Jump to content

רשמים מהניצחון על נתניה בנתניה | 2-1 מותח שמוציא אותנו לפגרה עם 3 נקודות חשובות

Sawyer

Recommended Posts

לפני7 שעות , המכבייה said:

לא משווה בניהם כי הם סרבים. עם כל אהבתי לאיביץ, אני לא יכול להגן עליו בעניין אוסקר, ויותר מזה, בעניין אוסקר ופרפה ביחד. זה הטריף אותי. 

הדרך רק התחילה. מכבי(בעיני) משחקת טוב יותר כשהקבוצה השניה מאתגרת יותר. ראוי למצוא איזון ונראה אם זה יקרה. כרגע, זה גרב בגרב מבחינת הזמינות אבל עדיין תחת מבנה.  

בוא אני אקרא לזה אחרת, ''מאתגרת אותה'' שווה לא משחקת בונקר או מסתגרת. במצבים כאלה האפרוריות של הקישור והנגריות של ההתקפה שלנו פחות באים לידי ביטוי. 

לפני11 שעות , car.garsia said:

אדו מתאים מאוד למערך כזה, המשמעת ההגנתית שלו בסדר גמור. פטאצ'י אולי פחות אבל לא סותר שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר. ואולי 3 בלמים זה לא מערך אידאלי אבל זה אילוץ מתבקש והרבה פחות אילוץ מלתקוע את פאקינג סתיו למקין ועידן נחמיאס מגנים שמאליים.

כדורגל זה משחק של תוצאות ואני שמח שניצחנו אבל יש לי תחושה שאם היה נגמר תיקו שבינינו זה מה שהגיע לנו במשחק הזה, לא היינו בכלל מקיימים את הדיון הזה.

נסכים שלא להסכים.

לדעתי אדו רחוק מאוד מלהיות מתאים כרגע לשחק וינגר ב3 בלמים, מה גם שהוא יצטרך לשחק בצד ימין.

בכל מקרה היית נשאר בלי חלוץ מחליף על הספסל, שזה בעייתי מאוד.

מבחינתי זה פשוט חוסר מזל ענק שנפצעו לנו 3 מגינים והחלוץ הפותח, ולאזטיץ' עושה את הדבר הכי סביר שאפשר לעשות במצב הזה.

שגיב יחזקאל במילאנו בכדי להתאים לו מסיכה שאיתה יוכל לשחק. אני מניח שזה אומר שהחזרה, לפחות לאימונים עם הקבוצה, קרובה. 

עידו שחר פתח היום בהרכב הקבוצה במשחק אימון נגד מכבי פ"ת (1:1). 

לפני8 שעות , אליהו_הנביא said:

בוא אני אקרא לזה אחרת, ''מאתגרת אותה'' שווה לא משחקת בונקר או מסתגרת. במצבים כאלה האפרוריות של הקישור והנגריות של ההתקפה שלנו פחות באים לידי ביטוי. 

להיות טוב במשחק שוטף ודו צדדי(מול יריבות שטובות ממך), זה לא חיסרון, ההפך. אני זוכר מאמנים וסגלים לא פחות מוכשרים של מכבי שעמדו אחורה, עשו בלוק ושיחקו ציני מאד כשהם פגשו יריבות אירופיות טובות. 

לא הייתי רוצה שאף אחד מהקישור "האפור" שלנו ישחק אצל היריבות. 

לפני2 שעות , Brandon Roy said:

שגיב יחזקאל במילאנו בכדי להתאים לו מסיכה שאיתה יוכל לשחק. אני מניח שזה אומר שהחזרה, לפחות לאימונים עם הקבוצה, קרובה. 

עידו שחר פתח היום בהרכב הקבוצה במשחק אימון נגד מכבי פ"ת (1:1). 

מה עם רוי ותורגמן? לא ראו פירורי דקות?

16 דקות לפני, דרור שווץ said:

מה עם רוי ותורגמן? לא ראו פירורי דקות?

