Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני5 שעות , המכבייה said:

לדבר על הוינגרים(הלוואי והיה לי פארפה כזה באגף היום), זה מאד להלבין את המעשה המכוער שאיביץ עשה. זה שורף קצת עד היום. 

וכן, יש בעייתיות בסגל השנה. חוסר עומק בקישור, חוסר ברוטציה וועידת ווינגרים לא מספקת. מצד שני, בש חסרה בלמים איכותיים, ביתר קצרה בספסל וחיפה עם חלוץ אחד מוכח. 

פארפה לא שחקן אגף. נתן משחק אחד מדהים באגף נגד חיפה. מעבר לזה היה חסר יציבות ותכליתיות . כדי לשחק 4-3-3 אתה צריך שני וינגרים טובים ושני מחליפים סבירים פלוס, בזמנו לא היה לך אפילו אחד סביר. אני לעומתך חי עם תחושה אחרת לגבי איביץ'. הבנתי אותו כשחתך בפעם הראשונה כי נראה שהסגל לא עומד להתחזק (ואפילו נחלש מאוד) והבנתי אותו (אם כי התאכזבתי מהעיתוי) בפעם השניה כשהבין שהסגל שקיבל בנוי בצורה הזויה ואין לו את מה שהוא צריך (וכנראה הבטיחו לו) כדי להצליח. 

גם לשאר הקבוצות יש בעיות. הבעיה שלנו קריטית כי בליגה לפחות רוב הקבוצות מסתגרות מולנו ואין לנו פתרונות לזה ושם הכסף נמצא. האמת שזה גם מבאס אותי אישית כי משחק ההתקפה שלנו מורכב בעיקר מבינוניים שמתקשים לדייק במיוחד בפעולות מכריעות מה שגורם לי להשתעמם וגם להרדם באחוזים חסרי תקדים.

פורסם ב
40 דקות לפני, elbanana said:

פארפה לא שחקן אגף. נתן משחק אחד מדהים באגף נגד חיפה. מעבר לזה היה חסר יציבות ותכליתיות . כדי לשחק 4-3-3 אתה צריך שני וינגרים טובים ושני מחליפים סבירים פלוס, בזמנו לא היה לך אפילו אחד סביר. אני לעומתך חי עם תחושה אחרת לגבי איביץ'. הבנתי אותו כשחתך בפעם הראשונה כי נראה שהסגל לא עומד להתחזק (ואפילו נחלש מאוד) והבנתי אותו (אם כי התאכזבתי מהעיתוי) בפעם השניה כשהבין שהסגל שקיבל בנוי בצורה הזויה ואין לו את מה שהוא צריך (וכנראה הבטיחו לו) כדי להצליח. 

גם לשאר הקבוצות יש בעיות. הבעיה שלנו קריטית כי בליגה לפחות רוב הקבוצות מסתגרות מולנו ואין לנו פתרונות לזה ושם הכסף נמצא. האמת שזה גם מבאס אותי אישית כי משחק ההתקפה שלנו מורכב בעיקר מבינוניים שמתקשים לדייק במיוחד בפעולות מכריעות מה שגורם לי להשתעמם וגם להרדם באחוזים חסרי תקדים.

הוא לא שחקן אגף "בהגדרה" אבל הוא שחקן כדורגל הרבה יותר טוב מכל ועידת הווינגרים שיש לנו וזה לדעתי משמעותי יותר. בכללי, לא מעט ווינגרים הם שחקנים שמוסבים מעמדות מקור אחרות.

בקשר לאיביץ נישאר חלוקים. אני חושב שמהרגע שחיפה רמסה את אולימפיאקוס במוקדמות ועברה את הכוכב, איביץ השתבלל ולא האמין בעצמו ובקבוצה שלו. ההרכב וצורת המשחק בסמי(עם החומר שהיה לו) הרגישו כמו משחק נגד יונייטד באולד טראפורד. שחקנים מבינים ניואנסים כאלה. 

מסכים לגמרי עם החלק השלישי.

פורסם ב

שורה תחתונה

מילסון הלך, למילסון אי אפשר להביא מחליף ביום נתון (שאין בו אסון ומלחמות על המדינה שלנו), המחיר ששולם על מילסון רק חידד את המצב.

