Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
21 דקות לפני, סיריל מקנאקי said:

לא היה מאמן שיותר יוזרים שינו את תמונות הפרופיל שלהם אליו כמו איביץ'

בקדנציה הראשונה בכו שהוא הגנתי ומעלה הרכבים מוזרים.

בקדנציה השניה בכו שהוא משחק עם שלושה בלמים כל פעם מחדש למרות שלא היה לנו כנפיים

בסוף תמיד מצאנו על מה להתלונן ובטוח שגם על סוזה היו אין סוף תלונות.

במכבי יש 20 אלף מאמנים ביציע זו תופעה מדהימה, אתמול ביציע מישהו מאחורי מסביר לחברים שלו שהמאמן לא מוציא את המיטב מהשחקנים וכל מהלך של מכבי הוא מבקר אותו.  

פורסם ב
18 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

הוא פה עד סוף העונה, זה מה יש ועם זה ננסה לא להפסיד או להיות מובכים מול קבוצות קטנות

תיקנתי לך

פורסם ב
9 דקות לפני, תחיית המתים said:

בקדנציה הראשונה בכו שהוא הגנתי ומעלה הרכבים מוזרים.

בקדנציה השניה בכו שהוא משחק עם שלושה בלמים כל פעם מחדש למרות שלא היה לנו כנפיים

בסוף תמיד מצאנו על מה להתלונן ובטוח שגם על סוזה היו אין סוף תלונות.

במכבי יש 20 אלף מאמנים ביציע זו תופעה מדהימה, אתמול ביציע מישהו מאחורי מסביר לחברים שלו שהמאמן לא מוציא את המיטב מהשחקנים וכל מהלך של מכבי הוא מבקר אותו.  

איביץ׳ הפסיד 2 משחקים מתוך 72 משחקי ליגה בשנתיים בקדנציה הראשונה, גם אם ״בכו״ על משהו ספציפי זה בכלל לא בר השוואה להיום.

אני לא זוכר את מה שאתה מתאר, היללו כאן את איביץ׳ יותר מכל מאמן שדרך במכבי לטעמי אי פעם והוא הרוויח את זה בצדק.

בקדנציה השניה נעשו המון טעויות והטרוניה לא הייתה רק כלפיו.

הבחור שדיבר מאחוריך אתמול לא היה מנותק מהמציאות.

תבדוק את הסטט׳ של יוריס, דור וגבי לעומת שנה שעברה ( לא רק בישולים שערים ) ותיווכח במציאות.

פורסם ב
2 דקות לפני, MTA For Ever said:

איביץ׳ הפסיד 2 משחקים מתוך 72 משחקי ליגה בשנתיים בקדנציה הראשונה, גם אם ״בכו״ על משהו ספציפי זה בכלל לא בר השוואה להיום.

אני לא זוכר את מה שאתה מתאר, היללו כאן את איביץ׳ יותר מכל מאמן שדרך במכבי לטעמי אי פעם והוא הרוויח את זה בצדק.

בקדנציה השניה נעשו המון טעויות והטרוניה לא הייתה רק כלפיו.

הבחור שדיבר מאחוריך אתמול לא היה מנותק מהמציאות.

תבדוק את הסטט׳ של יוריס, דור וגבי לעומת שנה שעברה ( לא רק בישולים שערים ) ותיווכח במציאות.

בסדר לא רחוק מהמציאות או כן רחוק זו לא הנקודה.  הנקודה היא שכל אחד בא לבלומפילד כדי להיות מאמן ולא אוהד.

בנוגע לאיביץ אל תשכח שיחק בלי אירופה שזה כישלון עצום בפני עצמו ואי אפשר להתעלם מזה.

על רובי קין גם היו אין סוף תלונות 

פורסם ב
לפני1 שעה , תחיית המתים said:

בסדר לא רחוק מהמציאות או כן רחוק זו לא הנקודה.  הנקודה היא שכל אחד בא לבלומפילד כדי להיות מאמן ולא אוהד.

