Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

דן ביטון עזב כי לא רצה להשאר טעות שלא הגיע מחליף והסגל קצר שהמאמן דרש

מה זה לא רצה להשאר? הוא תחת חוזה.

תביא הצעה של כמה מאות אלפי יורו ונדבר.

פורסם ב
3 דקות לפני, Double said:

לדעתי הבעיה הספציפית הקיץ עם מנספורד שהוא התאהב על מודל ה"צעירים הזרים" אנחנו לא זלצבורג זה לא יעבוד פה.

אכן, זה וגם להסתפק בלאיוס כמחליף של מילסון ובנות סגל בלי 10 יצירתי אחד.

עיקר האשמה היא על לאזטיץ. ניכר מה הוא ניסה לעשות והוא גם אמר "השיטה של פפ". הנעה של הבלמים ומשם ישר ומהר לשחקני הכנף שמרווחים שהמגנים נכנסים פנימה כדי להשאיר להם שטח. זה לא עובד בליגת העל, אין כאן שחקני קישור ברמה של סיטי, אין שחקני כנף מספיק טובים וברוב הזמן אתה משחק מול 10 שחקנים מאחורי הכדור. תביא 10 דומיננטי וכנף שמאל איכותי ושחק פשוט:מהצדדים, עקיפות מגנים, תנועה. ככה בכר משחק בליגה. וטז גם אם יש לו יום רע בכנפיים, ה 10 שלו מציל אותו

פורסם ב
6 דקות לפני, Double said:

לדעתי הבעיה הספציפית הקיץ עם מנספורד שהוא התאהב על מודל ה"צעירים הזרים" אנחנו לא זלצבורג זה לא יעבוד פה.

לדעתי זו הנחיה של גולדהאר שמוכן לשים כסף על צעירים מוכשרים עם פוטנציאל מכירה עתידי.

פורסם ב

מנספורד היה צריך להביא פה כנף שמאל יותר מוכח מלאיוס. חוץ מזה חלון די סטנדרטי, יש הצלחות רבות (סטואיץ', אסנטה, מדמון וסיסוקו) ויש נפילות (פטאצ'י נניח למרות שלדעתי המאמן מוציא ממנו 0 מהכישרון שיש לו ויש לו).

להאשים את מנספורד זה לטמון ראש. יש פה מאמן שלא שיחקנו איתו כדורגל באף משחק ליגה. גם אם הסגל ביזיוני והוא ממש לא, כמו שאמרתי הוא טוב ממה שהיה לנו שנה שעברה, היינו צריכים לראות פאקינג כדורגל יותר נורמלי ממה שיש פה.

פורסם ב
9 דקות לפני, קובי השועל said:

מתעלמים ממצב הסגל כאן בעיניי.

מי מסוגל לתת כאן מספרים? כתבתי שאם ערן לא יתן את התפוקה הרגילה אנחנו בבור ענק. על מי אנחנו בידיוק בונים כאן? קבוצה אלופה צריכה את ה75 שערים בעונה. ממוצע של שני שערים למשחק, כרגע אנחנו על 1.5 וזה רחוק מאוד מהמקום שלוקחים בו צלחת.

תורג'מן ומדמון יתנו ביחד 20 בלחץ.

גבי ודור 10 ביחד.

דוידה והווינגרים 10.

ומשאר הקבוצה עוד 10.

מי יביא עוד 25? אתם כרגע בתסביך על מאמן שגם הוא כנראה מוגבל מאוד אבל מצב הסגל בעיניי לא יאפשר לרוץ עד הסוף.

מאמן שאין לו מי שישים גול או יבשל לא שם את דור פרץ חלוץ פעם אחרי פעם אחרי פעם אחרי פעם, חלאס עם זה יא מזדיין. 

הסגל שלנו הזוי, התחלנו את העונה בהלל למנדספורד על הרכש והתמונה  התרסקה לנו בפנים

פורסם ב
1 דקה לפני, ClinteastwoodFan said:

לדעתי זו הנחיה של גולדהאר שמוכן לשים כסף על צעירים מוכשרים עם פוטנציאל מכירה עתידי.

לא חושב שזו הנחייה גורפת, הבאת אדו לכנף אחת, איזה היגיון יש להביא עוד ווינגר בן 20? תביא מישהו עם ניסיון שיאזן את זה.

פורסם ב
2 דקות לפני, car.garsia said:

מנספורד היה צריך להביא פה כנף שמאל יותר מוכח מלאיוס. חוץ מזה חלון די סטנדרטי, יש הצלחות רבות (סטואיץ', אסנטה, מדמון וסיסוקו) ויש נפילות (פטאצ'י נניח למרות שלדעתי המאמן מוציא ממנו 0 מהכישרון שיש לו ויש לו).

