Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

הקטע שעבד לו משהו טוב מול ב"ש חוץ, יכול היה להתאים למה שהיה היום.

לבנאדם יש הרס עצמי כמו של כוכבת פופ אמריקאית שהתפרסמה בגיל 11. לא מבין את זה. היינו על פאקינג דרך המלך, עלינו למקום הראשון, נראים טוב, נותנים בראש במשחק עונה - למה לעזאזל לשנות?!?!?!? 

פורסם ב

אתם רוצים את זה בשיר? אז היום לאזטיץ. הוא בן זונה

אפס מסריח לא יכול לראות אותו שניה במכבי, התפלק לו בבאר שבע, במשחק שהכל הלך וגם שם כמעט חירבן את זה ואז חוזר לשטויות. ראית שהקישור נגרים הזה לא עובד שבוע שעבר איך עלית ככה שוב? 

כל השנה זיינת את פאטצי דווידה באגפים ועכשיו אתה מאלתר? ואז מעלה את אדו? באמת? צריך לקשור את הזין הזה לעגלה ויש חיל לרוץ, אין לו שום מושג בכדורגל. 

ומה עם החילופים? מהרגע שסיסוקו הוציא חח כדי לטפל בשחקן שלהם שכמובן לא נפצע היה צריך להטיס אותו לאלף עזאזל, חירבן את המשחק עם מאה איבודים ואז בישול לתפארת בגול השני. 

פורסם ב

כזה מאמן כושל באמת חירבן אותנו לגמרי

הוא חייב לעוף מפה

פורסם ב
57 דקות לפני, כהן said:

זה לא מדע מדויק, אותו הסגל ואחד יגיד שזה סגל מעולה, והשני יאמר שזה סגל בינוני. בסוף מה שחשוב זה התפקוד על המגרש.

לי בתור אוהד לא אכפת שהתורג'מן שלנו פוטנציאל גדול ויימכר במלא כסף ויעשה קריירה בינלאומית וכ"ו וכ"ו, מה שחשוב לי זה שיבקיע ויביא נקודות, אבל בסוף דווקא התורג'מן שלהם הוא זה שמנצח משחקים ומביא להם את התואר. 

מה עוד שהם פגעו בזרים, ולקחו את השאריות שלנו והפכו אותם לשחקנים יעילים ומועילים. בסוף מבחינת הישראלים אין הבדלים גדולים, מי שחושב שרביבו זה כמה רמות מעל מזרחי (שגם הוא משלנו אם אני לא טועה) או ששלמה זה קנאברו לעומת בלטקסה, אז שיבושם לו. בסוף הם חוגגים כנראה דאבל, ואנחנו "נחגוג" את הסגל הכי טוב בפער..

כל מה שרשמת פה זה ניהול סגל ואימון.

תורג'מן שלנו לא מבקיע כי הוא לא מקבל כמעט כדורים למצבי הבקעה בגלל השיטה של המאמן.

זה לא בגלל שהוא לא שחקן הרבה יותר איכותי, כי הוא כן.

פורסם ב

עזבו אתכם מאמן. 

יש לנו שחקנים עם איי קיו 20, שלא מסוגלים לעצור כדור! אני כבר לא מצפה על מהלכים כמו לתת פס שישבור הגנות, אבל באמא שלכם אתם מתפרנסים מזה. תעצרו כדור ותשתלטו עליו!!!!

- דווידה בחור נחמד, אבל כל כך מקובע ומוגבל שכלית (ורגלית) שכל מה שיוצא לו טוב זה בגדר נס. 

- את תורג'מן כבר למדו, הוא מרים ידיים מהר ומוותר בקלות. פעם-פעמיים תסגור אותו ואתה מוציא אותו מהמשחק. 

סלוגה זה שחקן כדורעף. אין לו אופציה כמו לעצור כדור, רק להדוף. 

- שחקני ההגנה עדיין לא הבינו שלהתחיל בפס (אני מבין שזה מה שהמאמן רוצה) מתיבת החמש, ואז למסור לשחקן שבא אליך בריצת עמוק כמו איזה אהבל וההוא ימסור לחוץ או ייאבד ליריב זה לא טוב. 

