כבר כאן.

Recommended Posts

פורסם ב

ההפסד המביך והמביש לבית"ר כבר מאחורינו, איבוד נקודות כואב אבל שניתן לקבל במידה וחוזרים באופן מיידי למסלול הנצחונות. היריבה מהחלשות בליגה, אמנם ללא המגרש  הביתי אבל עדיין קהל של מכבי מגיע ואמור לתמוך בקבוצה ואין סיבה + אסור לחזור מהמשחק הזה בלי שלושת הנקודות, כל דבר אחר יהיה התחלה של משבר.

לאזיטיץ' לא מוציא את גבי ודור מההרכב בחיים, סטואיץ' פצוע ויחסר.

שופט: (גל לוי) רע (פשוט שיפוט רע, לא חושב שהיה צריך לתת להם פנדל ובטח לא בוואר, לא חושב שהיה צריך לתת לנו פנדל (וגם לא היה צריך לבטל בואר), פנדל + אדום על יחזקאל לא נשרק. כמה צהובים שהיו צריכים להפוך לאדום הוא לא הוציא להם. חלש מאוד.)

שחקנים: משפתי לא אשם בשער, לא בעטו לו הרבה אז לא היה לו הרבה מה לקחת, גם הפנדל לא איזה התעלות. סבבה. רוסטם היה בסדר+- רוב המשחק אבל השער הוא איבוד טיפשי וחסר אחריות שלו, שילמנו עליו במזומן והפסדנו עליו את המשחק. שלמה לדעתי הכי טוב במכבי, הנעת כדור מאחורה וכדורים חכמים קדימה שהופכים להתקפות/מצבים, ראשון בכל מצב כמעט, כן היה לו איזה טעות קטנה בסוף ובטח עוד משהו שפספסתי אבל פשוט נהדר. למקין היה לא טוב, נסיונות לעצור כדורים במקום להרחיק שכמעט עלו בגול, איבודים לא אחראיים. לא שונה מכל הנחמיאסים/ביטונים שהיו לנו, אפילו יותר טוב מהם אבל רחוק מאוד מהצמד המוביל. יחזקאל הגנתית בעייתי מאוד, כן לפעמים שם גוף חזק ולוקח או מגיע בשניה האחרונה אבל פשוט רעוע מדי הגנתית ברוב הדקות, התקפית לא היה מספיק מדויק למרות שמסוכן ודוחף קדימה ומייצר יתרון בטח מול בונקרים. יוריס פחות הרשים אותי ממה שחשבתי, היה דינמי וחילץ כדורים והיה די לבד באמצע, אבל לא הרגיש כמו יוריס של שנה שעברה. גבי היה בסדר כזה עד שהתעייף, איים פה ושם על השער, מסר כמה כדורים נחמדים, ניהל משחק. לא משהו לכתוב עליו הביתה. פרץ ממשיך להיות דור פרץ, תנועה גדולה וזה אבל אפס תכלס התקפית. פה ושם נותן תתחת ומציל אותנו בהגנה אבל לא באמת נוכח במרכז. אדו באופן מפתיע היה לא רע היום, יש לו ליקויים קשים וטעויות במשחק אבל היום יצר לא מעט, היה טוב בדריבל, מסר כדורים סבירים לרחבה, כמעט כבש באינטסיקט טוב אחרי טעות בהגנה. היה אחלה. דוידה משחק לא מספיק טוב שלו, קודם כל החמצה מטורפת שהיה חייב לשים ולהפוך את כל המשחק למשחק אחר, חוצמזה לא היה מספיק מסוכן ולא נתן מספיק. לא איזה משחק נפל אבל חייבים יותר ממנו. תורג'מן משחק פושר למדי, נתן כדור גדול לדוידה ועשה עוד איזה סיבוב ובעיטה מסוכנים אבל החמיץ נגיחה של אלף אחוז ובעיקר לא היה מספיק מסוכן לשער בתור החלוץ וה"כוכב" שלנו.

