Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הלוואי שישאר בשביל ההמשכיות והמשך התהליך. הקבוצה נראה מעולה במאני טיים אחרי עונה עם מיליון משחקי אירופה חוץ. לא מבין ככ למה מצפים אפשר לחשוב כאילו קלופ מחכה לנו. יהיה טוב לנו מאוד אם ימשיך הוא העמיד אחלה קבוצה בתנאים לא פשוטים

פורסם ב

אין סרט כזה שבמידה ולוקחים אליפות הוא לא יישאר.

פורסם ב
1 hour ago, פושטק said:

אם הוא נשאר כאן מכבי אומרים בעצם שלא בא להם ליגת אלופות ולא בא להם תארים בעונה הבאה.

האליפות אם בעזרת השם ניקח היא למרות המאמן ולא בזכותו.

ליגת אלופות יהיה קשה להעפיל כי רוב הסיכויים לא נהיה מדורגים בפלייאוף, נצטרך להתרגל למגרעות של המאמן הזה.

פורסם ב
3 דקות לפני, Double said:

ליגת אלופות יהיה קשה להעפיל כי רוב הסיכויים לא נהיה מדורגים בפלייאוף, נצטרך להתרגל למגרעות של המאמן הזה.

בכל מה שנוגע לאירופה לאזאטיץ הרשים מאוד. אם בהכנה של הקבוצה ואם ביכולת על הדשא.

יש למועדון בחירה קשה למרות שבעיניי אין בכלל שאלה מבחינת מיטש/ג'ק. 

פורסם ב

18 דקות לפני, קמאנן said:

אין סרט כזה שבמידה ולוקחים אליפות הוא לא יישאר.

לא בטוח שהוא ירצה אחרי המוות ההזוי שעושים לו והשריקות בוז למאמן שאשכרה מצליח בעונה ראשונה שלו מעבר לים. קיבל קבוצה שכל הזרים ביקשו לעזוב ועזבו חוץ מהנרי אדו אחד. הגיע לפה באמצע מלחמה בלי למצמץ. מבחינתי זה הזיה אחת גדולה האנטי אליו. כן גם במקרה שנעשה תיקו מול ביתר חס וחלילה, עדיין יהיה הרבה יותר טוב למועדון ולהתפתחות שלו אם  לאזטיץ והצוות ישארו והלוואי שזה יקרה

פורסם ב

בסופו של דבר זאת בחירה בין מאמן עם חסרונות שמראה שיפור לאורך העונה ובייחוד בפלייאוף (אבל מנהל את הסגל בצורה לא טובה), לבין הימור על מאמן זר רנדומלי אחר בזמן שעדיין עפים לכיווננו טילים.

מבחינתי אין פה בכלל התלבטות.

נמאס מטוטו מאמן כל שנה!

פורסם ב

אם הוא לוקח אליפות, הוא ישאר. בואו נחכה אחרי המשחק נגד ביתר ונראה..

פורסם ב

נגיע לגשר נחצה אותו - קודם בואו ניקח אליפות.

יהיה הרבה יותר נחמד להתווכח כשהצלחת אצלנו תאמינו לי.

פורסם ב

לדעתי צריך להשאיר בכל מצב. הוא מתגלח עלינו הרבה, אבל כן רואים גרף שיפור כלשהו. במיוחד בפלייאוף. אנחנו חייבים קצת יציבות. אי אפשר כל הזמן להחליף מאמנים ולקוות לבול פגיעה כל פעם. 

פורסם ב
On 20.5.2025 at 16:25, קמחי said:

בכל מה שנוגע לאירופה לאזאטיץ הרשים מאוד. אם בהכנה של הקבוצה ואם ביכולת על הדשא.

ברצינות?

יש משחק שלא נראנו כמו באצקה טופולה?

אנשים פה עם זיכרון קצר מידי אחרי שלושה משחקים טובים

פורסם ב
On 20.5.2025 at 11:11, Originals said:

אני חייב לומר שאני מאוד חצוי לגבי קואץ 

מצד אחד- אני בטוח לגמרי שאנחנו יכולים להשיג מאמן הרבה יותר טוב ומגיע לנו מאמן הרבה יותר טוב.

מצד שני- הוא עבר פה עונה קשה מאוד עם עומס לא רגיל. במבחן התוצאה התמודד יפה וצריך גם לזכור שהוא פעם ראשונה בחיים שלו במועדון גדול ויוזם אז יש לו תהליך למידה יפה.

הבעיות ידועות לכולם- ניהול סגל, ניהול משחק וגם יחסי אנוש.

אחרי ההיסטוריה מפחיד אותי קצת לחפש מאמן חדש ולהגיע שוב פעם לתחילת העונה ולחכות לרגע האחרון.

אני חושב שלמרות שאני לא מרוצה ממנו לגמרי אני דווקא כן משאיר.

סיכמת את דעתי במדוייק.

פורסם ב
30 דקות לפני, osfeee said:

ברצינות?

מול אייאקס ובודו גילמט לא היינו קיימים, אבל ביתר המשחקים מכבי הייתה די שווה ליריבות שלה

פורסם ב
56 דקות לפני, osfeee said:

ברצינות?

פרט לאייאקס ובודו נראינו ברמה מול כל יריבה. 

פורסם ב
7 דקות לפני, קמחי said:

פרט לאייאקס ובודו נראינו ברמה מול כל יריבה. 

מעבר לכך עם קצת מזל גם היינו עולים שלב, ואם היינו מארחים נגיד בקפריסין עם אוהדים (לא מדבר על בלומפילד אפילו) היינו גם עולים וגם עושים עוד קצת כסף שאולי היה מושקע ברכש.

