Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הוא לא מאמן מושלם ועדיין לומד את הקבוצה ובכללי איך לנהל סגל ומשחקים, אבל התצוגה היום, מול יריבה קשוחה, אחרי המשבר הרציני הראשון שלו העונה, צריכה לעודד את כולנו.

לא רק התוצאה אלא גם האופן בו כמעט לכל אורך המשחק, הגמישות הנחוצה עם פטאצ'י ב-10 ומערך שלושת הבלמים והתפוקה משחקנים שנתן להם הזדמנות ואמונה.

הבעיה הכי גדולה עם לאזטיץ' נותרה ניהול המשחק. לטעמי, לא הייתה סיבה להכניס את דור פרץ, שחייב מנוחה ולא השפיע על המשחק בכלל כשנכנס, וקניקובסקי ותורג'מן היו צריכים לפנות מקום בשביל שחר וזהבי (או מדמון) לכל המאוחר בדקה השישים אם לא קודם לכן. הייתי מעדיף שגם סיסוקו יקבל מנוחה אבל, בשורה התחתונה, הוא צלח מבחן משמעותי מאוד ועצר את כדור השלג.

פורסם ב
20 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

הוא לא מאמן מושלם ועדיין לומד את הקבוצה ובכללי איך לנהל סגל ומשחקים, אבל התצוגה היום, מול יריבה קשוחה, אחרי המשבר הרציני הראשון שלו העונה, צריכה לעודד את כולנו.

לא רק התוצאה אלא גם האופן בו כמעט לכל אורך המשחק, הגמישות הנחוצה עם פטאצ'י ב-10 ומערך שלושת הבלמים והתפוקה משחקנים שנתן להם הזדמנות ואמונה.

הבעיה הכי גדולה עם לאזטיץ' נותרה ניהול המשחק. לטעמי, לא הייתה סיבה להכניס את דור פרץ, שחייב מנוחה ולא השפיע על המשחק בכלל כשנכנס, וקניקובסקי ותורג'מן היו צריכים לפנות מקום בשביל שחר וזהבי (או מדמון) לכל המאוחר בדקה השישים אם לא קודם לכן. הייתי מעדיף שגם סיסוקו יקבל מנוחה אבל, בשורה התחתונה, הוא צלח מבחן משמעותי מאוד ועצר את כדור השלג.

פרט לתוצאה (וזה הכי חשוב) אין מה לקחת מפה כלום.

"יריבה קשוחה" זה שם קוד לסכנין עם יכולת הסיום החלשה שהייתה להם בעשור האחרון כנראה. מספיק היה להם שלומי אזולאי חלוץ, היו שמים לפחות אחד -יש להם 9 שערים ב-10 משחקי ליגה.

המרווחים בין ההגנה שלנו לקישור והאיבודי כדור שיש לשחקן בעמדה 6 שלנו, ביחד עם חוסר ההתאמה של יחזקאל לעמדת המגן בכלל ולעמדת המגן השמאלי בפרט, שמה באור הזוי את ההחלטה לפתוח כך נגד אייאקס בחוץ. היום יצאנו בזול בגלל יכולת סיום חלש למרות הרבה דקות (בסוף מחצית ראשונה וסוף מחצית שנייה) של טיילת ואיבודי כדור לא לעניין. אל תספרו לעצמכם סיפורים כדאי שלא תופתעו. 

היה חשוב לנצח את זה והיה שינוי עמדה אחד של פאטצ'י שהפיח קצת חיים. חוץ מזה, הוא ממשיך אותו הדבר. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

פרט לתוצאה (וזה הכי חשוב) אין מה לקחת מפה כלום.

"יריבה קשוחה" זה שם קוד לסכנין החלשה בעשור האחרון כנראה. מספיק שיש להם שלומי אזולאי חלוץ, הם שמים לפחות אחד.

