Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לפני לאזטיץ' לפני כל הבעיות. אני כבר לא כועס אני נשבע לכם שאני פשוט כבר לא מאמין. 

שברו פה את כל השיאים. אני לא מתווכח על החלטות גבוליות אבל מה זה הפאקינג שוד הזה?

פורסם ב

רק אנחנו אשמים שלא מפוצצים תשופטים האלה כל ה90 דק׳

פורסם ב

זה פנדל מצחיק שילדים קטנים עושים בשכונה. זה מביך שבכדורגל מקצועי ועם ואר זה עובר, אבל מה לא עושים בשביל שמכבי תפסיד.

כלבים מושחתים.

מה עם הגול השלישי? לדעתי הכדור היה מחוץ לקו בהרמה, מישהו יכול להביא צילום כי הנבלות ערוץ החרא לא הביאו אפילו הילוך חוזר.

פורסם ב

עזוב שגם לא הראו עוד זוויות בשידור

מה זה החרא הזה?

פורסם ב

אין לי ספק שיביאו צילום סטילס שיגנוב דעת שהמגע היה על הקו.

בבירור המגע מתחיל מטר מחוץ לרחבה ומסתיים כשהשחקן של בית"ר על הקו, זאת פשוט שערורייה שלא ביטלו אבל היה ברור שלא יהפכו את ההחלטה עם הלחץ של טדי + העליהום על השופטים בשבועות האחרונים.

פורסם ב

האיגוד יגיד שנפלה טעות כולם ימשיכו הלאה כאילו לא קרה

פורסם ב

בחיים לא בפנים. כל כך ישראלי ההתחשבנות הזאת, והיה צפוי שיעשו את זה כי בית״ר וטדי ולא נעים. 

פורסם ב
4 דקות לפני, קמאנן said:

עזוב שגם לא הראו עוד זוויות בשידור

מה זה החרא הזה?

עזוב שטויות, מי צריך עוד זווית? 2 זוויות הראו שזה בחוץ, מה יהיה שונה עם עוד זווית?

פורסם ב
Just now, sick_irony said:

עזוב שטויות, מי צריך עוד זווית? 2 זוויות הראו שזה בחוץ, מה יהיה שונה עם עוד זווית?

כי צריך זוית שמראה ספק, ברור.

פורסם ב

איפה עופר רונן שידאג לאיזה כתבות של גורמים במכבי זועמים על הפנדל? כמה סמרטוטים אפשר להיות?

פורסם ב

ברגע שהשופט הפח הזה החליט לשרוק לפנדל שגם זה לקח לו כמה שניות, ישר ידעתי שלא יהיה שינוי של ההחלטה.

המציאות ששאר הליגה החליטו שהשופטים שלנו בחלק מהמשחקים וידעתי שיגיע השלב שהרעש יבוא לרעתנו והנה זה קרה.

פורסם ב

הבני זונות של ערוץ הספורט אפילו לא שאלו אותו על הפנדל. באף מקום זה לא נכתב. שום רעש על זה. שום מכבי זועמת שום כלום.

למה בכלל אנחנו מתאמצים? שבוע הבא יזיינו אותנו בדיוק, מגיע לנו.

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

הבני זונות של ערוץ הספורט אפילו לא שאלו אותו על הפנדל. באף מקום זה לא נכתב. שום רעש על זה. שום מכבי זועמת שום כלום.

ברור

מעלימים ראיות זאת השיטה שלהם

לא הראו עוד זוויות, החליקו את ההחלטה, לא דיברו, על השדרים באמת מיותר לדבר כבר

אפילו Gaza Now בטלגרם לא מעלימים ככה ראיות. אלג׳זירה בישראל.

פורסם ב

תחילת המגע מחוץ לרחבה. לא פנדל בחיים. 

יש שופטים שאתה פשוט יודע שילכו נגדך בכל מקרה גבולי...הפעם אפילו לא היה גבולי. יש פאקינג ואר. 

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

אם זה היה הפוך, היו מדברים רק על זה, המשחק לא היה מעניין אף אחד. 

הדברים האלה לא ישתנו, אפשר לפתוח נושא כל משחק על שופט כזה או אחר, הרמה פה מאוד נמוכה, שופטים באים לשחקנים עם חזה נפוח, חושבים שבאו לראות אותם, זה היה ככה בדור הקודם וזה הרבה יותר גרוע בדור הנוכחי. 

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

איך אפשר לא לשאול על פנדל כזה.

שמע כל השידור אני מרגיש כאילו ביתר זה נבחרת ישראל ואנחנו איזו נבחרת גנרית על קרב לכרטיס למונדיאל. כאילו זה לא בסדר שאני רוצה שננצח. 

פורסם ב
3 דקות לפני, לא מוצא היגיון said:

תחילת המגע מחוץ לרחבה. לא פנדל בחיים. 

יש שופטים שאתה פשוט יודע שילכו נגדך בכל מקרה גבולי...הפעם אפילו לא היה גבולי. יש פאקינג ואר. 

הייתי בטוח שהואר יהפוך.

הייתה זווית אחת שהראו שהמגע מחוץ לרחבה.

פורסם ב
32 דקות לפני, YallaMaccabi said:

עזבו שהיה בחוץ

לא היה נבדל בכלל?

לדעתי גם

הזוי הזוי הזוי מה שהלך שם

פורסם ב

בעיניי ההחלטה בגול השלישי שערורייה לא פחות. אני עדיין מחכה לריפליי.

פורסם ב
Just now, itanar said:

הייתי בטוח שהואר יהפוך.

הייתה זווית אחת שהראו שהמגע מחוץ לרחבה.

איך שהראו הילוך חוזר חייכתי...אמרתי יאאלה נקסט תיכף מבטלים. והמניאק הזה מסמן פנדל שוב...מרתיח. 

פורסם ב
7 דקות לפני, zion8 said:

איך אפשר לא לשאול על פנדל כזה.

שמע כל השידור אני מרגיש כאילו ביתר זה נבחרת ישראל ואנחנו איזו נבחרת גנרית על קרב לכרטיס למונדיאל. כאילו זה לא בסדר שאני רוצה שננצח. 

ככה ראיתי בכתבה הגנרית שלהם. לשמחתי את אפק השרמוטות ושפיגלר הזונה לא הייתי צריך לשמוע אלא אם כן אני אהיה פסיכופת ואראה בטעות שידור חוזר.