Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
On 12.11.2025 at 19:08, erantheking21 said:

לאן טס

מי שהולך שלא יחזור

פורסם ב
On 12.11.2025 at 13:45, PLASTOMAN said:

המטומטם לא אשם. אשם מי שמעסיק אותו.

באמת מטומטום מי שמעסיק מנהל שגורם לעסק לשיאי הכנסות תוך כדי עמידה ביעדים המקצועים 

פורסם ב
לפני3 שעות , matis said:

באמת מטומטום מי שמעסיק מנהל שגורם לעסק לשיאי הכנסות תוך כדי עמידה ביעדים המקצועים 

מטומטם הוא מי שחוזר על אותן טעויות 

פורסם ב
54 דקות לפני, קמחי said:

בזמנו אחרי פלייאוף טוב ולתוך המלחמה ההחלטה להמשיך איתו הייתה סבירה. 

הוא פשוט מתגלה כעיפרון לא מחודד ועם עקומת שיפור לא קיימת. 

פורסם ב

לא יודע מה גרם לו לדבוק בשיטה ההזויה הזאת.

כשהוא רק הגיע לפה, במשחקים הראשונים שיחקנו 4-3-3 עד שיחזקאל נפצע ואז עבר לשיטה ההזויה שלו.

חשבתי שזה יהיה זמני, אבל עם הזמן זה עבר לקבוע.

הוא לא הגיע עם השיטה הזאת מהבית מה שנקרא.

היו פה ושם מקרים שעבר תוך כדי המשחק ל4-3-3 וראו כדורגל ממש טוב - כמו נגד ב"ש בטרנר עם דקות מעולות בשיטה הזאת.

זה הכי מעצבן, ראית וכולנו ראינו שבשיטה הזאת אנחנו משחקים כדורגל מעולה. למה, למה לעזאזל לעשות דווקא??

יש עוד דברים שהוא פשוט גרוע בהם, אבל זה הבולט ביותר.

איש הזוי

פורסם ב
לפני5 שעות , הישראלי היפה said:

לא יודע מה גרם לו לדבוק בשיטה ההזויה הזאת.

כשהוא רק הגיע לפה, במשחקים הראשונים שיחקנו 4-3-3 עד שיחזקאל נפצע ואז עבר לשיטה ההזויה שלו.

חשבתי שזה יהיה זמני, אבל עם הזמן זה עבר לקבוע.

הוא לא הגיע עם השיטה הזאת מהבית מה שנקרא.

היו פה ושם מקרים שעבר תוך כדי המשחק ל4-3-3 וראו כדורגל ממש טוב - כמו נגד ב"ש בטרנר עם דקות מעולות בשיטה הזאת.

זה הכי מעצבן, ראית וכולנו ראינו שבשיטה הזאת אנחנו משחקים כדורגל מעולה. למה, למה לעזאזל לעשות דווקא??

יש עוד דברים שהוא פשוט גרוע בהם, אבל זה הבולט ביותר.

איש הזוי

זו לא שיטה הזויה, יש לא מעט ענקיות בעולם שמשחקות בדיוק ככה. אני חושב שפפ "המציא" והעציקו ממנו. המטרה היא בעיקר להעמיס על האמצע, לקדם את קו הקישור ולתת לבלמים לנהל את המשחק.

הבעיה היא שבשביל להצליח בשיטה הזאת אתה צריך שחקנים מאוד איכותיים כמעט בכל עמדה אחרת זה נראה תקוע ורע, מאוד קשה ליישם את השיטה. 4-3-3 זו שיטה פשוטה שתפורה עלינו וטובה מול בונקרים. 2 על כל קו מרווחים. ככה לקחו פה אליפויות. לאזטיץ עקשן ומנותק 

פורסם ב

מאמן כמו סוזה היה משלב בין השיטות, ככה בונים יתרון על היריב שאתה לא צפוי, משנה מערכים ויש לך כמה טקטיקות.

פה יש מאמן שאולי בחדר הלבשה עושה הכנה בסדר, אבל במגרש אין נוכחות, לא מורגש ונראה שהשחקנים משחקים עם משקולות ברגליים.

הוא נוח להנהלה כרגע, לצערי זה שיקול מבאס כי זה פוגע בכדורגל של הקבוצה.