המרווחים בין ההגנה שלנו לקישור והאיבודי כדור שיש לשחקן בעמדה 6 שלנו, ביחד עם חוסר ההתאמה של יחזקאל לעמדת המגן בכלל ולעמדת המגן השמאלי בפרט, שמה באור הזוי את ההחלטה לפתוח כך נגד אייאקס בחוץ. היום יצאנו בזול בגלל יכולת סיום חלש למרות הרבה דקות (בסוף מחצית ראשונה וסוף מחצית שנייה) של טיילת ואיבודי כדור לא לעניין. אל תספרו לעצמכם סיפורים כדאי שלא תופתעו. 

היה חשוב לנצח את זה והיה שינוי עמדה אחד של פאטצ'י שהפיח קצת חיים. חוץ מזה, הוא ממשיך אותו הדבר. 

זאת הליגה. הם עם שתי נצחונות רצופים על קבוצות טובות, 6 נקודות מתחת. הם לא קשוחים, הם קבוצה סבבה פלוס בליגה.

לא מספרים סיפורים- זאת הליגה. גם ביתר לא ברמתנו ואכלנו שם. ניקח את מה שיש ולא נתבאס שלא נגמר 6 היום.

וכולם מוזמנים לתת לי מאזנים של 10 מחזורים בתנאים הרבה יותר קלים ועם סגלים טובים יותר ולקבל פורפורציות על הדרישות פה. יאללה תריצו- איביץ, רובי, אוסקר, סוזה. 

קצת מוגזם לטעמי. ושינוי אחד הוא לפעמים הכל. 

פורסם ב
11 דקות לפני, המכבייה said:

זאת הליגה. הם עם שתי נצחונות רצופים על קבוצות טובות, 6 נקודות מתחת. הם לא קשוחים, הם קבוצה סבבה פלוס בליגה.

לא מספרים סיפורים- זאת הליגה. גם ביתר לא ברמתנו ואכלנו שם. ניקח את מה שיש ולא נתבאס שלא נגמר 6 היום.

וכולם מוזמנים לתת לי מאזנים של 10 מחזורים בתנאים הרבה יותר קלים ועם סגלים טובים יותר ולקבל פורפורציות על הדרישות פה. יאללה תריצו- איביץ, רובי, אוסקר, סוזה. 

כדי להיות אובייקטיבי אני חייב לציין שמבחינה סטטיסטית לסכנין יש את אחת ההתקפות הרעות בליגה. אחרי שזה נאמר, אני מסכים איתך לגבי עניין "זאת הליגה". בסוף, בכל הליגה הזו, כולל בכל הגדולות, יש 4-5 חלוצים שיודעים לנצל מצבים בצורה נורמאלית. טקטיקה של כל משחק אני אגיע ל-7 מצבים לגול והיריבה תגיע רק ל-3, כשאתה מכבי או חיפה זה לא טקטיקה רעה בכלל נגד הקבוצות הקטנות פה. בכר לקח בדרך הזו לפחות אליפות אחת בשושלת שלו בחיפה.

לגבי המיקרו, אני חושב שלזיטיץ' שוב לא עשה חילופים או שינויים שהשפיעו לטובה על המשחק היום, אולי להפך. הוא כן יצא מהקיבעון של פרץ ב-10 וזה מה שהפך לו משחק לא פשוט בכלל על הנייר ל-4-0 דיי קליל. הגם שלא ראינו פה איזה כדורגל להתפאר. אני חוזר למה שאמרתי פה בשבועות האחרונים, ללזיטיץ' יש את חפיסת הקלפים הכי טובה בליגה, אם יישתמש בה בחכמה - יהיה לנו טוב.

פורסם ב

אני לא אוהב להגן על לאזטיץ' אבל התגובות וההיסטריה בשבועות האחרונים עברו כל גבול.

יש ללאזטיץ' יתרונות ברורים - הוא מכין את הקבוצה בצורה נפלאה, כמעט בכל המשחקים העונה (איאקס ואולי סוסיאדד הם המשחקים היחידים שהרגשתי שהקבוצה לא עלתה מוכנה ולא נתנה כמה דקות טובות שיכלו להכריע את המשחק במחצית הראשונה) - ויש לו חסרונות ברורים - הוא מנהל משחק לא מספיק טוב ולא יודע להגיב ולהתאים את הקבוצה אחרי המחצית. 