להאשים את מנספורד זה לטמון ראש. יש פה מאמן שלא שיחקנו איתו כדורגל באף משחק ליגה. גם אם הסגל ביזיוני והוא ממש לא, כמו שאמרתי הוא טוב ממה שהיה לנו שנה שעברה, היינו צריכים לראות פאקינג כדורגל יותר נורמלי ממה שיש פה.

הסגל לא טוב ממה שהיה לנו בעונה שעברה ברגע שהשחקן הכי טוב שלנו עזב.

זהבי התבגר עוד קצת.

מה שכן, המאמן לא מנהל טוב את הסגל. חלוקת דקות לא טובה.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

היה צריך לבוא גם 10, אנחנו שוחקים את גבי יותר מדי זו בעיה.

פורסם ב
13 דקות לפני, כהן said:

אוכל לדבר רק בשם עצמי, והטענות שלי כלפי רמת הזרים שהביא היו קיימות גם בעונה שעברה למרות האליפות. כפי שכתבתי שוב ושוב, הוא חלק חשוב מאוד במערכת ובטח שלא חושב שצריך לקנות לו כרטיס טיסה לצד אחד, אבל צריך קצת שידוד מערכת בתחום הזה של הסקאוטינג ולגבי ההחלטה האחרונה את מי להחתים. עוד איש מקצוע שבא מהתחום לצד בן, לא בטוח שיזיק למערכת..

מה שמנספורד הביא, הספיק לתארים. מנספורד מתפקד כמנכל עם עין מקצועית(היה סוכן שחקנים, ניהל במועדונים, הוא החבילה השלמה במושגים ישראלים). השידוד מערכות כבר נעשה(ובהצלחה) בזה שהתפקיד שלו איחד את מה ששרון וברק עשו פלוס ההבאה של פרייס לחזק את הראיה המקצועית והעתידית של המועדון. הצעד נעשה ולדעתי הוא מוצלח. אם נעשה שידוד מערכות אחרי כל חוסר הצלחה בזר כזה או אחר שהבאנו, אנחנו לא באמת נתקדם. אני בסדר גמור עם אנשי המקצוע, חשוב לדעת שלא הכל מצליח ויז גם משברים בחייה של קבוצת כדורגל. 

פורסם ב

לא רואה אותנו אלופים איתו, מצטער. היום היה חושך, גם ברוב משחקי הליגה היינו רעים, יש גבול למזל. 

פורסם ב
9 דקות לפני, itanar said:

הסגל לא טוב ממה שהיה לנו בעונה שעברה ברגע שהשחקן הכי טוב שלנו עזב.

זהבי התבגר עוד קצת.

מה שכן, המאמן לא מנהל טוב את הסגל. חלוקת דקות לא טובה.

הסגל לדעתי פי עשר יותר עמוק. יש כל כך הרבה אופציות על הספסל. מכמעט כל שחקן בסגל אפשר להוציא יותר. כמעט כל אחד. זה נטו על המאמן.

אי אפשר לתלות את כל האנטי כדורגל שאנחנו רואים בזה שמילסון לא פה, מצטער.

פורסם ב
10 דקות לפני, car.garsia said:

הסגל לדעתי פי עשר יותר עמוק. יש כל כך הרבה אופציות על הספסל. מכמעט כל שחקן בסגל אפשר להוציא יותר. כמעט כל אחד. זה נטו על המאמן.

אני לא מסכים, למעט עמדת החלוץ, בהתקפה, אין שום שחקן שהייתי רוצה לראות בהרכב מכבי, כולל דוידה האוברייטד. אבל דוידה עוד בסדר גמור, נגיד לרוטציה בכירה, פטאצ'י לא נראה בכלל קשור לקונספט של כדורגל אירופאי, אגף שמאל שלנו מהחלשים אבר.

פורסם ב
9 דקות לפני, Double said:

היה צריך לבוא גם 10, אנחנו שוחקים את גבי יותר מדי זו בעיה.

יכול מאוד להיות, על אף שאנחנו הרבה זמן לא משחקים עם 10. הבאת דוגמא טובה, משחק נגד הגנה צפופה כמו קריית שמונה זה קלאסי לתת מנוחה לפרץ/גבי ולשחק עם 10.

נגיד ומנספורד לא הביא 10, למה לא לנסות לשחק עם מדמון מתחת לתורג'מן או לשחק עם פטאצ'י? אני לא בא לטעון שהסגל מבריק, אני בא לטעון שהוא מנוהל פשוט רע ואנחנו לא אמורים לשחק כדורגל כזה בשום צורה.

