Jump to content

רשמים מההפסד לבית"ר בטדי | הפסד כואב, איבוד נקודות יקר. עם הפנים קדימה

Recommended Posts

פורסם ב

בזמן שאירופה רק מכאיבה לנו בליגה התוצאות דווקא טובות מהמצופה, כחצי מסע אירופי כבר מאחורינו ואנחנו בפסגה עם אופציה לעלות ליתרון 6 נקודות על היריבה הישירה שלנו לתואר. בדרך יש לנו את הלהיט התורן, הטוענת לכתר החדשה והקבוצה הכי חמה בליגה כרגע - בית"ר ירושלים. ואם זה לא מספיק אז מול טדי מלא (ארוע שמי יודע מתי ראינו לאחרונה). מדובר על משוכה קשה מאוד אבל ניצחון כאן יכול להיות הצהרת כוונות אדירה להמשך הליגה ולתת לנו בוסט חשוב מאוד קדימה. הפסד יסגור חלק מהפער שעבדנו כ"כ קשה לפתוח.

לאזיטיץ' מקבל בחזרה את יחזקאל (באגף שמאל?) ותורג'מן להרכב.

שופט: (שניר לוי) מכור. (רציתי להגיד עד הפנדל שהיה יחסית סביר, אמנם נתן שיפוט ביתי מובהק לבית"ר אבל בטדי מול עשרות אלפי בבונים + בנראטיב נגדנו זה סביר. ואז הגיע פנדל שאין דרך לואר להצדיק, גם את השלישי אני לא בטוח שהיה צריך לאשר כי אולי עבר את הקו. כבר לא משנה, עשה את שלו, הנקודות נלקחו)

שחקנים: משפתי אולי יכל לתת את הצלת חייו ולהפוך את המשחק כולו, הוא בטח לא אשם בגול או באלו שהגיעו אחריו. חוץ מגולים לא בעטו לו הרבה.. יחזקאל הוא לא מגן, בטח לא שמאל וראו את זה בעיקר בחלק ההגנתי, בחלק ההתקפי הפתיע אותי לטובה עם כמה מהלכי כדורגל מעולים שיכלו להגמר בשער, התעייף מאוד וכך גם קבלת ההחלטות ההתקפית שלו בדקות הסיום. שלמה היה נפלא במחצית הראשונה, גם הגנתית וגם בניהול המשחק מאחורה, לא הצליח לעצור את השטף בסיום וכמובן הפנדל. באסה. סטואיץ' גם היה טוב מאוד במחצית הראשונה וגם כן לא היה שם לעצור את השערים בסיום, גם החטיא נגיחה קלה לגול שהיה משנה משחק, חבל. אסנטה היו לו דקות טובות, הגנתית הוא לא 100% כמגן ורואים את זה אבל אולי עדיף על החלופות, התקפית הצטרף לא מעט עם כוח הפריצה שלו. חוסר האחריות שלו יכול להוביל לאיבודים מסוכנים כמו היום. סיסוקו היה בסדר סה"כ, עשה עבודה טובה באמצע די לבד. חילץ הרבה כדורים ושמר עליהם לא רע. התעייף כמו כולם במחצית השניה וניכר שהיה מעט פחות חד ונייד. פרץ מבין את היתרונות ואת הדברים שהוא תורם לקבוצה גם היום ראיתי אותם לפרקים, אבל שוב פעם חסר יכולת מול השער, טאץ' רע יותר מדי פעמים. קשה. גבי ניסה, רצה מאוד, איים על השער לא מעט והיה גם טוב בדקות רבות של המשחק התעייף יותר מכולם והיה נראה גמור וחלוש בסוף המשחק. לאיוס פשוט לא היה טוב היום, חוץ מבעיטה שהגיעה אליו בטעות לא איים על השער ובזבז הזדמנויות טובות באגף, דוידה מהלך גדול שלו על האגף הביא לנו את השער הראשון, עשה עוד כמה דברים נחמדים. ראוי למועדון (היחיד..) אבל לא קיצוני סופה גדול כמו שהייתי רוצה שיהיה. תורג'מן משחק לא טוב, בעיה בקבלת החלטות, היה לו קשה כי השופט לא שרק את כל המכות עליו במחצית הראשונה וגם כועס מאוד על עוד צהוב לא מחויב של עצבים של ילד בן 7, שער ענק של חלוץ גדול. לא הספיק היום לנקודות.

