Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מקווה ומאמין שזה יסתיים כמו רובי קין(אליפות ומישהו אחר שיחליף אותו בסוף העונה).

פורסם ב
1 דקה לפני, קמאנן said:

לדעתי אתם מגזימים.

מחצית ראשונה מאוד טובה שלנו.

במחצית השנייה גול מאוד חרטא של ביתר + פנדל מומצא כשהמומנטום היה שלנו.

טדי זה אצטדיון מאוד נפיץ.

חבל שאין לנו את בלומפילד. למשחק הבא.

ראית את הסטטיסטיקה ששמתי? לחשוב שזה איזה משחק שהתחרבש סתם -  לטמון את הראש בחול. מזכיר לך גם מה קרה נגד חיפה ב-20 דקות האחרונות. יש פה בעיה. היום זה היה פשוט קיצוני בכל קנה מידה, לא זוכר כזה דבר. עשה חילופים שפשוט פירקו את הקבוצה לחתיכות.

פורסם ב

יפוטר הוא לא יפוטר אבל אפשר להגיש את האמת - ניהול משחק שערוריה ולא בפעם הראשונה

פורסם ב
1 דקה לפני, עידן מוסקונה said:

לבוא בטענות למאמן אפשר בלי סוף, לרצות שהוא יפוטר או לחשוב שזה יקרה גובל כבר בחוסר הבנה של המציאות.

מפתיע ? גם על קין צעקו לזרוק בשיא מאבק האליפות

אין פה סבלנות

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

ראית את הסטטיסטיקה ששמתי? לחשוב שזה איזה משחק שהתחרבש סתם -  לטמון את הראש בחול. מזכיר לך גם מה קרה נגד חיפה ב-20 דקות האחרונות. יש פה בעיה. היום זה היה פשוט קיצוני בכל קנה מידה, לא זוכר כזה דבר. עשה חילופים שפשוט פירקו את הקבוצה לחתיכות.

היה צריך להרגיע את המשחק בחילופים טובים יותר. זה אני מסכים. לא חושב שזה היה משנה הרבה.

השחקנים עצמם גם די איבדו את זה. זה לא רק מאמן.

פורסם ב
1 דקה לפני, Wade said:

נו, ומה זה אומר? ניסית לשחק איתם יחד כמה משחקים? ראית את סיסוקו ב8? לא. רצת מתחילת העונה עם שני שחקנים ששיחקו יחד כמות משחקים של אנביאיי 

מסכים שאפשר להיות יותר גמישים ולנסות אולי לשחק עם שניהם ביחד, אבל לדעתי נקודת הפתיחה של לאזטיץ' היא בחיסרון כי מכרנו את השחקן הכי טוב שלנו עונה קודמת ולא דאגנו להביא מחליף ראוי לצערנו.

פורסם ב

להזכיר אנחנו עדיין בלי נקודה באירופה עוד בושה למאמן

פורסם ב
2 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

לבוא בטענות למאמן אפשר בלי סוף, לרצות שהוא יפוטר או לחשוב שזה יקרה גובל כבר בחוסר הבנה של המציאות.

נו באמת, אנשים פה מוציאים קיטור, קיבלנו 3 חתיכות בחצי שעה מעשרה שחקנים בזכות חילוף שהיה כישלון מפואר. אף אחד לא מצפה שתהיה פה עריפת ראשים. דווקא ההגנה ללא גבולות שאתה עוסק בה ב200 התגובות האחרונות גובלת בדיוק באותה חוסר הבנה של מציאות. תשחרר קצת.

פורסם ב

אנשים נוטים להתעלם מהבעיה עצמה. הוא לא הוכיח עד עכשיו בשום משחק יכולת ניהול משחק או תגובה נורמלית למתרחש. הכל באיחור כולל משחקים שניצחנו. למה אתם חושבים שזה ישתנה שיהיה לנו יותר מרווח ולא נשחק באירופה?

והאם אתם לא יודעים שזה הדבר הכי חשוב למאמן בליגה כי בכר לקח 6 אליפויות שזה היה המרכיב המשמעותי שלו.

פורסם ב
4 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

!

