Jump to content

יתר הליגה מחזור 9 - "לצאת מדיכאון"

Recommended Posts

פורסם ב

הכי הרשימה אותי מהיריבות זה בית"ר.

חיפה לא יכולה לקחת אליפות עם הגנה ושוער כזה. התוצאה היום כל כך משקרת, פעמיים יכלו לחזור ל2-2. דגני עשה את זה 4.

פורסם ב
Just now, yello said:

יש להם בעיה בהגנה, הוא מנסה להסתיר את זה עם 3 בלמים אבל עדיין מגיעים נגדם להרבה מצבים יחסית. ( במיוחד בחצי השני שהם מתעייפים )

הגנה אף פעם לא הכריעה פה כלום(חוץ מעונה אחת הזויה) תמיד 3 השחקנים שמתחת לחלוץ מכריעים פה הכל בליגה הזו ושם אנחנו בבעיה.

למען הסר ספק אני מסכים עם הטענה שלך

פורסם ב

אז מה הסטטוס בעצם

אנחנו הקבוצה הרביעית בטיבה בליגה? 

14 גולים ב9 משחקים וואו. לא חשבתי שהטיסות כל כך ישפיעו, או שאנחנו בינוניים בכל מקרה? 

פורסם ב
Just now, dilen said:

אז מה הסטטוס בעצם

14 גולים ב9 משחקים וואו. לא חשבתי שהטיסות כל כך ישפיעו, או שאנחנו בינוניים בכל מקרה? 

השנייה לצערי, קצת טיסות, קצת מאמן והרבה איכות שחקנים

פורסם ב

מצחיק אותי הטיעון הזה של בית״ר/חיפה  לא יקחו אליפות עם ההגנה והשוער שלהם..

אם אנחנו לקחנו שנה שעברה אליפות בלי הגנה הכל אפשרי.

בסופו של דבר הקבוצה ההתקפית הכי טובה תקח אליפות ואנחנו כרגע רחוקים מאוד משם

כל משחק שנראה קל לחיפה, בית״ר וב״ש אנחנו נלחמים בשיניים ולפעמים גם לא מנצחים.

זה מתסכל בטירוף

פורסם ב
3 דקות לפני, dilen said:

אז מה הסטטוס בעצם

בעיקר מאמן ושאין שחקנים מתאימים פה

פורסם ב
5 דקות לפני, Almogl said:

הגנה אף פעם לא הכריעה פה כלום(חוץ מעונה אחת הזויה) תמיד 3 השחקנים שמתחת לחלוץ מכריעים פה הכל בליגה הזו ושם אנחנו בבעיה.

למען הסר ספק אני מסכים עם הטענה שלך

חיפה יאבדו הרבה נק מול קבוצות פלייאוף עליון שיש להן יותר איכות התקפית.

בכר לוחץ ממש גבוה עם כולם, נקווה שימשיך ככה.

פורסם ב
Just now, liron981s said:

בעיקר מאמן ושאין שחקנים מתאימים פה

יש שחקנים, צריך להשתמש בהם יותר טוב ולא לפחד כאילו אנחנו בפריימרליג, אין סיבה שעידו שחר לא יפתח וירוץ כמו חולה נגד האימפריה של ק"ש, אין סיבה שמדמון ותורג'מן לא יפתחו ביחד בשפיץ, כל עונה אותו סיפור עם מאמן שלא מכיר פה את הליגה.

פורסם ב
2 דקות לפני, Maccabi96 said:

כל משחק שנראה קל לחיפה, בית״ר וב״ש אנחנו נלחמים בשיניים ולפעמים גם לא מנצחים.

זה מתסכל בטירוף

זה כמובן לא נכון מלבד המחזור האחרון שהכנסת את כולם למומנטום עם התוצאה שלנו וגם אז התוצאה של ב"ש וחיפה מאוד מטעה והיה להן קשה מאוד.

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

חיפה יאבדו הרבה נק מול קבוצות פלייאוף עליון שיש להן יותר איכות התקפית.

בכר לוחץ ממש גבוה עם כולם, נקווה שימשיך ככה.

אני מקווה מאוד, מאמין שעם חיזוק נכון בינואר אפשר להכריע אותם 

פורסם ב

אליפות פה בליגה לוקחים עם חלק התקפי יעיל, כרגע לשלושת האחרות יש, לנו פחות. לצערי גם כל הסברי העומס זה קצת ענן עשן שמסתיר את האמת הפשוטה, שהחלק ההתקפי שלנו פשוט לא מספיק משובח..

פורסם ב
לפני10 שעות , itanar said:

זה כמובן לא נכון מלבד המחזור האחרון שהכנסת את כולם למומנטום עם התוצאה שלנו וגם אז התוצאה של ב"ש וחיפה מאוד מטעה והיה להן קשה מאוד.

חיפה לא מרשימה אבל מחלקת רביעיות לכל קבוצה בליגה

לטבריה וק״ש נתנו רבעיות כשאנחנו איבדנו שם נקודות..

פורסם ב
5 דקות לפני, Maccabi96 said:

יש להם איכות התקפית עם סבע שהיום הוא שחקן ההתקפה הטוב בליגה. אבל זה בעיקר כי בכר משחק סופר התקפי על סף מופקר. כמו שראינו זה לא עבד מול קבוצות פלייאוף עליון. אני מקווה ומאמין שאין לו הגנה ושוער להחזיק שיטה כזו.

