Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, Originals said:

אפשר תקציר של המחצית לטובת אלה שהילדה שלהם לא נרדמה עדיין ולא יכול לראות את המשחק? 

חוץ מדוידה שהחמיץ ממטר מול השער, באמת שלא היה כלום. משחק חלש אפילו ביחס למשחקים החלשים שלנו העונה..

פורסם ב

אם היה לנו קשר 10 יצירתי והיינו באמת יכולים לשחק גם דרך המרכז אולי היינו כובשים פה כבר

רק דרך הצדדים ומידי פעם דרך המרכז לא יעבוד כל השנה..

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

נראה שלאזיטיץ פורח יותר שצריך לשחק נגד "קבוצות גדולות", ואז עובר למוד מתגונן ויציאה למתפרצות. שצריך ליזום הכל מתנהל מרגל לרגל כמו בספר, שום מהירות, שום יצירתיות, שום משהו מפתיע. בינתיים לעניות דעתי, מוכיח עצמו כמאמן אולי נחמד, אבל מאמן של קבוצות אנדרדוג..

זה גם עליו אבל בסוף פה יש שחקני התקפה לא מספיק איכותיים. גבי לא מצליח להכניס כדורים שהם טיפה מורכבים מעל הממוצע (לרוב הוא מוותר על הכדור החכם או שפשוט נכשל), דוידה ואדו לא מעבירים כדור רוחב אחד טוב, אין מי שיאיים מרחוק ופרץ חי במציאות אחרת העונה. פותחים עם זר אחד בהרכב שגם הוא לא ברמה. יש פה בעיות.

פורסם ב
7 דקות לפני, Brandon Roy said:

אל תגזים. כל עוד אין פער משמעותי בין שחקנים, לעולם תמיד את הצעיר יותר. 

למקין בסך הכל בן 21.5. נחמיאס זה מוצר מוגמר. 

דיברתי על המשחק הספציפי הזה והמיס-מאצ' המטורף שיש לו מול החלוץ של קש שכל מאבק לטובתו.

פורסם ב

הגיע הזמן שזארקו ינסה קצת רעיונות וכיוונים חדשים

פורסם ב
Just now, zion8 said:

זה גם עליו אבל בסוף פה יש שחקני התקפה לא מספיק איכותיים. גבי לא מצליח להכניס כדורים שהם טיפה מורכבים מעל הממוצע (לרוב הוא מוותר על הכדור החכם או שפשוט נכשל), דוידה ואדו לא מעבירים כדור רוחב אחד טוב, אין מי שיאיים מרחוק ופרץ חי במציאות אחרת העונה. פותחים עם זר אחד בהרכב שגם הוא לא ברמה. יש פה בעיות.

יש לך מדמון וערן על הספסל. לא ברור למה לא לעלות איתם. 

פורסם ב

קבוצה מוגבלת מאוד התקפית.

פורסם ב

לצאת לעונה עם דוידה פטאצי אדו ולאיוס בכנפיים זה לירות לעצמך ברגל. אנחנו משלמים על זה כבר מעכשיו. אנחנו בנויים על המספרים של תורג׳מן ופרץ וככה זה נראה

פורסם ב

מכבי במחצית לא רעה. אבל זה לא מאוד עוזר כי בשני הצדדים יש שחקנים שמאוד מתקשים וימשיכו להתקשות להביא מספר (גול או בישול) - דוידה הוא דוידה שהבקיע שער אחד בליגה עונה קודמת ואדו שאולי משתפר אבל היכולת מסירה שלו לאמצע היא ברמה נמוכה. באמצע יש את פרץ שאת יכולת הסיום שלו אנחנו מכירים. ונשארנו רק תורג'מן שמסוגל להבקיע שער שדה פה. 

זה מתחבר למה שאני אומר לגבי פרץ - מכבי מנסה לשחק אותו הדבר עם פרץ כאילו עדיין יש מילסון בקו שמאל. אבל אין. הגיע הזמן לעשות התאמות למה שיש. 

פורסם ב

מחצית סבירה, החמצות גדולןת מדי

אני יושב מול המשבצת של אדו ודווקא נהנה ממנו, 2 מהלכי דריבל מוצלחיים וכמעט לא מאבד.