פורסם ב
3 דקות לפני, Double said:

מסכים שאפשר להיות יותר גמישים ולנסות אולי לשחק עם שניהם ביחד, אבל לדעתי נקודת הפתיחה של לאזטיץ' היא בחיסרון כי מכרנו את השחקן הכי טוב שלנו עונה קודמת ולא דאגנו להביא מחליף ראוי לצערנו.

העובדה שלא הבאנו מחליף למילסון לא היא זו שגורמת לו לעשות חילופים מאוחרים פעם אחרי פעם. לייבש את ואן אובריים. לא לתת לדור פרץ או גבי לנוח. לפתוח עם עידו שחר כנף שמאל, שגיב יחזקאל מגן שמאל או ברביעיית הגנה של ארבעה בלמים, ולפרק אל הקבוצה בחילוף אחד. אתה מערבב דברים שונים לגמרי. יש ביקורת על המאמן והיא מוצדקת, יותר מזה- אני בטוח שהוא מבקר את עצמו בצורה הרבה יותר חריפה.

פורסם ב
Just now, Wade said:

נו באמת, אנשים פה מוציאים קיטור, קיבלנו 3 חתיכות בחצי שעה מעשרה שחקנים בזכות חילוף שהיה כישלון מפואר. דווקא ההגנה ללא גבולות שאתה עוסק בה ב200 התגובות האחרונות גובלת בדיוק באותו חוסר הבנה של מציאות. תשחרר קצת.

הבעיה שאנשים פה כל היום וכל יום מוצאים קיטור. גם לדעת להוציא קיטור צריך ולא כמו ילד בן 6 בשכונה.

אני לא מחפש בכל משחק מחדש מה רע, מי לא מתאים ובלה בלה בלה, אנחנו אוהדים בסוף, לא יציע העיתונות.

כשצריך להגן-אני אגן, כשצריך לתת בראש- אתן בראש.

טעה בחילופים, טעה גם בזמן שלהם. 

לפטר אותו? אם ככה אתם מוציאים קיטור אז תהנו.

פורסם ב

אכזבה עצומה. מאוד החזקתי ממנו וממה שעשה בליגה הסרבית אבל עד עכשיו זה פשוט לא זה

פורסם ב
3 דקות לפני, Wade said:

העובדה שלא הבאנו מחליף למילסון לא היא זו שגורמת לו לעשות חילופים מאוחרים פעם אחרי פעם. לייבש את ואן אובריים. לא לתת לדור פרץ או גבי לנוח. לפתוח עם עידו שחר כנף שמאל, שגיב יחזקאל מגן שמאל או ברביעיית הגנה של ארבעה בלמים, ולפרק אל הקבוצה בחילוף אחד. אתה מערבב דברים שונים לגמרי. יש ביקורת על המאמן והיא מוצדקת, יותר מזה- אני בטוח שהוא מבקר את עצמו בצורה הרבה יותר חריפה.

אני לא מערבב כלום, אני מביע ביקורת מוצדקת על מנהל מקצועי שכרגע חף מביקורת וקיבל ציון מושלם מהרבה פה בפורום.

פורסם ב
5 דקות לפני, Elirandani said:

מפתיע ? גם על קין צעקו לזרוק בשיא מאבק האליפות

אין פה סבלנות

לגבי סבלנות אפשר להתווכח. אבל אל תשווה לקין, רובי נתן פה סיבוב פסיכי, והקבוצה איתו בדרך כלל נראתה מסודרת, גם אם במקרים לא מועטים, נראנו מסודרים ומשעממים לעייפה. אצל הנוכחי, אנחנו מצליחים רק במשחקים שבאים אליהם כאנדרדוג ומחזיקים בכדור שלושים אחוז מהזמן, זה אולי יכול לעבוד פעם או פעמיים, לא הרבה מעבר..

פורסם ב
4 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

הבעיה שאנשים פה כל היום וכל יום מוצאים קיטור. גם לדעת להוציא קיטור צריך ולא כמו ילד בן 6 בשכונה.

אני לא מחפש בכל משחק מחדש מה רע, מי לא מתאים ובלה בלה בלה, אנחנו אוהדים בסוף, לא יציע העיתונות.

כשצריך להגן-אני אגן, כשצריך לתת בראש- אתן בראש.

טעה בחילופים, טעה גם בזמן שלהם. 

לפטר אותו? אם ככה אתם מוציאים קיטור אז תהנו.