פורסם ב
8 דקות לפני, קובי השועל said:

אני חושב שהוא מפסיד באייקס, תיקו בסכנין ומפוטר.

להפסיד באייאקס(ובמיוחד במשחק חוץ) זה דבר שכמעט וודאי שיקרה(למרות שאני מאמין באמונה שלמה שהעונה ננצח את אחד מהמשחקים הגדולים מול אייאקס או בשיקטאש) גם אם היינו מכבי של סוזה או איביץ' גרסת 18/19.

לגבי פיטורים,אני נגד כל עוד אין מחליף שהוא לפחות במו"מ מתקדם מול מכבי(ללא שום קשר שאנחנו חייבים להפסיק להתנהג כמו קבוצה קפריסאית או טורקית שמחליפות מאמנים כל שבוע שני ומבחינתי עדיין אין מקום לפטר אותו).

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

האופציות האלה הן פיקציה. יש לך מדמון שהוא עוד לא באמת מוכח, זהבי שהוא רגל בפרישה לאיוס ופטאצי. 

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

אני לא חושב שהוא מאמן לא טוב.

אבל הוא צריך להוציא מהסגל יותר כמו שאתה כותב וזה למרות שחסרה לו איכות מקדימה. 

ניהול המשחק והסגל שלו לוקה בחסר עד כה. מקווה שישפר זאת.

אני מנסה להסתכל על החיובי, מחצית ראשונה מול בית"ר לא היה אנטי כדורגל. 

פורסם ב
27 דקות לפני, snufkin said:

אכן, זה וגם להסתפק בלאיוס כמחליף של מילסון ובנות סגל בלי 10 יצירתי אחד.

עיקר האשמה היא על לאזטיץ. ניכר מה הוא ניסה לעשות והוא גם אמר "השיטה של פפ". הנעה של הבלמים ומשם ישר ומהר לשחקני הכנף שמרווחים שהמגנים נכנסים פנימה כדי להשאיר להם שטח. זה לא עובד בליגת העל, אין כאן שחקני קישור ברמה של סיטי, אין שחקני כנף מספיק טובים וברוב הזמן אתה משחק מול 10 שחקנים מאחורי הכדור. תביא 10 דומיננטי וכנף שמאל איכותי ושחק פשוט:מהצדדים, עקיפות מגנים, תנועה. ככה בכר משחק בליגה. וטז גם אם יש לו יום רע בכנפיים, ה 10 שלו מציל אותו

אז לא הבנתי איך עיקר האשמה היא עליו אם הפתרון שלך לבעיות זה שחקנים שלא קיימים אצלו בסגל?

פורסם ב
Just now, itanar said:

מזל שיש לך באופק מחצית עם כדורגל חיובי. נראה כמה רחוק תלך ביכולת הזו כדי להמשיך להזכיר ״מחצית אחת שהיא לא אנטי כדורגל״. בחייאת.

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

מה שמנספורד הביא, הספיק לתארים. מנספורד מתפקד כמנכל עם עין מקצועית(היה סוכן שחקנים, ניהל במועדונים, הוא החבילה השלמה במושגים ישראלים). השידוד מערכות כבר נעשה(ובהצלחה) בזה שהתפקיד שלו איחד את מה ששרון וברק עשו פלוס ההבאה של פרייס לחזק את הראיה המקצועית והעתידית של המועדון. הצעד נעשה ולדעתי הוא מוצלח. אם נעשה שידוד מערכות אחרי כל חוסר הצלחה בזר כזה או אחר שהבאנו, אנחנו לא באמת נתקדם. אני בסדר גמור עם אנשי המקצוע, חשוב לדעת שלא הכל מצליח ויז גם משברים בחייה של קבוצת כדורגל. 

יכול לקבל המון ממה שכתבת, אבל בסוף זוכרים את הסוף, וכמה שזה מצער כרגע נמדד על תפקוד הקבוצה העונה.

נקודתית כן חושב שזה חשוב שיהיה גם אדם ישראלי במערכת, ג'ורדי אמר לא פעם שרק הגיע הסתייע המון ברונן קצב שהמליץ לו על שחקנים כמו ראדי וטיבי, ולאחר מכן נעזר ביצחקי והקפיד ומקפיד להחמיא לו. אבל זו הנקודה הקטנה.

