Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני22 שעות , MTA For Ever said:

באנגליה האוהדים ״פשוטים״ לשיטתך ?

אם יש מאמן לא מוצלח (כמה כאלו היו ביונייטד בשנים האחרונות) הקהל לא הביע טרוניה על המצב / המאמן / השחקנים ופשוט הגיע והלך כאילו הוא נכנס לשעתיים להצגה בהבימה ויצא או שהיית שומע 70-80 אלף שרים כמה המאמן הוא פאקינג קלאון.

סתם כי נתת את הדוגמה הזאת, אתה נתקלת בתופעה כזאת שם או שזו סתם הנחה?

אני הייתי בערך ב35 משחקים באנגליה, לא מעט קבוצות שהגיעו במומנטום שלילי, אני לא זוכר אצטדיון ששר לגנות המאמן באמצע משחק.

הכי גרוע ששמעתי היה בוז בסוף

פורסם ב
לפני1 שעה , Art Vandelay said:

אני הייתי בערך ב35 משחקים באנגליה, לא מעט קבוצות שהגיעו במומנטום שלילי, אני לא זוכר אצטדיון ששר לגנות המאמן באמצע משחק.

יונייטד מדשדשת יותר מעשור. טן האח קיבל בוז רק בחודשיו האחרונים. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Art Vandelay said:

חד משמעית כן, רק מהזיכרון אוהדי ווסטהאם שרים למויס ויונייטד לטן האח.

היו עוד הרבה.

ואני לא מאלה שבעד לשיר למאמן או בטח לשרוק בוז בזמן משחק 

פורסם ב

לאזטיץ' מעולם לא אימן קבוצה פייבוריטית וגם קריירת המשחק שלו הייתה דלה. 

כאוהד של קבוצה פייבוריטית כבר כמה עשורים, הניסיון שלי גם מהמאמנים שהיו פה זה שבסיטואציה כזו, הפשטות מנצחת. 

היות ולמכבי יש כמעט בכל עמדה את השחקן הכי טוב בליגה או שיש לה את האפשרות התקציבית להביא את השחקן הטוב בעמדה בליגה, 

אין סיבה ללכת לפינת ההמצאות שבהן מגן הוא קשר, קשר הוא חלוץ שני וכו'. מי כן צריכה להמציא? קבוצה כמו באצ'קה טופולה, מכבי נתניה,

הפועל חיפה או אפילו בית"ר ירושלים - אלו סוג הקבוצות שבקיץ גם אם יצליחו להביא את כל השחקנים שהן רוצות, הן עדיין יהיו נחותות מבחינת איכות 

בהשוואה לקבוצות אחרות ולכן אם הן באמת רוצות לעשות קפיצה ואולי אפילו לגנוב אליפות, הן צריכות להתחיל כבר בבנייה של הקבוצה, לחשוב מחוץ לקופסא. 

איפה כן אפשר להמציא? באירופה. שם, בטח בליגה האירופית, גם אם חומר השחקנים שלי יהיה טוב במשחק נתון, אני לא פייבוריט מול ריאל סוסידאד או פורטו. 

מבחינת לאזטיץ' אם הוא מחליף מערכים והצבות של שחקנים כל דקה שנייה במשחק בגלל ההוראות שהוא נותן לשחקנים ואז מנצח כי המגן קשר והקשר הוא חלוץ, הוא גאון. מבחינתי אם הוא מצליח לעשות דבר פשוט כמו לקחת שחקן כמו פאטצי' ולדאוג שהוא יהיה כמה שיותר קרוב לשער באמצע בכדי להביא לכדי מיצוי את היכולת ההתקפית שלו, אז הוא גאון. כי אני חי את הליגה הזו עוד מעט 25 שנה, אני יודע שככה מביאים אליפות. זה כל ההבדל. 

פורסם ב

המתחזה ברמה הכי גבוהה שהיה פה

בהצלחה לנו עד סוף העונה איתו

פורסם ב
12 דקות לפני, liron981s said:

המתחזה ברמה הכי גבוהה שהיה פה

בהצלחה לנו עד סוף העונה איתו

אני ממש לא מסכים. הוא מאמן בכל מובן המילה.

מכבי היא קבוצה מאומנת לרעיונות שלו לכל האורך.