ברגע שהחליטו להמר על פטאצ'י, היו צריכים להשאיל את אדו  ולתת לו להיות כוכב בקבוצה דרג נמוך יותר ולהביא שחקן בשל יותר שהתחרה עם לאיוס על העמדה הזאת, לא צריך להיות מדען, זה טעות שנעשתה וצריך לתקן אותה בינואר.

פורסם ב
לפני19 שעות , המכבייה said:

ואיך התנהג לאורך כל התקופה? נהדר. זוכר את דריקס לא מוסר לו בשער הרביעי בדרבי והוא רץ לפרגן לו. זה היה מול העיניים שלי. זוהר ונמני קיבלו ממנו המון כח והשראה. 

גם מולי.

ישבתי בשער 10 כשהוא עוד היה מופרד פיזית מ-11 עם גדר :)

פורסם ב
46 דקות לפני, erantheking21 said:

שורה תחתונה

מילסון הלך, למילסון אי אפשר להביא מחליף ביום נתון (שאין בו אסון ומלחמות על המדינה שלנו), המחיר ששולם על מילסון רק חידד את המצב.

ברגע שהחליטו להמר על פטאצ'י, היו צריכים להשאיל את אדו  ולתת לו להיות כוכב בקבוצה דרג נמוך יותר ולהביא שחקן בשל יותר שהתחרה עם לאיוס על העמדה הזאת, לא צריך להיות מדען, זה טעות שנעשתה וצריך לתקן אותה בינואר.

בשביל זה יש מנהל מקצועי כמו מנספורד שיש לו ניסיון כאן והיה אמור לעזור לו לדלג מעל טעויות כאלה. בשביל זה הוא פה. 

מאמן חסר ניסיון (לראשונה יוצא מסרביה, עונה רביעית מאמן) שמילאו לו את הסגל במלא שחקנים חסרי ניסיון ופרוספקטים ביחד עם הלחץ שלהביא אליפות...

עכשיו גם בוא תפתח אותם וגם תביא תארים...ואגב, אני בכלל לא אתפלא אם לאזטיץ הסתנוור מהצמד של אדו נגד בצקה טופולה והוא דחף לזה. היה בא לו לצאת גבר מול מנספורד ומיץ' להסתדר עם מה שכבר יש. 

פורסם ב

4 המשחקים הבאים: סכנין וריינה בחוץ, חדרה בית, הפועל חיפה חוץ.

מה הסיכוי שהוא מוציא 12 נק'? קטן עד כמעט לא קיים. כמה סיכוי יהיה לנו בהמשך אם הוא לא יצליח לנצח בלפחות 3 מהם?

יותר מאיבוד הנקודות זה איך שנראינו זוועה. לא רואה אותו מצליח לשנות את צורת המשחק ולעשות התאמות להגנות בליגה. לצערי רואים לאן העונה הזאת הולכת. 

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

4 המשחקים הבאים: סכנין וריינה בחוץ, חדרה בית, הפועל חיפה חוץ.

מה הסיכוי שהוא מוציא 12 נק'? קטן עד כמעט לא קיים. כמה סיכוי יהיה לנו בהמשך אם הוא לא יצליח לנצח בלפחות 3 מהם?

יותר מאיבוד הנקודות זה איך שנראינו זוועה. לא רואה אותו מצליח לשנות את צורת המשחק ולעשות התאמות להגנות בליגה. לצערי רואים לאן העונה הזאת הולכת. 

מאד הגזמת עם "קטן עד לא קיים". הרי לפני המחצית השניה בטדי(רק לפני שבוע) לא היה נכתב המשפט הזה. כדורגל הוא נזיל, עוד חודש וחצי זה נצח. 

פורסם ב
32 דקות לפני, Brandon Roy said:

בשביל זה יש מנהל מקצועי כמו מנספורד שיש לו ניסיון כאן והיה אמור לעזור לו לדלג מעל טעויות כאלה. בשביל זה הוא פה. 

מאמן חסר ניסיון (לראשונה יוצא מסרביה, עונה רביעית מאמן) שמילאו לו את הסגל במלא שחקנים חסרי ניסיון ופרוספקטים ביחד עם הלחץ שלהביא אליפות...