- דור פרץ חייב פשוט לשחק איפה שבא לו, ברגע שאתה מגביל אותו לאיזושהי משימה - הוא נעלם. זה כמו נמני שפשוט היית מעלה אותו בהרכב והוא כבר היה קובע איפה הוא משחק ומה שבא לו טוב היום. 

על ההגנה אני בכלל לא רוצה לדבר. 

אז אני לא יודע למה אתם מצפים בכלל מהעונה הזאת. להעיף את כולם חוץ מפטאצ'י ודור.

פורסם ב
18 דקות לפני, השגריר said:

עזבו אתכם מאמן. 

יש לנו שחקנים עם איי קיו 20, שלא מסוגלים לעצור כדור! אני כבר לא מצפה על מהלכים כמו לתת פס שישבור הגנות, אבל באמא שלכם אתם מתפרנסים מזה. תעצרו כדור ותשתלטו עליו!!!!

- דווידה בחור נחמד, אבל כל כך מקובע ומוגבל שכלית (ורגלית) שכל מה שיוצא לו טוב זה בגדר נס. 

- את תורג'מן כבר למדו, הוא מרים ידיים מהר ומוותר בקלות. פעם-פעמיים תסגור אותו ואתה מוציא אותו מהמשחק. 

סלוגה זה שחקן כדורעף. אין לו אופציה כמו לעצור כדור, רק להדוף. 

- שחקני ההגנה עדיין לא הבינו שלהתחיל בפס (אני מבין שזה מה שהמאמן רוצה) מתיבת החמש, ואז למסור לשחקן שבא אליך בריצת עמוק כמו איזה אהבל וההוא ימסור לחוץ או ייאבד ליריב זה לא טוב. 

- דור פרץ חייב פשוט לשחק איפה שבא לו, ברגע שאתה מגביל אותו לאיזושהי משימה - הוא נעלם. זה כמו נמני שפשוט היית מעלה אותו בהרכב והוא כבר היה קובע איפה הוא משחק ומה שבא לו טוב היום. 

על ההגנה אני בכלל לא רוצה לדבר. 

אז אני לא יודע למה אתם מצפים בכלל מהעונה הזאת. להעיף את כולם חוץ מפטאצ'י ודור.

כן אחי דור פרץ. זה כמו נימני, זה גם קצת כמו רונאלדו וגם קצת כמו מסי. דור פרץ במשחק כמו היום צריך לשחק חופשי בכל מקום בספסל. 

פורסם ב
לפני7 שעות , Double said:

ננאד בייליצה פנוי, לקח עם דינמו זאגרב שתי אליפויות וגביע, לסכם איתו עכשיו לעונה הבאה

xxoJ6UX.jpeg

לוקח בשתיים וארבע ידיים אם צריך(למרות שארבע ידיים אפשר למצוא רק בחיפה).

פורסם ב
לפני6 שעות , אלק נילאש said:

לבנאדם יש הרס עצמי כמו של כוכבת פופ אמריקאית שהתפרסמה בגיל 11. לא מבין את זה. היינו על פאקינג דרך המלך, עלינו למקום הראשון, נראים טוב, נותנים בראש במשחק עונה - למה לעזאזל לשנות?!?!?!? 

באצ'קה מנטליטי,זה כל הסיפור.

פורסם ב

הקשר של לאזטיץ לכדורגל מסתכם במנוי לחבילת ערוצי הספורט.

פורסם ב
לפני7 שעות , Double said:

ננאד בייליצה פנוי, לקח עם דינמו זאגרב שתי אליפויות וגביע, לסכם איתו עכשיו לעונה הבאה

xxoJ6UX.jpeg

וואלה עניין אותי אז קראתי עליו,לא חושב שעשה משהו מרשים מדי בשביל לבוא לפה.

אליפות ראשונה שלו עם זאגרב הוא הגיע משחק אחד לפני סוף עונה ולקח אליפות

רק בעונה השנייה לקח אליפות ומאז ולפני האליפיות בעיקר מפוטר מקבוצות.

גם היום מקום 3 בקרואטיה אחרי שחזר אליהם וזו קבוצה שיותר קשה לא לקחת שם אליפות

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

אין סיבה לחכות יותר. 

