Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני10 שעות , יונתן said:

ואולי הוא הכי טוב על המגרש כי "סדרת החינוך" עבדה והוא לא עושה יותר את הטעויות שבגללן ירד לספסל?
ואני לא אומר שזה נכון אבל בחייאת, כל דבר שהמאמן יעשה אתם תמצאו סיבה לבקר אותו...
אם רז שלמה היה חלש היום הייתם אומרים שזה בושה שהוא נותן לשחקן לפתוח במשחק חשוב אחרי שלא שיחק חודש וחצי, אם הוא מעולה אז זה בושה שהוא לא שיחק חודש וחצי

ניצחנו בלי לספוג מול יריבה של פלייאוף עליון, תנוחו שבוע אחד מהביקורות

לדעתי כדי להצליח להביא אליפות צריך את כל הסגל ברבאק, כולם כולל כולם ופיזור נכון של הדקות. 

ההתנהגות לזהבי , דוידזאדה, עידו שחר פשוט לא מתאימה. 

חייב להכנס את דויזאדה לעניינים כי ברגע שנצטרך אותו כי רביבו יהיה מוצהב באיזה משחק חוץ בסמי דוידזאדה ייכנס לא בכושר, ובלי קשר - זה גם יגרום לכולם להרגיש בעניינים וחלק מהמסע הזה.

פורסם ב
לפני12 שעות , יונתן said:

ואולי הוא הכי טוב על המגרש כי "סדרת החינוך" עבדה והוא לא עושה יותר את הטעויות שבגללן ירד לספסל?
ואני לא אומר שזה נכון אבל בחייאת, כל דבר שהמאמן יעשה אתם תמצאו סיבה לבקר אותו...
אם רז שלמה היה חלש היום הייתם אומרים שזה בושה שהוא נותן לשחקן לפתוח במשחק חשוב אחרי שלא שיחק חודש וחצי, אם הוא מעולה אז זה בושה שהוא לא שיחק חודש וחצי

ניצחנו בלי לספוג מול יריבה של פלייאוף עליון, תנוחו שבוע אחד מהביקורות

אין ספק שסדרת חינוך לבלם הכי טוב שלנו לחודש וחצי שאנחנו לא מפסיקים לספוג זאת ההחלטה ההגיונית ביותר.

לא מבין למה להתעקש בכוח להגן על ההחלטות המאולצות האלה. אף אחד לא אמר להוציא את רז שלמה מההרכב לפני שהוא ספסל אותו כי זוכרים מה הוא עשה פה בשנה שעברה ובתחילת השנה ובכמה רמות הוא מעל למקין ונחמיאס. רק בן אדם אחד לא השכיל להבין את זה.

פורסם ב
לפני20 שעות , קמחי said:

אני חייב להגיד את זה כי זה כבר מוגזם-סבבה, הצוות מחורבן ועם יחסי אנוש נוראיים אבל השחקנים לא יכולים להיראות רע תמידית ולצאת מזה באהלן אהלן.

אני לא מסכים איתך כי אני מרגיש שמרבית השחקנים נותנים יותר מ100 אחוז שיש להם כדי להצליח. אתמול הם שיחקו באינטנסיביות מאוד גבוהה. אין לי כמעט טענות פרסונליות לשחקנים היכולת.

קח שחקן כמו דור תורג'מן שהוא לא כוס התה שלי. איך אני יכול לבוא בטענות לילד הזה שהוא לא מבקיע במשחק עומד שיש לו רק 2 שערים מבישולים של הקבוצה? הכל אינדיבידואלי ומקרי בהתקפה. 

