Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מה שמדהים עוד יותר מהשוד עצמו שאם לא ראית את המשחק אין לך מושג שזה קרה.

הסכמה שבשתיקה שאין צורך לציין או לשאול שאלות על זה.

אין לי ציפייה שלאוהדים אחרים יהיה אכפת שנשדדנו, אבל כן שידעו

פורסם ב

עכשיו רואה את ההילוך החוסר, מה זה, איך מכבי שותקים, זה פאול בחוץ, לא מתחיל ונמשך ולא נעליים, בחוץ. 

פורסם ב

בוקר טוב למועדון הכי עלוב בעולם שהצליח גם שימכרו מולו משחק וגם שלא ידברו על זה מילה בסוף המשחק. הייאוש נעשה יותר נוח.

פורסם ב

העבירה התחילה בחוץ חד משמעית ונגררה פנימה. לא אומר הרבה אבל רז שלמה ישר סימן עם היד שזה היה בחוץ.

האשם הבלעדי פה זה מאיר לוי הקטן. רק מחכה לפנדלים מופרכים נגדנו (ראה דרבי שהמציא 2).

פורסם ב

שניר לוי זה הבן שרמוטה הכי גדול ששפט אותנו מאז ריינשרייבר, כל פעם מחדש ממציא נגדנו פנדלים ואדומים

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

העבירה התחילה בחוץ חד משמעית ונגררה פנימה.

מן הסתם מהיציע זה היה רחוק לקבוע והילוך חוזר אני לא מתכוון לראות אבל לפי החוקה אם זה ממש נגרר פנימה זה לא פנדל?

בדרבי פיו פיו הראשון ב-2013/14 עם הפנדל של זהבי זה מה שליאני (נראה לי) טען אחרי המשחק, שהעבירה על יצחקי התחילה בחוץ אבל נגררה פנימה 

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

העבירה התחילה בחוץ חד משמעית ונגררה פנימה. לא אומר הרבה אבל רז שלמה ישר סימן עם היד שזה היה בחוץ.

האשם הבלעדי פה זה מאיר לוי הקטן. רק מחכה לפנדלים מופרכים נגדנו (ראה דרבי שהמציא 2).

לא יודע מה זה נגררה, היה מגע רק בחוץ זהו, איך המגע יכול להיגרר?

1 hour ago, erantheking21 said:

מה עם הגול השלישי? יונה היה בחוץ?

קשה לראות את האמת

פורסם ב
27 דקות לפני, דקסטר said:

מן הסתם מהיציע זה היה רחוק לקבוע והילוך חוזר אני לא מתכוון לראות אבל לפי החוקה אם זה ממש נגרר פנימה זה לא פנדל?

בדרבי פיו פיו הראשון ב-2013/14 עם הפנדל של זהבי זה מה שליאני (נראה לי) טען אחרי המשחק, שהעבירה על יצחקי התחילה בחוץ אבל נגררה פנימה 

החוקה אומרת שעבירה נגררת לרחבה יכולה להישרק כפנדל.

רוב המהלך היה מחוץ לקו, אך בסוף גלש לרחבה.

בדיעבד, זה מקרה מורכב, אני חושב שאת סוף המהלך שהיה ברחבה היה אפשר לפרש אחרת.

אם לוי לא היה שורק לפנדל, אני חושב שהואר לא היה מתערב.

פורסם ב

האם היה משחק אחד ששניר לוי שפט אותנו שלא היה סקנדל? 

הבן שרמוטה באופן אבסולוטי מזיין אותנו. 

מגיע לנו. אנחנו אשמים. נמשיך להיות ג'נטלמנים 

פורסם ב
5 דקות לפני, מרגוליס said:

האם היה משחק אחד ששניר לוי שפט אותנו שלא היה סקנדל? 

הבן שרמוטה באופן אבסולוטי מזיין אותנו. 

מגיע לנו. אנחנו אשמים. נמשיך להיות ג'נטלמנים 

פייר לא היה, הוא תמיד ממציא דברים ואז הוואר מתקן. הוא פשוט גרוע והפעם הוא המציא והוואר לא תיקן. אני בשלוף יכול לזכור כמה:

דרבי 0-0 שסבוריט יצא באדום, לפני זה הוא המציא איזה פנדל ואדום בשני מקרים והוואר תיקן

היה משחק נגד סכנין שזיינו לגלוך את ברגל והוא לא הוציא אדום ברור עד הוואר.

אגב גם אתמול, אם הוא היה עושה את העבודה והיה מוציא אדום ישר ולא צהוב הזוי, אז הצהוב לתורג'מן למשל לא היה קורה. 

הוא פשוט גרוע, הוא שם רק בגלל אבא שלו.

