Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני5 שעות , car.garsia said:

ציטטת ציטוט של מה19.1 שניצחנו 4-1 את נתניה. באמת המשחק האחרון שבו נראינו כמו קבוצת כדורגל שרוצה אליפות.

לא חושב שזה מחמיא ללאזטיץ' שעבר חודשיים מאז.

די לחפש תמיד את הרע, מצד אחד הוא עשה את השינויים הנדרשים, הוא למד שלא טוב ללכת ראש בקיר, שאפשר לשנות לפי השחקנים.

מצד שני אני חושב שראינו קבוצה שמתחילה להתאושש מהנסיעות והקושי של אירופה ושיש לה זמן לעבוד באימונים, בלי כל הנסיעות. ומכאן רק נלך ונשתפר.

פורסם ב

לפחות על התעקשות אחת שלו הוא ויתר. רביבו כמגן עם רגל על הקו, משפר אותו ואותנו פלאים

פורסם ב
22 דקות לפני, judymaccabi said:

לפחות על התעקשות אחת שלו הוא ויתר. רביבו כמגן עם רגל על הקו, משפר אותו ואותנו פלאים

אי אפשר היה לשפוט את רוי השנה

פשוט עושים לו עוול ולכן לא פעם ולא פעמים נמנעתי מלבקר אותו למרות שהיה גרוע מאוד.

פורסם ב

בעל כורחו עלה עם שחקנים מותאמים לעמדות שלהם אתמול, מקווה שהוא למד מזה להמשך וימשיך בקו הזה

הקשר הקדמי חייב להיות שחקן שיודע לתת כדורים להניע קדימה לתקוף ולא דור פרץ

פורסם ב
לפני1 שעה , judymaccabi said:

אני עוד לא הייתי צועק יש, היו שם כמה דקות במחצית השנייה כשעלה שחקן אגף אמיתי לשמאל (אדו) ואז חזרנו לזה שמגן הופך להיות קשר התקפי והמשחק נתקע לנו.  לאזטיץ' לראשונה מאמן בקבוצה כל-כך פייבוריטית ודומיננטית שאני מניח שהוא באיזשהו שלב יבין שהדרך לפרוץ בונקרים מתחילה ב-2 שחקנים על כל קו. אחרי זה תעשה כל מה שבא לך. 

• 5 weeks later...
פורסם ב

חשבתי שמשהו השתחרר בעקבות הניצחונות האחרונים, טעיתי. ההתמסרויות המטומטמות ברחבה שלנו לאורך כל המשחק כשיטה מוכיחות שזה גדול עליו גם אם ניקח אליפות, ואם לא ההצלה מהקו של רז שלמה גם נקודה לא היינו רואים היום תודות לטמטום המתמשך הזה.

קובי רפואה פנוי ולא פחות שזאת תהיה ירידה ברמה לששת המשחקים הקרובים. וכן, אני יודע שבחיים לא יפטרו מאמן שצמוד למקום הראשון 6 משחקים לסיום העונה, אבל אני גם לא יודע במה עדיף לאזטיץ׳ על כל דן רומן גנרי.

פורסם ב

הוא עדיין לא מתאים לרמה גבוהה

מאמן חמוד אבל לא לנו

פורסם ב
2 דקות לפני, liron981s said:

הוא עדיין לא מתאים לרמה גבוהה

מאמן חמוד אבל לא לנו

לא מאמן חמוד, מאמן חמור. כמה פעמים אנחנו צריכים את התקפי הלב ברחבה כדי שהוא יגיד להם להפסיק?

פורסם ב
6 דקות לפני, Omer said:

חשבתי שמשהו השתחרר בעקבות הניצחונות האחרונים, טעיתי. ההתמסרויות המטומטמות ברחבה שלנו לאורך כל המשחק כשיטה מוכיחות שזה גדול עליו גם אם ניקח אליפות, ואם לא ההצלה מהקו של רז שלמה גם נקודה לא היינו רואים היום תודות לטמטום המתמשך הזה.