רוי רביבו זו ההוכחה הכי טובה. משחק אחד הוא שיחק על הקו סוף סוף והזכיר לנו את היתרונות שלו ולא רק את החסרונות. איך אני יכול לבוא אליו בטענות שהוא היה הכי גרוע על המגרש שהוא שיחק בעמדה שלא מתאימה לו? העובדה שיש לנו את הסגל הכי טוב בליגה מחזיקה אותנו בכלל באירוע.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אני לא מסכים איתך כי אני מרגיש שמרבית השחקנים נותנים יותר מ100 אחוז שיש להם כדי להצליח. אתמול הם שיחקו באינטנסיביות מאוד גבוהה. אין לי כמעט טענות פרסונליות לשחקנים היכולת.

קח שחקן כמו דור תורג'מן שהוא לא כוס התה שלי. איך אני יכול לבוא בטענות לילד הזה שהוא לא מבקיע במשחק עומד שיש לו רק 2 שערים מבישולים של הקבוצה? הכל אינדיבידואלי ומקרי בהתקפה. 

רוי רביבו זו ההוכחה הכי טובה. משחק אחד הוא שיחק על הקו סוף סוף והזכיר לנו את היתרונות שלו ולא רק את החסרונות. איך אני יכול לבוא אליו בטענות שהוא היה הכי גרוע על המגרש שהוא שיחק בעמדה שלא מתאימה לו? העובדה שיש לנו את הסגל הכי טוב בליגה מחזיקה אותנו בכלל באירוע.

במקרה של רביבו זה לא רק העמדה.

זה גם מאמן שלא מאפס אותו כשהוא חושב שהוא טופ סקורר ובכל מצב מנסה רק לבעוט. זה משגע אותי

פורסם ב
36 דקות לפני, עמית ר said:

זה גם מאמן שלא מאפס אותו כשהוא חושב שהוא טופ סקורר ובכל מצב מנסה רק לבעוט. זה משגע אותי

וזה בעיקר מאמן שלא מבין שהדרך הכי טובה לשמור שחקנים חדים, זה דרך תחרות.

יש לו את דוידזאדה כנראה טופ 5 מגינים בארץ שלא רואה דקה כבר חודש וחצי. 

פורסם ב
לפני1 שעה , עמית ר said:

לדעתי זה חלק מסט הדרישות ממנו.

פורסם ב
לפני3 שעות , Brandon Roy said:

וזה בעיקר מאמן שלא מבין שהדרך הכי טובה לשמור שחקנים חדים, זה דרך תחרות.

יש לו את דוידזאדה כנראה טופ 5 מגינים בארץ שלא רואה דקה כבר חודש וחצי. 

זה שאופיר לא רואה דשא זאת הזיה בעיניי. הוא גם ככה לא פחות טוב מרוי לדעתי, אני מבין את הרצון לקדם שחקנים צעירים אבל לא יכול להיות שאנחנו נראים ככה ושחקן כמו דוידזאדה לא מקבל הזדמנות.

פורסם ב

דוידזאדה לא בכשירות מלאה.

יש לו פציעה טורדנית.

פורסם ב
לפני6 שעות , itanar said:

יש לו פציעה טורדנית.

אם הוא בסגל כל משחק הוא יכול לשחק.

פורסם ב
לפני9 שעות , itanar said:

יש לו פציעה טורדנית.

יש לו גם מאמן טורדני

פורסם ב
לפני15 שעות , עמית ר said:

לדעתי זה חשוב שיבעטו מרחוק, כדי לאלץ את ההגנה לצאת כשמתקרבים לאזור המסוכן במקום שיתגוננו עם כל השחקנים, בטח רוי שיש לו בעיטות, פחות רלוונטי בעיני אם מצליח לו, בסוף ההגנה תצטרך לצאת או שיקבלו גולים.

לפני3 שעות , yello said:

אם הוא בסגל כל משחק הוא יכול לשחק.

די עם השקר הזה של הפרשנים (״אם הוא מתלבש בעיני הוא יכול לשחק 90 דקות״), הוא בסגל למקרה שיצטרכו אותו לחלק מהמשחק (הרחקה של שחקן/שינוי מערך).