פיקנטריה:

- הפסד ראשון מאז פלייאוף שעבר (סכנין?)

- הפסד ראשון לביתר בטדי מאז 2018

- שתי פריצות למגרש של אוהדי בית"ר שעוברות בשושו

- טדי כרגיל, סיוט בלתי יאמן להגיע + חניה. לא יכול לראות את העיר המסריחה הזאת.

קהל:

צריך להגיד את האמת, קשה מאוד להיות פקטור מול בית"ר בהתלהבות כזאת בכמות כזאת באצטדיון טדי, כך גם זה הרגיש. ישבתי יותר בפינה מאשר בד"כ (זכר להגעה המאוחרת) ובעיקר במחצית הראשונה היה אפשר לשמוע את הקהל של בית"ר ולא מעט, זה מה יש כנראה. לגבי המשחק? חושב שהייתה לנו מחצית ראשונה מעולה, לאזיטיץ' יודע להכין את הקבוצה טוב וראו את זה גם היום. חבל מאוד שלא השכלנו לכבוש את השני. מחצית שניה מול 10 שחקנים זה בושה לסיים בתוצאה כזאת, ברור שלשופט יש חלק ענק בזה אבל גם אם לא היה שורק והיה נגמר 1-1 או אפילו עוד ניצחון 2-1 במאני טיים שלנו זה לא מקטין את הבעיות, בעיות של הסגל, בעיות של מאמן בניהול משחק (בעיקר במחצית השניה) ועוד. האם זה משנה? ממש לא. אין לנו זמן להתעסק בזה או לחשוב על זה, אנחנו עדיין במקום הראשון ובנקודה מעולה מבחינת צבירת נקודות וחייבים להמשיך להביא מקסימום נקודות אפשרי, אם לא נביא את שלושת הנקודות במשחק הבא כבר ניהיה באופרה אחרת לגמרי. אז להתנער מהיום, מה שהיה מת. עם הפנים קדימה לק"ש.

שבת, 17:30, טרנר. נתראה שם!

פורסם ב

שכחתי את הנגיחה של סטואיץ.

זה והמצב שתורג'מן היה חייב להשאיר לגבי מול שוער בתחילת המחצית השנייה היו עושים 2-0.

משחק מעצבן.

פורסם ב

ללאזטיץ' יש סגל הרבה יותר עמוק ממה שהיה לקין אבל מה אין לו ולקין היה? שלד. 

5 השחקנים הכי טובים בעונה שעברה היו יוריס, פרץ, גבי, מילסון וזהבי. הם היו הבסיס של הקבוצה שהחזירה לנו את האליפות.

מה נשאר מזה? מילסון הלך, זהבי בספסל, פרץ בפתיחת עונה איומה, על יוריס כבר לא נעים לי לדבר, לאזטיץ' מחק את הבן אדם וגבי? הוא היחיד שנשאר לשמור על הגחלת, עם 10 אחוז סוללה בלחץ. קשוח מאוד.

פורסם ב

משחק מרגיז מאוד. היו לנו הרבה הזדמנויות לסיים אותו בקלות ולטאטא את בית"ר ובעטנו בדלי בצורה מכובדת. ניצחון פה היה נותן לנו פור רציני להמשך ומאפשר יותר שקט לעומס מאירופה. חבל מאוד. 

אחרי שכל זה נאמר, לא סוף העולם. אנחנו עדיין מקום ראשון עם אחוזי הצלחה של אליפות. ניצחנו שתי יריבות שלנו לתואר במאבקים ישירים ואת השלישית לא ניצחנו במשחק שקורה 1 ל... יש כל מיני בעיות, חלק זמניות (עומס ובלומפילד בתקווה) וחלק פחות (הכנפיים והקישור הלא מאוזן). יש סימני שאלה לגבי ניהול המשחק והסגל של לאזטיץ' ויש סימני קריאה לגבי ההכנה שלו למשחקים. סה"כ, עם כמה שזה באמת הפסד מתסכל מאוד, צריך לקום, לנער את האבק ולהמשיך הלאה. מצבנו עדיין הכי טוב בליגה. מקווה שלאזטיץ' יסיק מסקנות מהמשחק היום להמשך ושבן יתחיל כבר לתכנן את מקצה השיפורים בינואר. עם הפנים לק"ש בטרנר.

פורסם ב
5 דקות לפני, car.garsia said:

5 השחקנים הכי טובים בעונה שעברה היו יוריס, פרץ, גבי, מילסון וזהבי. הם היו הבסיס של הקבוצה שהחזירה לנו את האליפות.