בנוגע לאיביץ אל תשכח שיחק בלי אירופה שזה כישלון עצום בפני עצמו ואי אפשר להתעלם מזה.

על רובי קין גם היו אין סוף תלונות 

מה זה כדי להיות מאמן? כי מישהו מביע דעה אחרת מהלך הרוח המקצועי במועדון אז הוא לא מגיע להיות אוהד? לא הבנתי- יש לך או בכלל למישהו בעלות על הכדורגל? אנשים מביעים דעות, כמו בכל תחום בחיים. אם כולנו היינו מתיישרים עם דעה של אדם או קבוצה אחת, איך בכלל היה אפשר להתקדם ולהתפתח? יש מישהו שמחזיק בכל הידע? אז מישהו ביציע אמר שהוא לא מסכים עם לאזטיץ׳, ואוו. קבל סקופ: אפשר גם לבקר את המאמן וגם לעודד. 

שטויות יפות בקיצור

פורסם ב
לפני5 שעות , MTA For Ever said:

עדיין לא ראיתי אף אחד שמתייחס לשאלה הכי טריוויאלית שנשאלה כאן כמה פעמים, מה החוזקות של מכבי השנה ? אין כאלו.

מעתיק כאן החלק הרלוונטי מהתגובה שלי לקמחי:

לפני17 שעות , מנג'ר יונייטד said:

אתחיל בכוונה מהמכלול - לאזטיץ' הצליח לעלות לשלב הבתים של הליגה האירופית, בלי ביתיות, ולהעמיד קבוצה תחרותית בכל המשחקים למעט איאקס ואולי חצי מהזמן מול בודו גלימט. 

זכינו בגביע הטוטו ואנחנו בסך הכל שתי נקודות מהמקום הראשון. אז במכלול, אני חושב שהתוצאות הן בסדר גמור (לא מדהימות), בעיקר בהתחשב בנסיבות כמו כמות הטיסות, העומס והסגל הלא מאוזן.

כקבוצה, אני חושב שיש כמה דברים שמכבי עושה טוב - לחץ (לסירוגין - וראינו בפתיחת העונה וגם פה ושם לאחרונה כמה טוב מכבי יכולה להיראות כשזה עובד), מצבים נייחים (בהתקפה - למרות שגם שם אנחנו עדיין חוטאים עם הטעות התורנית שמובילה למתפרצת מסוכנת), כמה תבניות התקפיות כמו לשחק על המהירות של דוידה ועל יכולת ייצור המצבים של פטאצ'י והתנועה של פרץ לעומק (למרות ההחמצות שלו) - לראייה, אנחנו מגיעים לפחות לשלושה מצבים שאמורים להסתיים בשער בכל משחק (ואני מקבל את זה אם תכתוב לי שזה הרף הכי נמוך שאתה מצפה ממכבי), ולסירוגין גם הנעת הכדור (שם יש ללא ספק הכוונה של המאמן). 

שוב, אני לא חושב שחסכתי ביקורות מלאזטיץ', אבל הלך הרוח הכללי של תלונות וטרחנות בלתי פוסקת על כל מאמן בערך, ללא קשר למתרחש על המגרש או בטבלה, פשוט מייאש וזה מחלחל גם ליציעים.

פורסם ב
34 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

מעתיק כאן החלק הרלוונטי מהתגובה שלי לקמחי:

שוב, אני לא חושב שחסכתי ביקורות מלאזטיץ', אבל הלך הרוח הכללי של תלונות וטרחנות בלתי פוסקת על כל מאמן בערך, ללא קשר למתרחש על המגרש או בטבלה, פשוט מייאש וזה מחלחל גם ליציעים.

יכול להיות שאנחנו רואים את הדברים קצת אחרת.

