Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

כל הבעייתיים התפטרו. יום עצוב.

פורסם ב

ימים מדאיגים ביותר במחלקת הכדורסל. 

לא אתפלא אם מנסים להפוך את קטש לשעיר לעזאזל. בסוף יישבר לו והוא יתפטר.

העזיבה של כל האנשים הקיצוניים והבעיתיים של הפועל רק מעצימה את זה.

פורסם ב
לפני21 שעות , car.garsia said:

אפשר לשחרר את כל הקבוצה לפנאתנייקוס. איזה בלתי נסבלים.

אפשר לשחרר גם את הבעלים לפנאתינאיקוס?

פורסם ב

הרגע חזרתי מבן גוריון. שילמתי 240 דולר על כרטיס לכיוון אחד לאתונה. היה שווה כל סנט. עוד שנתיים הוא בבאר שבע. 

פורסם ב

עכשיו הדיבור גם שדה ג'יולוס בדרך החוצה

מכבי פשוט הפך להיות מועדון קטן, חסר רצון להשקיע, חסר רצון להפסיד כלכלית.

יש למכבי משקיעים רצינים שצריכים לקחת את המושכות ולקנות את המניות מ2 הבנים של..שמנהלים אותם ופשוט מסרבים להפסיד כלכלית

אני במקום קטש מתפטר.

• 2 weeks later...
פורסם ב

כל חמישי כבר הפך להיות סיוט. הפעם לדעתי זה חוצה אובר מוגזם. 0 מ18 מהשלוש. מהיותר מביכים שראיתי אי פעם. 

ואחרי שנסיים לדבר על ההנהלה ששוחטים את המותג, נעבור לדבר על השכונה הזאת שעודד קטש קורא לה אימון.

פורסם ב

קטש רחוק מלהיות הבעיה של מכבי.

הסגל כרגע הכי חלש שאני זוכר מאז שהתחלתי לראות משחקים שלהם בשנות השמונים.

קבוצת יורוקאפ בינונית.

פורסם ב

הדבר הכי חולה במכבי כדורסל הוא שאין איזה ארגון אוהדים שגם יגיב לביזיון הזה וינסה להפעיל לחץ על ההנהלה. קהל פשוט מת.

מודה כל יום שלפחות בכדורגל יש את הפאנטיקס שלא תלויים באף אחד בדיוק בשביל הדברים האלה.

פורסם ב
לפני10 שעות , car.garsia said:

הדבר הכי חולה במכבי כדורסל הוא שאין איזה ארגון אוהדים שגם יגיב לביזיון הזה וינסה להפעיל לחץ על ההנהלה. קהל פשוט מת.

מודה כל יום שלפחות בכדורגל יש את הפאנטיקס שלא תלויים באף אחד בדיוק בשביל הדברים האלה.

על אף שאתה צודק בדבר ההתרפסות המסויימת בפני ההנהלה, באוברול הארגון של הכדורסל אוכל את של הכדורגל בלי מלח. 

פורסם ב
לפני3 שעות , ravid said:

על אף שאתה צודק בדבר ההתרפסות המסויימת בפני ההנהלה, באוברול הארגון של הכדורסל אוכל את של הכדורגל בלי מלח. 

במה בדיוק? בלא להגיע למשחקי חוץ בליגה? בכל משחק נגד קבוצה עם קהל בליגה לשמוע רק את היריבה? בלא להיות אקטיבים בשום צורה לטובת הקהל? ארגון שהוא בובה להנהלה.

הייתי אומר שהפאנטיקס כמה רמות מעליהם אבל זה לא אותו קטגוריה של תחרות בכלל, קשה לי לקרוא ארגון אוהדים שבמשחקי חוץ של מכבי כדורסל (לא דרבי וירושלים וכאלה) אין בכלל ארגון.

פורסם ב
On 9.1.2025 at 22:32, car.garsia said:

כל חמישי כבר הפך להיות סיוט. הפעם לדעתי זה חוצה אובר מוגזם. 0 מ18 מהשלוש. מהיותר מביכים שראיתי אי פעם. 

ואחרי שנסיים לדבר על ההנהלה ששוחטים את המותג, נעבור לדבר על השכונה הזאת שעודד קטש קורא לה אימון.

הכי חשוב שמכרו 11 אלף מנויים , התוצאות זה שטויות.

