Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אלוהים,ככה זה מרגיש להיות אוהד של מכבי רגל בשנים הקשות באמת?(אמצע-סוף לוני כזה).

פורסם ב
36 דקות לפני, Omer said:

אני מבין שאתה לא עוקב אחריו בטוויטר.

עוקב וחשוף לכל ציוץ שלו. זה לא הופך אותו ללא רציני. לא יודע מה המניעים הפסיכולוגים שלו כי הוא סוחב סיבוב רציני בקשר למכבי, אבל הוא איש עסקים רציני ולגיטימי. 

פורסם ב
58 דקות לפני, car.garsia said:

זה לגמריי תלוי בזה, בסוף זה טבעו של כל גלאקטיקוס. אם הגלאקטיקוס הזה יגמור בהפסד לולנסיה בגמר הירוקאפ ובהפסד למכבי הכי חלשה שראיתי ב10 שנים האחרונות זה יהיה מכה שהם לא יצליחו להתאושש ממנה. אם אתה העונה הזאת הם לא מסיימים עם לפחות חתיכת ברזל אחת, אנחנו נצטרך לקנות הרבה פופקורן.

ככה זה פרויקטים משתוללים, זה או אסון או ששון.

ויחד עם כל זאת, הם פייבוריטים לאליפות השנה. הם ריאל בכדורגל ואנחנו ברצלונה בכדורגל השנה. סימפתיים, חביבים, משתדלים להפיק את המקסימום אבל גם אם ננצח את הדרבי הראשון העונה, עדיין נהיה אנדרוג ועדיין הפייבוריטיות לאליפות יהיה בצד השני, העשיר יותר.

יש שם שחקנים שחתומים ליותר משנה. אני לא יודע כמה ינאי ירשה לעצמו לא לכבד חוזים כולל ההתחייבות הענקית לדרייב אין. הוא חלק מקהילה עסקית, שמו הטוב חשוב לו ואולי האסיפרציה הסופית שלו היא בכלל פוליטיקה. יש כאן סיפור. 

בוא נסכים שמצב הבעלות הנוכחית במכבי לא נותן פתרונות. בטח לא ביחס למצופה ממועדון אירופי כל כך גדול. 

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

יש שם שחקנים שחתומים ליותר משנה. אני לא יודע כמה ינאי ירשה לעצמו לא לכבד חוזים כולל ההתחייבות הענקית לדרייב אין. הוא חלק מקהילה עסקית, שמו הטוב חשוב לו ואולי האסיפרציה הסופית שלו היא בכלל פוליטיקה. יש כאן סיפור. 

בוא נסכים שמצב הבעלות הנוכחית במכבי לא נותן פתרונות. בטח לא ביחס למצופה ממועדון אירופי כל כך גדול. 

ברור שמצב הבעלות הנוכחי של מכבי הוא רע מאוד. אבל אני לא חושב שיש לזה איזשהו פיתרון. 

אני באמת מאמין שאם נשרוד את השנה הזאת, העתיד יהיה הרבה יותר טוב. המנויים יחזרו ליד אליהו והתזרים מזומנים יחזור.

אבל אם נפסיד את האליפות השנה, המצב יהיה רע מאוד.

אמפריות נופלות לאט.

פורסם ב
17 דקות לפני, car.garsia said:

ברור שמצב הבעלות הנוכחי של מכבי הוא רע מאוד. אבל אני לא חושב שיש לזה איזשהו פיתרון. 

אני באמת מאמין שאם נשרוד את השנה הזאת, העתיד יהיה הרבה יותר טוב. המנויים יחזרו ליד אליהו והתזרים מזומנים יחזור.

אבל אם נפסיד את האליפות השנה, המצב יהיה רע מאוד.

אמפריות נופלות לאט.

למה מועדון ענק כמו מכבי חי כמעט אך ורק על אוהדיו? זאת בדיוק הסיבה שאתה נראה ככה עכשיו, כי בשעת צרה, אין שום השקעה כספית בקבוצה. הפיתרון הוא מכירה או הכנסת שותפים נוספים ודילול אחוזי בעלות. וכנראה שרק ינאי והפועל חזקה שמפרקת אותך, יגרום לזה. וכמובן לא להביע תמיכה בהנהלה הזאת על ידי קניית מנויים. הבעלות הזאת פשוט הלוותה כסף מהקהל שלה לעונה הזאת. היא תצטרך להחזיר אותו שנה הבאה. לא יהיה תזרים טוב יותר.  זה הגלגל וזה המסלול כרגע. אני לא גר בסביון כי אני לא יכול, מה הופך את הפדרמנים לראויים?