פורסם ב
16 דקות לפני, duduha said:

די עם השקר הזה של הפרשנים (״אם הוא מתלבש בעיני הוא יכול לשחק 90 דקות״), הוא בסגל למקרה שיצטרכו אותו לחלק מהמשחק (הרחקה של שחקן/שינוי מערך).

רשמו פה שהוא לא כשיר לגמרי אז אמרתי שאם הוא בסגל הוא יכול לשחק ואם לא שישב ביציע.

פורסם ב
לפני1 שעה , yello said:

רשמו פה שהוא לא כשיר לגמרי אז אמרתי שאם הוא בסגל הוא יכול לשחק ואם לא שישב ביציע.

הוא בסגל כדי שאם יצטרכו אותו, הוא לא כשיר ל-90 דקות ואם לא חייבים אותו עדיף לא להחמיר את הפציעה

פורסם ב
לפני22 שעות , duduha said:

הוא בסגל כדי שאם יצטרכו אותו, הוא לא כשיר ל-90 דקות ואם לא חייבים אותו עדיף לא להחמיר את הפציעה

יצטרך כנראה לעבור ניתוח בקיץ.

פורסם ב
On 11.3.2025 at 10:22, קמחי said:

יצטרך כנראה לעבור ניתוח בקיץ.

זאדה יפרוש להערכתך?(לא שמנו לב אבל הוא כבר בן 34 ובעמדה שוחקת כמו מגן זה בהחלט נתון לדיון).

פורסם ב

לא יודע אם זה כי מישהו רשם את זה פה בעבר וזה נכנס לי לתת מודע או שפשוט נפל לי האסימון בעקבות איזה פריים שראיתי בתקציר, הוא קופי מיסטר בין רק עם קרחת.

פורסם ב
12 דקות לפני, אקיטה said:

הוא קופי מיסטר בין רק עם קרחת.

מה יש לך, עידן רייכל הסרבי, רק חסר שיוציא אלבום עם אדו ומלדה. 

פורסם ב
38 דקות לפני, אקיטה said:

לא יודע אם זה כי מישהו רשם את זה פה בעבר וזה נכנס לי לתת מודע או שפשוט נפל לי האסימון בעקבות איזה פריים שראיתי בתקציר, הוא קופי מיסטר בין רק עם קרחת.

חליפת מיסטר בן כבר יש לו

20250312_134911.jpg

פורסם ב
15 דקות לפני, דקסטר said:

חליפת מיסטר בן כבר יש לו

20250312_134911.jpg

את מי הוא מענין

אשתו לידו נראית זוהרת

פורסם ב
לפני2 שעות , הישראלי היפה said:

תפס אחת ליגה

מפתיע

נראה שגם היא עם בולבול, הבנאדם חולה טרנסיות

פורסם ב
לפני7 שעות , Raumdeuter said:

זאדה יפרוש להערכתך?(לא שמנו לב אבל הוא כבר בן 34 ובעמדה שוחקת כמו מגן זה בהחלט נתון לדיון).

שאלה טובה, קשה לדעת

אופיר מקצוען ומשקיע המון בגוף שלו. אני מאמין שיוכל לחזור, השאלה אם מכבי ירצו להמשיך איתו

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

נראה שגם היא עם בולבול, הבנאדם חולה טרנסיות

אין נשים מבחינה גנטית בבאצ'קה?(זו עיר שהיא ההגדרה המילונית לחור תחת ולעומתה קיבוצים זה LA אז יש מצב שמגורים במקום שכזה גומרים לבן אדם את שיקול הדעת בחייו האישיים).

פורסם ב
3 דקות לפני, Bob Marley said:

ציטטת ציטוט של מה19.1 שניצחנו 4-1 את נתניה. באמת המשחק האחרון שבו נראינו כמו קבוצת כדורגל שרוצה אליפות.

לא חושב שזה מחמיא ללאזטיץ' שעבר חודשיים מאז.