בסופו של דבר, הוא מנהל מצב לא פשוט בכלל בין אירופה להיעדר ביתיות בכל המסגרות ונמצא עם נתונים טובים ובשלב בתים באירופית.

פורסם ב
32 דקות לפני, המכבייה said:

נכון. זאת הליגה, אז לפעמים אבורומי מקריית שמונה מנצל את אחד מהחמש או שש מעברים שיש לקבוצות נגדנו ושם ואז אתה מסבתך ולפעמים סוני היום בסכנין, לא. 

פורסם ב
47 דקות לפני, אלק נילאש said:

כדי להיות אובייקטיבי אני חייב לציין שמבחינה סטטיסטית לסכנין יש את אחת ההתקפות הרעות בליגה. אחרי שזה נאמר, אני מסכים איתך לגבי עניין "זאת הליגה". בסוף, בכל הליגה הזו, כולל בכל הגדולות, יש 4-5 חלוצים שיודעים לנצל מצבים בצורה נורמאלית. טקטיקה של כל משחק אני אגיע ל-7 מצבים לגול והיריבה תגיע רק ל-3, כשאתה מכבי או חיפה זה לא טקטיקה רעה בכלל נגד הקבוצות הקטנות פה. בכר לקח בדרך הזו לפחות אליפות אחת בשושלת שלו בחיפה.

לגבי המיקרו, אני חושב שלזיטיץ' שוב לא עשה חילופים או שינויים שהשפיעו לטובה על המשחק היום, אולי להפך. הוא כן יצא מהקיבעון של פרץ ב-10 וזה מה שהפך לו משחק לא פשוט בכלל על הנייר ל-4-0 דיי קליל. הגם שלא ראינו פה איזה כדורגל להתפאר. אני חוזר למה שאמרתי פה בשבועות האחרונים, ללזיטיץ' יש את חפיסת הקלפים הכי טובה בליגה, אם יישתמש בה בחכמה - יהיה לנו טוב.

במקרו, הדרישה פה למצויינות יתר(הליגה הישראלית המרהיבה)ממאמנים היא קצת לא ריאלית. לא מברנדון שהוא מהיוזרים האהובים עלי, אלא בכללי.

חילופים ב4 אפס שהמשחק נגמר, לא משקפים כלום בעיני, בטח לא מצפה ממכבי בנסיבות האלה לשחק בעצימות גבוהה 90 דקות. ואגב, זה בדיוק מה שקרה בטדי, היה נוח לכולם להוריד רגל מהגז כי מובילים וביתרון מספרי. שחקנים מחפשים את נקודות הבריחה האלה ואז הגיהנום נפל לנו על הראש ולאזטיץ' אכן לא זיהה את זה בזמן. יש לו חסרונות, גם לשאר יש חסרונות. בכר פוטר מהליגה של לאזטיץ' אחרי פחות מחצי עונה, זה לא הופך את בכר למאמן לא טוב. יש ללאטיץ' קלפים טובים(לא טובים כמו שהיו לקודמיו) אבל בניגוד לירבותיו, הוא משחק פוקר כל לילה. אז הוא גם יפסיד סטטיסטית יותר מאחרים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

נכון. זאת הליגה, אז לפעמים אבורומי מקריית שמונה מנצל את אחד מהחמש או שש מעברים שיש לקבוצות נגדנו ושם ואז אתה מסבתך ולפעמים סוני היום בסכנין, לא. 

זה קורה לכל האחרות גם. הן לא לקחו אפילו חצי נקודה יותר מאיתנו.

פורסם ב

צלח הערב את האתגר הכי משמעותי שניצב בפניו עד כה בעיניי. 