אימפריות לא נופלות אם מאבדים אליפות. הן נופלות כשיש סטגנציה מוחלטת בארגון. 

פורסם ב

מכבי סל זקוקה למנהלים מכביסטיים במובן הדורסני כמו שמעון מזרחי ומוני פנאן ז"ל, שהיו באים לאימון ביום שני אחרי הפסד ליגה ועושים פרצוף תשעה באב לשחקנים, לאנשים עם חזון כמו מקבלי ההחלטות שהיו בשנים הגדולות ובעיקר לכיסים עמוקים שיוכלו להעמיד קבוצה שראויה למעמד שלה (ולא במקרה השנים הכי טובות בתולדות המועדון היו עם רענן כץ כשותף כלכלי בהנהלה). 

כדורסל הוא משחק שונה מכדורגל. אם בכדורגל אפשר לצמצם פערים באמצעות טקטיקה, אימון איכותי והשקעה במחלקת הנוער, כדורסל זה בסוף משחק שתלוי יותר בכוכבים וברמת הסגל. 

הסגל הנוכחי שלנו פשוט לא מספיק טוב כדי להתמודד ביורוליג, ולמרבה הצער גם לא מספיק טוב כדי להתמודד עם ההפועל הכי "מכביסטית" שנבנתה כאן בימי חיי. 

פורסם ב
13 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

מכבי סל זקוקה למנהלים מכביסטיים במובן הדורסני כמו שמעון מזרחי ומוני פנאן ז"ל, שהיו באים לאימון ביום שני אחרי הפסד ליגה ועושים פרצוף תשעה באב לשחקנים, לאנשים עם חזון כמו מקבלי ההחלטות שהיו בשנים הגדולות ובעיקר לכיסים עמוקים שיוכלו להעמיד קבוצה שראויה למעמד שלה (ולא במקרה השנים הכי טובות בתולדות המועדון היו עם רענן כץ כשותף כלכלי בהנהלה). 

כדורסל הוא משחק שונה מכדורגל. אם בכדורגל אפשר לצמצם פערים באמצעות טקטיקה, אימון איכותי והשקעה במחלקת הנוער, כדורסל זה בסוף משחק שתלוי יותר בכוכבים וברמת הסגל. 

הסגל הנוכחי שלנו פשוט לא מספיק טוב כדי להתמודד ביורוליג, ולמרבה הצער גם לא מספיק טוב כדי להתמודד עם ההפועל הכי "מכביסטית" שנבנתה כאן בימי חיי. 

מסכים על כמעט הכל חוץ מהמשפט האחרון. אני חושב שמכבי מספיק טובה להתמודד מול הפועל. לא בהכרח לנצח והיא לא פיבוריטית אבל זה משהו אחר מלהתמודד. 

פורסם ב
לפני9 שעות , car.garsia said:

זה הכל תלוי ביורוקאפ השנה. אם זה לא ייגמר במעבר ליורוליג השנה, זה יהיה סיפור גאידמק.

אגב, הסיכוי היחיד שלנו לקחת אליפות זה שבברלי יישאר שם כל העונה. כל עוד הוא הרכז הפותח שם וגם הגו טו גאיי, היתרון באיכות הישראלים שיש למכבי, בתוספת הכדורסל הקבוצתי יביא אליפות.

אם הוא ירצה לעזוב ורכז סטייל רנגלנד ייקח שם את העניינים לידיים, זה כבר קרב קשוח יותר.

אם הם מחזירים את מוטלי אין לך סיכוי, כן בברלי, לא בברלי.

פורסם ב

היקום קורס בתוך עצמו

שי ודני הובילו את מכבי ת"א כברירת מחדל להפועל ת"א, פעם שחקנים היו שומעים מכבי הם היו עומדים בתור, לא עוד, הפועל יכולה ורוצה יותר להביא שחקנים טובים יותר לקבוצה שלהם, מה עשיתם אודי ודייויד שנתתם לילדים שלכם לנהל? זה לא עובד תקחו את הקבוצה חזרה לידיים שלכם בפול או שתשחררו את המניות לבעלים אחרים, עם כל הערכה אליכם שנים, לפעמים גם צריך לדעת להבין שנשחקתם או שהמשחק גדול עליכם, אף אחד לא ישפוט, אף אחד לא יכעס, אבל אי אפשר להמשיך לעבוד על כולם, אוהדי מכבי משלמים את האוהדים את המנוים הכי יקרים בפער מיתר הקבוצות בליגה, מכבי ת"א היתה פעם מותג חזק מאוד, אי אפשר להמשיך לבנות תקציב שלם על מנוים והכנסות, מדובר פה במועדון יוקרה, גם רולקס צריך לעבור טיפול והשקעה פעם בכמה שנים, זה לא קאסיו, השנה אין מנוים לא משקיעים? האמת שאפשר להגיד בכמעט בפה מלא שהיו שנים שהרווחתם יותר ממה שהשקעתם, אם אתם לא תשקיעו בימים כאלה, אז לא תרוויחו בעתיד.

