Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
7 דקות לפני, Wade said:

מכבי במחצית רעה. אנחנו משחקים נגד קרית שמונה, בחייאת. למעט המצב של דוידה אנחנו תבניתיים, צפויים ופשוט לא טובים. זארקו לאזטיץ׳ מתגלה כמאמן בעייתי בעיניי בשלב הזה של העונה. 

אני חושב שלהגיע למצב של דוידה ו-2 בעיטות נוחות של פרץ על סף הרחבה במחצית מול קבוצה שמשחקת בונקר, זו לא מחצית רעה. 

הבעיה היא שיש לנו הרבה שחקנים ביחד שכל אחד מהם עם יכולת סיום שמצריכה שלושה או ארבע הזדמנויות בכדי להבקיע אחד. 

פורסם ב

נכון אחלה תורגמן, אבל הוא מאוד סטטי ובקושי יש התקפות שהכנף מוסר לחלוץ בגלל זה

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני חושב שלהגיע למצב של דוידה ו-2 בעיטות נוחות של פרץ על סף הרחבה במחצית מול קבוצה שמשחקת בונקר, זו לא מחצית רעה. 

הבעיה היא שיש לנו הרבה שחקנים ביחד שכל אחד מהם עם יכולת סיום שמצריכה שלושה או ארבע הזדמנויות בכדי להבקיע אחד. 

זה מחצית רעה.

לא מדובר פה במכבי חיפה… זה קש…

פורסם ב
5 דקות לפני, Brandon Roy said:

מול קרית שמונה, אתה לא אמור להתלהב מ2 בעיטות לשער.

פורסם ב

לא יאמן שאנחנו לא לומדים כל פעם מחדש. מי לעזאזל משאיר בנייח את שגיב יחזקאל, עם מסיכה, שחקן אחרון? בחייאת

פורסם ב
13 דקות לפני, zion8 said:

זה גם עליו אבל בסוף פה יש שחקני התקפה לא מספיק איכותיים. גבי לא מצליח להכניס כדורים שהם טיפה מורכבים מעל הממוצע (לרוב הוא מוותר על הכדור החכם או שפשוט נכשל), דוידה ואדו לא מעבירים כדור רוחב אחד טוב, אין מי שיאיים מרחוק ופרץ חי במציאות אחרת העונה. פותחים עם זר אחד בהרכב שגם הוא לא ברמה. יש פה בעיות.

אני הראשון לדבר על האיכות הלא מספקת של הסגל בכלל, קל וחומר בחלק ההתקפי. אבל בניית סגל זה גם תפקידו של המאמן. שחקן כמו אדו מתאים פיקס לקבוצה קטנה שחיה על מתפרצות, הוא מהיר ויכול להביך חלק הגנה דליל של היריבות, אבל מה לעשות, לאזטיץ הגיע לפה, וגילה שהוא עכשיו האריה ולא העכבר, ולא צריך לרדוף ולהביך את היריבה, אלה ליזום ולתקוף. או שלא התעקש מול ההנהלה או שהסכים שהסגל הזה מספיק טוב לטעמו (אמר לא אחת שמעדיף סגל קצר), והנה ככה אנחנו נראים, קבוצה שתלויה לחלוטין באותם שניים שלושה שחקנים. ואגב גם בסגל הזה אפשר למצוא פתרונות נקודתיים, למשל מדמון שראוי להרבה יותר דקות משחק...

פורסם ב

שמשפתי רץ לקו לסגור את החלוץ הוא אשכרה זינק עם הרגל במקום עם הידיים

פורסם ב

זה לא על משפתי? שוער עם קצת יותר ביטחון, כבר יצאת לשם, לא תוקף את הכדור? אולי אני טועה

פורסם ב
Just now, sick_irony said:

זה לא על משפתי? שוער עם קצת יותר ביטחון, כבר יצאת לשם, לא תוקף את הכדור? אולי אני טועה

זה על מאמן וצוות מקצועי שלא משכילים לשנות את העמידה שלנו בנייחים (ואת מי שלוקח אותם)

עוד נאכל על זה ים גולים

פורסם ב
Just now, קמאנן said:

הגענו לשני מצבים של 100 אחוז

השחקנים פשוט מחמיצים 

זה לא בא מכלום… דור פרץ מחמיץ מתחילת העונה זה לא אפשרי להמשיך ככה

פורסם ב

וואלה לא מבין את הרישומים על התפיסות הטקטיות של העוזר השלישי של לאזטיץ.

השחקנים מחרבנים פה, כולם.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמאנן said:

הגענו לשני מצבים של 100 אחוז

השחקנים פשוט מחמיצים 

אם זה לא נגמר בפנים, זה לא מאה אחוז. להבקיע זה מקצוע, לא לרבים יש את היכולת הזו, במכבי הנוכחית בכלל. זו הדילמה לגבי ערן, מצד אחד הבנאדם כבר לא זז כמו פעם, וגם ניצול המצבים שלו בנסיגה גדולה, מצד שני עדיין מהבודדים שמסוגל לזה..

פורסם ב
Just now, Davidna said:

בזיון שאין ואר על צהוב שני 

או שופט שיודע את החוקה ושולף?

פורסם ב

לאזטיץ שוב מושך את המשחק עד הדקה ה65 פלוס על פארש.

אמשיך להגיד- המאמן מדאיג.

פורסם ב

החמצה מהסוג שעליהם אתה אומר "אם זה לא נכנס, כלום כבר לא יכנס היום"..

פורסם ב
Just now, Wade said:

או שופט שיודע את החוקה ושולף?

על מצלמה אני סומך יותר