Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

במה הוא אשם אתמול? הוא אחראי לזה שדוידה מקבל מסירה מכיוף ובועט לטיזי נבי? הוא אשם שערן באחד על אחד מול שוער אפילו לא בועט למסגרת כאילו הוא יובל אבידור?

כן לא ברור מה הסיפור עם סלוגה וסיסוקו המוזרים האלה, אבל הוא לא אשם שמחצית שהייתה אמורה להסתיים ב-3:0 מסתיימת בלי גול 

פורסם ב

הוא באמת לא אשם אתמול והוא כן במגמת שיפור. כן ציפיתי שיכניס את שחר ל10-15 דקות האחרונות כשכבר פחות הלך וזהבי התעייף, שיכניס אנרגיה ותנועה טובה לרחבה 

פורסם ב
22 דקות לפני, judymaccabi said:

הוא באמת לא אשם אתמול והוא כן במגמת שיפור. כן ציפיתי שיכניס את שחר ל10-15 דקות האחרונות כשכבר פחות הלך וזהבי התעייף, שיכניס אנרגיה ותנועה טובה לרחבה 

ואני ציפיתי שדוידה שלא תרם כלום למעט בורות בהגנה באגף ימין, ופטאצ'י שגם היה במשחק חושך יוחלפו (דוידה מוקדם יותר, ופטאצ'י בכלל לא הוחלף)

אבל המאמן שלנו "לא אוהב חילופים"

אני לא מכיר את המספרים המדוייקים, אבל מבחינת כישרון יש לנו את הספסל הכי טוב בליגה, והייתי מהמר שהתרומה המספרית של הספסל שלנו היא בין הנמוכות שיש

אולי אם היה "אוהב חילופים" קצת יותר לאורך העונה, ונותן לשחקנים הזדמנות, אז גם הביטחון שלהם והמספרים שלהם היו עולים

פורסם ב

נכון ההחמצות במחצית הראשונה לא עליו, 

אבל בחצי שעה האחרונה של המשחק לא היו החמצות ולא היו מצבים.

וזה כן עליו ועל החילופים שלו.

בכר עשה התאמות והוא קפא.

במקום שנשב להם על השער בדקות האחרונות דווקא הם היו אלה שהיו קרובים לנצח. 

פורסם ב

דווקא אני חושב שהוא הגיב למשחק הפעם ועשה את החילופים המתבקשים שעבדו לכמה דקות והיינו בעמידה טובה לעומתם על המגרש עד שבכר הגיב והכניס את רפאלוב, סידר את העמידה וחירבן את המשחק.

פורסם ב
1 hour ago, Arthur Read said:

אני לא מכיר את המספרים המדוייקים, אבל מבחינת כישרון יש לנו את הספסל הכי טוב בליגה, והייתי מהמר שהתרומה המספרית של הספסל שלנו היא בין הנמוכות שיש

אולי אם היה "אוהב חילופים" קצת יותר לאורך העונה, ונותן לשחקנים הזדמנות, אז גם הביטחון שלהם והמספרים שלהם היו עולים

איזה ספסל של כישרונות התקפיים יש לנו שאתה אומר להחליף את דוידה ופטאצ'י? ואני בלשון המעטה לא מחסידי הראשון, זה שהוא בכלל שחקן הרכב זה תעודת עניות לסגל בכנפיים.

פורסם ב
1 hour ago, judymaccabi said:

שיוציא את ערן זהבי אחרי 3 שערים בשני משחקים בסיטואציה כמו אתמול?

לא שאני לא מסכים כן? אבל ברור שהקהל היה תולה את לאזטיץ' אתמול אם זה היה קורה.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

אני מסכימה וגם לי זה עבר בראש בחילוף המשולש לפני. אבל יש לו פרות קדושות כמו ד. פרץ שהוא פשוט לא נוגע בהן וזו עקשנות שפוגעת בנו.

פורסם ב
לפני1 שעה , YoniC said:

במה הוא אשם אתמול? הוא אחראי לזה שדוידה מקבל מסירה מכיוף ובועט לטיזי נבי? הוא אשם שערן באחד על אחד מול שוער אפילו לא בועט למסגרת כאילו הוא יובל אבידור?

כן לא ברור מה הסיפור עם סלוגה וסיסוקו המוזרים האלה, אבל הוא לא אשם שמחצית שהייתה אמורה להסתיים ב-3:0 מסתיימת בלי גול 

דוידה אפילו לא הגיע לבעיטה במצב שאתה מדבר עליו, בינוני היה ובינוני ימשיך להיות, לא מצליח להבין את מי שמחזיק ממנו שחקן שאמור לגרד בכלל את ההרכב במכבי.

