Jump to content

יתר הליגה מחזור 9 - "לצאת מדיכאון"

Recommended Posts

פורסם ב
27 דקות לפני, Almogl said:

היית בשיא שלך בחצי הראשון שם, זו ממש התמוטטות ושובר יותר מאולימפיאקוס כי בסוף זה מוזי וגיל כהן ששברו אותך

ממש. מהמחצית הכי טובה העונה בליגה, ל135 דקות מסוייטות וחסרות חמצן. 

פורסם ב
15 דקות לפני, snufkin said:

ועל מה אתה מבסס את האופטימיות שמשהו הולך להשתנות? הסגל לא מושלם והמאמן הזה מוציא ממנו עוד פחות ממה שהוא שווה. הוא פשוט עם יכולת מאוד נמוכה להתמודד מול קבוצה מתגוננת. לא רואה את זה משתנה בקרוב

מבסס על זה שאני תמיד מאמין שיהיה טוב, יעזור לי לדחוף את הראש בחול כל הזמן ולהתעסק רק בחרא? 

מאמין ומקווה שהוא יבין שהוא טועה בדרך שלו.

אני רואה כדורגל מעל 27 שנים לא זוכר שהיה סגל מושלם מתישהו, יש סגל שאפשר וצריך להראות יותר טוב(כמובן שלא אתנגד לחיזוק כלשהו בינואר).

להיות עוד אחד שממשיך את השאר עם הבכי אני מעדיף שלא.

מסכים שכרגע אנחנו נראים לא טוב בכלל ולא מעט בגלל התנהלות המאמן, אבל גם השחקנים על המגרש יש חלק בזה והם חייבים להתעורר, אולי הירידה מהמקום הראשון תגרום להם להבין שהאליפות לא שלנו עד שלוקחים אותה.

פורסם ב
2 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

מבסס על זה שאני תמיד מאמין שיהיה טוב, יעזור לי לדחוף את הראש בחול כל הזמן ולהתעסק רק בחרא? 

מאמין ומקווה שהוא יבין שהוא טועה בדרך שלו.

אני רואה כדורגל מעל 27 שנים לא זוכר שהיה סגל מושלם מתישהו, יש סגל שאפשר וצריך להראות יותר טוב(כמובן שלא אתנגד לחיזוק כלשהו בינואר).

להיות עוד אחד שממשיך את השאר עם הבכי אני מעדיף שלא.

מסכים שכרגע אנחנו נראים לא טוב בכלל ולא מעט בגלל התנהלות המאמן, אבל גם השחקנים על המגרש יש חלק בזה והם חייבים להתעורר, אולי הירידה מהמקום הראשון תגרום להם להבין שהאליפות לא שלנו עד שלוקחים אותה.

אשרי המאמין. אני חושב שהבעיה עמוקה יותר ממה שנראה לך, מקווה שאני טועה

.היו כמה דקות העונה של ניצוצות כדורגל אבל הן היו מעטות.. אולי בכל זאת אפשר להתלות בהן ולקוות לטוב. הלוואי 

פורסם ב

הדבר היחיד לקחת מהשבוע הזה הוא שאנחנו מעל הפועל ת"א ליגה שלמה פלוס מקום אחד.

פורסם ב
50 דקות לפני, snufkin said:

כרגע כן. נקווה שישתנה בהמשך. סיכוי קטן

אתה יודע, חלק פה כבר מתעלמים מההודעות שלך ומדלגים הלאה. לא בקטע רע או משהו פשוט הבינו את ה'שטאנץ' של האובר פסימיות.

הבעיה בהודעות כאלה שאלה שכן מאמינים (אם כמה שזה נראה שזה "רק הודעה בפורום"), יוצא להם כל האוויר מהמפרשים.

זה אמנם רחוק אבל בסופו של דבר זה מתגלגל ומשפיע על השיח של האוהדים שמשפיע בסוף על סבלנות הקהל ויכול ליצור לחץ בסוף בסוף גם על השחקנים עצמם

(בוז במקום ראשון זה הזייה מוחלטת לכל הדעות).

אין בעיה שזאת הגישה, כל אחד ומה שהוא מרגיש. לדעתי אתה צריך לנסות להתנסח קצת אחרת.

במקצועי..

למכבי יש קבוצה חזקה גם אם המאמן לא מוצא חן בעייני אנשים.

