Jump to content

רשמים מהניצחון על נתניה בנתניה | 2-1 מותח שמוציא אותנו לפגרה עם 3 נקודות חשובות

Recommended Posts

פורסם ב

הלשון בחוץ, הפגרה באופק. כל מה שצריך זה להשלים 3 נקודות מול נתניה בנתניה ואנחנו יכולים לצאת לפגרה עם קצב צבירת נקודות מעולה בליגה (לצד אכזבות שוברות לב באירופה). היריבה שלנו נתניה היא אס שאף פעם אי אפשר לדעת איך היא תגיע ועם המצב של הקבוצה זה נראה כמו מוקש גדול שרק צריך לעבור בשלום.

לאזיטיץ' אוסף את מה שנותר לו וזורק אותם לדשא בתקווה שזה יספיק, זה מה יש.

שופט: (גל לייבוביץ') - סביר- (מצד אחד, בסופו של דבר אחרי הואר צדק בכל הגדולות, נתן לנו את שני הפנדלים המוצדקים, לא הוציא צהוב שני מאוד מחמיר ללמקין. מצד שני, איזן עם כמעט כל החלטה לטובתם, הקוונים בכלל היו בושה, חוצים ברורים, צהובים שלא נשלפו לנתניה ופאולים רכים שנשרקים רק בצד אחד)

שחקנים: משפתי לא אשם בשער, כן אשם בכמעט איבוד לשבירו, הצלה אחת גדולה ועוד 2 קליטות נחמדות. משחק לא רע בסה"כ. למקין לא חושב שהיה לא טוב בעמדה שלא מכיר, אבל היה לא אחראי, צהוב ראשון מיותר, כמעט צהוב שני. קצת יותר אחריות | נחמיאס שהחליף אותו כבש עצמי (לא מכירת העונות, אבל בחייאת עידן) ורצה מאוד אבל היה חסר יכולת. שלמה המצטיין שלי, מאוד אגרסיבי, דוחף את הבלמים החוצה מהרחבה, ראשון לכמעט כל כדור, נהדר במשחק הרגל עם מסירות ענק (בעיקר לדוידה). לא האמנתי שזה מה שנקבל ממנו, גם אם הוא מבין פה ושם טעויות קטנות. סטואיץ' כמו שלמה, אולי קצת פחות מרשים היום אבל אותו עיקרון, בלם נפלא, דוחף קדימה, מוסר נהדר קדימה. עושה פה ושם טעות לא מטורפת. אסנטה ממשיך עם היכולת הטובה בתור מגן ימין (האופציה היחידה שלנו כרגע), חזק, יחסית לפתיחת העונה אחראי, לא מספיק יציב התקפית אבל זה מה יש כרגע.  סיסוקו עוד משחק לא רע, יש לו יתרונות ברורים לצד כמה חסרונות שמופיעים פה ושם, אם זה חוסר היכולת שלו לאיים על השער או לפעמים הסתבכות יתר, אבל הפיזיות שלו, הדינמיות, היכולת השתחררות. אחלה סיסוקו. פרץ לא יודע איך שוב סיים בלי שער, היו לו 2-3 הזדמנויות, אחת מהן הייתה צריכה להיות בפנים. לא מספיק נוכח באמצע, עושה ריצות גדולות קדימה אבל עם טאץ' לא איכותי בכדור ועם הלשון בחוץ זה פשוט לא מספיק כרגע. נקווה שיחזור טוב אחרי הפגרה. גבי למרות שנח בחמישי היה נראה לא דומיננטי היום כמו רוב העונה, שיחק מאחורה מדי ומיעט להשתתף בהתקפה, גם כשעשה את זה היה לא מספיק מדויק/קטלני. לאיוס לא יודע אם היה חלש או שכרם ג'אבר שמר אותו טוב, אבל פשוט לא יכל עליו היום, לא בא לידי ביטוי כלל וקיבלת החלטות לא נכונות. לטעמי גם לא היה מספיק מחויב הגנתית. | אדו שהחליף אותו גם לא היה איכותי בפעולות שלו אבל דווקא ניצל טעות של אותה ג'אבר שהביאה לפנדל המנצח דוידה לרגעים רבים במיוחד במחצית הראשונה היה נראה שהוא כל מה שיש לנו, לבודד אותו על הקו ולקוות לטוב, מאיים על השער, סוחט פנדל, מכניס כדור לגול בטוח (וזה רק במחצית הראשונה), קצת התעייף בשניה אבל עדיין משחק פשוט נהדר של דוידה שמאיים על רז שלמה בתואר המצטיין. זהבי שער מתוק בפנדל שבוצע היטב, מחצית ראשונה טובה שלו עם כמה נגיעות טובות ובעיקר הרגיש חי את המשחק. מחצית שניה נחלש והוחלף, מקווה שבאמת הרווחנו אותו הלאה. אהבת חיי.