מניח שמאמנים ילמדו שמול זה צריך לשחק נמוך יחסית ולזרוק כדורים לכנפיים.

יש להם עוד מעט משחק מעניין מול ב"ש.

פורסם ב
3 דקות לפני, Maccabi96 said:

בכר חכם, הוא עולה עם 3 בלמים ויודע שיש לו איכות גדולה למעלה שתכריע משחקים, במשחק בשבת לזאטיץ' לא חשב לשנות מערך כשראה שהדברים לא הולכים, וייבים של קראנקה קצת.

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

בכר חכם, הוא עולה עם 3 בלמים ויודע שיש לו איכות גדולה למעלה שתכריע משחקים, במשחק בשבת לזאטיץ' לא חשב לשנות מערך כשראה שהדברים לא הולכים, וייבים של קראנקה קצת.

צריך לחשוב פעם או פעמיים לפני שמכנים בן אדם כלשהו "קראנקה",זה לא מכבד אותו ולא מכבד אותנו לקרוא לו בשם גנאי שכזה.

אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב למכבי,שיש לו לא מעט חולשות ועוד טיעונים לחיוב או לשלילה אבל לזרוק "קראנקה" לחלל האוויר כאילו הוא איזה יובל נעים או קורצקי שכזה שמוכח מדעית חוסר המושג שלהם זה פשוט Not Cool.

פורסם ב
1 דקה לפני, Raumdeuter said:

צריך לחשוב פעם או פעמיים לפני שמכנים בן אדם כלשהו "קראנקה",זה לא מכבד אותו ולא מכבד אותנו לקרוא לו בשם גנאי שכזה.

אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב למכבי,שיש לו לא מעט חולשות ועוד טיעונים לחיוב או לשלילה אבל לזרוק "קראנקה" לחלל האוויר כאילו הוא איזה יובל נעים או קורצקי שכזה שמוכח מדעית חוסר המושג שלהם זה פשוט Not Cool.

איפה עפת כבודו ?

כשלזאטיץ' חתם קראתי שהוא מאמן שמשנה מערכים בהתאם ליריבה ולא מקובע, סך הכל אמרתי שהוא מזכיר לי קצת את ההוא, אבל אל תדאג, קראנקה יש רק אחד, לא יהיה עוד כמוהו, מקומו מובטח.

פורסם ב

מדהים איך מחצית אחת שחורה ואיומה מול ביתר, שינתה את המוד של הקבוצה. ממש סחבנו את זה איתנו מול קש, מחצית שהיא הרבה מעבר להפסד נקודתי בליגה, מחצית שהיא שבר של ממש. 

פורסם ב

מחזור לצאת מדיכאון אה?

עוד מחזור כזה אני נכנס לתרדמת חורף

פורסם ב

המשך דיכאון בנושא כוסעמק בפורום הסודי

פורסם ב

אפשר וצריך לבוא בטענות למאמן וגם לשחקנים אבל רק מזכיר שאנחנו במחזור ה9, אני אולי דפוק אולי לא אבל תמיד מנסה לשמור על האופטימיות, יודע שהמאמן לא יפוטר בגלל המצב, אז התקווה שלי שמשהו כן ישתנה בו בניהול הסגל והמשחק. 

פורסם ב
6 דקות לפני, המכבייה said:

מדהים איך מחצית אחת שחורה ואיומה מול ביתר, שינתה את המוד של הקבוצה. ממש סחבנו את זה איתנו מול קש, מחצית שהיא הרבה מעבר להפסד נקודתי בליגה, מחצית שהיא שבר של ממש. 

היית בשיא שלך בחצי הראשון שם, זו ממש התמוטטות ושובר יותר מאולימפיאקוס כי בסוף זה מוזי וגיל כהן ששברו אותך

פורסם ב
43 דקות לפני, dilen said:

אז מה הסטטוס בעצם

14 גולים ב9 משחקים וואו.  

כרגע כן. נקווה שישתנה בהמשך. סיכוי קטן

פורסם ב

כל עוד המאמן לא ישנה את צורך המשחק (ואני לא מדבר על מערך) וימשיך להתעקש שהוא פפ אנחנו נמשיך לצלול.

מאמן צריך להתאים את השיטה לשחקנים שיש לו ולא ההיפך.

כדורגל זה משחק פשוט, שיש לך כישרון ועליונות פיזית על אחת כמה וכמה. לא ברור למה להתעקש ולא לנצל את זה.

פורסם ב
20 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אפשר וצריך לבוא בטענות למאמן וגם לשחקנים אבל רק מזכיר שאנחנו במחזור ה9, אני אולי דפוק אולי לא אבל תמיד מנסה לשמור על האופטימיות, יודע שהמאמן לא יפוטר בגלל המצב, אז התקווה שלי שמשהו כן ישתנה בו בניהול הסגל והמשחק. 

ועל מה אתה מבסס את האופטימיות שמשהו הולך להשתנות? הסגל לא מושלם והמאמן הזה מוציא ממנו עוד פחות ממה שהוא שווה. הוא פשוט עם יכולת מאוד נמוכה להתמודד מול קבוצה מתגוננת. לא רואה את זה משתנה בקרוב