רוי רביבו עם קרע חלקי ברצועה הצידית ותורג'מן ביום ראשון בנתניה לא יכול היה לדרוך על רגל ימין, יקח לשניהם עוד זמן לחזור

הצפי הוא שגם דוידזאדה וגם יחזקאל יוכלו לשחק מול חיפה, מגן לכל צד. נשמע חלום.

תורג'י כפי שאמר אלי ידידי לא נראה כאילו יהיה כשיר לחיפה (או סוסיאדד או אפילו ביתר לצורך העניין) וגם לרביבו יש עוד זמן עד לחזרה.

46 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

רוי רביבו עם קרע חלקי ברצועה הצידית ותורג'מן ביום ראשון בנתניה לא יכול היה לדרוך על רגל ימין, יקח לשניהם עוד זמן לחזור

זה פסיכי שהוא הצליח לשחק עוד כמעט מחצית שלמה בבראגה אחרי מה שהוא עשה לו שם. 

לפני1 שעה , Brandon Roy said:

זה פסיכי שהוא הצליח לשחק עוד כמעט מחצית שלמה בבראגה אחרי מה שהוא עשה לו שם. 

אני לא זוכר את רגע הפציעה, אבל לפעמים כשהרגל חמה אפשר למשוך ואחכ כשמתקרר מבינים את החומרה, אולי אפילו זה שהמשיך לשחק החמיר את זה. 

אני זוכר שפעם רון נחמן(או גיא) שיחק מחצית שלמה נגד הפועל חיפה בקריית אליעזר עם פיקת ברך שבורה. 

חייב להגיד משהו בהקשר של פרץ. לא סתם כל מאמן כבר שנים בוחר אותו ראשון בהרכב. 

זה התחיל בקדנציה הראשונה של איביץ׳. איביץ׳ הפך אותו מ6 ל8 וזה הביא לפרץ הרבה גולים. אחר כך עם פטריק הוא ממש הפך ל10 שלנו והיה השחקן הכי טוב בליגה. 

עם קין ולאזטיץ׳ הוא כבר הפך לבערך חלוץ שני וגם זה התבטא במספרים. 

כל זה לא קרה כי המאמנים האלה לא הבינו כדורגל או כי הם חשבו שלפרץ יש סיומת קטלנית.

יש סיבה לזה שפרץ מגיע כל הזמנים למצבים האלה ולא שאר שחקני ההתקפה או גבי לדוגמא. יש לו חוכמת משחק ותנועה שרק הוא יודע לעשות (אל תזלזלו בתנועה ללא כדור, כי זה מה שהפך את זהבי לאגדה). הפיזיות והכושר גופני המטורף שלו רק עושה אותו עוד יותר מעל הליגה. 

פרץ כיום הוא הקשר הכי טוב, שלם ואירופי בליגה. הוא גם הקשר הכי טוב בנבחרת (גלוך שחקן התקפה מבחינתי).

מה כן? ההחמצות שלו מחרפנות וגורמות לי לקלל אותו לפעמים. הוא גדל כ6 ואפילו כבלם וזה בולט מאוד בטכניקה שלו. זאת גם הסיבה שהוא עדיין משחק בארץ. 

מה עוד? הוא השחקן ששיחק הכי הרבה בישראל (ואולי גם בעולם) מתחילת העונה ללא מנוחה. אני בטוח שהוא גם השחקן שרץ הכי הרבה בפער. זה לא יכול שלא להשפיע. 

הוא ממוקם גבוה מדי (גם גבי) זה אומנם גורם לבלאגן ברחבה של היריבה, אבל גורם גם לבלבול בהתקפה שלנו. הרבה פעמים שחקנים שלנו מקבלים כדור במצב מצוין ומגיבים כאילו הם בהלם שהכדור הגיע אליהם. זה גם גורם למשחק להיות יותר תקוע. 