לשבת במקום הראשון בטבלה עם שיוויון נקודות - אחרי שעברתי את המשחקים מול חיפה/ב״ש/בית״ר (להן עוד נותרו משחקים אחת מול השניה אגב), והחלפתי צד בתקליט של הסיוט שנקרא 
הליגה האירופית (4/8 מאחורינו) - תרחיש שהייתי חותם עליו בלי לחשוב פעמיים. 

דיונים מקצועיים בצד, חייב להודות שאני פשוט מחבב אותו. במכלול - הוא נותן לי רושם שמדובר באיש כדורגל אמיתי, חרוץ וצנוע,שהולך עם האמת שלו עד הסוף.
העונה הזאת יכולה להתגלגל לכל מיני כיוונים, אבל אני ממש מקווה שהוא יצליח לעמוד במטרות.
אם אני קורא את ״הטיפוס״ נכון, זה מאמן שיכול לרוץ איתנו לעונה נוספת, אולי אפילו שתיים.

פורסם ב
33 דקות לפני, Cosmic said:

צלח הערב את האתגר הכי משמעותי שניצב בפניו עד כה בעיניי. 

לשבת במקום הראשון בטבלה עם שיוויון נקודות - אחרי שעברתי את המשחקים מול חיפה/ב״ש/בית״ר (להן עוד נותרו משחקים אחת מול השניה אגב), והחלפתי צד בתקליט של הסיוט שנקרא 
הליגה האירופית (4/8 מאחורינו) - תרחיש שהייתי חותם עליו בלי לחשוב פעמיים. 

דיונים מקצועיים בצד, חייב להודות שאני פשוט מחבב אותו. במכלול - הוא נותן לי רושם שמדובר באיש כדורגל אמיתי, חרוץ וצנוע,שהולך עם האמת שלו עד הסוף.
העונה הזאת יכולה להתגלגל לכל מיני כיוונים, אבל אני ממש מקווה שהוא יצליח לעמוד במטרות.
אם אני קורא את ״הטיפוס״ נכון, זה מאמן שיכול לרוץ איתנו לעונה נוספת, אולי אפילו שתיים.

אבל קוסמיק הוא לא גדל כאלוף.. :yellow_cool1:

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

אבל קוסמיק הוא לא גדל כאלוף.. :yellow_cool1:

קודם כל אני שמח שיש כאן גם קצת מהשפיות (קוסמיק) כי זה נראה שמי שהפך את הדיסק כאן, זה הקהל כלפי המאמן.

גם כשמנסה משהו אחר אז התגובות כאן זה 'איזה מאמן אפס' ולא 'או יופי בוא נראה מה יהיה'.

נראה שלא משנה מה הוא יעשה זה לא טוב ורק מחכים למעידה כדי שילך.

אף אחד לא גדל כאלוף.

אפשר לראות כדוגמא את המאמן הכי מעוטר בעשור האחרון בכדורגל ההישראלי שהיה שחקן בקבוצה(ות) קטנה ולא זכה בתארים.

מה שאי אפשר להגיד עליו בתור מאמן.

זה משהו שנבנה.

מה שכן,

לאזטיץ -כרגע- נראה כמאמן של קבוצות קטנות מה שנקרא.

המשחקים שהוא יותר מסתדר איתם זה המשחקים שהוא לא בא כפייבוריט.

אני מאמין שהוא כן יכול לבנות את האופי הזה תוך כדי תנועה איתנו, פשוט כי יש לו שחקנים שהם כן אלופים.

הוא צריך להבין שאם הוא רוצה לעשות קפיצת מדרגה בקריירה ממאמן מצליח של קבוצת אנדרדוג למאמן מצליח של קבוצה גדולה, הוא צריך לשחרר טיפה את העקשנות ושזה יהיה מסלול דו סטרי של למידה.

לא רק השחקנים ממנו אלא גם הוא מהשחקנים.

פורסם ב

ניצחון על סכנין וישר כולם מחליפים דיסקט. די מביך האמת היא. גם במשחק נגד סכנין הוא הראה את המוגבלות הבסיסית שלו כמאמן. 