פיקנטריה:

- מארחים בטרנר

- סאגת ב"ש והבושה עם הדרומי שלא נפתח

- הפסד ליגה שני רצוף

- שני פנדלים מוחמצים, אחד לכל קבוצה

- ערן בועט (ומחמיץ) פנדל איך שנכנס

קהל:

טרנר "מלא" ביחס למה שאפשר לתת לנו, יותר קהל להגיע מטדי אבל עדיין סיוט. לפחות השעה הייתה נוחה. העידוד היה לא רע והיה בוז לשופט (+ שירה נגד השופט) עוד לפני מני לוי מה שמבחינתי היה מעולה. לא ממש עזר כי הוא המשיך לא לתת להם צהובים שהם צהוב שני אבל לפחות ניסינו. כן אציין לטובה את הארגון (והקהל) שנשאר בסוף לעודד ולדחוף את הקבוצה ברגע קשה אחרי הפסד כואב + עידוד בסוף לערן המלך אחרי שהחמיץ פנדל ובתקופה קשה - כל הכבוד. באמת מכל הלב עשיתם אותי גאה.

לגבי המצב? אפשר לדבר הרבה. על הפער בין המאמן מכין את הקבוצה לבין ניהול המשחק והחילופים. לדבר על חוסר הדיוק מול השער וסף השבירה המהיר, לדבר על הפער שנמחק בפסגה ועל הפסד שני שמביא אותנו לתחילתו של משבר, עם אופציה ל4 הפסדים רצופים בחמישי הקרוב, אבל תכלס אין לי כוח וזה גם לא יעזור הרבה. יש לנו עוד שני משחקים עד הפגרה והמנוחה הקרובה, אחד מהם הוא על החיים מול סכנין אבל הקרוב הוא "בונוס" באירופה, מול אייאקס. יהיה כיף מאוד לנצח (בטח כשאני ביציע) סביר להניח שזה לא מה שהולך לקרות, אבל יאללה בואו נאמין

חמישי, 22:00(/21:00), אמסטרדם. נתראה שם!

פורסם ב

אכזבה שאי אפשר להסביר במילים. 

לא שאפשר לקבל באיזושהי צורה את ההפסד לביתר בטח מול 10 שחקנים אבל שם עוד מילא ביתר קבוצה טובה ועוד בטדי מלא, אבל היום מול קש זה כבר הפך למגוחך לגמרי. 

לפטר אותו לא יפטרו, נשאר רק לקוות שמשהו יתחיל להשתנות בניהול המשחק שלו. ככה אי אפשר להמשיך.

פורסם ב

מאמן אשפה שצריך לפטר אותו כמה שיותר מהר

יעשה פה נזק לשנים

פורסם ב
1 דקה לפני, liron981s said:

מאמן אשפה שצריך לפטר אותו כמה שיותר מהר

יעשה פה נזק לשנים

זה קראנקה עם חולצת פולו

פורסם ב

מדהים איך הוא ממשיך עם גבי ופרץ למרות שהם פשוט לא קיימים, במיוחד פרץ. 

מקווה שלאזטיץ' כבר הבין שהוא חייב להיות יותר יצירתי וקודם כל לשים את זהבי / פטאצ'י / מדמון כקשר התקפי או חלוץ שני, כרגע הוא לא מקבל מגבי את פרץ לא הגנה ולא התקפה וזה תוקע את כל הקבוצה, במיוחד שהכנפיים שלנו לא יציבות. 

פורסם ב

גבי זה נחמד שיש לפניו מילסון זהבי ופרץ שמחובר למציאות. כשכל התקפה עוברת דרכו זה פשוט לא מספיק. יחסית ל 10 הוא משחק רוחבי מידי, לא מספיק לוקח סיכונים וכשכן לוקח לרוב זה נכשל. לא הוא יסחוב את משחק ההתקפה כשהכל תקוע. 

לגבי לאטזיץ- נגד חיפה/ביתר/קש המחציות השניות שלנו נוראיות. היריבה מגיבה והוא קופא. כשאני חושב על זה גם נגד נתניה,הפועל ירושלים ופאקינג טבריה בבית איבדנו את זה במחצית השנייה. מקווה לפרידה מהירה.