אני פשוט חושב שהרעיונות הם לא כאלה מבריקים כמו שהוא חושב 

ואני גם חושב שבניגוד למאמנים אחרים, יהיה לו קשה לעשות מעבר מאימון 

של קבוצה כמו באצ'קה טופולה לקבוצות ברמה גבוהה יותר וכאלה שהן פייבוריטיות כמו מכבי ת"א. 

פורסם ב

מבין כדורגל/לא מבין כדורגל, את מי זה מעניין? כמה ליצן צריך להיות כדי לעשות פה 2 חילופים ב90 דקות שיש חיפה בשני? כמה מאמן שבלוני וטיפש אפשר להיות? זה הרבה יותר מחרפן אותי מההפסד.

פורסם ב

חסר רעיונות טובים או שיטה לקבוצה יוזמת, חסר יכולת להעמיד קבוצה הגנתית טובה מספיק כדי לשחק נסוג. קירח מכל הכיוונים.

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

של קבוצה כמו באצ'קה טופולה לקבוצות ברמה גבוהה יותר וכאלה שהן פייבוריטיות כמו מכבי ת"א. 

יהיה לו קשה לעשות מעבר מאימון 

*הגדרת את הנקודה, בגלל זה הוא לא מתאים לנו

לא בושה לפטר ולהחליף מאמן

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

כל מילה. יש טביעת אצבע ברורה פשוט כנראה לא מספיק טובה לקבוצה שצריכה לשלוט בכדור 65% מהזמן.

פורסם ב

נכשל בגדול בניהול הסגל, הייתי אומר ציון 3 אבל זה מחמיא לו. אני כבר איבדתי תקווה לגביו.

פורסם ב
7 דקות לפני, car.garsia said:

מבין כדורגל/לא מבין כדורגל, את מי זה מעניין? כמה ליצן צריך להיות כדי לעשות פה 2 חילופים ב90 דקות שיש חיפה בשני? כמה מאמן שבלוני וטיפש אפשר להיות? זה הרבה יותר מחרפן אותי מההפסד.

אני רחוק מלענות לאנשים שאחרי הפסד רושמים

בהצלחה לנו איתו עד סוף שנה והוא לא מאמן ומתחזה וכו וכו..

אבל על מה שרשמת פה כן צריך לתת את הדעת.

גובל בהזייה לא לעשות לפחות ארבעה חילופים (נגיד שומר אחד למקרה של פציעה חלילה לסוף).

מה?

מנסה לחשוב מה עומד מאחורי זה

ולא מצליח להבין באיזה קטע בכלל.

נראה לי הכי חשוב במשחק הזה שפטאצ'י היה מורחק כי אז גם הוא היה משלים 90 דקות.

פורסם ב

ברגע שהיה 3:1 היה חייב להעיף 5 שחקנים לספסל.

לא ברור מה הוא חושב לעצמו.

פורסם ב

מה זה מבין כדורגל?? פה בפורום יש גם שמבינים כדורגל, גם ברחוב ובכל מקום יש, אז הם יכולים לאמן? 

אגב, אני ממש לא בטוח שהוא כן מבין.

פורסם ב
5 דקות לפני, barak said:

אני רחוק מלענות לאנשים שאחרי הפסד רושמים

בהצלחה לנו איתו עד סוף שנה והוא לא מאמן ומתחזה וכו וכו..

אבל על מה שרשמת פה כן צריך לתת את הדעת.

גובל בהזייה לא לעשות לפחות ארבעה חילופים (נגיד שומר אחד למקרה של פציעה חלילה לסוף).

מה?

מנסה לחשוב מה עומד מאחורי זה

ולא מצליח להבין באיזה קטע בכלל.

נראה לי הכי חשוב במשחק הזה שפטאצ'י היה מורחק כי אז גם הוא היה משלים 90 דקות.

פרץ סיסוקו ויוריס זה המפתח יום שני. לתת לשלושתם 90 דקות זה מטורף. תשמע זה כאילו הוא מגשים לחיפה חלומות לקראת שני. 

פורסם ב

עוד מישהו שם לב לשוד הדעת החולני הזה?

בתחילת המשחק שאלו אותו על המזג אוויר, הדשא והפציעות והוא אמר שהוא מסר לשחקנים שלו שלא יתעסקו בזה כי זה דברים שלא בשליטתם ושזה לא מעניין אותו.