אנחנו לא לסטר ומעונה של מקום ראשון 

נסיים מקום 12.

אנחנו עדיין אחת משתי הקבוצות שגדולות על הליגה הזאת (גם אם זה לא נראה ככה בנקודת הזמן הזאת).

סיכוי קטן? מי מחשב סיכויים במחזור 9?

כמו שלא חישבנו סיכויים לפני שבועיים שהיינו בפער 6, גם עכשיו לא.

ואגב אגב, אפשר להתערב שלא נסיים רביעי אם אתה כל כך בטוח. אני פה.

פורסם ב
לפני3 שעות , yello said:

עומרי אפק משפיע ישירות על שריקות שופטים פה.

נקודה מאוד חשובה. עזוב את זה שבעיניי 100% השופטים בואר יושבים ומולם טלוויזיה עם סאונד של הזין המצוץ הזה. זה גם משפיע על הנראטיב.

באובייקטיביות אני חושב שכל השלושה פנדלים שנשרקו במשחק הם פנדלים. אבל איזה הבדל בסיקור. בפנדל להפועל חיפה היה איזה 30 הילוכים חוזרים ששפיגלר ואפק אומרים שזה שריקה שאשר לשרוק ואפשר גם לא על אף שזה 100% פנדל.

ביד כבר עמרי אפק מההילוך החוזר הכי ראשוני שיש קבע "שיש 100% פנדל" כאילו זה הדבר הכי ברור בעולם. באותה סיטואציה אצלנו,היו הופכים לכירורגים ולפסיכולוגים של למה הבלם התכוון והאם זה היה מכוון. והפנדל על ההכשלה של קינדה עמיחי אמר 100% פנדל ומה בודקים כל כך הרבה כאילו לא מדובר במגע רך רצח (ואני לא מדבר על הספק נבדל שהיה שם, ידוע שהואר פה בארץ מותח קווים בצייר).

הנראטיב שהוא נותן בשידור משפיע. זה שהוא צרח על הפנדל של רז שלמה 100% בפנים למרות שספק גדול אם היה בפנים הלבין את ההחלטה. זה שהוא החליט שלא היה פנדל על פרץ נגד מכבי חיפה (מגע רך שמצדיק שריקה בדיוק כמו היום בפנדלים על קינדה וסרדל) מחזק נראטיב שהושפטים לטובתנו. ולך אחר כך תתחרה בזה.

פורסם ב

1.כל אלה שמצפים או מקווים שהמאמן ילמד וישנה דרכיו.. מתי זה באמת קרה? אם אתם מקווים שהוא ילמד או ישתנה, אז טיפ, הוא לא. 

2. מאז המחצית השניה של בית"ר אנחנו אכן בקריסה, אבל הקריסה היחידה היא במיקום בטבלה ובהפרש, בשום אופן לא ביכולת שלנו, זה לא שמאז אנחנו משחקים חרא, בואו נדייק. 

פורסם ב
14 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

1.כל אלה שמצפים או מקווים שהמאמן ילמד וישנה דרכיו.. מתי זה באמת קרה? אם אתם מקווים שהוא ילמד או ישתנה, אז טיפ, הוא לא. 

2. מאז המחצית השניה של בית"ר אנחנו אכן בקריסה, אבל הקריסה היחידה היא במיקום בטבלה ובהפרש, בשום אופן לא ביכולת שלנו, זה לא שמאז אנחנו משחקים חרא, בואו נדייק. 

המחצית הראשונה בטדי היתה הטובה ביותר שלנו. באשדוד ומכבי פת היינו בקרוז קונטרול כל המשחק. רק מול בש היינו סקנד בסט מובהקים, אין מה להגיד. נגד נתניה והפועל ים היינו בינוניים. אבל רמת הכדורגל באירופה במקביל היתה טובה. 

רובי קין בסוף שיחרר את פרץ והחל לעשות יותר רוטציות. זה הצליח לו. והוא לקח פליאוף עם מילסון לא מאד דומיננטי. לא חושב שיש במכבי בעיה מהותית שלא ניתנת לשיפור, יש כיונונים קטנים שצריך לעשות, יותר אומץ וחוסר פחד. זה בהחלט יכול לקרות. ויכול גם לא לקרות. 