חירב אתמול (וכל העונה) מצבים באופן שיטתי, והאמת שגם בטרנר למעט הפעם האחת שכן עשה נכון, מספיק לראות איך ערן מתחרפן עליו תוך כדי משחק.

פורסם ב
4 דקות לפני, אקיטה said:

איזה ספסל של כישרונות התקפיים יש לנו שאתה אומר להחליף את דוידה ופטאצ'י? ואני בלשון המעטה לא מחסידי הראשון, זה שהוא בכלל שחקן הרכב זה תעודת עניות לסגל בכנפיים.

אם המאמן היה נותן יותר ביטחון לשחקנים על הספסל, ומתרגל שיטות וחילופים במהלך העונה אז היה מקבל מספרים גם שם
אפילו משחקנים כמו לאיוס, או מדמון שהוא שרף אותו לחלוטין
אתה יודע מה, תגדיל ראש - תכניס את דוידזאדה, ותעלה את רביבו להיות בכנף כי יש לו תרומה התקפית טובה.

אבל הוא "לא אוהב חילופים"
ואם הסגל שלו לא מאפשר לו לרענן את הקבוצה כשכלום לא הולך, אז למה הוא טען בינואר שהוא מרוצה מהסגל ולא רוצה שום חיזוק?
עזוב רכש, תביא את עזו או איזה שחקן צעיר אחר.
אם אין אף שחקן שלא מתאים - אז גם זה על המאמן שלא דרש חיזוק

פורסם ב
1 hour ago, Arthur Read said:

ואני ציפיתי שדוידה שלא תרם כלום למעט בורות בהגנה באגף ימין, ופטאצ'י שגם היה במשחק חושך יוחלפו (דוידה מוקדם יותר, ופטאצ'י בכלל לא הוחלף)

אבל המאמן שלנו "לא אוהב חילופים"

פטאצ'י הוא מאלה שלא מחליפים כי נגיעה אחת טובה שלו(כמו שועה, אצילי, נמני, סבע)... בסוף הוא זרק למגרש את רוב הכישרון ההתקפי שלו. אבל מכבי היתה כל כך אנדרפרפורמינג שזה לא שינה דבר.

פורסם ב
33 דקות לפני, Arthur Read said:

אם המאמן היה נותן יותר ביטחון לשחקנים על הספסל, ומתרגל שיטות וחילופים במהלך העונה אז היה מקבל מספרים גם שם
אפילו משחקנים כמו לאיוס, או מדמון שהוא שרף אותו לחלוטין
אתה יודע מה, תגדיל ראש - תכניס את דוידזאדה, ותעלה את רביבו להיות בכנף כי יש לו תרומה התקפית טובה.

אבל הוא "לא אוהב חילופים"
ואם הסגל שלו לא מאפשר לו לרענן את הקבוצה כשכלום לא הולך, אז למה הוא טען בינואר שהוא מרוצה מהסגל ולא רוצה שום חיזוק?
עזוב רכש, תביא את עזו או איזה שחקן צעיר אחר.
אם אין אף שחקן שלא מתאים - אז גם זה על המאמן שלא דרש חיזוק

מדמון במקום מי אתמול? 

לאיוס בכלל לא צריך להיות במכבי.

מסכים בנוגע לרכש ועזו, כנראה אבל שזה לא רק לאזטיץ' בנושא הזה.

פורסם ב
31 דקות לפני, אקיטה said:

הוא לא הוציא אותו בגלל הבוז משחק קודם.

היה עייף ערן והיה צריך לצאת.

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

מדמון במקום מי אתמול? 

אם הוא בחר להוציא את דוידה, אז מדמון היה עדיף על תורג'מן (בהנחה שהוא לא היה שחקן גמור בלי ביטחון כי המאמן גמר אותו)
בנוסף קיימת האפשרות שציינתי של להכניס את אופיר, ולהעלות את רביבו מדרגה קדימה

מאמין שהיינו מקבלים מלאיוס קצת יותר אם לא היו שורפים אותו

פורסם ב

שיחקנו בסדר גמור אתמול, החילוף של סיסוקו אולי מאוחר אבל התיקו לא עליו, הוא בעיקר בגלל חוסר מזל.

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

מדמון במקום מי אתמול? 