*לא היה קשה לפספס את רגעי הקסם של מדמון, שחקן איכותי מאוד. צריך וישחק הרבה בהמשך העונה. מרגיש כמו רכש מעולה. מילה טובה גם ליוריס.

פיקנטריה:

- סאגת האם יהיה קהל, כמה קהל יהיה, מי יוכל לבוא

- מכבי מצ'פרת את הטופ אוהדים שלה עם כרטיס חינם לראות את הקבוצה שהם כל כך התגעגעו אליה

- טקס בפתיחה למלוא (כמעט) שנה ל7.10 + שירת ההמנון המשותפת

- ערן כובש

- שני שערים, שניהם בפנדלים (נפלאים שניהם)

- מערכת הגברה הזויה, טעויות כריזה מביכות, כלום לא עבד לנתניה בחלק הזה.

חייב למות:

עמיחי שפיגלר - אז אתה אוהד נתניה, על אובייקטיביות שמעת? לפחות תנסה? תשחק אותה? בחייאת זה בוטה, זה מוגזם וזה לא יכול לעבור בשקט. כבר תקופה שהוא עושה הכל כדי להכנס לטופ רשימת השנואים.

קהל:

אז לא באמת היה לנו קהל, מה שהיה לנו זה כ100 מאוהדיה המסורים ביותר של הקבוצה, שהגיעו ללא הארגון וללא תופים לצפות בקבוצה שלהם. עידוד כמובן לא היה אז אין יותר מדי מה להגיב בנושא הזה אז אנצל את מעט המילים שנותרו לי לפני שאני מתעלף להגיד שכמובן שיש המון בעיות בקבוצה, שאנחנו נראים לא טוב כבר תקופה, שאנחנו מגרדים נצחונות וסה"כ החסרונות שידענו עליהם בהתחלה (אין מגן ימני מחליף, אין קיצוני שמאלי פותח, חסר עוד מישהו ב10) מתפוצצים לנו בפנים, אבל זה מה יש ועם זה ננצח. יש לנו קצב צבירת נקודות נפלא ופגרה ארוכה עכשיו להחזיר פצועים, לנשום קצת אוויר ולחזור בכל הכוח למשחק הכי חשוב שיש לליגה הישראלית להציע לנו. אז תקחו אוויר, תזכרו מה התפקיד שלכם בתור אוהדים ובואו נחזור מהפגרה מאוחדים במטרה אחת - להביא את זה.

פורסם ב

מה עוד צריך לקרות כדאי שהמאמן שלנו יבין שנחמיאס לא שחקן כדורגל?!

לשבת ביציע ליד מנסופרד ולראות את הפרצופים שהוא עושה אחרי כל מהלך של לאיוס..

עדיין לא מצליח להבין אך לא הבאנו זר איכותי לשמאל!? ונשארנו עד ינואר עם זר שלא יודע לעבור קונוס

בנוסף הבאנו שחקן בינוני שהיה האחד האחראים לזה שהקבוצה שלו ירדה ליגה.

דרך אגב ההלוך חזור הביתה הכי מהיר אי פעם.

פורסם ב
10 דקות לפני, hen34 said:

מה עוד צריך לקרות כדאי שהמאמן שלנו יבין שנחמיאס לא שחקן כדורגל?!

לשבת ביציע ליד מנסופרד ולראות את הפרצופים שהוא עושה אחרי כל מהלך של לאיוס..

עדיין לא מצליח להבין אך לא הבאנו זר איכותי לשמאל!? ונשארנו עד ינואר עם זר שלא יודע לעבור קונוס

בנוסף הבאנו שחקן בינוני שהיה האחד האחראים לזה שהקבוצה שלו ירדה ליגה.

