Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הרבה מהמגרעות שלו העונה הטריפו אותי.

אבל הוא כן הראה שינוי ושיפור לפני הפלייאוף. על אף שהיכולת לא הרשימה בחלק מהעונה, הוא הצליח במבחן התוצאה והגיוני מבחינת המועדון שהוא ימשיך.

כל שנותר לנו לקוות הוא שימשיך להשתפר, שישדרג את משחק ההגנה שלנו ושיעלה רמה בניהול הסגל ובתזמון של חילופים.

בהצלחה ויאללה מכבי!  

פורסם ב

היה די ברור

הצלחתו - הצלחתנו, נקווה שיראה מגמת שיפור

העונה היה חסר לו את גביע המדינה בשביל עונה מושלמת מבחינת התארים המקומיים

פורסם ב

אין בכלל שאלה מבחינתי לגבי ההישארות שלו. מקווה שהוא ימשיך את מגמת השיפור שראינו בפלייאוף. בסך הכל עושה רושם שבכל פעם שהיה לו זמן להכין את הקבוצה, התוצאות היו בהתאם.

מקווה שהוא ישפר את ניהול הסגל (כן, בעיקר עידו שחר מבחינתי, אבל לא רק).

פורסם ב

כמו שכתבתי עשרות דפים אחורה (בתחילת הפלייאוף), מראה מגמת שיפור ואם ימשיך ככה מבחינתי ראוי להמשיך, את האמת המשחק בטדי קצת שבר אותי בעניין הזה וחשבתי שלא כדאי שימשיך, אבל מאז השתפר משמעותית.

מה גם שעשה עונה טוב. באירופה, הוא מכיר ויודע כבר ומי יודע מה מחכה לנו מעבר לפינה, מה שמגיע מגיע, שימשיך עם רף ההתקדמות!

פורסם ב

לזטאיץ' של סוף העונה זה מאמן שונה לגמרי מלזאטיץ' של תחילת-אמצע עונה

ברור שהוא צריך להמשיך, ומקווה שהסוף שלו יותר מעיד עליו מאשר ההתחלה-אמצע

• 2 weeks later...
פורסם ב

לא חושב שהוא לא מכבד בכוונה אבל הבנאדם פשוט אוהב לדבר ללא הבחנה, גם בראיונות בארץ. שילמד לשלוט בפה או שיפסיק להתראיין

פורסם ב

לא אמר את המילה מפונקים. פייק ניוז, וקשה להגיד שאני מחסידיו של המאמן 

פורסם ב

מקווה שעכשיו עם המצב בארץ אנשים מבינים שטוב שהוא נישאר לעוד עונה

אני לא חסיד שלו, אני בטוח שמכבי כמועדון צריל לשאוף למאמן טוב בהרבה יותר, אבל עקב המצב הקשה והדי חסר תקדים הזה, עדיף ציפור אחד ביד

פורסם ב
On 13.6.2025 at 16:48, erantheking21 said:

ראיון קצת לא מכבד

תגיד לי שלא קראת את כל הכתבה בלי להגיד את זה

האוהדים שלנו מדהימים", המשיך לאזטיץ', "מכבי ת"א מועדון נהדר, ענק בסטנדרטים שלו. האוהדים 'מפונקים'. הם מצפים להוביל 0:2 אחרי 20 דקות. אנחנו מכבי ת"א, אבל אנחנו יכולים להפסיד לכל אחת. למשל, בעונה שחלפה סיימנו ב-2:2 מול הקבוצה במקום האחרון. היינו ביתרון 1:2 בבית, הכדור הוגבה לרחבה, השחקן שלנו דחף שחקן שלהם וכבשנו את ה-1:3 בהתקפה מתפרצת וחגגנו כאילו זכינו בליגת האלופות. כל האצטדיון היה באוויר. ואז הגיע ה-VAR והשופט פסל את השער".

פורסם ב

לא ממש הבנתי, נעלבתם שהוא אמר שאנחנו מפונקים?

אז אם להיות כן, אנחנו מפונקים! ומי שלא מסכים או משקר לעצמו או שאין לו מושג. שנית, הוא מדבר מנקודת המבט שלו וזה בסדר.

יש לו טעות אחת (לפחות מבחינתי), אני לא רוצה 2:0 אחרי 20 דקות אני רוצה אחרי חמש דקות..