מה נשאר מזה? מילסון הלך, זהבי בספסל, פרץ בפתיחת עונה איומה, על יוריס כבר לא נעים לי לדבר, לאזטיץ' מחק את הבן אדם וגבי? הוא היחיד שנשאר לשמור על הגחלת, עם 10 אחוז סוללה בלחץ. קשוח מאוד.

כשיש שחקן כל כך איכותי ומושלם אז כל השלד מסביבו גם נראה טוב, בגלל זה הירידה ביכולת שתיארת.
אם אני מיטש אני משכיב 3 מיליון יורו על מילסון בתנאי שהוא מעיף את הסוכן הנוכל שלו, אם המהלך לא מצליח אז מנספורד יצטרך לעבוד קשה בינואר להביא כנף ואולי גם 10.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

נו אז אין מילסון ואין זהבי אבל יש סטואיץ' ויש תורג'מן. לכל העונה יש את הגיבורים שלה, זה טבעי וחלק מהכדורגל. על אף הבעיות שיש בסגל, שעל חלקן דיברתי בהודעה למעלה, יש דיי והותר כלים לקחת אליפות בליגה הזו. אם לאזטיץ' יעשה עבודה טובה - יהיה בסדר.

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

נו אז אין מילסון ואין זהבי אבל יש סטואיץ' ויש תורג'מן. לכל העונה יש את הגיבורים שלה, זה טבעי וחלק מהכדורגל. על אף הבעיות שיש בסגל, שעל חלקן דיברתי בהודעה למעלה, יש דיי והותר כלים לקחת אליפות בליגה הזו. אם לאזטיץ' יעשה עבודה טובה - יהיה בסדר.

אני מסכים שהסגל יותר חזק משנה שעברה (כמו שאמרת, על אף המגבלויות שלו). יחד עם זאת, מרגיש שיש פחות שחקנים שאני סומך עליהם שבמשחקים כמו היום יקבלו את ההחלטה הנכונה. 

אולי זו יותר תחושת בטן מדעה מבוססת.

פורסם ב

אגב אני אומר את זה חד משמעית, אם אנחנו בפיגור אחד אפס ומרחקים לנו שחקן זה נגמר ארבע. איך לעזאזל אנחנו אוכלים שלישיה מעשרה שחקנים, היה פעם תקדים כזה? 

פורסם ב

מאמן רדום

יוריס חייב לפתוח כל משחק לפני/ביחד סיסוקו 

פטאצי שחקן קט רגל להעיף להשאיל מה שרוצים

פורסם ב

שיקום מישהו שהיה בואר ויסביר לי איך זה פנדל אמא שלהם זונה.

לגבי הקישור די חאלס לזאטיץ כבר מגזים ברמות. הם בלי אוויר ומשחקים כל משחק 90 דקות. תן ליוריס ושחר לשחק. מצידי שים את הברזילאי או מדמון בתור 10 ויאללה תן להם קצת לנוח.

פשוט לא יאמן שביתר ב 10 שחקנים היו יותר טובים מאיתנו. שוב אנחנו עושים חילופים מאוחרים שרק משפיעים לרעה. לאיוס לא תרם בכלום אשכרה כבר היה עדיף את אדו

פורסם ב

שכר הלימוד של לאזטיץ' הוא אותו שכר לימוד כמו של כל מאמן זר אחר שהגיע לכאן אבל יש פה בעיה נקודתית במחציות השניות וזה נטו על שחיקה של שחקנים ספציפים, איך הוא לא חשב להחזיק יותר בכדור באמצע עם שחקן כמו יוריס? איך אתה לא הולך קצת אחורה ונותן להם להשתולל ועוקץ בקלילות? המון בעיות שאני מאמין ומקווה שהוא מבין ויפתור.

אני מאמין בו למרות כרגע וגם מאמין בסגל שידע לייצר 6 מ6 עד הפגרה ולהוציא את כולם לנופש חברה בים המלח כי החברה בלי חמצן.

יחד עם זאת, אליפות לא מכריעים במחזור השמיני והדרך עוד ארוכה וקשה.

פורסם ב

עכשיו אני טיפה יותר רגוע אחרי המשחק

אבל תשמעו זה אחד ההפסדים המחפירים והמבישים שידענו בשנים האחרונות, אם היה למשחק עוד רבע שעה גם היינו חוטפים את הרביעי והחמישי.