דרך אגב ההלוך חזור הביתה הכי מהיר אי פעם.

תן לזה לנשום. 

פורסם ב

לאיוס שחקן סגל טוב. 

היום היה פחות טוב אחרי משחק טוב שלו באירופה. חטף גם קללות גזעניות מהקהל של נתניה, אולי השפיע.

לא יודע, הרגשתי יותר טוב עם יוריס ב6 מאשר סיסוקו, בעיקר בקידום המשחק. הייתי רוצה לראות יוריס ב6 וסיסוקו ב8. 

פטאצ'י נכנס טוב למשחק היום, רואים את האפסייד בכל נגיעה, מקווה שיצליחו לעבוד איתו על מה שחשוב בכדורגל האירופאי.

אנחנו חייבים את גבי של העונה הקודמת, לדעתי הוא זה שהכי הרבה חסר לנו במחזורים האחרונים.

אם מדמון יפתח פיזיות (מרגיש שהוא עובד על זה) ועוד קצת קבלת החלטות הוא יהיה שחקן טוב מאוד.

פורסם ב

יותר מדי שחקנים מותשים אחרי שהסגל הפך פתאום לקצר עם כל הפציעות, בתוספת כמות טיסות לא הגיונית.

היה עדיף כבר לשחק בליגה בימי שני, ולהגיע מותשים למשחקים באירופה.

סה"כ מכבי נראים לא רע בהתחשב בנסיבות, וקצב צבירת הנקודות בליגה מצוין.

פורסם ב

מטורף לראות בבית גם את עמיחי שמצטער מכל ליבו על זה שקיבלנו פנדל מוצדק

אבל לא פחות את העריכה המגמתית וכל שידורי ערוץ הספורט, מדברים על כמה נתניה קופחה, מראים את הפאול שלא היה צהוב שני של למקין (בחייאת יש אלף כאלו במחזור שלא נשרקים צהוב שני, בחיים זה לא נכנס לתקציר) - ממש בונים נראטיב בכל הכוח - על כלום. זה מטורף ואנחנו נשלם על זה.

פורסם ב
1 דקה לפני, Sawyer said:

מטורף לראות בבית גם את עמיחי שמצטער מכל ליבו על זה שקיבלנו פנדל מוצדק

אבל לא פחות את העריכה המגמתית וכל שידורי ערוץ הספורט, מדברים על כמה נתניה קופחה, מראים את הפאול שלא היה צהוב שני של למקין (בחייאת יש אלף כאלו במחזור שלא נשרקים צהוב שני, בחיים זה לא נכנס לתקציר) - ממש בונים נראטיב בכל הכוח - על כלום. זה מטורף ואנחנו נשלם על זה.

גם את הצהוב הראשון השופט המציא.

פורסם ב

דור פרץ עם כמות דקות בלתי סבירה מתחילת העונה, 1250 דקות.

זו כמות דקות מטורפת שמבדיקה כללית מציבה אותו בטופ הדקות לשחקן עד כה באירופה. זו כמות לא הגיונית שבטוח פוגעת ביכולת שלו, מנטלית ופיזית.

מקווה שלא ישחק בנבחרת.

פורסם ב
20 דקות לפני, המכבייה said:

תן לזה לנשום. 

קשוח לראות את נחמיאס,בכל פעם שהוא מקבל כדור צומחת לי שערה לבנה.

עוד יותר קשוח זה לרדת מ100 ל0 באגף שמאל.

פורסם ב

אחלה למקין, אבל זה דיי מדהים שבלם העתיד של הכדורגל הישראלי לא מסוגל לפגוש את הכדור עם רגל שמאל. 

מאוד יכול להיות שזה היה ידוע. זה היה נראה לי חריג מאוד. 

פורסם ב
לפני10 שעות , hen34 said:

קשוח לראות את נחמיאס,בכל פעם שהוא מקבל כדור צומחת לי שערה לבנה.

עוד יותר קשוח זה לרדת מ100 ל0 באגף שמאל.

מסכים עם נחמיאס. אתה משחק עם מה שיש. 

אבל מילסון לא יכול להיות תו האיכות היחידי. הוא מציאה של םעם ב...