אתה יודע מה, אני משנה טיפה את הניסוח שלי
מדובר בדינמיקה של משחק, וכנראה שאם גבי היה שם את המצב שלו אז כולנו היינו מדברים היום אחרת (ספציפית על המשחק הזה)

הנקודה שאני מנסה להעביר כאן היא על ניהול מחפיר של הסגל, והאמירה המאוד מאוד מקוממת שלו אתמול על זה שהוא "לא אוהב לעשות חילופים"

פורסם ב

החילוף המשולש של לאזטיץ' פגע לנו במשחק. בכר עבר לשמור דאבל-אפ על הכנפיים שממש שיתק את ההתקפות שלנו, והלחץ על ההגנה הפריכה שלנו שרק בנס לא הסתיים בשחמט. 

בקיצור אנחנו במקומות 1-2 למרות לאזטיץ' ולא בזכותו.

פורסם ב
1 hour ago, ravid said:

החילוף המשולש של לאזטיץ' פגע לנו במשחק. בכר עבר לשמור דאבל-אפ על הכנפיים שממש שיתק את ההתקפות שלנו, והלחץ על ההגנה הפריכה שלנו שרק בנס לא הסתיים בשחמט. 

בקיצור אנחנו במקומות 1-2 למרות לאזטיץ' ולא בזכותו.

הייתי עושה בדיוק את אותן חילופים. ורוב מי שאני מכיר. גבי ודור בוודאי, נחמיאס נכנס בגלל פציעה. אלו האנשים שרציתי בדקות ההכרעה, אבל גם לא היינו טובים במיוחד גם קודם. מצפים מהקבוצה והמאמן שלה לדברים לא ריאלים- לנצח את כל הפליאוף(בכר רק פעם אחת ניצח 4 מ4), לעשות 90 אחוז הצלחה. אז כשנתקלים במציאות ובריאליות, חייבים למצוא אשם. וואלה, הבעיה היא רק באיך שאתם מעריכים הערכת יתר את הסגל. כמו שאקיטה כתב- אם שחקן טיפש כמו דוידה הוא באנקר, אנה אנו באים... 

פורסם ב

אני קורא פה ונזכר את ההודעות (אחת לאחת) עונה שעברה על קין, כל עונה אותן הודעות ובסוף בכי על זה שלא נשאר.

פורסם ב
43 דקות לפני, duduha said:

אני קורא פה ונזכר את ההודעות (אחת לאחת) עונה שעברה על קין, כל עונה אותן הודעות ובסוף בכי על זה שלא נשאר.

אפשר ללכת עד סוזה ואוסקר. לא שאני חושב שלאזטיץ טוב כמוהם, ברור שהוא לא. 

פורסם ב

לא רוצה לבקר אותו אחרי אתמול ובטח שלא על החילופים כי החילוף הנכון לעשות זה להכניס שחקן כנף שלא הגיע בינואר כך שלא היה לו כל כך מה לעשות בנוגע לחילוף מהספסל במיוחד שגם יחזקאל גמר את העונה.

נצטרך לחיות ולסחוב את הטעויות שעשינו במהלך העונה עד הסוף

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

הייתי עושה בדיוק את אותן חילופים. ורוב מי שאני מכיר. גבי ודור בוודאי, נחמיאס נכנס בגלל פציעה. אלו האנשים שרציתי בדקות ההכרעה, אבל גם לא היינו טובים במיוחד גם קודם. מצפים מהקבוצה והמאמן שלה לדברים לא ריאלים- לנצח את כל הפליאוף(בכר רק פעם אחת ניצח 4 מ4), לעשות 90 אחוז הצלחה. אז כשנתקלים במציאות ובריאליות, חייבים למצוא אשם. וואלה, הבעיה היא רק באיך שאתם מעריכים הערכת יתר את הסגל. כמו שאקיטה כתב- אם שחקן טיפש כמו דוידה הוא באנקר, אנה אנו באים... 

מסכים עם הכל רק שבראש שלי ציפיתי שאיבוד הנקודות יהיה בטדי, לא בבית מול קבוצה שבורה. הבעיה רק שבשני טדי...

פורסם ב
1 hour ago, מנש שער 11 said:

מסכים עם הכל רק שבראש שלי ציפיתי שאיבוד הנקודות יהיה בטדי, לא בבית מול קבוצה שבורה. הבעיה רק שבשני טדי...

נכון. איבדנו את השומן שלנו. אבל הגענו עד לכאן, יש לנו מה למכור, נקווה לטוב. 

פורסם ב

חושב שעם ריכוז של השחקנים במחצית הראשונה(כמו בהרבה משחקים בזמן האחרון) מחצית שניה היתה לפרוטוקול ולא מאשים את לזאטיץ למרות שהחילופים החלישו