אם תורגמן לא כשיר לחיפה, מדמון צריך לפתוח בשפיץ.

לגבי כנף שמאל, אני דווקא הייתי חושב על יחזקאל אם הוא כשיר. זה התפקיד המקורי שלו, יש לו רגל ימין מעולה ושאר החלופות (לאיוס, אדו) לא ברמה כרגע. אסנטה מגן ימני, זאדה שמאלי.

יחזקאל לא יעלה בהרכב ככה מול חיפה.

אם הפרסי כשיר הוא יעלה איתו ועם אסנטה יחד עם שלמה וסטואיץ׳ במרכז ההגנה.

גבי סיסוקו ופרץ ימשיכו באמצע.

מדמון צריך לפתוח בשמאל לצד תורג׳מן/זהבי ודוידה בימין.

אין שום הצדקה ביכולת של לאיוס, פטאצ׳י ואדו שייפתחו בהרכב מול חיפה, זהבי לא בכושר טוב אבל אני לוקח אותו מיליון פעם עליהם. 

מבחינתי המשוואה פשוטה, אם אין לנו שחקן בסגנון של מילסון, עדיף להחזיק שם שחקן כמו מדמון.

יש בו לא מעט איכויות שמזכירות את הסגנון אלירן עטר והוא יכול למלא את החסר בעמדה הזו שלא השתדרגה במאומה.

לפני16 שעות , מכביסט לעד said:

חייב להגיד משהו בהקשר של פרץ. לא סתם כל מאמן כבר שנים בוחר אותו ראשון בהרכב. 

זה התחיל בקדנציה הראשונה של איביץ׳. איביץ׳ הפך אותו מ6 ל8 וזה הביא לפרץ הרבה גולים. אחר כך עם פטריק הוא ממש הפך ל10 שלנו והיה השחקן הכי טוב בליגה. 

עם קין ולאזטיץ׳ הוא כבר הפך לבערך חלוץ שני וגם זה התבטא במספרים. 

כל זה לא קרה כי המאמנים האלה לא הבינו כדורגל או כי הם חשבו שלפרץ יש סיומת קטלנית.

יש סיבה לזה שפרץ מגיע כל הזמנים למצבים האלה ולא שאר שחקני ההתקפה או גבי לדוגמא. יש לו חוכמת משחק ותנועה שרק הוא יודע לעשות (אל תזלזלו בתנועה ללא כדור, כי זה מה שהפך את זהבי לאגדה). הפיזיות והכושר גופני המטורף שלו רק עושה אותו עוד יותר מעל הליגה. 

פרץ כיום הוא הקשר הכי טוב, שלם ואירופי בליגה. הוא גם הקשר הכי טוב בנבחרת (גלוך שחקן התקפה מבחינתי).

מה כן? ההחמצות שלו מחרפנות וגורמות לי לקלל אותו לפעמים. הוא גדל כ6 ואפילו כבלם וזה בולט מאוד בטכניקה שלו. זאת גם הסיבה שהוא עדיין משחק בארץ. 

מה עוד? הוא השחקן ששיחק הכי הרבה בישראל (ואולי גם בעולם) מתחילת העונה ללא מנוחה. אני בטוח שהוא גם השחקן שרץ הכי הרבה בפער. זה לא יכול שלא להשפיע. 

הוא ממוקם גבוה מדי (גם גבי) זה אומנם גורם לבלאגן ברחבה של היריבה, אבל גורם גם לבלבול בהתקפה שלנו. הרבה פעמים שחקנים שלנו מקבלים כדור במצב מצוין ומגיבים כאילו הם בהלם שהכדור הגיע אליהם. זה גם גורם למשחק להיות יותר תקוע. 

מטורף שאנשים לא מבינים את זה ורואים אותו רק כאחד שצריך 1 לאלפיים כדי להכניס גול. ראייה צרה מאוד מבחינתי.

נותן לנו הרבה יותר מזה. צאו מזה.