הביחדנס של הקבוצה והרצון להכריע, אל תיקח אותם כמובן מאליו. בשלב מסויים, שיחקנו בשביל לנצח. נתניה חוץ, זה תמיד לא פשוט בלוח. זוכר את הניצחון שם של איביץ בשנה הראשונה שלו. שכבו עלינו וגול פוקסי לגמרי של דסה מקו הרוחב שניצח לנו את המשחק. 

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

מסכים עם נחמיאס. אתה משחק עם מה שיש. 

אבל מילסון לא יכול להיות תו האיכות היחידי. הוא מציאה של םעם ב...

הביחדנס של הקבוצה והרצון להכריע, אל תיקח אותם כמובן מאליו. בשלב מסויים, שיחקנו בשביל לנצח. נתניה חוץ, זה תמיד לא פשוט בלוח. זוכר את הניצחון שם של איביץ בשנה הראשונה שלו. שכבו עלינו וגול פוקסי לגמרי של דסה מקו האורך, ניצל לנו את המשחק. 

מסכים לגבי חשיבות המשחק והניצחון.

נכון שמילסון זה אחד שמגיע לכאן פעם ב

אבל אתה לא יכול לרדת ברמה בצורה כל כך קיצונית ודרסטית..

שחקן זר שלא קיבל דקה במשך חצי עונה פה,ולאיוס הבינוני אלה התחליפים?

מדאיג מאוד.

פורסם ב
1 דקה לפני, hen34 said:

מסכים לגבי חשיבות המשחק והניצחון.

נכון שמילסון זה אחד שמגיע לכאן פעם ב

אבל אתה לא יכול לרדת ברמה בצורה כל כך קיצונית ודרסטית..

שחקן זר שלא קיבל דקה במשך חצי עונה פה,ולאיוס הבינוני אלה התחליפים?

מדאיג מאוד.

אני מרגיש שמכבי קבוצה טובה. היא אולי מתקשה במעברים בין אירופה לליגה אבל היא שווה יותר מאפס נקודות בליגה האירופית. היא נתנה 180 דקות טובות שם. שווה שם 4 נקודות להערכתי. 

אנחנו לא בסיטואציה רגילה ולא מתחלף עם חיפה לשניה. נתמודד עם מה השצריך במקום לעוף מול דייגים ואז לאונן על כל מיני משחקי טיול פה בליגה. בחיים לא מתחלף. 

פורסם ב

עוד משחק חלש שלנו, עוד ניצחון במזל. אבל בתקופה כזו שפצועים ובין טיסה לטיסה יש אימון שחרור אז העיקר הנקודות. השופט יצא לארג' איתנו גם עם הצהוב ללמקין (יכל לתת בקלות שני) וגם עם הפנדל בסוף. הלוואי ולא יפצע אף אחד עד חיפה ויחזור איזה דוידזאדה ותורג'מן. כל קבוצה פה תוקפת את צד שמאל שלנו אם יש לה שכל. אי אפשר לשחק עם מגן שמאלי בלי שמאל. 

פורסם ב
44 דקות לפני, itanar said:

דור פרץ עם כמות דקות בלתי סבירה מתחילת העונה, 1250 דקות.

זו כמות דקות מטורפת שמבדיקה כללית מציבה אותו בטופ הדקות לשחקן עד כה באירופה. זו כמות לא הגיונית שבטוח פוגעת ביכולת שלו, מנטלית ופיזית.

מקווה שלא ישחק בנבחרת.

הזיה. מאיפה הנתון?

פורסם ב

קשה מאוד לעשות את המעבר ממשחקים רציניים באירופה לליגה וזה קרה לאורך כל השנים בארץ ולכל הקבוצות, אתה נותן את התחת באירופה ואז מקבל סטירה בדרך כלל בארץ ולא זכור לי משחק טוב שקבוצה עשתה אחרי משחק גדול באירופה.

אני מקווה שלאזטיץ' ימצא את ההיררכיה לסיפור הזה, בהרכב מלא וללא העייפות הזאת של 14 טיסות בכמה חודשים(את היורוליג זה לא מבייש) אנחנו מטיילים בקלילות לאליפות זה די ברור.

לגבי פאטצ'י, אני חושב שהוא צריך לשחק יותר. נכנס מצויין היום חוץ מהבעיטה שם וכל מהלך שלו היה מאוד תאכלס, הוא ילמד לאט.

