Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, פראנץ הורבאט said:

לא חושב שיגעו בו גם אם נפסיד לסכנין חס וחלילה.

בא לפה בתקופה פסיכית ועם פתיחת עונה מרשימה וסגל צעיר.

כבר הצליחו לשכוח שהוא ניצח את חיפה ובש, ועלה לאירופאית עם תצוגות מרשימות.

גם להחליף מאמן זה אומר להחליף 4-5 אנשי צוות שאיתו, כלומר לשכנע 4-5 אנשים חדשים לבוא למדינה במלחמה.

מניח שלא ייגעו בו אלא אם כן אנחנו ממש ממש נקרוס בהמשך.

אבל כן, סכנין זה גמר גביע

אני חושב שהפסד לסכנין יקריס את הקבוצה מבפנים.
אם כך יהיה, זה יהיה רק עניין של זמן עד שייאלצו להפרד ממנו להערכתי. 

פורסם ב

יש לנו בעלים וצוות ניהולי מצויין.

אם יצטרכו לקבל החלטות, אז יקבלו.

כרגע זה מוקדם מדי וצריך לבחון אם המאמן והשחקנים מסוגלים לחזור למסלול הנכון.

פורסם ב
11 דקות לפני, פראנץ הורבאט said:

גם להחליף מאמן זה אומר להחליף 4-5 אנשי צוות שאיתו, כלומר לשכנע 4-5 אנשים חדשים לבוא למדינה במלחמה.

5 הפסדים ברצף?

מאמן חדרה לא יוצא מדבר כזה נקי 

פורסם ב
14 דקות לפני, פראנץ הורבאט said:

גם דוניס עשה אירופה ואפילו קראנקה נתן לבכר 3. נו ו? 

פורסם ב
9 דקות לפני, Cosmic said:

גם אם יחליטו להפרד ממנו, זה יתרחש להערכתי רק לאחר השנה האזרחית החדשה, בגמר הקמפיין האירופי. הבעיה שעד אז גם הליגה תהיה גיים אובר מבחינתו..

פורסם ב
2 דקות לפני, בראון said:

גם דוניס עשה אירופה ואפילו קראנקה נתן לבכר 3. נו 

את פוניבז אני כמאמן היתי עובר , באצקה טופולה הוא הכיר ומפה לשם זה רק בירידה

פורסם ב
11 דקות לפני, בראון said:

גם דוניס עשה אירופה ואפילו קראנקה נתן לבכר 3. נו ו? 

ממ וואלה לא אומר כלום. 

אבל מצד שני גם לסוזה ואיביץ' היו משחקים ברצף שלא ניצחנו.

לכן, לא אומר כלום.

הנקודה שלי שאנחנו בעניינים, הייתי מאוד בעד מאמן ישראלי בקיץ כי לא האמנתי שאיש מקצוע טוב ושפוי בנפשו יהיה מוכן להגיע לפה. ולדעתי קיבלנו הפתעה נעימה.שוכחים בשניה את החוסר תנאים שהוא קיבל  - בא מאוחר עם הצוות עד שרובי קיבל שם קיבל החלטות, הכנה גרועה לעונה בגלל אולימפיאדה וחוסר זרים. מלחמה והתפשרות על איכות הזרים שמגיעים..

מי שחושב שמיץ' ככה מעביר את כל זה באהלן אהלן ויעיף אותו אם יפסיד לסכנין, כשאנחנו במקרה הגרוע במרחק משחק מהמוביל.... מממ, אין מצב לדעתי

פורסם ב

את לאזטיץ' בהווה אפשר לחלק ל2.

חלק ראשון- הקבוצה מאומנת ויודעת מה היא רוצה וצריכה לעשות עם ובלי הכדור.

חלק שני- כל מה שמסביב הרבה פחות טוב, ניהול משחק ויכולת להרים את היכולת במהלך המשחק וכמובן ניהול הסגל.

פורסם ב
1 דקה לפני, פראנץ הורבאט said:

ממ וואלה לא אומר כלום. 

אבל מצד שני גם לסוזה ואיביץ' היו משחקים ברצף שלא ניצחנו.

לכן, לא אומר כלום.

הנקודה שלי שאנחנו בעניינים, הייתי מאוד בעד מאמן ישראלי בקיץ כי לא האמנתי שאיש מקצוע טוב ושפוי בנפשו יהיה מוכן להגיע לפה. ולדעתי קיבלנו הפתעה נעימה.שוכחים בשניה את החוסר תנאים שהוא קיבל  - בא מאוחר עם הצוות עד שרובי קיבל שם קיבל החלטות, הכנה גרועה לעונה בגלל אולימפיאדה וחוסר זרים. מלחמה והתפשרות על איכות הזרים שמגיעים..

מי שחושב שמיץ' ככה מעביר את כל זה באהלן אהלן ויעיף אותו אם יפסיד לסכנין.. מממ, אין מצב לדעתי

כל מה שכתבת אחלה אם היינו ממש בתחילת הדרך שלו. הבעיה של רובנו היא שממשחק למשחק אנחנו רק נראים גרועים יותר ויותר שזה בדיוק ההפך למה שמאמן חדש אמור להביא. לא רק שלא לומד מטעויות אלה מתעקש לחזור עליהם שוב ושוב ושוב. הסגל לא טוב ואני הראשון לומר זאת, מצד שני מספרים שהוא זה שהתעקש על סגל קצר (ורואים זאת אפילו ברוטציה קצרה להפליא) והוא זה שזרם על אדו לדוגמא, אז גם הוא אשם בעניין.