פורסם ב

שיקול דעת מוטעה- יותר מההחלטה לתת לשחקן קר לבעוט, הפריע לי החילוף המשולש לפני הפנדל ושינוי מוחלט של המערך. אם זהבי/תורג'מן היו מבקיעים, למה לעבור לקישור של 2? הרי השגת את היתרון. חכה עם החילוף עד אחרי הפנדל ותראה מה אתה צריך עכשיו. אולי תרצה להכניס את נחמיאס וסיסוקו כי אתה ביתרון? זה באמת קצת תמוה. 

פורסם ב

לאדע מה אני חושב… מצד אחד אני מסתכל על הסטטיסטיקה והגענו להמון מצבים של גולים - סתם מהראש תורג׳מן, דוידה,דור פרץ והפנדל כמובן… השוער שלהם סיים את הערב עם 12 (!) הצלות…

מרגיש לי שמספיק שאחד מהם ייכנס ויהיה פה פירוק והכל טוב אבל זה לא נכנס…

מצד שני כשנקלעים למצב שלא נכנס אז הניהול משחק מחפיר… המאמן סוחט שחקנים עד הקצה… לא מגיב לסיטואציה (0-0) ולמהלך המשחק,

לפעמים מרגיש לי שלא מאומנים בכלל… אין מצבים נייחים מסוכנים למכבי בכלל! באף קרן לא עושים משהו שונה.. לא מנסים תרגיל כלשהו בבעיטה חופשית או חלילה קרן קצרה… כלום

קרן של היריב - כולם בהגנה - למה? למה לא להשאיר חלוץ על הקו של החצי לטובת מתפרצת מהירה? מה הפחד הזה?

לא ברור מה קורה פה ומה הם עושים באימונים.

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

שיקול דעת מוטעה- יותר מההחלטה לתת לשחקן קר לבעוט, הפריע לי החילוף המשולש לפני הפנדל ושינוי מוחלט של המערך. אם זהבי/תורג'מן היו מבקיעים, למה לעבור לקישור של 2? הרי השגת את היתרון. חכה עם החילוף עד אחרי הפנדל ותראה מה אתה צריך עכשיו. 

בול

זה בדיוק מה שצעקתי ביציע.

זה מוכיח שאין לו מושג בניהול משחק, בקריאת מצבים וכו.

הוא פשוט מאמן לא מתאים

פורסם ב
8 דקות לפני, המכבייה said:

שיקול דעת מוטעה- יותר מההחלטה לתת לשחקן קר לבעוט, הפריע לי החילוף המשולש לפני הפנדל ושינוי מוחלט של המערך. אם זהבי/תורג'מן היו מבקיעים, למה לעבור לקישור של 2? הרי השגת את היתרון. חכה עם החילוף עד אחרי הפנדל ותראה מה אתה צריך עכשיו. אולי תרצה להכניס את נחמיאס וסיסוקו כי אתה ביתרון? זה באמת קצת תמוה. 

נקודה מצויינת שדי מסכמת ומוכיחה שלבחור אין כל כך מושג איך לנהל את הסיטואציה.

פורסם ב

מכבי שיחקו ביזיון, כולם אשמים

פורסם ב

מה זה ההחמצות האלה של דוידה ואדו זה אמיתי ? צריך לקנוס אותם על זה.

פורסם ב

נראנו היום כמו קבוצה שהמאמן שלה הולך להיות מפוטר. 

ראינו את זה הרבה פעמים קורה. תחושה של חוסר שליטה מוחלט בנעשה על המגרש, בין במעשים(חילופים, שינויי מערך) ובין ברוח, מרגיש שהשחקנים לא מחוברים אליו ולא מאמינים בו מקצועית.

שיחקנו רע בכל המשחקים בליגה וגם באירופה אנחנו לא מבריקים עם אפס נקודות. והוא לא משנה כלום, עושה הכל בדיוק אותו הדבר. ראש בקיר של מאמן שהולך אול אין על משהו שלא עובד ובזמן שהשחקנים לא משחקים בשבילו.

הראיונות שלו מעידים שהוא גם לא הולך לשנות.

השאלה אם נדע לעשות את זה בזמן או שנמתין עד שזה כבר יהיה מאוחר מידי.

אחרי שכל זה נכתב, הסגל שלנו נבנה בצורה לא נכונה ולא מאוזנת, גם כשלוקחים בחשבון את הנסיבות שלא קשורות לכדורגל.