פורסם ב

מישהו יכול לשאול אותו למה שהקבוצה שלו נגד 10 שחקנים אני לא מצליח לנצח את סכנין או ב"ש בבית וכשאני ב-10 שחקנים אני חוטף 3 גולים ב-30 דקות? 

הכעס והאנטי אליו שבחלקו מוצדק ובחלקו לא, מגיע רק בגללו וזה בגלל הדיסוננס העצום בין איך שהכדורגל והתוצאות שלו נראות לבין איך שהוא משדר שהן נראות. היו בעשור הזה מאמנים טובים עליו בפי 100 שלא היו נראים כל כך זחוחים ויהירים. מדובר באהבל רציני אם בעונה השנייה שלו הוא חוזר עם שחקנים במטוס באמצע הלילה אחרי אחד המשחקים הכי אינטנסיביים, ולא שם לב שיכול להיות שהם קצת עייפים לעלות שוב נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה תוך 70 שעות. 

פורסם ב
לפני7 שעות , snufkin said:

זו לא שיטה הזויה, יש לא מעט ענקיות בעולם שמשחקות בדיוק ככה. אני חושב שפפ "המציא" והעציקו ממנו. המטרה היא בעיקר להעמיס על האמצע, לקדם את קו הקישור ולתת לבלמים לנהל את המשחק.

הבעיה היא שבשביל להצליח בשיטה הזאת אתה צריך שחקנים מאוד איכותיים כמעט בכל עמדה אחרת זה נראה תקוע ורע, מאוד קשה ליישם את השיטה. 4-3-3 זו שיטה פשוטה שתפורה עלינו וטובה מול בונקרים. 2 על כל קו מרווחים. ככה לקחו פה אליפויות. לאזטיץ עקשן ומנותק 

חושב שפפ (שימות) כבר לא משחק בשיטה הזאת וגם רוב שאר הקבוצות

פורסם ב
On 14.11.2025 at 15:03, Brandon Roy said:

מישהו יכול לשאול אותו למה שהקבוצה שלו נגד 10 שחקנים אני לא מצליח לנצח את סכנין או ב"ש בבית וכשאני ב-10 שחקנים אני חוטף 3 גולים ב-30 דקות? 

הכעס והאנטי אליו שבחלקו מוצדק ובחלקו לא, מגיע רק בגללו וזה בגלל הדיסוננס העצום בין איך שהכדורגל והתוצאות שלו נראות לבין איך שהוא משדר שהן נראות. היו בעשור הזה מאמנים טובים עליו בפי 100 שלא היו נראים כל כך זחוחים ויהירים. מדובר באהבל רציני אם בעונה השנייה שלו הוא חוזר עם שחקנים במטוס באמצע הלילה אחרי אחד המשחקים הכי אינטנסיביים, ולא שם לב שיכול להיות שהם קצת עייפים לעלות שוב נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה תוך 70 שעות. 

עזוב הוא עדיין פה, לא יודע למה עוד מחכים עם הדגנרט הזה, שנפסיד גם לבאר שבע? 

פורסם ב
On 14.11.2025 at 10:07, Armagedon said:

מאמן כמו סוזה היה משלב בין השיטות, ככה בונים יתרון על היריב שאתה לא צפוי, משנה מערכים ויש לך כמה טקטיקות.

פה יש מאמן שאולי בחדר הלבשה עושה הכנה בסדר, אבל במגרש אין נוכחות, לא מורגש ונראה שהשחקנים משחקים עם משקולות ברגליים.

הוא נוח להנהלה כרגע, לצערי זה שיקול מבאס כי זה פוגע בכדורגל של הקבוצה.

מה נוח בו? 

פורסם ב

הסגל שלנו מצוין כמו שהוא ביחס לשאר הליגה. 

אם לאזטיץ יהיה פחות עקשן ויתרגל 433 זה יכל לעבוד טוב. קבוצה דומיננטית לא יכולה להיות מתורגלת רק עם שיטה אחת, ועוד כזו שצריך 11 שחקנים סופר איכותיים כדי שתצליח.

בן הרוש המגן הימני הטוב בליגה בעונה שעברה, ניקולאסקו חלוץ שתפר את הליגה כאן ובעונה שעברה נתן דו ספרתי בהולנדית, אנדרדה בגיל 20 נתן מספרים יפים בברזילאית הראשונה - כל אלו לא נספרים.