אז מה תרצה? שנגיב פה אחד לשני רק בניצחונות? שנעודד אחד את השני ב״לא נורא חבר, מחר יהיה טוב יותר״? שנגדיר יחס נושאי ביקורת/עידוד ל1 על 5 כדי שיהיה מאוזן? לא הבנתי את הבעיה. זה פורום, מדברים, מתעצבנים, שמחים, כועסים. מבורך בעיניי. לא מבין את הביג דיל.

פורסם ב
1 דקה לפני, Double said:

אני לא מערבב כלום, אני מביע ביקורת מוצדקת על מנהל מקצועי שכרגע חף מביקורת וקיבל ציון מושלם מהרבה פה בפורום.

צודק, אבל זה נושא על לאזטיץ׳. ביקורת על מנספורד ופרייס (ויש הרבה. אין ספק בכלל) זה משהו אחר

פורסם ב
10 דקות לפני, Double said:

עם כל הכבוד למילסון, ללאזטיץ' יש סגל בדגש על סגל הרבה יותר טוב עם שחקנים הרבה יותר טובים ממה שהיה לקין שנה שעברה. בטח לפני ינואר.

פורסם ב
Just now, כהן said:

לגבי סבלנות אפשר להתווכח. אבל אל תשווה לקין, רובי נתן פה סיבוב פסיכי, והקבוצה איתו בדרך כלל נראתה מסודרת, גם אם במקרים לא מועטים, נראנו מסודרים ומשעממים לעייפה. אצל הנוכחי, אנחנו מצליחים רק במשחקים שבאים אליהם כאנדרדוג ומחזיקים בכדור שלושים אחוז מהזמן, זה אולי יכול לעבוד פעם או פעמיים, לא הרבה מעבר..

לרובי היה שחקן מעל הליגה, גם שוקי החתול היה לוקח אליפות, במבחן הכי גדול שלו בינואר באליפות אפריקה, הוא היה אומלל ונכשל בגדול.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמאנן said:

היה צריך להרגיע את המשחק בחילופים טובים יותר. זה אני מסכים. לא חושב שזה היה משנה הרבה.

השחקנים עצמם גם די איבדו את זה. זה לא רק מאמן.

אני חושב שהיה צריך להכניס את יוריס כבר במחצית במקום פרץ ואם לא אז לפחות דקה 70  להחליף את סיסוקו שהיה גמור. גם לא מבין למה דוידה שהיה הכי טוב במחצית הראשונה מוחלף בפטאצ'י.

אבל שים רגע חילופים פרסונאלים בצד, היינו בדקות טובות, ישבנו עליהם והייתה הרגשה שבסוף השער יבוא, למה לפרק את כל המשחק עם החילוף הזה של זהבי בפרץ? מאותה רגע נעלמנו פשוט לגמרי. זו יריבה שלנו לאליפות, לפחות היינו מסיימים בתיקו שזו גם תוצאה לא רעה בטדי.

אחרי החילוף ההזוי הזה יצחקי עשה את החילוף של קאני במוזי וזה היה השחמט - הם היו חזקים באמצע עם מהירות בכנפיים ואנחנו הלכנו לעשות חמוצים.

פורסם ב
25 דקות לפני, Double said:

כולם פה אוננו על סיסוקו, פתאום הוא לא טוב?

הוא גמוררר עיייף מתתתת

כולם ראו את זה אבל לאזטיץ האהבל החליט למחוק לשרוף להרוג את יוריס

נמאסססס

פורסם ב
Just now, Wade said:

צודק, אבל זה נושא על לאזטיץ׳. ביקורת על מנספורד ופרייס (ויש הרבה. אין ספק בכלל) זה משהו אחר

בסוף הקיץ בנושא על מנספורד כולם שיבחו אותו למרות הידיעה שהוא הפקיר את האגף השמאלי שלנו, עכשיו זה הזמן להודות שטעינו גם.

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

אכזבה עצומה. מאוד החזקתי ממנו וממה שעשה בליגה הסרבית אבל עד עכשיו זה פשוט לא זה

אני חושב שזו אמירה מוגזמת, הוא עדיין עשה את שלו באירופה והוא מקום ראשון בארץ. כמו שאמרתי, אני כן מסכים שיש פה מקום לדאגה.