פורסם ב

יחזקאל זה לא מגן ולא יהיה גם, לא יכול לראות את המגנים נכנסים לאמצע, זה מטריף אותי והורס הכל.
יוריס לא יהיה יוריס של עונה קודמת כי המשחק לא עובר דרכו בכלל.
המאמן הזה עולה לי על העצבים יותר מהר ממה שקרה שנה שעברה עם רובי קין.
אם הוא לא יתחיל רוטציה רחבה יותר, זה יעלה לנו יותר ביוקר.
אם הוא לא יתחיל לשנות דברים, העונה הזאתי תיגמר מהר מידי.

פורסם ב

3 הפסדים רצופים בכל המסגרות.

2 ניצחונות בלבד בכל המסגרות בשמונת המשחקים האחרונים.

לא ניצחנו מחצית שניה מאז באצ'קה.

מעבר לזה שיש פה שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה של מכבי ויש פה בעיית כיבושים מספרית- הקיבעון שלו מטריף אותי וחוסר היכולת להביא לשינוי חיובי במהלך המשחק קשה לצפיה.

רצית סגל קצר? למה? כדי לגמור את הבאנקרים? בעיניי לאזטיץ' כרגע לא מאמין בעצמו שהוא יכול להוביל אותנו לאליפות. קשה לי לקבל את זה.

פורסם ב
לפני2 שעות , משה פרימו said:

מדהים איך הוא ממשיך עם גבי ופרץ למרות שהם פשוט לא קיימים, במיוחד פרץ. 

מקווה שלאזטיץ' כבר הבין שהוא חייב להיות יותר יצירתי וקודם כל לשים את זהבי / פטאצ'י / מדמון כקשר התקפי או חלוץ שני, כרגע הוא לא מקבל מגבי את פרץ לא הגנה ולא התקפה וזה תוקע את כל הקבוצה, במיוחד שהכנפיים שלנו לא יציבות. 

לאזטיץ' התראיין ואמר שהוא מרוצה מאיך שנראינו, אז לא, הוא ממש ממש לא הבין את שרשמת פה, ואל תצפה לשינוי בקרוב..

פורסם ב

סיכום המשחק: כאבי ראש.

דרך אגב מישהו יודע בוודאות אם אנגלידיס היה היום במשחק?

פשוט שמעתי שראו את אליניב ברדה מסתודד איתו שלא לומר ממש מתלבש לו על האוזן. יכול להיות שלא סתם ברדה ישב היום ביציע?

חייב שמישהו יגיד אם אנגלידיס באמת היה היום במשחק או שזה סתם שמועה או סתלבט

פורסם ב

הכי כואב שמי שעשה את המהלך לגול שלהם היה שחקן בית בשם נדב נידם.

יש לו מקום אצלנו ברוטציה, אולי גם עדיף על שחר שקצת הלך לאיבוד, מאמן גרוע שלא רואה איזה חומר יש לו בקבוצה.

אגב, לדעתי למקין לא בלם ברמה למכבי, הוא אמנם נפצע במשחק הזה, אבל לא שם עליו בחיים את הסכום רכישה שסוכם.

פורסם ב
25 דקות לפני, LL6 said:

פשוט שמעתי שראו את אליניב ברדה מסתודד איתו שלא לומר ממש מתלבש לו על האוזן. יכול להיות שלא סתם ברדה ישב היום ביציע?

ברדה אולי לנוער או מנהל מקצועי

אין סרט בעיניי שיאמן את מכבי

פורסם ב
לפני3 שעות , LL6 said:

יש תמונה שלו ביציע הכבוד במהלך המשחק(לדעתי קצת לפני המחצית בערך אבל יכול להיות שאני טועה בדקה,אבל הוא ובן בטוח היו שם).

פורסם ב

למכבי היו כמה תקלות בולטות בבניית הסגל והיום זה ניכר

1.הסגל של הקבוצה לא מאוזן, הביאו שם יותר מדי בלמים(ועדיין עם כל ההבאת בלמים, ההגנה נראית כמו שנה שעברה ואפילו גרוע לפעמים מכך), הקישור באמצע דליל ואין פתרון אמיתי מהספסל לעמדות של פרץ וגבי ואת זה אמרתי בהתחלה.