פורסם ב
34 דקות לפני, המכבייה said:

המחצית הראשונה בטדי היתה הטובה ביותר שלנו. באשדוד ומכבי פת היינו בקרוז קונטרול כל המשחק. רק מול בש היינו סקנד בסט מובהקים, אין מה להגיד. נגד נתניה והפועל ים היינו בינוניים. אבל רמת הכדורגל באירופה במקביל היתה טובה. 

רובי קין בסוף שיחרר את פרץ והחל לעשות יותר רוטציות. זה הצליח לו. והוא לקח פליאוף עם מילסון לא מאד דומיננטי. לא חושב שיש במכבי בעיה מהותית שלא ניתנת לשיפור, יש כיונונים קטנים שצריך לעשות, יותר אומץ וחוסר פחד. זה בהחלט יכול לקרות. ויכול גם לא לקרות. 

קצת מגזימים פה החברה כמו תמיד לטוב ולרע. יש גם עניין של מזל ומומנטום וכמו שאני אומר בכל עונה צמודה המומנטומים יעלו וירדו אצל כולם השאלה אצל מי המומנטום בסוף.

לגבי חיפה, המון איכות מקדימה אבל זה משאיר אותם ערומים מאחור. קבוצות ילמדו את המערך הזה וכבר בשישי הם יקבלו את הסטירה הראשונה. בכר יצטרך למצוא את האיזון והמערך הנכון וזה לא יהיה פשוט כשיש לנו שנים וחצי מוציאים לפועל בלבד.

פורסם ב
לפני5 שעות , barak said:

ואגב אגב, אפשר להתערב שלא נסיים רביעי אם אתה כל כך בטוח. אני פה.

דובר על כמות שערי זכות, רבעית בטיבה במשחק ההתקפה והאם זה ישתנה? תלוי ביציאה מהקבעון של המאמן ובמהלכים בינואר. בכל מקרה, בגלל שהצעת התערבות ארים את הכפפה למרות שאני מקווה מאוד שאני טועה, מוכן להתערב שעם לאזטיץ לא תהיה אליפות העונה

פורסם ב

חיפא במחצית שניה גרועה יצרה מכלום 3 גולים קלים

אנחנו לא מסוגלים להוליד גול בצורה חלקה.

הסגל קצר ולא מאוזן זה צעק, בהתקפה החליטו משום מה על פרוספקטים ולא להביא "קראקים", איך דבר כזה קרה? כבר למדנו שאליפות לוקחים עם שחקנים מנוסים וטובים, אנחנו לא מצליחים לייצר גולים, עם מי נייצר גולים ? עם אדו? עם פטאצ'י?  איך דבר כזה קרה? ליפול על לזאטיץ' במקרה הזה לבד זה הזיה..אם היו קוראים למנספורד, יצחקי היו פה 50 נושאים עליו.  . לא יתכן לגבי ולפרץ אין מחליף, אם זה המאמן או סתם ההנהלה שהחליטו על רוטציה קצרה בעמדות מסוימות כנראה לא חי את ישראל, הליגה האירופאית זה לא הקונפרנס, 8 משחקים בחו"ל זה מתיש, לא יתכן שאשכרה נפלנו על דברים פשוטים השנה, חיפא וב"ש לא שיחקו באירופה והעמיקו את הסגל בלי שום קשר, אפילו בהגנה הבאנו מלא בלמים ועדין אנחנו משחקים עם 2 בלמים קבועים ברוב המשחקים.

פורסם ב

הנה היום סכנין - ביתר גם ב-19:30 בערב של ליגת האלופות, רק כשזה משחק של מכבי אי אפשר , אפסים.

פורסם ב

במחצית השנייה ברגע שסרדל יצא (חילוף הזוי של רוני לוי הפחדן) בכר הבין שכבר אין יותר צורך במוחמד ג'אבר שיסגור אותו והעלה את קינדה שיכול לתרום יותר להתקפה.

ברגע שזה השתלם לו וחיפה עלו ל2-1 הוא הבין שבמערך כזה הוא יכול להסתבך בהגנה והכניס את פיינגולד במקום נאוהל הקרב ואת אזולאי הקבב במקום דין דויד ויצא למעברים מסוכנים. שהמשחק גמור כבר אפשר להכניס את סברינה במקום סבע השמן ולהרוויח גם ממנו גול.