עכשיו גם בוא תפתח אותם וגם תביא תארים...ואגב, אני בכלל לא אתפלא אם לאזטיץ הסתנוור מהצמד של אדו נגד בצקה טופולה והוא דחף לזה. היה בא לו לצאת גבר מול מנספורד ומיץ' להסתדר עם מה שכבר יש. 

ברנדון, אם מילאו לו את הסגל אז זה לא סותר את המשפט- מנספורד אמור לעזור לו? 

מעניין לדעת באמת כמה מאמנים במכבי מעורבים ברכשים. אני בטוח שהם מביעים את דעתם, השאלה היא מה המשקל שלהם בתוך מסגרת האילוצים הרגילים והלא רגילים(תקציב, ליגה לא אטרקטיבית, מלחמה). 

פורסם ב
לפני11 שעות , ebibo said:

לדעתי מעכשיו זה שלנו הקהל דווקא לתת את הגב הכי גדול ללאזטיץ', אסביר

לא חושב שבהיסטוריה של ליגת העל יש קבוצה שהחליפה מאמן במהלך העונה ולקחה אליפות, כולם כולל כולן והיו גם קבוצות שהחליפו מאמן כשהן מקום ראשון פשוט לא לקחו אליפות, זה מהלך שגורם למאמן החדש להתאקלם לקבוצה במהלך העונה, בדר"כ מגיע עם שתי נצחונות ושתי הפסדים שדיי גומרים את העונה, תמיד זה ככה ותמיד זה יהיה ככה.

אז אם ברור סטטיסטית שאין לנו סיכוי לקחת ככה אליפות אני בוחר לתת גב ללאזטיץ' עם כמה שאני לא בטוח שהוא האיש, דרך אגב אותו מהלך קרה עם רובי בשנה שעברה, היה מצב נוראי שכבר כמעט כולם רצו שילך הביתה וקיוויתי שלא יקרה, לדעתי הוא גם היה במרחק גול מריבאונד של מלדה דקה 90 מול סכנין מפיטורים לדעתי.

למזלנו בגלל הגול הזה הקהל עוד קצת הכיל והמשיך לתת גב והתוצאה זה שרובי התעשת, לקח כמה החלטות נכונות ועשה אליפות, אני מקווה שזה יקרה גם פה, כל תקווה שלכם שיחליפו מאמן ונשייט לאליפות תלושה מהמציאות אז בואו נשים את זה בצד.

אולי קבוצות שהחליפו מאמן לא לקחו אליפות בגלל שהן לא החליפו אותו בזמן.

פורסם ב

מה שהכי מרגיז זה הקיבעון שלו, לפני שהוא הגיע אמרו שבקבוצה שלו בסרביה הוא היה מחליף מערכים וסגנון בהתאם ליריבה , יש לנו אופציה לשחק עם 3 בלמים כמו חיפה ולעלות עם 2 חלוצים בהתקפה שרוב הקבוצות פה לא יסתדרו עם זה, במקום זה קיבלנו מאמן יותר צפוי מקראנקה.

פורסם ב
59 דקות לפני, המכבייה said:

ברנדון, אם מילאו לו את הסגל אז זה לא סותר את המשפט- מנספורד אמור לעזור לו? 

מעניין לדעת באמת כמה מאמנים במכבי מעורבים ברכשים. אני בטוח שהם מביעים את דעתם, השאלה היא מה המשקל שלהם בתוך מסגרת האילוצים הרגילים והלא רגילים(תקציב, ליגה לא אטרקטיבית, מלחמה). 

אני לא חושב שזה סותר. 

אם מנספורד נתן לו (או החליט עליו) ששני הכנפיים הזרים זה שני שחקנים בני 20-21 שרושמים משחקים ראשונים באירופה (אדו שיחק כמה משחקי מפעל אירופי עם ז'ליניה) וזה כשהרכש שלך הוא קיצוני ישראלי שירד עם הפועל ליגה ואין שום רמז לכך שהוא מסוגל להיות קיצוני פותח בקבוצה אלופה, אז כן, הוא לא עזר לו. כל זה לא סותר את זה שלאזטיץ' הוא מהמנהלי משחק החלשים שהגיעו לכאן עד כה. הוא לא מזהה דברים מאוד פשוטים במשחק (למשל העייפות של סיסוקו נגד בראגה ונגד חיפה). ועדיין, אני חושב שהוא אחלה מאמן שצריך זמן. בכל אופן הוא יהיה המאמן שלנו כל העונה, אין מצב שלא. ואני חושב שגם בצדק. סיכומים נעשה בסוף. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

הוא לא היחיד, גם פרייס ומנספורד עם אמרנו לכם, הבאנו וואחד שחקן.