פורסם ב

ללאזטיץ' יש הרבה מקרים של ראש בקיר בין אם מדובר במערך ובין אם מדובר בהרכבים.

מצד שני אפשר להגיד את אותו דבר גם על יצחקי, פכר ובפלייאוף מתגלה שגם קוז'וך.

גם על רובי קין היו להרבה אוהדים (ואני ביניהם) לא מעט פעמים תלונות דומות, ואפילו על סוזה.

בסופו של דבר, אם הוא לוקח פה אליפות זה ככל הנראה עם 80 נק', אחרי עונה סופר קשוחה מבחינת לו"ז וטיסות באירופה.

מלבד 2 העונות המפלצתיות של איביץ' אלו אחוזי הצלחה מאוד דומים לאליפויות שלנו ושל היריבות שלנו ב-10-15 שנים האחרונות.

שיביא אליפות וימשיך לשנה הבאה

פורסם ב

אחלה לזאטיץ'

חוזה ל3 עונות דחוף 

פורסם ב

אם לוקח אליפות - יש לו את כל הזכות להישאר לטעמי.

מאמן לא רע בכלל, שאם לא הסיפור עם ייבוש זהבי אני בספק גם שבכלל היה עולה לשיח.

הביא עונה טובה באירופה, מתמודד על האליפות עד הרגע האחרון, נראה מערכתי מאוד וכזה שהשחקנים אוהבים(משבחים אותו בכל הזדמנות) ובעיני אחראי לצמיחה הגדולה של פטאצי, דוידה ורביבו העונה.

היו לנו גרועים בהרבה.

פורסם ב

רוב העונה ביקרתי אותו אבל אם הוא מביא אליפות צריך לקבל צ'אנס לעוד עונה במידה ולא מביאים את ברק בכר אז אין מאמן רלוונטי אחר

אם נביא מאמן זר זה שוב לקחת הימור ועד שיכיר את המועדון שחקנים והכל..

מקווה שאם הוא ישאר הוא ילמד מהטעויות שהוא עשה השנה וישפר את הקבלת החלטות שלו במיוחד במהלך המשחק שצריך להגיב עם חילופים נכונים שבזה הוא די נכשל ברוב המשחקים שלא צלחנו בהם

פורסם ב

בואו רגע לא נתבלבל. 

היו לו השנה הזיות קשות בהרכבים והמערכים, זה הרבה מעבר לספסול של זהבי. איבדנו נקודות שהיו על הרצפה, אנחנו סופגים הרבה מעבר לנורמלי וזה לא משתפר. 

אבל גדול - אם הוא לוקח אליפות הוא עמד במשימה שהוגדרה לו, עם צבירת נקודות מרשימה פלוס המון משחקי חוץ. אם הוא זוכה ומבחינתי זו חובה אתית לתת לו עוד עונה (חשבתי ככה עם פאקו ואפילו ואן ליבן אם היה לוקח אליפות). 

בשבת כולנו מאחוריו, הוא הקפטן של הספינה הזו ונקווה שיקח אותנו לצלחת

פורסם ב

מבחן התוצאה.

קודם מתרכזים במטרה.

פורסם ב

הוא מאמן בסדר גמור. יותר טוב מרובי קין, ואני בכלל לא אתייחס להשוואות לליטו וקראנקה וכאלה. כנ"ל לציטוטים שהסתלבטו על הראיונות שלו, צנוע, מגונן על השחקנים וסופג אש על "הערבובים", זה על הזין שלו.

האם צריך לשאוף ליותר טוב? בוודאי שכן, אבל חי איתו בשלום לעונה הבאה בתנאי שהסגל ייבנה כמו שצריך.

פורסם ב
40 דקות לפני, אקיטה said:

הוא מאמן בסדר גמור. יותר טוב מרובי קין, ואני בכלל לא אתייחס להשוואות לליטו וקראנקה וכאלה. כנ"ל לציטוטים שהסתלבטו על הראיונות שלו, צנוע, מגונן על השחקנים וסופג אש על "הערבובים", זה על הזין שלו.

האם צריך לשאוף ליותר טוב? בוודאי שכן, אבל חי איתו בשלום לעונה הבאה בתנאי שהסגל ייבנה כמו שצריך.

איזה אנשים עם זיכרון קצר עלק קראנקה ווידיגאל,הכי מביך שיש.

פורסם ב
On 22.5.2025 at 16:46, Dorian said:

ללאזטיץ' יש הרבה מקרים של ראש בקיר בין אם מדובר במערך ובין אם מדובר בהרכבים.

מצד שני אפשר להגיד את אותו דבר גם על יצחקי, פכר ובפלייאוף מתגלה שגם קוז'וך.

גם על רובי קין היו להרבה אוהדים (ואני ביניהם) לא מעט פעמים תלונות דומות, ואפילו על סוזה.

בסופו של דבר, אם הוא לוקח פה אליפות זה ככל הנראה עם 80 נק', אחרי עונה סופר קשוחה מבחינת לו"ז וטיסות באירופה.

מלבד 2 העונות המפלצתיות של איביץ' אלו אחוזי הצלחה מאוד דומים לאליפויות שלנו ושל היריבות שלנו ב-10-15 שנים האחרונות.

שיביא אליפות וימשיך לשנה הבאה

80 נקודות כי אין גארבג'

מאמנים טובים גמרו את העונה בתחילת הפלייאוף

פורסם ב

קואץ לזטאיץ נשאר

ETxGMLR.jpeg