בסוף המשחק הוא אומר שהתנאים היו קשים.

מדהים פשוט 

פורסם ב
11 דקות לפני, ג'ורדי said:

עוד מישהו שם לב לשוד הדעת החולני הזה?

בתחילת המשחק שאלו אותו על המזג אוויר, הדשא והפציעות והוא אמר שהוא מסר לשחקנים שלו שלא יתעסקו בזה כי זה דברים שלא בשליטתם ושזה לא מעניין אותו.

בסוף המשחק הוא אומר שהתנאים היו קשים.

מדהים פשוט 

הראיונות שלו אחרי משחקים הזויים לא פחות מיכולת האימון שלו.

פורסם ב

מעוניין בהסבר ברור למה שקרה אתמול על החילופים, ולא בפעם הראשונה. אם אתה עושה שני חילופים בדקה 80 כשהמשחק גמור כבר מדקה 65 כשהפנים ללו״ז רצחני, יש פה בעיה. או שאתה לא מאמין בסגל, ואז עוד יותר לא ברור למה אנחנו לא מביאים חיזוק ומקבלים בלנדים בראיונות, או שיש פה באמת פער בהבנת המשחק והצורך ברוטציה. אני לא יודע מה עדיף.

מעבר לעייפות ושחיקת סגל, מדובר בהבעת חוסר אמון אם נרצה ואם לא, ושחקנים כמו עידו שחר ומדמון אשכרה לא נספרים גם במשחקים גמורים. איך הם יעלו כשנצטרך אותם? אחכ יתלוננו שלאיוס לא שם 1/1 במצבים מול השער כשלא שיחק אלוהים יודע כמה משחקים רצוף, שמדמון חלוד או ששחר לא נראה טוב. 

פורסם ב

גם אני הרמתי גבות כשהמשחק התקדם ולא היו חילופים, אבל דחילק מדובר בארבעה ימים בין המשחקים, זמן מספיק לשחקן מקצועי להתאושש.

לא מדובר על משחק כל יומיים.

פורסם ב
37 דקות לפני, Wade said:

מעוניין בהסבר ברור למה שקרה אתמול על החילופים, ולא בפעם הראשונה. אם אתה עושה שני חילופים בדקה 80 כשהמשחק גמור כבר מדקה 65 כשהפנים ללו״ז רצחני, יש פה בעיה. או שאתה לא מאמין בסגל, ואז עוד יותר לא ברור למה אנחנו לא מביאים חיזוק ומקבלים בלנדים בראיונות, או שיש פה באמת פער בהבנת המשחק והצורך ברוטציה. אני לא יודע מה עדיף.

מעבר לעייפות ושחיקת סגל, מדובר בהבעת חוסר אמון אם נרצה ואם לא, ושחקנים כמו עידו שחר ומדמון אשכרה לא נספרים גם במשחקים גמורים. איך הם יעלו כשנצטרך אותם? אחכ יתלוננו שלאיוס לא שם 1/1 במצבים מול השער כשלא שיחק אלוהים יודע כמה משחקים רצוף, שמדמון חלוד או ששחר לא נראה טוב. 

אין דרך להסביר את זה. יש דברים שאי אפשר להתווכח עליהם. מאמן רע

פורסם ב
29 דקות לפני, duduha said:

גם אני הרמתי גבות כשהמשחק התקדם ולא היו חילופים, אבל דחילק מדובר בארבעה ימים בין המשחקים, זמן מספיק לשחקן מקצועי להתאושש.

לא מדובר על משחק כל יומיים.

זורם איתך. אבל המשחק כבר גמור מדקה 65. גם אם יש ״ארבעה ימים בין המשחקים״ (נטו עם טיסות ויום מנוחה יומיים) איזו סיבה יש להקשות על הקבוצה ולא להקל עליה במשחק גמור? עזוב פיזית, מה אתה מאותת לספסל שלך מבחינה מקצועית אם פעם אחרי פעם אתה מעלה אותם בדקה 80 במקרה הטוב, לא מעלה אותם במקרה הרע, גם לא במשחקים שעל פניו גמורים? מה תפסיד מהדבר הזה? זה רווח נקי.