אדו זה שחקן שהשתפר בהמשך הקריירה ואולי ייהיה שחקן יותר טוב ממה שהוא כרגע,  אבל סט החסרונות וההתרונות שלו שווים וזה לא מתאים לקבוצה כמו מכבי.

פורסם ב
3 דקות לפני, erantheking21 said:

הוא לא היחיד, גם פרייס ומנספורד עם אמרנו לכם, הבאנו וואחד שחקן.

אדו זה שחקן שהשתפר בהמשך הקריירה ואולי ייהיה שחקן יותר טוב ממה שהוא כרגע,  אבל סט החסרונות וההתרונות שלו שווים וזה לא מתאים לקבוצה כמו מכבי.

אם יחליטו להשאיל את אדו ולא את פאטצי', הסיבה היחידה היא ששמו על הברזילאי חבילה יותר גדולה ולא ירצו להודות בטעות כל כך מהר, ברגע שנעוף מאירופה פאטצ'י לא יראה דשא, לא יודע באיזה ליגת חובבים הוא שיחק בברזיל אבל כרגע הוא ספק פותח בליגה הלאומית.

אדו לא טוב אבל עם הפיזיות והמהירות שלו הוא עדיף על פאטצי'.

פורסם ב

חושב שהוא חייב לחשוב על שינוי שיטה (כבר היה צריך).

בהיעדר שחקני כנף טובים שמשפיעים לדעתי צריך לעבור לשחק 5-3-2 או משהו דומה.

גם מגן ימני טבעי אין לנו כל כך, לכן השיטה הזאת אולי תתאים יותר ליחזקאל.

בכל מקרה, חייב לחשוב אחרת ממה שחשב עד היום.

פורסם ב
18 דקות לפני, הישראלי היפה said:

חושב שהוא חייב לחשוב על שינוי שיטה (כבר היה צריך).

בהיעדר שחקני כנף טובים שמשפיעים לדעתי צריך לעבור לשחק 5-3-2 או משהו דומה.

גם מגן ימני טבעי אין לנו כל כך, לכן השיטה הזאת אולי תתאים יותר ליחזקאל.

בכל מקרה, חייב לחשוב אחרת ממה שחשב עד היום.

אנחנו חזקים בגזרת הבלמים והחלוצים. באמת מוזר שזה לא היה בשימוש עד עכשיו.

משפתי

אסנטה   סטואיץ'   שלמה

יוריס

יחזקאל/דוידה                                רביבו

גבי          פרץ    

תורג'מן     מדמון/זהבי

פורסם ב
לפני8 שעות , elbanana said:

משפתי

אסנטה   סטואיץ'   שלמה

יוריס

גבי          פרץ    

תורג'מן     מדמון/זהבי

עושה שכל. אפילו אם רק לעיתים. 

פורסם ב
לפני10 שעות , elbanana said:

משפתי

אסנטה   סטואיץ'   שלמה

יוריס

גבי          פרץ    

תורג'מן     מדמון/זהבי

גם בהרכב כזה יכול לעבור ל4-3-3 תוך כדי המשחק.

יחזקאל כנף ימין, אסנטה מגן ימין, מדמון כנף שמאל.

אבל מההיכרות הקצרה עם המאמן אין סיכוי שיהיה כזה יצירתי

פורסם ב

3 בלמים זו לא שיטה שתעבו לאורך זמן. קל יחסית לסגור אותה.

הדבר הכי בסיסי זה שלאסטיץ יבין את הטנות שלו במיקום הקשרים. זה קטע של הרבה מאמנים צעירים שמנסים לחכות את סיטי של פפ אבל אנחנו לא סיטי. גם קין התחיל ככה ואחרי כמה משחקים הוריד את פרץ וגבי כמה מדרגות. בחלק מהמשחקים, בעיקר נגד החלק התחתון של הליגה, הייתי שוקל לשחק עם מדמון כ 10 במקום פרץ

הדבר השני הוא למצוא פתרון לכנף שמאל. אפשר ךהציב שם את יחזקאל, כנף שמאל עם רגל הפוכה. יש לו מהירות, דריבל ושכל. אסנטה מגן ימני

פורסם ב
9 דקות לפני, snufkin said:

3 בלמים זו לא שיטה שתעבו לאורך זמן. קל יחסית לסגור אותה.