לא פיטרו אותו גם כשהיה ברור שהוא המכשול העיקרי שלנו לתואר, ורק החלפה שלו יכולה אולי אולי להעניק לנו את הצלחת בסיום העונה. אז אתה מצפה שיחליפו אותו עכשיו ארבעה משחקים לפני הסוף בגארבג' טיים של העונה?..

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

לא פיטרו אותו גם כשהיה ברור שהוא המכשול העיקרי שלנו לתואר, ורק החלפה שלו יכולה אולי אולי להעניק לנו את הצלחת בסיום העונה. אז אתה מצפה שיחליפו אותו עכשיו ארבעה משחקים לפני הסוף בגארבג' טיים של העונה?..

כן

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

כן

אז מה זה משנה??

הפיצוי שתצטרך לשלם לו יהיה גבוה יותר מהמשכורת האחרונה שיקבל..

פורסם ב
1 דקה לפני, כהן said:

אז מה זה משנה??

הפיצוי שתצטרך לשלם לו יהיה גבוה יותר מהמשכורת האחרונה שיקבל..

לשלוח מסר

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

לשלוח מסר

אותי אתה לא צריך לשכנע שכל יום שבו המאמן הזה לא יהיה פה, יהפוך ליום קצת יותר טוב. אבל זה כבר באמת לא משנה כשהעונה הוכרעה. אולם אם אתה מנצח היום לעומת זאת, אז וואלה תביא מישהו אחר, שלא יקרוס בלחץ, זה כבר יהיה חתיכת שליחת מסר. ואולי יציל לנו משום מקום את העונה. אבל כמובן שככה או ככה זה מדע בדיוני..

פורסם ב
3 דקות לפני, כהן said:

אותי אתה לא צריך לשכנע שכל יום שבו המאמן הזה לא יהיה פה, יהפוך ליום קצת יותר טוב. אבל זה כבר באמת לא משנה כשהעונה הוכרעה. אולם אם אתה מנצח היום לעומת זאת, אז וואלה תביא מישהו אחר, שלא יקרוס בלחץ, זה כבר יהיה חתיכת שליחת מסר. ואולי יציל לנו משום מקום את העונה. אבל כמובן שככה או ככה זה מדע בדיוני..

אין סיבה שיהיה כאן. נגמר הניסוי.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

אין סיבה שיהיה כאן. נגמר הניסוי.

אותי אתה לא צריך לשכנע. כנראה שאת אלו שלמעלה דווקא כן..

פורסם ב

הבודדים המשחקים שהיה כיף לראות אותנו העונה

כל משחק הוא דכאון

פורסם ב

הוא מתכוון להמשיך לאמן אחרי העונה הזאת? אפילו ללאומית לא הייתי לוקח אותו

פורסם ב
1 דקה לפני, דרור שווץ said:

הוא מתכוון להמשיך לאמן אחרי העונה הזאת? אפילו ללאומית לא הייתי לוקח אותו

שילך לסרביה שיהרוס קבוצות שם

העיקר שילך

פורסם ב

יש מצב שאני מהראשונים אם לא ה.. לדבר כנגדו עוד בזמן שרוב האנשים ראו בו כאיביץ' הדור הבא (אין צורך בטפיחה על השכם). לא יודע על מה ולמה בדיוק, אבל כיניתי אותו כבר אז אחרי כחודש בתפקיד, מאמן של קבוצות קטנות. היום זה היה השיא של השיא, גורל האליפות לא מן הנמנע יוכרע על הפרש שערים, אתה יוצא למשחק נגד קבוצה שהשחקנים שלה היו מעדיפים לרבוץ בחוף הים מאשר לבוא לשחק, המומנטום היה איתך, ואז המאמן הרים ראשו ונזכר שהמטרה שלו זה "לגנוב" ניצחון ולא יותר, וכך בסדרת חילופים תמוהים ורעים(והגנתיים) גמר לנו בסבירות גבוהה את חלום האליפות. יכול להיות שהיו פה מאמנים גרועים ממנו, אבל לא זוכר מתי כעסתי על מישהו מהם כמו שכועס עליו עכשיו..

פורסם ב

הרס שחקנים. 

לא ידע לבנות אחרים. 

החלטות הזויות. 

שינוייפ קיצוניים רק מתוך לחץ של הקהל. 

תלך כבר

פורסם ב

אתם מרבים בניתוחים....

הוא פשוט מטומטם. זהו.