משחק הלחץ של מכבי לא אפקטיבי בעליל, ראינו אתמול ובהרבה מאוד משחקים איך ב 2-3 מסירות שוברים את כל העמידה הטקטית והאמצע שלנו נותר עירום ופרוץ.

האמצע שלך רחוק מלהיות דומיננטי, תבדוק את הסטט׳ בין 23/24 לעכשיו תראה פערים עצומים.

תבניות משחק שבלוניות ואיטיות למדי, 99% מהזמן דוידה ופטאצי יקבלו את הכדור לקו כשהמשחק עומד, אתמול דווקא קיבלנו טעימה מכמה כדורי עומק שדוידה קיבל לשטח מנחמיאס וגבי וזה מרתיח למה זה לא קורה לעיתים קרובות יותר.

השיטה של לאזטיץ לכאורה אמורה לייצר יתרון מספרי של 3 על 2 כשהכנף מקבל כדור אבל זה לא קורה בפועל.

והדבר הכי חורה זה כמות ההזדמנויות שהחלוצים שלך מגיעים פר משחק.

בהשוואה לעונה קודמת, פערים עצומים.

הספסל לא תורם בשיט כי כולם מקבלים פירורי דקות ואף אחד לא מספיק חד ועם ביטחון ( ראה ערך מדמון אתמול )

תמיד הערכתי מאמנים שהולכים עם הסטייט אוף מיינד שלהם.

לאזטיץ׳ לא מבצע שום שינוי לפי המתרחש על הדשא.

כשנגיע לפלייאוף אנחנו נצטרך את הסגל במיטבו ולא 12-13 שחקנים, אי אפשר להצליח ככה.

פורסם ב

אני הפסקתי להתרגש. מלבד סוזה ואיביץ' אין מאמנים שלא אכלו פה לא מעט ביקורת בשלושת העשורים האחרונים. 

האחרון הביא פה אליפות ב11 הפרש, אבל המגנים נכנסו יותר מדי פנימה.

לאזטיץ יבחן בסוף העונה והאמת אני חושב שאנחנו פייבוריטים.

פורסם ב
לפני5 שעות , הילד בן 30 said:

לאזטיץ יבחן בסוף העונה והאמת אני חושב שאנחנו פייבוריטים.

אפשר הסבר למה אתה חושב ככה? 

יש לנו הגנה שסופגת כמו מועמדת לירידה אי אפשר ככה להילחם ברצינות על אליפות.

פורסם ב
לפני8 שעות , הנדון said:

אפשר הסבר למה אתה חושב ככה? 

יש לנו הגנה שסופגת כמו מועמדת לירידה אי אפשר ככה להילחם ברצינות על אליפות.

ובכן, עובדה שאתה נלחם על האליפות. הגנה? ראית את ההגנה של חיפה? של ביתר?

באר שבע אכן קבוצה מאוזנת יותר ולא יהיה קל מולם. אבל למרות פתיחת העונה הטובה שלהם אנחנו במרחק 2 נקודות בלבד.

לבאר שבע יש עוד משחקים נגד חיפה וביתר עד הפלייאוף. נראינו לא רע ברוב המשחקים נגד המועמדות הישירות.

אנחנו משחקים במסגרת אחת ובטוח שזה יגרום לנו להשתפר. 

פורסם ב
11 דקות לפני, הילד בן 30 said:

באר שבע אכן קבוצה מאוזנת יותר ולא יהיה קל מולם. אבל למרות פתיחת העונה הטובה שלהם אנחנו במרחק 2 נקודות בלבד.

לבאר שבע יש עוד משחקים נגד חיפה וביתר עד הפלייאוף. נראינו לא רע ברוב המשחקים נגד המועמדות הישירות.

אם חס וחלילה דוידה ופאטצי לא משחקים 

את מי אתה מעלה במקומם?..

אין לנו שחקני כנפיים נורמלים אחרים

יש לנו פושעים שמנהלים אותנו

מהמרים על העונה!!