היותר חשוב אלו ההחלטות המערכתיות כמו לשלול שחקנים מהליגה (זרים בכלל, וישראלים רק דרך קבוצה מחו"ל. מבין את העניין הכלכלי, אבל לפעמים זוהי ההחלטה שחייבת להתנהל. ראה ערך נאקוומה בעבר), וההחלטות להשקיע בעיקר בשחקנים צעירים ולא בשלים במטרה להפיק אולי רווח כלכלי עתידי. אפשר שחקן אחד או שניים, אבל לא להפוך את זה לשיקול המרכזי, כי אז תשלם ביוקר, גם מקצועית, וגם כלכלית כי בסוף תצטרך להחליף אותם חרף המחיר ששלמת עליהם. אולי זה לא בן שקיבל החלטות ודרך זו, אבל בתור האיש שהוא הפנים של הפן המקצועי, וככזה האחריות היא שלו, והכישלון חלילה יהיה על כתפיו..

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

אני לא מסכים, למעט עמדת החלוץ, בהתקפה, אין שום שחקן שהייתי רוצה לראות בהרכב מכבי, כולל דוידה האוברייטד. אבל דוידה עוד בסדר גמור, נגיד לרוטציה בכירה, פטאצ'י לא נראה בכלל קשור לקונספט של כדורגל אירופאי, אגף שמאל שלנו מהחלשים אבר.

שאני מסתכל על פטאצ'י אני לא מבין מה רוצים ממנו. מה הוא כבר שיחק? משחק אחד בהרכב נגד טבריה שמשום מה לאזטיץ' החליט שהוא הכי גרוע במכבי והוציא אותו במחצית. עוד משחק אחד בהרכב נגד סוסיאדד שהוא היה היה מהחיובים בסגל ומה עוד? להיכנס להציל את המולדת בדקה 80. איך אפשר לשפוט שם שחקן גם אם עשינו טעות והיינו צריכים להביא שחקן עם יותר ניסיון? המאמן מבצע בו רצח מכובד לביטחון והוא לא השחקן היחיד בסגל.

דוידה אוברייטד ואני מסכים אז למה לא לנסות אותו נגד ק"ש היום או לנסות אותו כ10? 

לגביי קו שמאל, אכן בעיה. המשמעותית ביותר בסגל שלנו, הוא פתר אותה בצורה נחמדה עם מדמון נגד בראגה. לא אידיאלי אבל פתרון לא רע, זה לא קרה מאז.

לדעתי הבעיה גדולה מטעות קטנה או גדולה בבניית הסגל. גם לבאר שבע, לביתר ולחיפה יש את הבעיות שלהם בסגל, לא חושב שהסגל שלנו נופל משלהם (שלא לומר עולה עליהם). הבעיה היא שהצגנו במצטבר 80 דקות ליגה ראויות ב9 משחקים ואני עושה חסד עם לאזטיץ'.

פורסם ב
3 דקות לפני, בראון said:

האופציות האלה הן פיקציה. יש לך מדמון שהוא עוד לא באמת מוכח, זהבי שהוא רגל בפרישה לאיוס ופטאצי. 

ומה קבוצות אחרות מעלות מהספסל? את רובן וריברי? הכל שאלה מה המאמן מוציא מהסגל שלו, שורה תחתונה אף שחקן התקפה אצלו לא עשה התקדמות בשום צורה אפשרית. 

פורסם ב

הזכירו כאן בפעם המי יודע כמה את ברדה החלש שפנוי, אם כבר אובססיה אז לפחות שתהיה מרגשת.

פאולו ללא קבוצה.

להתאבד עליו.

פורסם ב
5 דקות לפני, itanar said:

אני לא חושב שהוא חסר קשר לענף כמו קראנקה. בכל זאת, לקח קבוצה כמו באצ'קה טופולה למקום שלישי. אני חושב שהוא מכין קבוצה מצוין למשחקים. גם היום המחצית הראשונה שלנו הייתה לא טובה אבל גם לא אסונית. 

לצערי בכדורגל ובטח בכדורגל ישראלי יש עוד אספקטים למאמן שהם חשובים יותר מהכנה למשחק. היכולת להגיב בזמן ולא לעשות חילופים ראשונים בדקה 77 והיכולת לנהל סגל ולעמוד בלחץ. לדעתי אין לו את זה וזה לא משהו שהולך ומשתפר, אולי הפוך.

פורסם ב
5 דקות לפני, car.garsia said:

לצערי בכדורגל ובטח בכדורגל ישראלי יש עוד אספקטים למאמן שהם חשובים יותר מהכנה למשחק. היכולת להגיב בזמן ולא לעשות חילופים ראשונים בדקה 77 והיכולת לנהל סגל ולעמוד בלחץ. לדעתי אין לו את זה וזה לא משהו שהולך ומשתפר, אולי הפוך.

מסכים. אני מקווה שהבומבה הזאת כן תשנה אותו, אחרת אנחנו בבעיה.