מסכים איתך לגבי זה שלא יוחלף בקרוב, ובעיניי זה ממש לא בעזרנו..

פורסם ב
1 hour ago, Cosmic said:

המשחק בראשון ייקבע את גורלו, זה ברור. 

מרגיש לי שלא. אבל יש הכל בכדורגל. 

פורסם ב
42 דקות לפני, Cosmic said:

אני חושב שעם הרמה של הליגה פה ושרואים את הסוף של האירופית באופק פלוס ינואר למקצה שיפורים בסגל, אם ניפטר ממנו בקרוב עוד אפשר לקחת פה אליפות אם נפגע במאמן. אני גם ממש לא אתפלא אם נפסיד בסכנין. רק חורבן יביא תקומה... 

פורסם ב
4 דקות לפני, מנש שער 11 said:

אני חושב שעם הרמה של הליגה פה ושרואים את הסוף של האירופית באופק פלוס ינואר למקצה שיפורים בסגל, אם ניפטר ממנו בקרוב עוד אפשר לקחת פה אליפות אם נפגע במאמן. אני גם ממש לא אתפלא אם נפסיד בסכנין. רק חורבן יביא תקומה... 

אני לא רואה מאמן זר נוחת לתוך הסיטואציה המורכבת שלנו (זהבי), ומצליח להפוך את הקערה ולהביא צלחת. לא מול בכר. 

רק עם אחד שכבר היה פה ומכיר את המועדון והליגה, אולי זה יעבוד... 

פורסם ב

אחד המוזרים זה לשחק ארוכים נגד חיפה במשחק בית שלנו ונגד אייאקס בחוץ לבקש שיניעו כדור. זה ברמות של אלישע לוי אומר לשחקני הנבחרת ללחוץ את בוסקטס. 

פורסם ב

באמת אני שואל, האם היה מקרה שאמרנו המשחק הבא הוא קריטי להישארות של מאמן מסויים ואז הוא ניצח והתחיל משא התאוששות מרשים? או שעצם הצבת התנאי חורצת את דינו? 

פורסם ב
43 דקות לפני, הישראלי היפה said:

עם מאמן נורמלי אנחנו עכשיו עם 7-8 נקודות פער בטבלה

לא ריאלי. אתה מצפה לניקוד יותר גבוה מאשר בשנים הכי מוצלחות שלנו ועוד בסיטואציה הכי כאוטית שאפשר לדמיין. 

פורסם ב
13 דקות לפני, המכבייה said:

לא ריאלי. אתה מצפה לניקוד יותר גבוה מאשר בשנים הכי מוצלחות שלנו ועוד בסיטואציה הכי כאוטית שאפשר לדמיין. 

מה שכן, סביר להניח שעם בית ופחות טיסות אנחנו עם עוד 3 נק' לפחות.

פורסם ב
30 דקות לפני, המכבייה said:

למה לא?

עם מאמן נורמלי מנצחים קל את קריית שמונה,

עם מאמן נורמלי מנצחים גם את ביתר, במיוחד בסיטואציה שאנחנו מובילים במחצית והיריבה עם 10 שחקנים.

חיפה איבדה הרבה נקודות עד עכשיו ומפה יחד עם הכל הפער היה יכול להיות כזה

פורסם ב
לפני21 שעות , קובי השועל said:

הופה סכנין זונה

עובדות

פורסם ב
לפני3 שעות , itanar said:

מה שכן, סביר להניח שעם בית ופחות טיסות אנחנו עם עוד 3 נק' לפחות.

נכון, זה חלק מהמצב הכאוטי, אובדן ביתיות באירופה ובארץ, טיסות, פצועים, מדינה במלחמה יומיומית. נגיד כך- לסוזה, אוסקר ואיביץ היו תנאים נוחים יותר וסגל טוב בהרבה. לחלקם היה את ערן בשיאו, ללאזטיץ אין היום חלוץ של 25 שערים מובטחים. זה לא בא להגיד שלאזטיץ לא טועה, אבל גם אחרים טעו ונענשו פחות. 

פורסם ב

לכל אלו שרוצים מאמן ישראלי(ואני לא מאותם אנשים),אם יהיה אחד כזה ביום מן הימים אז לתחושתי זה יהיה ברק יצחקי אם התיקון שהוא מבצע בבית"ר ימשיך כמו עכשיו.

פורסם ב
לפני3 שעות , הישראלי היפה said:

למה לא?

עם מאמן נורמלי מנצחים קל את קריית שמונה,

עם מאמן נורמלי מנצחים גם את ביתר, במיוחד בסיטואציה שאנחנו מובילים במחצית והיריבה עם 10 שחקנים.

חיפה איבדה הרבה נקודות עד עכשיו ומפה יחד עם הכל הפער היה יכול להיות כזה

כי גם למאמני מכבי המצליחים האחרים, בתנאים טובים יותר, לא חושב שהיו 27 נקודות מ30. לא בדקתי, רק תחושה. 

חיפה מאבדת נקודות גם בגלל המצב הכאוטי(ואובדן הביתיות), גם אחרות. אנחנו צריכים להשתפר אבל אנחנו בפירוש לא קבוצה של 80 אחוז הצלחה, אין לנו סגל ל80 אחוז הצלחה ואין את התנאים ל80 אחוז הצלחה. עדיין צריך לחפור עמוק פנימה ולהשתפר וצריך להתחזק בינואר.