אפשר לעצום עין ולהגיד שהבעיה פרסונלית, שאם היה קיצוני שמאלי יותר טוב או אם היה לנו ככה וככה. אבל אתם יודעים שהפער המרכזי הוא בעמדת המאמן. גם ברק בכר טעה וטועה, אבל לפחות הוא מנסה. יוצא מהשבלוניות וחושב מה הכי נכון לקבוצה שלו בכל רגע במשחק. הפער הזה יהיה מאוד קשה למחיקה.

פורסם ב
28 דקות לפני, car.garsia said:

במחצית השנייה ברגע שסרדל יצא (חילוף הזוי של רוני לוי הפחדן) בכר הבין שכבר אין יותר צורך במוחמד ג'אבר שיסגור אותו והעלה את קינדה שיכול לתרום יותר להתקפה.

ברגע שזה השתלם לו וחיפה עלו ל2-1 הוא הבין שבמערך כזה הוא יכול להסתבך בהגנה והכניס את פיינגולד במקום נאוהל הקרב ואת אזולאי הקבב במקום דין דויד ויצא למעברים מסוכנים. שהמשחק גמור כבר אפשר להכניס את סברינה במקום סבע השמן ולהרוויח גם ממנו גול.

אפשר לעצום עין ולהגיד שהבעיה פרסונלית, שאם היה קיצוני שמאלי יותר טוב או אם היה לנו ככה וככה. אבל אתם יודעים שהפער המרכזי הוא בעמדת המאמן. גם ברק בכר טעה וטועה, אבל לפחות הוא מנסה. יוצא מהשבלוניות וחושב מה הכי נכון לקבוצה שלו בכל רגע במשחק. הפער הזה יהיה מאוד קשה למחיקה.

לא מסכים, הפער הוא בהתקפה הטובה של חיפה שגם שהקבוצה משחקת פחות טוב , מצליחה לייצר גולים מול ההתקפה החלשה שלנו שגם כשאנחנו שולטים רוב המשחק לא 

מצליחים לייצר כלום. זו האמת הכואבת והיא תולדה גם של תכנון הרכש.

נערך: עדיין חושב שלזאטיץ' טוב מבכר.

פורסם ב
לפני2 שעות , erantheking21 said:

חיפא במחצית שניה גרועה יצרה מכלום 3 גולים קלים

אנחנו לא מסוגלים להוליד גול בצורה חלקה.

הסגל קצר ולא מאוזן זה צעק, בהתקפה החליטו משום מה על פרוספקטים ולא להביא "קראקים", איך דבר כזה קרה? כבר למדנו שאליפות לוקחים עם שחקנים מנוסים וטובים, אנחנו לא מצליחים לייצר גולים, עם מי נייצר גולים ? עם אדו? עם פטאצ'י?  איך דבר כזה קרה? ליפול על לזאטיץ' במקרה הזה לבד זה הזיה..אם היו קוראים למנספורד, יצחקי היו פה 50 נושאים עליו.  . לא יתכן לגבי ולפרץ אין מחליף, אם זה המאמן או סתם ההנהלה שהחליטו על רוטציה קצרה בעמדות מסוימות כנראה לא חי את ישראל, הליגה האירופאית זה לא הקונפרנס, 8 משחקים בחו"ל זה מתיש, לא יתכן שאשכרה נפלנו על דברים פשוטים השנה, חיפא וב"ש לא שיחקו באירופה והעמיקו את הסגל בלי שום קשר, אפילו בהגנה הבאנו מלא בלמים ועדין אנחנו משחקים עם 2 בלמים קבועים ברוב המשחקים.

למנספורד יש קבלות ולכן יש לו קרדיט. לא מאד מסובך. וגם הוא יכול לטעות. 

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

ברגע שהוא יהיה עם הגב לקיר לא תהיה לו ברירה אלא לשנות ולנסות משהו אחר.

גם רובי הבין שהוא צריך לשנות ברצף הלא טוב שנה שעברה ושם זה היה פרסונלית עם ההוצאה של דור וערן.

אני מקווה שלא נגיע לשם אבל מאמין שעוד משחק - שניים אם השיטה שלו לא תצלח זה יגיע.

בכל אופן,

עם רצף המשחקים המשוגע שהיה לשחקנים חייתי בשלום עם התוצאות עד ביתר גם אם ה'שיטה לא עובדת' והיכולת לא מרשימה (גם הפסד בטדי יכול להתקבל אם כי לא בצורה שקרה).