פיזית? שחקן כמו דור פרץ חייב לפתוח בשני. למה שירוץ בקור -8 מעלות במגרש סינטטי שאחוז הסיכוי לפציעות בו עולה פי כמה במשחק ג-מ-ו-ר? לא הגיוני שגם פה יהיו הנחות. מאמן של מכבי תל אביב, הציפייה אמורה להיות בהתאם. 

פורסם ב
9 דקות לפני, Wade said:

זורם איתך. אבל המשחק כבר גמור מדקה 65. גם אם יש ״ארבעה ימים בין המשחקים״ (נטו עם טיסות ויום מנוחה יומיים) איזו סיבה יש להקשות על הקבוצה ולא להקל עליה במשחק גמור? עזוב פיזית, מה אתה מאותת לספסל שלך מבחינה מקצועית אם פעם אחרי פעם אתה מעלה אותם בדקה 80 במקרה הטוב, לא מעלה אותם במקרה הרע, גם לא במשחקים שעל פניו גמורים? מה תפסיד מהדבר הזה? זה רווח נקי.

פיזית? שחקן כמו דור פרץ חייב לפתוח בשני. למה שירוץ בקור -8 מעלות במגרש סינטטי שאחוז הסיכוי לפציעות בו עולה פי כמה במשחק ג-מ-ו-ר? לא מוכן שגם פה יהיו הנחות. מדובר במאמן של מכבי תל אביב, הציפייה היא בהתאם. ניהול סגל זה א׳ ב׳ ומאמנים שלא ידעו לנהל אותו בעבר לא שרדו את החגים, והם מחווירים ליד לאזטיץ׳ בכל הקשור לרוטציה. בעיניי גם בדברים אחרים, אבל זה דיון אחר.

כמו שכתבתי גם לי לא היה ברור, אבל אני רואה שאנחנו מקום שני עם כל הקושי באירופה ומבין שכנראה הוא רואה משהו שאנחנו לא.

נכון שאיבדנו נקודות וחלקן באשמתו (זה המחיר שאנחנו משלמים), עם כל זה אנחנו ממוקמים טוב, עם החלון של ינואר וסיום אירופה מניח שיהיה לנו טוב יותר.

פורסם ב
36 דקות לפני, duduha said:

כמו שכתבתי גם לי לא היה ברור, אבל אני רואה שאנחנו מקום שני עם כל הקושי באירופה ומבין שכנראה הוא רואה משהו שאנחנו לא.

נכון שאיבדנו נקודות וחלקן באשמתו (זה המחיר שאנחנו משלמים), עם כל זה אנחנו ממוקמים טוב, עם החלון של ינואר וסיום אירופה מניח שיהיה לנו טוב יותר.

אני לא זוכר מי אמר את זה שנה שעברה (אם אני לא טועה אלי אוחנה), אבל עם הסגל הקיים גם המאמן של עירוני טבריה יכול ואמור להביא אותך למקום 1-3.

לא אכפת לי שאנחנו מקום שני כרגע, אכפת לי שהדרך לא נכונה מתחילת העונה.

פורסם ב
לפני2 שעות , duduha said:

הרבה תלוי ב 2 המשחקים הקרובים בליגה. חיפנ ובית"ר (כשבאמצע פורטו). מה הסיכוי שתקח 6 נק'? קלוש ביותר. הצמרת תתחיל לברוח

פורסם ב
לפני2 שעות , Bigperetz said:

אני לא זוכר מי אמר את זה שנה שעברה (אם אני לא טועה אלי אוחנה), אבל עם הסגל הקיים גם המאמן של עירוני טבריה יכול ואמור להביא אותך למקום 1-3.

לא אכפת לי שאנחנו מקום שני כרגע, אכפת לי שהדרך לא נכונה מתחילת העונה.

כן? תראה את חיפה.

עונה שעברה היינו רק הם ואנחנו, השנה יש ארבע קבוצות.

55 דקות לפני, snufkin said:

הרבה תלוי ב 2 המשחקים הקרובים בליגה. חיפנ ובית"ר (כשבאמצע פורטו). מה הסיכוי שתקח 6 נק'? קלוש ביותר. הצמרת תתחיל לברוח

שום דבר לא תלוי בהם, הליגה עוד ארוכה, ואני מאמין שאנחנו מסוגלים להביא 6 נקודות.