הדבר הכי בסיסי זה שלאסטיץ יבין את הטנות שלו במיקום הקשרים. זה קטע של הרבה מאמנים צעירים שמנסים לחכות את סיטי של פפ אבל אנחנו לא סיטי. גם קין התחיל ככה ואחרי כמה משחקים הוריד את פרץ וגבי כמה מדרגות. בחלק מהמשחקים, בעיקר נגד החלק התחתון של הליגה, הייתי שוקל לשחק עם מדמון כ 10 במקום פרץ

הדבר השני הוא למצוא פתרון לכנף שמאל. אפשר ךהציב שם את יחזקאל, כנף שמאל עם רגל הפוכה. יש לו מהירות, דריבל ושכל. אסנטה מגן ימני

אבל עדיין "נתקע" עם דוידה באגף ימין, לדעתי הוא ממש לא מספיק טוב.

פורסם ב
On 4.11.2024 at 00:09, המכבייה said:

לאזטיץ' עושה את מה שהוא מבין וקיבל אשראי לזה. ערן נחלש עוד בסוף תקופת רובי. זה כבר לא ראשון לכדור, הסטימה יורדת. זה בסדר, זה טבעי. הגדולה של ערן לא היתה בדחיקות. אם כך היה, הוא היה חלוץ רגיל. הוא כבר פחות יכול לקחת בלם החוצה עם תנועה אבל גם להיות קיר. או לסדר לעצמו בעיטה בשתי נגיעות.

ערן סיים עונה עם 40 שערים ו 7 בישולים את העונה שעברה כשהוא בסוף גיל 36.

מעטים השחקנים אם בכלל שנותנים מספרים כאלו בגילאים האלה.

לא ערערתי שתורג׳מן צריך להיות החלוץ המוביל, הבעיה הגדולה היא שלאזטיץ לא מנהל את הסגל נכון.

אם הוא ימשיך ככה זה יתפוצץ לכולם בפנים.

פורסם ב
36 דקות לפני, MTA For Ever said:

ערן סיים עונה עם 40 שערים ו 7 בישולים את העונה שעברה כשהוא בסוף גיל 36.

מעטים השחקנים אם בכלל שנותנים מספרים כאלו בגילאים האלה.

לא ערערתי שתורג׳מן צריך להיות החלוץ המוביל, הבעיה הגדולה היא שלאזטיץ לא מנהל את הסגל נכון.

אם הוא ימשיך ככה זה יתפוצץ לכולם בפנים.

ערן לג'נד, יש לי רק כבוד אליו.  

שיזרוק את הג'ינג'י ואת מדמון לדשא. רק נרוויח מזה. 

פורסם ב

רוי רביבו זה עוד שחקן שמשנה לגמרי משחק נגד קבוצה מסתגרת במקום זאדה, הוא גם חשוב ממש למערך.

פורסם ב
לפני6 שעות , קובי השועל said:

רוי רביבו זה עוד שחקן שמשנה לגמרי משחק נגד קבוצה מסתגרת במקום זאדה, הוא גם חשוב ממש למערך.

דוידזאדה בפתיחת עונה הכי טובה שלו במכבי מאז שהגיע זה קשור למאמן לא לשחקן כזה או אחר.

פורסם ב
לפני8 שעות , הישראלי היפה said:

אבל עדיין "נתקע" עם דוידה באגף ימין, לדעתי הוא ממש לא מספיק טוב.

פתח את העונה טוב מאוד. אמנם לא השחקן שיסחוב על הגב כששאר הקבוצה חלשים אבל הוא לא הבעיה שלנו

פורסם ב
לפני10 שעות , snufkin said:

פתח את העונה טוב מאוד. אמנם לא השחקן שיסחוב על הגב כששאר הקבוצה חלשים אבל הוא לא הבעיה שלנו

לא מחזיק ממנו גם שיש לו לעיתים מהלכים טובים.

לדעתי לא מספיק טוב, בטח שלא להרכב.