433 קלאסי:

שוער כלשהוא

רביבו, הייטור, אסנטה, בן הרוש

סיסוקו, בליץ

אנדרדה

ולרה, ניקולאסקו, דוידה

2 על כל קו, שחקני כנף טבעיים רגל הפוכה, מגנים התקפיים מעוליפ, 10 אמיתי בעמדה 10, 2 שחקנים מאחוריו. ולא יזיק לפרץ לראות קצת ספסל. אבל מה הסיכוי לשחק ככה עם לאזטיץ?

פורסם ב
לפני6 שעות , המכבייה said:

מה נוח בו? 

אשחט עוד פרות קדושות כרגיל ואומר שזה מרגיש שהאוהדים יותר שאפתניים/אכפת להם מלהנהלה.

כן אני יודע כמה כפוי טובה זה נשמע, אבל מרגיש שההנהלה עצמה לא נושכת, זה לא בוער בה. קצב ההתקדמות (אם קיים בכלל) מוכתב על ידי המאמנים ולא להיפך. 

אולי מחכים לחזרת הביתיות באירופה, אולי לרגיעה פוליטית. שורה תחתונה המועדון/ההנהלה נחה על זרי הדפנה כרגע, ואין טעם להסביר מה זה משדר למאמן, בטח לאחד כמו לאזטיץ'.

לא כל בן אדם הוא וורקהוליק, ואפילו אם הוא בעבר היה כזה, ברגע שאתה חותם על חוזה עתק חלומי ולא נושכים אותך מאחורה מספיק, זה טבעי שבן אדם יגיד לעצמו שמותר לשחרר רגע, הרי הכסף יכנס לחשבון, ואם יפטרו אז אפילו מהר יותר.

אני כבר הגעתי למסקנה העצובה שלאוהדים הכי אכפת. יותר מלהנהלה, יותר מכל מאמן, ולצערי גם יותר מלרוב המוחלט של השחקנים. במציאות שאנחנו חיים בה זה אפילו לגיטימי.

פורסם ב

ואני חושב שאנגלידיס הגיע רק בשביל להפריע לבן לשלוח אותו הביתה.

פורסם ב
17 דקות לפני, הנדון said:

זה!

פורסם ב
5 דקות לפני, Naor23 said:

זה!

מי שמסרב לראות את זה כבר לא יפנים. 

פורסם ב
24 דקות לפני, הנדון said:

בנוסף לתאוריה הזו אני בכלל חושב שאנגלידיס כבר תקוע גם למיטש כמו קוץ בתחת ולהגלות אותו לאי המתים i.e אנחנו(כשאני אומר "אנחנו" הכוונה היא לישראל ומכבי זו הדרך למצוא לו תעסוקה בשכר ושיעזוב אותו בשקט(דוגרי,אם הייתי מיטש אז הייתי משחרר אותו מהמעגל הקרוב כבר לפני שנים)

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

בנוסף לתאוריה הזו אני בכלל חושב שאנגלידיס כבר תקוע גם למיטש כמו קוץ בתחת ולהגלות אותו לאי המתים i.e אנחנו(כשאני אומר "אנחנו" הכוונה היא לישראל ומכבי זו הדרך למצוא לו תעסוקה בשכר ושיעזוב אותו בשקט(דוגרי,אם הייתי מיטש אז הייתי משחרר אותו מהמעגל הקרוב כבר לפני שנים)

חחחח איזה ספציפי

פורסם ב
לפני6 שעות , הנדון said:

מנספורד הוא אנגלי וג'ק הוא אנגלידיס

זה לא מסתדר ביחד

זה כמו מים ושמן

פורסם ב
לפני19 שעות , פנחס שוף said:

ac8alj.jpg

המאמן ההגנתי שנכשל כל עונה באירופה 

יהיה מצחיק כשזארקו יחשב גדול מאיביץ עוד מעט (ואני מעריץ)

פורסם ב
On 14.11.2025 at 00:32, קמחי said:

לא יודע, אצלי יש מדד אחד בלבד 

פורסם ב

יש בכלל חשיבה במערכת על פיטורים?

פורסם ב
לפני4 שעות , erantheking21 said:

מנספורד הוא אנגלי וג'ק הוא אנגלידיס

זה לא מסתדר ביחד

זה כמו מים ושמן

קפריסאי זה כמו ישראלי דובר יוונית ועם דרכון יותר User-friendly אם אני זוכר טוב?