הזייה אחת גדולה כי גם לפני החילופים הרעים שיחקנו רע וביתר השתלטו על המשחק, אין ספק שיש בעיה במאמן ובעיית אימון במחציות השניות. אם לא יהיה בנושא הזה שיפור אז לצערי גם לא תיהיה אליפות 

פורסם ב

מה שעוד יותר הזוי בפנדל, זה שאדלר הבן אלף זונות אפילו לא קרא לו לראות את זה. אני חושב שמכבי חייבים לדרוש לפרסם את קלטת השמע. 

פורסם ב

אז מסתבר שסיסוקו שיחק פצוע במחצית השנייה וגם הגיע לבית חולים לבדיקות אחרי המשחק, מה שעוד יותר הזוי איך הוא לא הכניס את יוריס באמצע.

פורסם ב

על הפנים

הלאה לשבת, רק ניצחון מול העיניים ולא אכפת לי איך.

אגב ביתר, כן התלהבות וטדי וזה אבל אותי יותר מבאס מההפסד זה שנגדנו הם מנצחים ועוד שבוע שבועיים הם יוציאו תיקו מול קבוצות כמו ריינה וקש…

פורסם ב

קודם כל לגבי הפנדל-לא ברור מה החוקה אומרת ואני לא מצליח להבין שגם אם השחקן הוא רבע על הקו איך שלמה והוא היו מחוץ לרחבה עדין ועדין שופטים פנדל, הם החליטו לפרש את החוקה בהתאם למה שנח להם.

אבל בואו נתעלם מזה רגע ובואו לא נעבוד על עצמנו:

1.ניהול משחק רע מאוד של לזאטיץ' במחצית השניה שלא זיהה את השינוים שברק יצחקי עשה במחצית שהכניס 2 פליימקרים למרכז השדה(גם ברק בכר עשה את זה) וזיהה את הקו לחץ גבוה של פרץ וגבי(שהיה עייף מאוד מחצית שניה) ויצר מצב שסיסוקו נשאר לבד (בערך כמו חיפה בסוף), נגד חיפה למזלנו זה היה חוסר מזל נטו שלא חטפנו, אתמול זה כבר היה אחרת!!!. זה לא פעם ראשונה שמביכים אותנו באמצע, יש לנו דלות וחוסר מחליפים באמצע, האמצע שלנו מאוד פריץ ברגע שעושים נגדנו שינויים בגלל משחק הלחץ הגבוה שלנו השחקנים באמצע מתעייפים ויש ביניהם מרחק גדול.

2.נוסיף לזה את ההצע של שחקנים שיכולים לכבוש אצלנו(בין אם חוסר איכות או שחקנים בכושר רע מתחילת השנה), אין לנו סקוררים , לא בקוים ולא באמצע, אם תורג'מן לא משחק, אין לנו גולרים, זהבי פשוט לא טוב אצל לזאטיץ', באגפים יש לנו את דוידה שכובש בהבחלות, לאיוס שהוא לא גולר בכלל ועל פטאצ'י אני לא מדבר.

בינואר חייבים להתחזק ולעשות שינוים, אנחנו לא כובשים הרבה, אין לנו יכולות בכלל כאלה.

פורסם ב
1 דקה לפני, erantheking21 said:

קודם כל לגבי הפנדל-לא ברור מה החוקה אומרת ואני לא מצליח להבין שגם אם השחקן הוא רבע על הקו איך שלמה והוא היו מחוץ לרחבה עדין ועדין שופטים פנדל, הם החליטו לפרש את החוקה בהתאם למה שנח להם.

1.ניהול משחק רע מאוד של לזאטיץ' במחצית השניה שלא זיהה את השינוים שברק יצחקי עשה במחצית שהכניס 2 פליימקרים למרכז השדה(גם ברק בכר עשה את זה) וזיהה את הקו לחץ גבוה של פרץ וגבי(שהיה עייף מאוד מחצית שניה) ויצר מצב שסיסוקו נשאר לבד (בערך כמו חיפה בסוף), נגד חיפה למזלנו זה היה חוסר מזל נטו שלא חטפנו, אתמול זה כבר היה אחרת!!!. זה לא פעם ראשונה שמביכים אותנו באמצע, יש לנו דלות וחוסר מחליפים באמצע, האמצע שלנו מאוד פריץ ברגע שעושים נגדנו שינויים בגלל משחק הלחץ הגבוה שלנו השחקנים באמצע מתעייפים ויש ביניהם מרחק גדול.