קובי רפואה פנוי ולא פחות שזאת תהיה ירידה ברמה לששת המשחקים הקרובים. וכן, אני יודע שבחיים לא יפטרו מאמן שצמוד למקום הראשון 6 משחקים לסיום העונה, 

לא יפוטר ולא יעזוב. יתמודד עד הסוף וגם אם יפסיד את האליפות, אם זה ישאר צמוד, הוא נתן עונה בסך הכל מכובדת.

בעונה הבאה יהיה דם חדש ויתכן מאוד שגם מאמן חדש

פורסם ב
1 דקה לפני, Omer said:

לא מאמן חמוד, מאמן חמור. כמה פעמים אנחנו צריכים את התקפי הלב ברחבה כדי שהוא יגיד להם להפסיק?

גם בטרנר אמרת את זה? 

לא רק שהוא לא יגיד להפסיק הוא יגיד להמשיך ככה. סיסוקו צריך לעבוד על לשחרר כדור מהר יותר.

חבל שהוציא את יוריס היה יכול לתפוס את ה6. 

ניהול משחק מחצית שנייה לא מספיק טוב. 

פורסם ב
10 דקות לפני, Bob Marley said:

גם בטרנר אמרת את זה? 

לא רק שהוא לא יגיד להפסיק הוא יגיד להמשיך ככה. סיסוקו צריך לעבוד על לשחרר כדור מהר יותר.

חבל שהוציא את יוריס היה יכול לתפוס את ה6. 

ניהול משחק מחצית שנייה לא מספיק טוב. 

ראה מה שכתבתי למעלה - חשבתי שמשהו השתחרר בעקבות הניצחונות האחרונים, שעולים על איזה מומנטום. אבל לא. אתה משווה בין משחק בטרנר למשחק בית מול חיפה שבלי קהל? התכנית היום היתה נוראית, ולא רק בתיאוריה אלא גם בהוצאה לפועל. "ניהול משחק מחצית שנייה לא מספיק טוב" - זה בדיוק העניין. התכנית שלו לא עובדת, ולא רק שלא עובדת אלא מסכנת אותנו עם ההסתבכויות מאחורה, ולו אין שום תשובה לזה.

מכבי, בפעם המי יודע כמה העונה, נראתה חסרת מושג לגבי איך שמים פה גול, וזה לכשעצמו כישלון עצום של המאמן. כן, גם אם היו לנו מצבים שפספסנו במחצית הראשונה.

כמו כן, סיסוקו לא ילמד לשחרר כדור מהר. זה השחקן. אם עד אפריל לאזטיץ׳ לא לימד אותו, גם עד מאי הוא לא ילמד. כנ"ל לגבי שאר השחקנים שבערך מלבד פטאצ׳י לא רואים אצלם שום שיפור. זה לא משנה אם הוא לא יודע ללמד או שהם לא יודעים ללמוד, התוצאה זהה, ובהתאם ליכולות המאוד מוגבלות האלה צריך לשחק.

פורסם ב
11 דקות לפני, Omer said:

ראה מה שכתבתי למעלה - חשבתי שמשהו השתחרר בעקבות הניצחונות האחרונים, שעולים על איזה מומנטום. אבל לא. אתה משווה בין משחק בטרנר למשחק בית מול חיפה שבלי קהל? התכנית היום היתה נוראית, ולא רק בתיאוריה אלא גם בהוצאה לפועל. "ניהול משחק מחצית שנייה לא מספיק טוב" - זה בדיוק העניין. התכנית שלו לא עובדת, ולא רק שלא עובדת אלא מסכנת אותנו עם ההסתבכויות מאחורה, ולו אין שום תשובה לזה.

מכבי, בפעם המי יודע כמה העונה, נראתה חסרת מושג לגבי איך שמים פה גול, וזה לכשעצמו כישלון עצום של המאמן. כן, גם אם היו לנו מצבים שפספסנו במחצית הראשונה.

