Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ראיתי דיווח שמירוטיץ בארץ (יש תמונה בנתב״ג).

פורסם ב

יש הרבה קהל שלנו שמתבכיין, אני לא מבין מה ציפו שיבוא לפה במרץ? אחלה ג'ימי קלארק, שחקן מעולה, מכיר את הליגה. חיזוק נהדר. עדיף על דה ג'וליוס ועל תמיר בלאט.

פורסם ב

זה לא סייבן לי, אבל סומך על דיוויד בלאט. בהצלחה קלארק.

רק מה- למה שילמו לו ועליו כל כך הרבה?

• 2 weeks later...
פורסם ב
18 דקות לפני, פנחס שוף said:

אז החיזוק זה להביא שחקן שמחטיא 2 עונשין 30 שניות לסוף?

אכזרי. קוראים לזה שגעון דרבי משחקן שהיה רגיל לשחק מול 20 איש בג'יי ליג. 

בצד אחד שחקן של 80 אחוז עונתי אבל חסר ניסיון מהקו מחטיא 2 מהעונשין ברגע מכריע ובצד שני שחקן של 64% מהעונשין עונה 2/2.

הפסד מבאס מאוד, מקווה שעדיין נסיים מקום ראשון ונדאג לביתיות ובעיקר לקבור אותם מול ירושלים בחצי.

פורסם ב

עם חצי חמישיה כמעט ניצחנו אותם בחוץ. המצב סביר. בסוף הפסדנו על 4-5 החטאות של קרש סל ברבע האחרון. חבל אבל לא סוף העולם. 

פורסם ב

ניצחון יורוליג שני ברציפות בפעם הראשונה העונה. בשקט בשקט מתגבש בסיס שחקנים שיוכל אולי לעשות משהו בעונה הבאה - קלארק, הורד, רנדולף, וויליאמס, סורקין, בלאט, יוקאביטיס ואולי מאייר זה שלד לא רע. אם יצרפו לשלד הזה איזה סייבן לי או בולדווין ועוד שחקן פנים ברמה אפשר להגיע להצלבה בעונה הבאה (בתקווה שנחזור לארח ביד אליהו).

פורסם ב
לפני3 שעות , מנג'ר יונייטד said:

ניצחון יורוליג שני ברציפות בפעם הראשונה העונה. בשקט בשקט מתגבש בסיס שחקנים שיוכל אולי לעשות משהו בעונה הבאה - קלארק, הורד, רנדולף, וויליאמס, סורקין, בלאט, יוקאביטיס ואולי מאייר זה שלד לא רע. אם יצרפו לשלד הזה איזה סייבן לי או בולדווין ועוד שחקן פנים ברמה אפשר להגיע להצלבה בעונה הבאה (בתקווה שנחזור לארח ביד אליהו).

וואלה לא חושב כמוך. השלד גרוע ולא בנוי טוב. יש 3 ביגמנים, כולם ברמה של מחליף, ו-3 רכזים באותה סיטואציה. העמדה היחידה בה אנחנו ברמה של הצלבה היא של הורד. ועל כל זה מנצח מאמן בינוני במקרה הטוב. 

פורסם ב
לפני18 שעות , ravid said:

וואלה לא חושב כמוך. השלד גרוע ולא בנוי טוב. יש 3 ביגמנים, כולם ברמה של מחליף, ו-3 רכזים באותה סיטואציה. העמדה היחידה בה אנחנו ברמה של הצלבה היא של הורד. ועל כל זה מנצח מאמן בינוני במקרה הטוב. 

תוסיף לשלד הזה גארד ושחקן פנים ברמה של טופ-8 יורוליג ופתאום הסגל ייראה הרבה יותר טוב. אני מסכים איתך שהסגל הנוכחי בנוי יותר מדי לרוחב עם אוסף של שחקני סגל שהם לא פותחים בשביל קבוצת הצלבה, אבל יש לפחות חמישה-שישה שחקנים שאפשר לבנות איתם. 

פורסם ב
לפני7 שעות , מנג'ר יונייטד said:

תוסיף לשלד הזה גארד ושחקן פנים ברמה של טופ-8 יורוליג ופתאום הסגל ייראה הרבה יותר טוב. אני מסכים איתך שהסגל הנוכחי בנוי יותר מדי לרוחב עם אוסף של שחקני סגל שהם לא פותחים בשביל קבוצת הצלבה, אבל יש לפחות חמישה-שישה שחקנים שאפשר לבנות איתם. 

גארד אחד לא יספיק. הבעיה היא שיש פקק רציני בעמדה 1, מה שאומר שרכז בכיר כמו לורנזו כבר לא יגיע. יצטרכו לפתוח ארנק על עמדות 2 ו-3 ולהביא 2 כוכבים. 

בגזרת הגבוהים סורקין, הורד ו-וויליאמס חתומים. לא מן הנמנע שריברו יעזוב בקיץ ובמקומו יוחתם מישהו בכיר יותר, אם הם יהיו מוכנים לשים שם כסף. אם זה יקרה אז נהיה בסדר בעמדה.

בקיצור כמו שזה נראה עכשיו יש לקראת שנה הבאה ערמה של בינוניים ברמת מחליפים, ואת ג'יילן הורד. יצטרכו לפתוח את הארנק ולהחתים לפחות 2 כוכבים. ברור שאם לא חוזרים לארח בהיכל אין בכלל על מה לדבר, וגם אם כן, לא בטוח שחלק מההכנסות לא ילכו לכיסוי הגירעונות שנוצרו השנה.

פורסם ב

מאיפה הביטחון שהורד ימשיך? לא מן הנמנע שיקבל הצעה גבוהה מאחת היווניות/ספרדיות. אם ישאר פה זה רק בגלל חברה שלו. רוקאס גם צריך להמשיך לדעתי, ומן הסתם שקלארק ששילמו עליו לא מעט ימשיך גם וגם רנדולף. כל השאר יצטרכו לבנות מחדש.

פורסם ב
לפני3 שעות , oferr said:

מאיפה הביטחון שהורד ימשיך? לא מן הנמנע שיקבל הצעה גבוהה מאחת היווניות/ספרדיות. אם ישאר פה זה רק בגלל חברה שלו. רוקאס גם צריך להמשיך לדעתי, ומן הסתם שקלארק ששילמו עליו לא מעט ימשיך גם וגם רנדולף. כל השאר יצטרכו לבנות מחדש.

למרות שזה לא מבטיח כלום, הורד חתום לעוד שנה. מאמין שמכבי יוכלו לשדרג לו חוזה אם וכאשר.

• 2 weeks later...
פורסם ב
29 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

סרט בהפקת היורוליג על הזכייה האחרונה שלנו ביורוליג

כמה יפה הייתה אותה זכייה.

פורסם ב

איך שרסקין אמר שפנאתיינקוס מאבדים את הראש, הם רצו ריצה פסיכית וניצחו את המשחק.

עונה הבאה מדברים על להחליף שחקנים, שהקהל יחזור, אבל איתו ועם עופר שלח אין לנו מה למכור. סיוט באוזניים ונאחסים מטורפים.