Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בלי נחמיאס מגן שמאלי וזה שלנו.

פורסם ב

גם מחר לדעתי מכבי תשחק הרבה כדורים ארוכים מול הלחץ של בית"ר ולכן אני בכלל הייתי פותח עם יחזקאל אגף שמאל התקפי. אסנטה מגן ימין מול קבוצות התקפיות טובות, זה איזון טוב בעיניי. נגד קבוצות חלשות יותר בליגה, אנחנו נצטרך באמת את המגן הימני עם רגל ימין על הקו ושמסוגל להגביה, אני חושב לאסנטה יש את היכולות האלה, אבל הן לא באו לידי ביטוי עד כה. מחר יהיו הרבה יותר שטחים ואני יותר סומך על יחזקאל שידע מה לעשות עם המהירות בחלק ההתקפי מאשר אדו ולאיוס. מה גם שביחד עם המסיכה שהוא עוד מתרגל אליה, זה יוריד לו דרמטית את הצורך להיכנס למאבקים אוויריים. 

פורסם ב
לפני7 שעות , Brandon Roy said:

גם מחר לדעתי מכבי תשחק הרבה כדורים ארוכים מול הלחץ של בית"ר ולכן אני בכלל הייתי פותח עם יחזקאל אגף שמאל התקפי. אסנטה מגן ימין מול קבוצות התקפיות טובות, זה איזון טוב בעיניי. נגד קבוצות חלשות יותר בליגה, אנחנו נצטרך באמת את המגן הימני עם רגל ימין על הקו ושמסוגל להגביה, אני חושב לאסנטה יש את היכולות האלה, אבל הן לא באו לידי ביטוי עד כה. מחר יהיו הרבה יותר שטחים ואני יותר סומך על יחזקאל שידע מה לעשות עם המהירות בחלק ההתקפי מאשר אדו ולאיוס. מה גם שביחד עם המסיכה שהוא עוד מתרגל אליה, זה יוריד לו דרמטית את הצורך להיכנס למאבקים אוויריים. 

איתך בזה. יחזקאל אומנם בלית ברירה נעשה מגן בב"ש ומאז התקבע כאילו הוא כזה, אבל הצד ההתקפי שלו הרבה הרבה יותר טוב מהצד ההגנתי, ולשחק נגד התקפה טובה כמו של בית"ר עם מגן שיתקשה להסתדר הגנתית זו בעיה גדולה. ולאור זה שגם ככה אין כנפיים (אלה אם יתקעו את מדמון באגף) אז עדיף שגיב על פני השחקנים שציינת..

פורסם ב

איזו התרגשותתתת

חייבים לפתוח חזק

הקהל שלהם יטריף אותם

גול מהיר ואתה מוציא להם את כל האוויר. 

יאללה לבוא עם אש בעיניים

זה שלנו!

פורסם ב
8 דקות לפני, liron981s said:

משחק סופר חשוב

משום מה הרבה יותר מלחיץ מאשר נגד חיפה כשאתה יודע למה לצפות, מבית"ר אתה אף פעם לא יודע איך היא תגיע. 

פורסם ב
26 דקות לפני, הנדון said:

משום מה הרבה יותר מלחיץ מאשר נגד חיפה כשאתה יודע למה לצפות, מבית"ר אתה אף פעם לא יודע איך היא תגיע. 

האמת שהפעם זה דיי צפוי, היא תתחיל בהתלהבות מהניצחון על החיפה והדחיפה של הקהל, אנחנו צריכים לנסות להרגיע את המשחק ולנצל מצבים כשיש.