כמו כן, סיסוקו לא ילמד לשחרר כדור מהר. זה השחקן. אם עד אפריל לאזטיץ׳ לא לימד אותו, גם עד מאי הוא לא ילמד. כנ"ל לגבי שאר השחקנים שבערך מלבד פטאצ׳י לא רואים אצלם שום שיפור. זה לא משנה אם הוא לא יודע ללמד או שהם לא יודעים ללמוד, התוצאה זהה, ובהתאם ליכולות המאוד מוגבלות האלה צריך לשחק.

על מה אתה מדבר? החמצות בית סוהר של שחקנים שפשוט חייבים לשים את המצבים שלהם 100/100

איך אפשר לצעוק מאמן אחרי משחק כזה

פורסם ב
4 דקות לפני, Ranen said:

על מה אתה מדבר? החמצות בית סוהר של שחקנים שפשוט חייבים לשים את המצבים שלהם 100/100

איך אפשר לצעוק מאמן אחרי משחק כזה

אפשר לצעוק מאמן כשבפעם האלף השחקנים נתקעים בשלב מסויים, לא יודעים מה לעשות, וגם הוא לא יודע.

הבשורה הגדולה של לאזטיץ׳ היא שהגענו למצבים במחצית הראשונה מול מכבי חיפה גרועה בבלומפילד מלא באוהדי מכבי בלבד? כמה הציפיות שלכם נמוכות שאם הגענו למצבים במחצית הראשונה והחטאנו אז איבוד הנקודות לא יכול להיות על המאמן? היה עוד הרבה מאוד משחק חוץ מהמומנטום הזה שמכבי לא ניצלה.

פורסם ב
24 דקות לפני, Omer said:

אפשר לצעוק מאמן כשבפעם האלף השחקנים נתקעים בשלב מסויים, לא יודעים מה לעשות, וגם הוא לא יודע.

הבשורה הגדולה של לאזטיץ׳ היא שהגענו למצבים במחצית הראשונה מול מכבי חיפה גרועה בבלומפילד מלא באוהדי מכבי בלבד? כמה הציפיות שלכם נמוכות שאם הגענו למצבים במחצית הראשונה והחטאנו אז איבוד הנקודות לא יכול להיות על המאמן? היה עוד הרבה מאוד משחק חוץ מהמומנטום הזה שמכבי לא ניצלה.

4 החמצות מול שוער זה לא לאזטיץ'.

אתה מעריך יותר מדי את איכות הסיומות בהתקפה שלנו, אנחנו מאוד מאוד בינוניים באיכות של שחקנים בעלי יכולת מסירה וסיומת אמינה בשליש האחרון.

ברמת השיטה בכללי, כי דוידה הבינוני בימין, ואין לך 10 אמין, פטאצ'י נבלע באמצע ואנחנו מאבדים את הקרוסים והעומק מהאגף, החלוצים, נאלצים כי אין להם מי שמייצר מצבים, לנדוד מחוץ לרחבה ולנסות לייצר בעצמם.

רביבו היחידי שמסוגל להכניס מסירת עומק ראויה מאחור כשפטאצ'י מקבל אקסטרא שמירה.

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

4 החמצות מול שוער זה לא לאזטיץ'.

אתה מעריך יותר מדי את איכות הסיומות בהתקפה שלנו, אנחנו מאוד מאוד בינוניים באיכות של שחקנים בעלי יכולת מסירה וסיומת אמינה בשליש האחרון.

כי דוידה הבינוני בשמאל, פטאצ'י נבלע באמצע ואנחנו מאבדים את הקרוסים שלו לחלוצים, שנאלצים להיות המבשלים ויוצרי המצבים בעקבות כך.