2.נוסיף לזה את ההצע של שחקנים שיכולים לכבוש אצלנו(בין אם חוסר איכות או שחקנים בכושר רע מתחילת השנה), אין לנו סקוררים , לא בקוים ולא באמצע, אם תורג'מן לא משחק, אין לנו גולרים, זהבי פשוט לא טוב אצל לזאטיץ', באגפים יש לנו את דוידה שכובש בהבחלות, לאיוס שהוא לא גולר בכלל ועל פטאצ'י אני לא מדבר.

בינואר חייבים להתחזק ולעשות שינוים, אנחנו לא כובשים הרבה, אין לנו יכולות בכלל כאלה.

מנסיון העבר, לא הייתי בונה על ינואר.

אפשר לשחק טוב יותר עם הסגל הקיים. 

פורסם ב
לפני7 שעות , אליהו_הנביא said:

כל מי שטוען שאנחנו עדיין מקום ראשון יודע שברגע שביתר משלימים את המשחק נגד סכנין אנחנו כבר לא ראשונים? 

חשבנו גם שכשחיפה תשלים את המשחק החסר שלה נגד ביתר שהם יעברו אותנו וזה לא קרה, אף משחק לא בטוח עוד לפני שהוא התחיל, גם ביתר הפסידו פתאום לטבריה. 

הבעיה היא לא הם אלא אנחנו. 

לא ייתכן לאבד משחק כזה כמו אתמול נגד עשרה שחקנים.

המאמן חייב לשנות גישה, להיות פחות נעול, לדעת לנהל משחק הרבה יותר טוב, ואני לא חושב שזה כלכך מסובך. 

באופן כללי, עם על הכבוד לעניין שמכבי אוהבים לאחרונה להביא שחקנים צעירים חסרי ניסיון בעליל עם "אולי" כישרון כמו אדו ופאטצ'י, הגיע הזמן לסיים את העניין הזה ולהביא שחקנים בני 25/6 מוכחים ועם ניסיון.

פורסם ב
48 דקות לפני, yello said:

אז מסתבר שסיסוקו שיחק פצוע במחצית השנייה וגם הגיע לבית חולים לבדיקות אחרי המשחק, מה שעוד יותר הזוי איך הוא לא הכניס את יוריס באמצע.

זה לא הזוי, הוא לא מאמן. לפחות בניהול המשחק אחרי שהוא מתחיל, מצטער. מבחן התוצאה לא מעניין אותי כי אנחנו משחקים חרא ואז הוא עוד מספר לי שהמחצית הראשונה הייתה הכי טובה שלנו. 

ההתאהבות הזאת בתפקיד של דור פרץ מזיינת אותו בשני כיוונים, הוא שחקן התקפה נוראי שכל הכדורים מגיעים דווקא אליו והוא גם לא עוזר בקישור כי הוא לוחץ מאוד גבוה ואז נשארים הבורות שנוצרו במחצית השניה. 

יוריס ושחר היו חייבים להיכנס הרבה לפני ובטח אל תשחק עם שלושה חלוצים. 

פורסם ב
27 דקות לפני, erantheking21 said:

אתה אומר את מה שאני אומר הרבה זמן, מצטרף. זו בדיוק ההתאהבות בתפקיד של דור פרץ שמזיינת אותנו. הוא לא תורם התקפית ולא הגנתית ואם גבי גם עייף אז בכלל הקישור לא קיים באמצע. הרי גם לפני שבכר עשה את החילופים דיע סבע פשוט חגג באמצע. המסקנה היותר מדאיגה זה שהמאמן לא קולט את זה ולא לומד מהטעויות של עצמו. 

לגבי ההתקפה, כרגע היחידים ששווים הרכב זה דווידה תורג'מן ומדמון. חייבים למצוא דרך לשחק עם שני החלוצים אין ברירה. 

פורסם ב
6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אתה אומר את מה שאני אומר הרבה זמן, מצטרף. זו בדיוק ההתאהבות בתפקיד של דור פרץ שמזיינת אותנו. הוא לא תורם התקפית ולא הגנתית ואם גבי גם עייף אז בכלל הקישור לא קיים באמצע. הרי גם לפני שבכר עשה את החילופים דיע סבע פשוט חגג באמצע. המסקנה היותר מדאיגה זה שהמאמן לא קולט את זה ולא לומד מהטעויות של עצמו. 