פורסם ב
1 hour ago, דקסטר said:

במקרה הספציפי הזה היה מדובר בדחיפה ובזמנו אמרו שכשמדובר במקרה דחיפה מסתכלים מתי נגמרת העבירה, לא שמעתי על זה כשזה עבירה ברגל, נותנים מכה לרגל השחקן נופל וזהו איפה בדיוק אפשר לבדוק המשכיות של עבירה מושכים את הרגל עד לרחבה? הזית ההזיות בקיצור

פורסם ב
1 hour ago, סי הצהובה said:

במקרה הספציפי הזה היה מדובר בדחיפה ובזמנו אמרו שכשמדובר במקרה דחיפה מסתכלים מתי נגמרת העבירה, לא שמעתי על זה כשזה עבירה ברגל, נותנים מכה לרגל השחקן נופל וזהו איפה בדיוק אפשר לבדוק המשכיות של עבירה מושכים את הרגל עד לרחבה? הזית ההזיות בקיצור

את האמת כשמסתכלים על זה אז כן יש איזה משיכה של הרגל פנימה, רק לא יודע מי יוזם את המשיכה ובכל מקרה, זה די לתת בכוח את הפנדל וגם לא ברור איך הוא לא קרא לו לפחות לראות את זה. 

פורסם ב

האיגוד מצדיק את הפנדל מכיוון שטוענים שהיה על הקו. מה שלא נכון.

פורסם ב

יש להם זווית מהחלל אולי?

הזווית הכי קרוב ומדויקת שהראו זאת הזווית שבספורט 5 שלא מאוהבי הקבוצה הראו בבירור שזה היה בחוץ.

פורסם ב

עכשיו אני רואה את התמונה שהעלו באיגוד.

התמונה היא מסוף המהלך ולא מתחילתו!!! ההכשלה לא הייתה על הקו וראו את זה בבירור בהילוך החוזר הראשון. 

מקווה שמכבי יעשו רעש על זה.

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

עכשיו אני רואה את התמונה שהעלו באיגוד.

התמונה היא מסוף המהלך ולא מתחילתו!!!

מקווה שמכבי יעשו רעש על זה.

נכון

זה גניבת דעת

זה אדלר ושניר לוי, 2 פושעים.

פורסם ב

אפילו 2 הנבלות בעמדת שידור ראו הילוך חוזר אחד וצעקו שהעבירה בחוץ

פורסם ב
3 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מצחיק שמסתבר שהוא לא רצה בכלל להרחיק את מרסלן, עד כמה אתה יכול לנהיות מכור יא בן של זונה

בשביל להיות מורחק נגדנו עם השופט הזה כנראה שחקן צריך לעשות פיגוע דקירה וגם אז ילכו לבדוק בואר.

פורסם ב
18 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מצחיק שמסתבר שהוא לא רצה בכלל להרחיק את מרסלן, עד כמה אתה יכול לנהיות מכור יא בן של זונה

מעבר לזה, כנראה שלמהלך הזה הייתה השפעה על כך שהם לא קראו לו לבטל את הפנדל.

אמרו בטח אם על החלטה כל כך ברורה של הרחקה הוא לא רצה להקשיב, אז למה שיקשיב לנו על מקרה יותר מורכב של הפנדל?

פורסם ב
לפני4 שעות , itanar said:

החוקה אומרת שעבירה נגררת לרחבה יכולה להישרק כפנדל.

רוב המהלך היה מחוץ לקו, אך בסוף גלש לרחבה.

בדיעבד, זה מקרה מורכב, אני חושב שאת סוף המהלך שהיה ברחבה היה אפשר לפרש אחרת.

אם לוי לא היה שורק לפנדל, אני חושב שהואר לא היה מתערב.

NO NO NO!!!!!!

לא לא לא!!!!!!!

פעם אחת ולתמיד הסבר לגבי עבירה ומיקום העבירה 

לא להקשיב לפרשנים שלא יודעים כלום ושום דבר לגבי החוק ולא להיגרר איתם בדעה. 

בעבירת משיכה, כלומר עם היד/ידיים מיקום העבירה הוא בסיום התפיסה/נפילה. 

כלומר אם התפיסה התחילה מחוץ לרחבה אבל נמשכה לתוך הרחבה אז מדובר במקרה של פנדל. 

בכל מצב של תאקל, מכה, בעיטה, מיקום העבירה הוא מיקום המגע. 

אין דבר כזה ברגל מגע מתמשך… פשוט אין!!! 

בחיים לא פנדל וגם התמונה עצמה שהעלו בספורט 5 מראה שזה מחוץ לרחבה כשכמה שורות מעל רשום ״לא ניתן לקבוע לפי זוויות המצלמה״ טמטום פלוס העלמת עין זה הכי קל. 

שתקנו אחרי המשחק נגד חיפה כי לא עשו מזה עניין כי ניצחנו. אבל יש פה מגמה מתמשכת כבר כמה משחקים. 

פשוט לא שורקים לנו על כלום, על שום עבירה. 

ומהצד השני ממציאים דברים.