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

במה בדיוק? בלא להגיע למשחקי חוץ בליגה? בכל משחק נגד קבוצה עם קהל בליגה לשמוע רק את היריבה? בלא להיות אקטיבים בשום צורה לטובת הקהל? ארגון שהוא בובה להנהלה.

הייתי אומר שהפאנטיקס כמה רמות מעליהם אבל זה לא אותו קטגוריה של תחרות בכלל, קשה לי לקרוא ארגון אוהדים שבמשחקי חוץ של מכבי כדורסל (לא דרבי וירושלים וכאלה) אין בכלל ארגון.

מבחינת השפעה על המשחק ותמיכה בקבוצה- אכן אין תחרות, רק לא מהכיוון שאתה חושב. התואר האחרון הוא ההוכחה הכי טובה.

בנוגע לעניין הנוכחות במשחקי חוץ: מה יותר גרוע - לא להגיע למשחק חוץ, או לכפות על הקבוצה משחק בית ללא קהל? מה לעשות, בכדורסל הליגה היא גם המפעל הפחות אטרקטיבי, וגם שהשיטה מפחיתה את החשיבות של משחקי העונה הרגילה. זה המצב.

פורסם ב

גם אם הפועל תיקח איזה תואר בטעות בתקופת ינאי, לראות אותו רב עם אוהדי הפועל בטוויטר ובפייסבוק גורם לי להעריך את ההנהלה על זה שלא נתנו לו להיכנס למכבי. הבן אדם קורס תחת הלחץ בהפועל ת"א, במכבי הוא לא היה שורד חודש.

פורסם ב
לפני6 שעות , Omer said:

גם אם הפועל תיקח איזה תואר בטעות בתקופת ינאי, לראות אותו רב עם אוהדי הפועל בטוויטר ובפייסבוק גורם לי להעריך את ההנהלה על זה שלא נתנו לו להיכנס למכבי. הבן אדם קורס תחת הלחץ בהפועל ת"א, במכבי הוא לא היה שורד חודש.

שמת לב איך אנחנו נראים?

פורסם ב
לפני3 שעות , ravid said:

שמת לב איך אנחנו נראים?

כן. איך בעלים קפריזי שרב עם אוהדים הוא הפיתרון? עם הכסף שלו זה אולי טוב כעסקת חבילה למועדון כמו הפועל ת"א שאחרת היה נשאר במרחק אלף שנות אור מתואר, אבל כבר חודשים שהוא מתנהל כמו הכלאה של חוגג, גאידמק ואגיאר, אז במכבי אני כבר מעדיף את ההנהלה הנוכחית שאתה יודע מה תקבל איתה מאשר להיות כלי במסע ההאדרה העצמית שלו ולהתמודד גם עם כל ה"אני עצובי" שלו אחרי שלא מעודדים אותו מספיק. מה אתה חושב שהיה קורה במכבי כשהיה מגלה שהקהל לא מתכוון לבנות לו פסל על כל החתמה? אתה חושב שלא היית שומע ממנו שהקהל כפוי טובה ושציפה ליותר, כמו שהוא עושה בהפועל? קל להאשים את הגרעין הקשה המטומטם שלהם, אבל די ברור שצריך שניים לטנגו הזה. אני לא חושב שהקטע הזה של להיות בפרונט בקבוצת ספורט מתאים לו כמו שהוא חשב שמתאים לו לפני שקנה את הפועל.

פורסם ב

הלווואי שמישהו כבר יקח את כל המניות מפדרמן ורקנטי לפני שיהיה פה אסון

• 2 weeks later...
פורסם ב

המאני טיים של העתיד של הקבוצה הזו מגיע ב-10.2 (אלא אם יפצלו ל-2 ערבי חצי גמר)

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

בדרך לחיתוך של בברלי, לא טוב לנו בכלל.

להחתים דחוף

פורסם ב
16 דקות לפני, ravid said:

להחתים דחוף

כדי שייקחו על עצמו את המשחק בדרבי ונפסיד בגללו? לא תודה. יש סיבה שהפועל מעיפים אותו.

פורסם ב

עונה די מבזה של מכבי ביורוליג. ההיפך הגמור מרוח המועדון. חזרנו לשנות התשעים בהן לא היינו גורם משמעותי. 

11 עונות בלי הופעה בפיינל פור. 

פורסם ב

למה תמיר בלאט שחקן מכבי?

למה לא שיחקו את המשחק הזה ביד אליהו?

ישששש יא זונות