התגובות שלו תוך כדי משחק לא רק שלא משתפרות אלא אנחנו רק הולכים איתו יותר ויותר אחורה במשחקים האחרונים. וזה הדבר הכי חשוב למאמן והוא פשוט לא טוב בזה.

אי לכך, ספק אם נשרוד איתו איזשהו פלייאוף.

אנחנו עם 0 נקודות בליגה האירופאית, 2 שערים בסה"כ ונועלים את הטבלה ובליגה חטפנו 2 הפסדים רצופים מהמשפילים בשנים האחרונות. ייקח לו זמן לקבל בחזרה את האמון שלי. 4-0 על סכנין זה לא מספיק.

פורסם ב
39 דקות לפני, car.garsia said:

ניצחון על סכנין וישר כולם מחליפים דיסקט. די מביך האמת היא. גם במשחק נגד סכנין הוא הראה את המוגבלות הבסיסית שלו כמאמן. 

התגובות שלו תוך כדי משחק לא רק שלא משתפרות אלא אנחנו רק הולכים איתו יותר ויותר אחורה במשחקים האחרונים. וזה הדבר הכי חשוב למאמן והוא פשוט לא טוב בזה.

אנחנו עם 0 נקודות בליגה האירופאית, 2 שערים בסה"כ ונועלים את הטבלה ובליגה חטפנו 2 הפסדים רצופים מהמשפילים בשנים האחרונות. ייקח לו זמן לקבל בחזרה את האמון שלי. 4-0 על סכנין זה לא מספיק.

אני לא החלפתי דיסקט. אני מאד עקבי ועקרוני- הוא נבחר על פי הנחות עבודה מסויימות. הן לא פתאום עפות מהחלון כי יש רצף לא טוב. זה לא רציני. זה פחות על לאזטיץ' אלא יותר על העיקרון. מצבנו בסדר יחסית. ניתן לפתור בעיות גם in house. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

אני לא החלפתי דיסקט. אני מאד עקבי ועקרוני- הוא נבחר על פי הנחות עבודה מסויימות. הן לא פתאום עפות מהחלון כי יש רצף לא טוב. זה לא רציני. זה פחות על לאזטיץ' אלא יותר על העיקרון. מצבנו בסדר יחסית. ניתן לפתור בעיות גם in house. 

אני גם בפיק הביקורת שלי, לא הייתי בסיטואציה של בוא נפטר אותו או נשרוף את המועדון. רק אומר שצריך להכניס לפרופורציה את המשחק הזה. בסוף אנחנו אחרי רצף של ארבעה הפסדים בכל המסגרות שללאזטיץ' יש חלק משמעותי ברובם. 

אפשר לפתור בעיות in house אבל בכל הנושא של להגיב תוך כדי משחק (ששוב בכדורגל ובטח בכדורגל הישראלי זה הדבר הכי חשוב שיש), אני לא רואה שיפור ולא ראיתי שיפור גם אתמול. וזה יכול לסבך אותנו מאוד בעתיד. אהיה הראשון לחגוג פה אם אני אראה שינוי באספקט הזה.

פורסם ב
50 דקות לפני, car.garsia said:

התגובות שלו למשחק כולנו מסכימים שלא טובות,

אבל אתמול השינוי בהרכב, היציאה מהמחשבה המקובעת שלו נותנת לי תקווה ממש קטנה להמשך.

רק הזמן יגיד האם הוא לומד מהטעויות שלו בהמשך.

משחק אחד לא שינה את דעתי עליו, אבל היה שיפור אצלו בנקודה מסויימת אתמול.

נמתין

פורסם ב

קניקובסקי ביקש להיות מוחלף בעקבות פציעה, תיראו מופתעים.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אני גם בפיק הביקורת שלי, לא הייתי בסיטואציה של בוא נפטר אותו או נשרוף את המועדון. רק אומר שצריך להכניס לפרופורציה את המשחק הזה. בסוף אנחנו אחרי רצף של ארבעה הפסדים בכל המסגרות שללאזטיץ' יש חלק משמעותי ברובם. 