יחזקאל לדעתי חלש מאוד, לא מתאים

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

מכבי במחצית לא רעה. אבל זה לא מאוד עוזר כי בשני הצדדים יש שחקנים שמאוד מתקשים וימשיכו להתקשות להביא מספר (גול או בישול) - דוידה הוא דוידה שהבקיע שער אחד בליגה עונה קודמת ואדו שאולי משתפר אבל היכולת מסירה שלו לאמצע היא ברמה נמוכה. באמצע יש את פרץ שאת יכולת הסיום שלו אנחנו מכירים. ונשארנו רק תורג'מן שמסוגל להבקיע שער שדה פה. 

מכבי במחצית רעה. אנחנו משחקים נגד קרית שמונה, בחייאת. למעט המצב של דוידה אנחנו תבניתיים, צפויים ופשוט לא טובים. זארקו לאזטיץ׳ מתגלה כמאמן בעייתי בעיניי בשלב הזה של העונה. 

פורסם ב
Just now, silentyogi said:

מחצית סבירה, החמצות גדולןת מדי

אני יושב מול המשבצת של אדו ודווקא נהנה ממנו, 2 מהלכי דריבל מוצלחיים וכמעט לא מאבד.

יחזקאל לדעתי חלש מאוד, לא מתאים

יחזקאל לא חזר עדיין מטורקיה.

פורסם ב

אנחנו בעיקר צפויים ומקובעים, צריך לרענן את ההרכב

הייתי שמח למערך אחר, לרעיון אחר ולא עוד פעם שחקן על שחקן

אם הוא ימשיך באותו הדרך אז חילוף ראשון דקה 55 סיסוקו על יוריס

פורסם ב
9 דקות לפני, sick_irony said:

מחצית שאדו השחקן הכי טוב שלך אומר הרבה

למה אתה מוריד ממנו? מחצית מעולה ותכליתית שלו, נראה הרבה יותר מרוכז בפעולה האחרונה והדריבל איכותי מאוד. 

גם בהבנה הציל אותך שסגר חור של דוידזאדה.

פורסם ב

נורא מורגש שחסר לנו שחקן יצירתי במקום קניקובסקי -- אני רואה משחקים של קבוצות אחרות ואיך השחקנים היצירתיים שלהם משחקים - באים לקבל כדור, יודעים מדי פעם להשתחרר מהלחץ שעושים עליהם, יודעים לכוון את המשחק, יודעים להכניס כדור עומק - קניקובסקי לא נותן לנו כלום מעמדה שכל כך קריטית לנו, יש סיבה למה בקושי מפעילים את החלוצים שלנו משחק אחרי משחק

פורסם ב

חסר תכלס 

ובכללי אני מבין את העיניין של הנעת כדור

אבל רוב המשחק השחקנים עומדים והבלמים מתמסרים ביניהם מאחור

פורסם ב
1 דקה לפני, Bob Marley said:

למה אתה מוריד ממנו? מחצית מעולה ותכליתית שלו, נראה הרבה יותר מרוכז בפעולה האחרונה והדריבל איכותי מאוד. 

חלילה לא מוריד ממנו, הכוונה היא שיש לי ציפיות גדולות יותר משחקנים אחרים

פורסם ב
4 דקות לפני, Wade said:

יש לך מדמון וערן על הספסל. לא ברור למה לא לעלות איתם. 

ערן לא הראה פעם אחת העונה שהוא בלופ. לגבי מדמון מסכים שיש לו מה לתרום, מצד שני מכבי הזאת איבדה את השליטה באמצע בכל משחק מתחילת העונה מול כל יריבה. לכן אני מבין את החשש לוותר על שחקן בקישור עם אוריינטציה הגנתית (באופן יחסי) כמו גבי ופרץ. 

אולי במקום אדו? מדמון עדיף באמצע אבל זאת אופציה.

פורסם ב
8 דקות לפני, קמחי said:

הגיע הזמן שזארקו ינסה קצת רעיונות וכיוונים חדשים

חחחחח. הצחקת. 

זרקו זה כמו טכנאי שיניים, עם הבדל אחד, אצל הטכנאי אתה יוצא בסוף עם חיוך.

פורסם ב

בלי 10 יצירתי מאוד, צריך כנפיים פגז. לנו יש כנף אחת טובה ושניה בדיחה. ככה זה נראה