פורסם ב
21 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אתה רק 2 נקודות מב"ש בגלל עונשים.

גם מצד שני אפשר להגיד שאתה פחות או יותר עם מספר נקודות כמו של חיפה שמשחקת פשוט מזעזע.

חושב שהוא אחד המאמנים החלשים שהיו פה, לא הכי גרוע כמובן אבל מעולם לא שמעתי על מאמן שפשוט לא רוצה חיזוק ולא משנה מה המיקום בטבלה.

לא מאמין שעם הכדורגל ויכולת שלנו עד כה ניקח אליפות

פורסם ב
8 דקות לפני, hen34 said:

אם חס וחלילה דוידה ופאטצי לא משחקים 

את מי אתה מעלה במקומם?..

אין לנו שחקני כנפיים נורמלים אחרים

יש לנו פושעים שמנהלים אותנו

מהמרים על העונה!!

תן לי לעדכן אותך אנחנו לא ממש משחקים עם שחקני כנף.

תיכף תגיד שאין לנו מגן ימני.

אם שגיב חוזר כשיר לפלייאוף ונקבל קצת אקסטרה ממדמון לדעתי נהיה במצב מצוין.

פורסם ב
4 דקות לפני, הישראלי היפה said:

אתה רק 2 נקודות מב"ש בגלל עונשים.

גם מצד שני אפשר להגיד שאתה פחות או יותר עם מספר נקודות כמו של חיפה שמשחקת פשוט מזעזע.

חושב שהוא אחד המאמנים החלשים שהיו פה, לא הכי גרוע כמובן אבל מעולם לא שמעתי על מאמן שפשוט לא רוצה חיזוק ולא משנה מה המיקום בטבלה.

לא מאמין שעם הכדורגל ויכולת שלנו עד כה ניקח אליפות

נכון, בפועל את בין מינוס 3 למינוס 6, כמה באמת? לעולם לא נדע.

אבל זאת המציאות ואתה עדיין במאבק, ונכון לנקודת הזמן הזאת מה שציינתי קודם פועל לטובתך.

פורסם ב

כנראה שהוא הגורם העיקרי לאחד החלונות המבישים בתולדות עידן מיץ'. יש כאן ריכוז כוח ענק אצלו, סוג של קרוייף.הוא יבחן בסוף העונה.

פורסם ב
11 דקות לפני, snufkin said:

כנראה שהוא הגורם העיקרי לאחד החלונות המבישים בתולדות עידן מיץ'. יש כאן ריכוז כוח ענק אצלו, סוג של קרוייף.הוא יבחן בסוף העונה.

לדעתי כדאי גם לבדוק איפה הוא היה ב-07/10, רוב הסיכויים שהוא מהאחראים הראשיים למחדל 

פורסם ב
1 hour ago, הילד בן 30 said:

תן לי לעדכן אותך אנחנו לא ממש משחקים עם שחקני כנף.

תיכף תגיד שאין לנו מגן ימני.

אם שגיב חוזר כשיר לפלייאוף ונקבל קצת אקסטרה ממדמון לדעתי נהיה במצב מצוין.

אם ארשום מה צריך נגיע ל4 שחקנים לפחות..

היינו חייבים להתחזק לפחות בכנף שמאל!!

יפה שאתה בונה על יחזקאל אחרי 3-4 חודשים בלי כדורגל ואחרי שברים בקרסול

אישית אני לא הייתי ממהר לבנות על מישהו שידוע כחרסינה.

בקיצור לקחו הימור על העונה

נעשה ונצליח!

פורסם ב

לפני2 שעות , הילד בן 30 said:

מקווה שקודם נתחיל לייצר מומנטום של ניצחונות. עד הפלייאוף יהיה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה אמן ואני טועה והכובע יהיה ממש טעים. 