אפשר לפתור בעיות in house אבל בכל הנושא של להגיב תוך כדי משחק (ששוב בכדורגל ובטח בכדורגל הישראלי זה הדבר הכי חשוב שיש), אני לא רואה שיפור ולא ראיתי שיפור גם אתמול. וזה יכול לסבך אותנו מאוד בעתיד. אהיה הראשון לחגוג פה אם אני אראה שינוי באספקט הזה.

מקבל. אתמול היה סוג של eye opening 

עבורו ועבור השחקנים. אלו חדשות טובות ואני מצפה להמשכיות ולשימוש טוב יותר בכלים שיש לנו. 

פורסם ב
32 דקות לפני, Wade said:

קניקובסקי ביקש להיות מוחלף בעקבות פציעה, תיראו מופתעים.

או שפשוט לא בא לו על הנבחרת פח הזאת של רן בן שמעון, עדיף שינוח ויהיה עם הילד הבכור שלו.

• 4 weeks later...
פורסם ב

עדיף שלא יעשה חילופים. לא ראיתי דבר כזה. כל פעם שהוא נוגע הקבוצה מפסידה.

פורסם ב

עוד משחק מיני רבים שהוא פשוט לא פוגע בחילופים. סיסוקו היה הכי חלש על המגרש במשך 80 דק. עידו שחר עם גול ובישול ומוחלף לפניו. המשחק הזה פשוט זעק יוריס מתחילתו. 

פורסם ב

מקווה שיחנוק את השופט אחרי המשחק ויורחק מעשרים משחקים. שתי ציפורים במכה אחת!!..

פורסם ב
6 דקות לפני, בראון said:

עוד משחק מיני רבים שהוא פשוט לא פוגע בחילופים. סיסוקו היה הכי חלש על המגרש במשך 80 דק. עידו שחר עם גול ובישול ומוחלף לפניו. המשחק הזה פשוט זעק יוריס מתחילתו. 

שטויות.

ניצח 3-1. השופט שדד.

פורסם ב

רביבו איבד את היכולת לרוץ מדקה 50, סיסוקו הרע במגרש בפער. לעומת זאת, לאיוס ופטאצי אנסו את המגנים במחצית השנייה.

באמת קשה לי להבין אותו.

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

שטויות.

ניצח 3-1. השופט שדד.

״שטויות״ זה בטוח לא.

רביבו, קניקובסקי וסיסוקו היו צריכים לצאת הרבה לפני הלחץ להוציא את פאטאצ׳י ושחר שהיו הכי טובים על המגרש. ואן אובריים היה חייב לראות מגרש (שוב, אגב). חילופים מגוחכים של פוטבול מנג׳ר, מעולם לא ראיתי מאמן שמחליף את כל החלק הקדמי בכזאת קלות כל פעם. 

יש סיבה שאנחנו לא מצליחים לנצח מחציות שניות באופן קבוע. אבל כן, שטויות וזה.

פורסם ב
11 דקות לפני, Wade said:

״שטויות״ זה בטוח לא.

רביבו, קניקובסקי וסיסוקו היו צריכים לצאת הרבה לפני הלחץ להוציא את פאטאצ׳י ושחר שהיו הכי טובים על המגרש. ואן אובריים היה חייב לראות מגרש (שוב, אגב). חילופים מגוחכים של פוטבול מנג׳ר, מעולם לא ראיתי מאמן שמחליף את כל החלק הקדמי בכזאת קלות כל פעם. 

יש סיבה שאנחנו לא מצליחים לנצח מחציות שניות באופן קבוע. אבל כן, שטויות וזה.

כל מה שרשמת פה נכון. ועדיין לא ניצחנו בסוף בגלל השופט. 

קרו דברים בדקה הזאת שלא קורים כמעט אף פעם ולא יקרו לאף אחת מ3 קבוצות לצמרת.