ההחמצות היו מזעזעות ולא על לאזטיץ׳ כמובן. אבל למה לא המשכנו להגיע למצבים? המשחק נגמר אחרי ההחמצה האחרונה? ועוד בסוף הכנסנו (המחצית השנייה התחילה יחסית סבבה), אבל ספגנו כרגיל, ואז פאניקה וחוסר מושג מה עושים. זאת תבנית חוזרת שאני מתקשה לראות איך למאמן אין חלק מרכזי בה.

פורסם ב

לזאטיץ או לא

ההחמצות שהיו היום פשוט לא יכולות לעבור בשקט, כל הזדמנות צריך לקחת ולדעת לסיים את הסיפור, בטח בתקופה הזאת.

בסוף השחקנים הביאו את הלחץ הזה על עצמם, הפסיקו לחשוב ונכנסו לפאניקה. 

פורסם ב
13 דקות לפני, Omer said:

אני לא נכנס לשום דבר מקצועי על המשחק, אבל,

צריך לזכור שכן הייתה לנו יריבה היום.

לא ראיתי שום אזכור לחיפה ה'בזויה' שהם רגילים להציג מדי שבוע.

גם סף השבירות הנמוך שלהם אחרי השער שלנו לא הופיע היום.

אמנם נחותה מאיתנו בכדורגל, אבל כן היוותה יריב. מפוקסים, אחראיים לרוב ומאוד אגרסיבים ו..היו במשחק 90 דקות.

פורסם ב
12 דקות לפני, Omer said:

ההחמצות היו מזעזעות ולא על לאזטיץ׳ כמובן. אבל למה לא המשכנו להגיע למצבים? המשחק נגמר אחרי ההחמצה האחרונה? ועוד בסוף הכנסנו (המחצית השנייה התחילה יחסית סבבה), אבל ספגנו כרגיל, ואז פאניקה וחוסר מושג מה עושים. זאת תבנית חוזרת שאני מתקשה לראות איך למאמן אין חלק מרכזי בה.

ערכתי את ההודעה ועניתי על השאלה שלך בנוגע לאי ייצור המצבים.

פורסם ב
3 דקות לפני, אקיטה said:

ערכתי את ההודעה ועניתי על השאלה שלך בנוגע לאי ייצור המצבים.

אני לא ממש חולק עליך, האמת. אבל מי שם את פטאצ׳י באמצע, למשל? מי מתעקש לא לשחק 4-3-3 עם פטאצ׳י מקדימה באגף שמאל ורביבו פשוט מגן מאחוריו? שוב אנחנו חוזרים ללאזטיץ׳.

פורסם ב

אני גדול מתנגדיו אבל היום זה לא הוא

רק השחקנים שפשוט כבו אחרי השער של חיפלה

פורסם ב
11 דקות לפני, Omer said:

אני לא ממש חולק עליך, האמת. אבל מי שם את פטאצ׳י באמצע? מי מתעקש לא לשחק 4-3-3 עם פטאצ׳י מקדימה ורביבו פשוט מגן מאחוריו? שוב אנחנו חוזרים ללאזטיץ׳.

אין לנו כנפיים איכותיות מספיק ל433 ואין לנו 10 איכותי שיכפר על כך.

הטענות שלי ללאזטיץ' (וכנאאה שלא רק עליו) זה אורי עזו וסיסוקו במקום להביא 10 אמיתי (הזייה אם באמת יכלנו להביא את קאנגאווה)

פורסם ב

היה ברור שאחרי 5 ניצחונות רצופים יגיע איזה תיקו ויתחיל שוב פסטיבל ה״מורה לספורט״. קהל כפוי טובה.

פורסם ב

מה שהדאיג שהוא הכניס את תורג׳מן לשחק ביחד עם זהבי מה שאף פעם לא עבד, כנראה פחד מתגובת הקהל.

פורסם ב

זה ממש לא היה עליו אתמול, הגענו למספיק מצבים כדי לסיים את המשחק עם 3/4 חתיכות, לשחקנים רעדו הרגליים אתמול.