עכשיו אחרי קש שגם התוצאה לא הגיעה הוא יצטרך לראות איך הוא מוציא את הקבוצה מהמצב.

אבל הכי הכי חשוב זה קודם כל להרים לשחקנים את הבטחון שנראה שקצת נסדק.

אני כן מאמין שהוא יצליח לעשות את זה.

פורסם ב
57 דקות לפני, המכבייה said:

למנספורד יש קבלות ולכן יש לו קרדיט. לא מאד מסובך. וגם הוא יכול לטעות. 

בגלל שיש לו קבלות ונסיון רב גם במכבי, לא מצליח להבין איך הוא לקח הימור פרוע כזה 

אבל יש את ינואר לתקן ולכן אני לא זורק מאמנים ומנכלים עוד, אבל גם המאמן חייב להבין שלא יהיה כנראה שינוי מהותי אם הוא ימשיך עם השיטה הנוכחית בסגל הקיים לו, חייב לשנות למה שיש כרגע.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

בגלל שיש לו קבלות ונסיון רב גם במכבי, לא מצליח להבין איך הוא לקח הימור פרוע כזה 

אבל יש את ינואר לתקן ולכן אני לא זורק מאמנים ומנכלים עוד, אבל גם המאמן חייב להבין שלא יהיה כנראה שינוי מהותי אם הוא ימשיך עם השיטה הנוכחית בסגל הקיים לו, חייב לשנות למה שיש כרגע.

מדמון, שחר, יוריס, שלח אותם לדשא, בלי פחד.

פורסם ב
לפני9 שעות , snufkin said:

דובר על כמות שערי זכות, רבעית בטיבה במשחק ההתקפה והאם זה ישתנה? תלוי ביציאה מהקבעון של המאמן ובמהלכים בינואר. בכל מקרה, בגלל שהצעת התערבות ארים את הכפפה למרות שאני מקווה מאוד שאני טועה, מוכן להתערב שעם לאזטיץ לא תהיה אליפות העונה

אני לא יכול לקבוע נחרצות דבר כזה. גם אתה לא.

גם כשהיינו בפער 6 אחרי המשחק נגד חיפה אנשים אמרו שלא שיחקנו טוב פלוס אירופה ואנחנו בפער אז מה יהיה כשנשחק טוב? חשבו שאנחנו הולכים לטייל העונה.

הליגה משוגעת השנה.

בעיקר בגלל החוסר סדר, ביטולי המשחקים, שינויי לוז ונדידת הקבוצות למגרשים אחרים.

שום דבר לא יפתיע אותי.

גם לא שביתר תיקח פתאום.

יש אצלה יתרון שאין לנו ולחיפה כרגע.

כנל באר שבע.

המומנטומים יכולים להשתנות בשניה ויכול להיות שעוד חודש נדבר אחרת.

מה שכן,

אני סמוך ובטוח שנהיה שם עד הסוף.

לרוב לפוטו פיניש מגיעות שתי קבוצות, לפעמים שלוש.

אני אישית לא רואה את זה כמירוץ מרובע כמו שהתקשורת מנסה לפמפם כרגע,

ככה שלדעתי לא נסיים רביעי (שזאת הייתה ההצעה).

אם ניקח?

רק אלוהים יודע.

פורסם ב

יש לינק לסכנין -ביתר ?

דאבל ?

סכנין 1

פורסם ב

גם קרן שלא הייתה, גם גול שהשחקן מפריע לשוער באופסייד. מדהים הרחמים על הערבים יאללה.

וואי איך אוזן או עמרי אפק היו משתוללים אם בטעות היה מאושר גול כזה נגד מכבי חיפה.

פורסם ב

בושה שהמינהלת אישרה לשחק בעכו בלי קהל.

פורסם ב
32 דקות לפני, itanar said:

וכל החלפות הביתיות האלו יותר טובות?. הספורטיביות אבדה ככה או ככה..

פורסם ב
51 דקות לפני, itanar said:

הם קבוצה טובה, סכנין פגעו בזרים ממה שראיתי, משחק קשוח מאוד ועוד בלי קהל.

מדקה 70 לא היה משחק עם כל הבזבוזי זמן שלהם, אם הם מובילים עלייך שם לקראת הסיום לא יהיה משחק.

סכנין ניצחו 1-2