2.שהביאו את יחזקאל היתי בטוח שהוא הובא לאגף ימין ויגיע מגן ימני, אמרתי שלמכבי יהיה 2 קיצונים בימין טובים ישראלים ויוכלו להתמקד במגן זר אמיתי ועוד קיצוני שמאלי והסגל יהיה מאוזן, זה מה שהיה אמור להיות, עוד טעות ברורה של המערכת להחזיר את יחזקאל שהיה בפורמה בטורקיה כקיצוני לעמדה משנית מבחינתו.

3.הבאת פטאצי כמחליף למילסון, פטאצי שחקן שהגיע שנה ראשונה לאירופה, בסנטוס לא היה לו נסיון עשיר והוא היה סוג של כשרון שעדין לא פרץ שם, הנעליים של מילסון גדולות מדי בשבילו, אם היו לנו זר אחד כמו מילסון והביאו את פטאצ'י כזר 6 לאגף, אפשר באמת היה לקבל את זה שמביאים שחקן שאולי יצבור נסיון וילמד ועוד חצי שנה נראה דברים..אבל בעמדה של פטאצ'י יש לנו כבר את אדו, אי אפשר להחזיר 2 זרים כאלה, זה לוקסוס, זרים אמורים לבוא ולשפר ולא להיות פחות טובים מהישראלים בעמדות האלה, כרגע דוידה טוב מפטאצ'י, אדו עם כמה הבחלות במחצית הראשונה לא תורם שום מספרים כמעט ואני לא מצפה ממנו יותר מדי, למילסון לא הגיע מחליף, שילמנו 2.5 מליון על שחקנים משלימים לסגל, זאת השורה התחתונה.

4.מנהיגים שהלכו לאיבוד: הרגשה שכל השחקנים שהיו מנהיגים וטובים אצל קין, הלכו לאיבוד אצל לזאטיץ', כל השחקנים שהחזיקו אותנו למעט מילסון בעונה השנה לא טובים ולא משחקים למעט גבי שמשחק קבוע ויש לו יותר משחקים פחות טובים מטובים השנה, פרץ שפתח טוב בתחילת השנה נעלם לגמרי ולא נותן תפוקה, זהבי חסר בטחון לגמרי וואן אובריים שהיה אצל קין באנקר ומחזיק את האמצע, פשוט לא דומה בכלום לשחקן שהתאהבנו בו שנה שעברה(גם אתמול הוא עשה טעיות מאוד לא אופניות לו) משהו חסר כימיה בינו לבין השחקנים וחבל.

פורסם ב

אגב לגבי יחזקאל:

הבן אדם לא מסוגל כרגע להתמודד במשחקי גובה, לעשות שמירה מפחד(ובצדק ) על פניו, כבר עשו לו כמה תאקלים גופניים מאוד כואבים שגורמים לו עוד יותר להתרע, אז למה ממשיכים איתו כמגן במצב הזה? למה לא מסיתים אותו לעמדה שהוא פרץ לאחרונה? קיצוני?

פורסם ב

אני לא אומר שצמד ההפסדים הוא לא אסון אבל עדיין קצת נסחפים פה לגבי המשחק.

זה לא היה איזה משחק נפל שלא ראינו עדיין, סהכ היה לנו פחות מזל והכדורים לא נכנסו, הגענו ל4-5 מצבים של אלף אחוז גול. בין אם בכדורגל (דוידה) ובין אם במזל (אדו)

וגם הסגל המושמץ של מכבי רחוק מלהיות גרוע כמו שעושים ממנו, אנחנו במרחק 2-3 שחקנים גג מסגל נפלא. לבטח דבר שאפשר לתקן בינואר.

גם אני מבואס מאוד ופסימי כרגע, אבל בוא נחכה קצת עם פיטורי מאמנים ועידוד לביתר כי לנו אין סיכוי ולא רוצים שחיפה תקח. קצת מוקדם לזה.

פורסם ב

מכבי קבוצה צפויה כבדה ואיטית, בעיקר בקישור, אם בינואר לא יגיעו לפחות 2 שחקנים שירימו את הקצב ( לא כולל אורי עזו ) אז חבל על הזמן, בתקווה שעד ינואר הפער לא יהיה גדול מידי מהמקום הראשון.