גם עם הסגל הזה הייתי יכול להיות אופטימי אבל זה שלאזטיץ' עוד עוד עולה עם מערכים שלא מתאימים עונה ויש אותן טעיות זה מדאיג אותי. דם עכשיו אין תחרות לדוידה כרגע שהיה חייב חילוף נגד ביתר, גם מדמון שיאמין קצת בילד. 

מדמון עם ערן גם חושב שיעבוד טוב אם באמת יתנו לזה צ'אנס אמיתי אבל זה לא נראה לי יקרה כבר.

פורסם ב
14 דקות לפני, הנדון said:

מקווה שקודם נתחיל לייצר מומנטום של ניצחונות. עד הפלייאוף יהיה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה אמן ואני טועה והכובע יהיה ממש טעים. 

גם עם הסגל הזה הייתי יכול להיות אופטימי אבל זה שלאזטיץ' עוד עוד עולה עם מערכים שלא מתאימים עונה ויש אותן טעיות זה מדאיג אותי. דם עכשיו אין תחרות לדוידה כרגע שהיה חייב חילוף נגד ביתר, גם מדמון שיאמין קצת בילד. 

מדמון עם ערן גם חושב שיעבוד טוב אם באמת יתנו לזה צ'אנס אמיתי אבל זה לא נראה לי יקרה כבר.

בעיני בשביל להצליח אנחנו צריכים שפן מהשרוול, שחקן שלא תרם עד עכשיו ויכנס לזון.

זה או שגיב אן מדמון

פורסם ב
2 דקות לפני, הילד בן 30 said:

זה או שגיב אן מדמון

שגיב, גבי שיהיה כשיר, תורג'מן שיהיה יותר יציב וימשיך הפריצה.

הכי חשוב לייצב ההגנה.

פורסם ב

רובי קין בנתיים עם 2/6 בליגה ההונגרית אחרי תיקו 2-2 היום עם מקום לפני אחרון.

בטבלה, נקודה מתחת נמצאת אקדמית פושקאש. האם אחרי 7 אליפויות רצופות של פרנצווארוש הוא יפסיד להם אליפות?

פורסם ב
20 דקות לפני, קובי השועל said:

רובי קין בנתיים עם 2/6 בליגה ההונגרית אחרי תיקו 2-2 היום עם מקום לפני אחרון.

בטבלה, נקודה מתחת נמצאת אקדמית פושקאש. האם אחרי 7 אליפויות רצופות של פרנצווארוש הוא יפסיד להם אליפות?

רק אגיד שלפני שבוע הוא ניצח את אלקמאר בבית (3:4). הם עשו את רוב העבודה לפני שהגיע - 9 נק' וביחד עם הניצחון הזה השיגו 12 נק' בליגה האירופית ועלו מהמקום ה-17. 

פורסם ב
לפני1 שעה , הילד בן 30 said:

זה או שגיב אן מדמון

אין צפי לחזרה של יחזקאל.

לא ברור למה לאזטיץ מתעקש לעבוד עם 12-13 שחקנים בלבד ומייבש בקטע משפיל לא מעט שחקני סגל.

מבין כל השמות, מדמון חייב להיכנס לעניינים, לא יכול להיות ששילמו על שחקן 1.6 מיליון יורו והוא פותח רק במשחק אחד בליגה וביתר משולב כמחליף ל 20-10 דק׳ ומטה ולעיתים אף לא מקבל דק׳ בכלל.

פורסם ב

זה יהיה בסדר מבחינת כולם אם אגיד שאני שונא אותו מאוד?

פורסם ב
34 דקות לפני, Originals said:

זה יהיה בסדר מבחינת כולם אם אגיד שאני שונא אותו מאוד?

מה הסיבה? הרי למרות שיש לי הרים של ביקורות עליו, אנחנו שנינו לא יוצאים מנקודת הנחה שהוא הגיע למדינה זרה באמצע מלחמה למשרה הכי גדולה שלו עד כה בקריירה והוא לא חולם על הצלחה בלילות, נכון?