לגבי ההתקפה, כרגע היחידים ששווים הרכב זה דווידה תורג'מן ומדמון. חייבים למצוא דרך לשחק עם שני החלוצים אין ברירה. 

ברק יצחקי עשה ברק בכר, רק שהפעם שילמנו בריבית על מה שברק בכר לא הצליח לעשות נגדנו, מדקה 48 זה כבר השתלם לו, לזאטיץ' לא זיהה את השינוים האלה שלו, במקום להגיד לגבי ודור להצמד לסיסוקו ולהחזיק כדור ולשלוט באמצע, הוא המשיך לשחק עם לחץ גבוה ולעשות פערים, למה? אנחנו מובילים 1-0, צריך להרגיע ולא למהר לכלום, אף אחד לא היה בוכה אם היינו מנצחים 1-0.

במצב הנוצר ועצם זה שיש לנו רק שחקן כנף אחד לרפואה(אלא אם כן יזיזו את יחזקאל לשחק עם דוידה באגפים) עדיף כבר לשחק עם 4 שחקני אמצע ו2 חלוצים, לא רואה ברירה אחרת.

האמצע מאוד רך וקצר, אין איכות באגף, אין איכות בהתקפה חוץ מדור, בעיה מאוד קשה.

פורסם ב

עד עכשיו לא ברור לי מה לאזטיץ עשה אתמול.

קודם כל, הרכב. אלעד מדמון הוא השחקן שאני הכי סומך עליו בהתקפה שלנו, אולי יחד עם תורג׳מן כרגע, בחוץ בשביל לאיוס שחוזר ממחלה. אדו שבנוי בדיוק למשחקים כאלה, ואנחנו רואים בד״כ בהרכב או בחילוף ראשון, בכלל לא מתלבש. יוריס פעם נוספת לא נספר, על אף הכושר של סיסוקו והעייפות של גבי ופרץ, ולמרות שמדובר במשחק בו אנחנו חייבים לשלוט בעיגול האמצע. 

בחילופים- דקה 65 (כמובן. למה שיעשה במחצית) כנף בכנף פעמיים, בסדר. אבל אחר כך, מאיפה הבאת את החילוף של זהבי בדור פרץ? בית״ר שלטו לכל אורך המשחק באמצע. מדקה 55 50 זוכר אותם עושים טיקי טאקה בעשרה שחקנים ואותנו הולכים אחורה. לאיזה מערך עברנו? 4-1-1-4 עם סיסוקו קשר בודד וגבי גמור מעייפות? זה הזמן לפרק את כל האמצע? מדמון ופאטאצי שנכנסו חשבו התקפה, ופאטאצי הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שישרפו את הקו להגנה. אם כבר, למה לא אדו? בשביל מה הוצאת אותו מהסגל- למקין ונחמיאס? ומי יעזור לסיסוקו לחפות על העניין הזה בכנפיים? גבי שגמור? אנחנו בסדר עם העובדה ששגיב יחזקאל מגן שמאלי ל30 דקות לאחד על אחד ואחד על שתיים? יצחקי בצדק זיהה את העניין והעלה את קאני. 

מקצועית, התרסקות פשוט הזויה שלו במחצית השנייה. 3 גולים עליו ועל היהירות וחוסר היכולת לקרוא את המשחק, 3 חתיכות שאגב לא היה רחוק שיהפכו ל4 ו5. מדאיג.

פורסם ב

לא סובל את האוהדים המתלהבים של ביתר, ועוד יותר לא סובל את העובדה שהם יכולים לעקוף אותנו ולעלות למקום הראשון אם ינצחו את המשחק החסר שלהם

תחושות רעות והמון עצבים שקשה להשתחרר מהם, מקווה שמי שצריך להפיק לקחים מהסטירה המצלצלת שקיבלנו אתמול יעשה את זה ובהקדם, מה שקרה אתמול לא יכול לקרות יותר

פורסם ב
לפני18 שעות , אליהו_הנביא said:

אגב אני אומר את זה חד משמעית, אם אנחנו בפיגור אחד אפס ומרחקים לנו שחקן זה נגמר ארבע. איך לעזאזל אנחנו אוכלים שלישיה מעשרה שחקנים, היה פעם תקדים כזה? 

היה את המשחק בטדי שלוקאסן הורחק והם קיבלו פנדל.

חזרנו ל 2-2 ולפי מה שזכור לי נראנו הרבה יותר טוב אחרי ההרחקה.

קורה