אני מקווה שרבש לא הולך לתת לפרץ 180 דקות כי הוא יתפרק לנו עוד באוקטובר.

פורסם ב

לא זוכר בכדורגל הישראלי (שני עשורים אחרונים) בלם עם כזו יכולת מסירה כמו של סטואיץ' - 

6/11 מסירות ארוכות מוצלחות, 10 מסירות לתוך השליש האחרון. 

בהחמצה הראשונה של פרץ, הוא פשוט השאיר את דוידה לבד עם כדור עומק ענק. 

פורסם ב

שתי נקודות נוספות: 

אכלנו שני גולים שערורייתיים במשחק הזה, למזלנו אחד נפסל כי היה פנדל, אבל איך לעזאזל הם בכלל כבשו את הראשון? ואז מגיע השני, וואו מה זה היה, איך כדור כל כך חלש עובר את כל ההגנה ואז בלם לא מסוגל להרחיק אלא כובש לשערו? 

דור תורג'מן בסוף בא עם כולם להודות לקהל, מה זה? הבן אדם לא מסוגל שרגל ימין תיגע בקרקע! איך הוא הגיע לפציעה כזאת? הוא לא סיים את המשחק נגד בראגה על הרגליים?( אני באמת לא זוכר), קשה לי להאמין שהוא יהיה כשיר לחיפה אם הוא במצב כזה היום. 

פורסם ב

הסגל קצר ושחוק מדי

לא יודע של מי הטעות, אבל זאת היתה טעות פטאלית שמשבשת לנו את הזרימה במשחקי הליגה ואת הליגה האירופאית.

אין לנו 2 הרכבים לצערי כי אין לנו איזון בעמדות מסוימות ואנחנו נאלצים להשתמש בשחקנים שתיכננו להשתמש לאותו 2 הרכבים להרכבים במשחק בליגה(למקין כמגן)

פורסם ב

הקישור הקבוע של סיסוקו-פרץ-גבי לא משחק טוב כבר כמה משחקים

צריכים לשחק 2 מתוך סיסוקו-יוריס-גבי-פרץ ומעליהם צריך לשחק מדמון

לא יקרה כלום אם גבי ופרץ יעלו קצת מהספסל וינוחו

פורסם ב

מה שהכי מפריע לי עם לזאטיץ׳ זה העניין עם ואן אובריים, קשר הכי טוב בפער בקבוצה לא מקבל הרכב, קצת תמוהה.

לגבי סטואיץ׳, כבר רשמתי בנושא משחק- אחד הבלמים הטובים שראיתי בארץ כל החבילה הזו פשוט טובה מעמידה בהגנה, חילוצי כדור, גליצ׳ים ועצירות על הקו ועד כדורים מההגנה לקיצונים.

פשוט רמה גבוהה.

אפשר לציין גם את שלמה ואסנטה שהם מעולים.

עם כל זה מה שרשמתי נראה שיש הגנה ברזל ולדעתי היא כזו והגולים שספגנו היו מטעויות מטופשות שלא בהכרח מעידות על איכות הבלמים.

פורסם ב
לפני8 שעות , המכבייה said:

אני מרגיש שמכבי קבוצה טובה. היא אולי מתקשה במעברים בין אירופה לליגה אבל היא שווה יותר מאפס נקודות בליגה האירופית. היא נתנה 180 דקות טובות שם. שווה שם 4 נקודות להערכתי. 

אנחנו לא בסיטואציה רגילה ולא מתחלף עם חיפה לשניה. נתמודד עם מה השצריך במקום לעוף מול דייגים ואז לאונן על כל מיני משחקי טיול פה בליגה. בחיים לא מתחלף. 

מסכים אבל עדיין מתסכל שכל העולם ואישתו ראו שחסר מגן ימני וכנף שמאל ואצלנו הסתפקו במחליפים ועצמו עין.

פורסם ב

עמיחי ואפק לא יכולים להיות בעמדת השידור של הקבוצות האהודות שלהם בזמן משחק מרכזי(אם נתניה במשחק מרכזי אז שימצאו מישהו אחר לעמדת השדר ואותו דבר עם אפק כשחיפה משחקת לעמדת הפרשן).

יש לערוץ האין-ספורט מספיק כוח אדם לזה.