למכבי יש כמה משקיעים עשירים, אבל הפדרמנים והרקאטנים לא משחררים להם יותר מניות שהם ישקיעו(דיץ' למשל אמר את זה בוודאות , אולי גם בן אשכנזי)

בתקופת הימים היפים רענן כץ הוביל את ההורים לתקופה מאוד יפה עד שהוא הועזב, היום יש את דני פדרמן ושי רקנטי הילדים של דוייד ואודי לא מסוגלים להחליט החלטות מלאות כמו ההורים שלהם ולהפנים שהיום צריך יותר השקעות כלכליות כדי להתקדם במקום לחיות הרבה על מנוים ועל הכנסות, זה הזיה שצמד כזה הרוויח כלכך הרבה כסף מאוהדים ופתאום שאין מנוים לא בגלל שאוהדים לא רוצים לבוא, אלא כי אין אפשרות לשחק פה, אז הם החליטו שהם לא משקיעים ברמה הרצויה, לא ככה עובד העולם.

פורסם ב
45 דקות לפני, פנחס שוף said:

הפתרון ברור - מיטש צריך לקחת בעלות מלאה על מכבי סל

סיטואציית Win-Win לשני המועדונים.

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

אני לא חושב שזה מה שמכבי סל צריכה

פורסם ב

מיץ' לא יכנס למכבי כדורסל בשום אופן, זה לא תרומה לקהילה פרופר כמו בכדורגל, זה יותר משחק של כסף גדול.

למכבי יש משקיעים עשירים כמחזיקי מניות כמו דיץ' ואשכנזי, פשוט צריך להבין האם הם יקחו יותר מניות לידיים או שהפדרמנים והרקאנטים יזוזו הצידה ויתנו לעוד כאלה להכנס(ויש אנשים שעמדו בתור בזמנו)

פורסם ב
1 hour ago, ravid said:

אני לא חושב שזה מה שמכבי סל צריכה

איש בעל כיסים עמוקים(מאוד) ושיטתי,מה יש פה לא לאהוב?.

פורסם ב
14 דקות לפני, Raumdeuter said:

זה לא עובד ככה

לא נראה לי שהוא חושב על הדברים האלה ואני אגיד לך את האמת? גם אם ירצה זה קבוצה סגורה שם.

פורסם ב
5 דקות לפני, erantheking21 said:

זה לא עובד ככה

לא נראה לי שהוא חושב על הדברים האלה ואני אגיד לך את האמת? גם אם ירצה זה קבוצה סגורה שם.

אם ננתק רגש,מיזוג חשבונאי של שתי המכביות(שני המועדונים פועלים כLtd Company ככה שזה הליך אפשרי לחלוטין) יועיל למיטש גם מבחינה כלכלית,גם מבחינה שמית-מיתוגית(מכבי סל עדיין מותג גדול יותר ממכבי רגל עם כל ההעדפה שלי כלפי הרגל) ובמצב רגיל יש לסל הכנסות הרבה יותר עקביות מאשר לרגל(של הרגל שוות או קצת גבוהות יותר אבל הן הרבה יותר תנודתיות ורגישות להשגיות מאשר הסל ששם המשתנה הוא פחות או יותר קבוע בגזרת הRevenue).

*אם פספסתי משהו,אשמח ש @מנג'ר יונייטד(הבנתי שהוא רו"ח במקצועו,אם לא אז אשמח שמישהו אחר מתחום הפיננסים יידייק אותי בפרטים הקטנים שיכול להיות שפספסתי בתום לב)

**בעניין הקליקה הסגורה,מיטש יכול לבצע Buyout לכולם שם(חוץ אולי מדיץ' ואשכנזי שהם הכבדים באמת אבל משמשים כשותפים שקטים וכמעט ולא מעורבים בנעשה שם בין אם מרצון ובין אם שלא מרצון).

ובעניין שמעון מזרחי,אני מאמין שלהפוך אותו לנשיא כבוד יפתור את השלמת המעבר של מכבי סל לידיים אחרות(גם אם לא מיטש ספציפית).

פורסם ב
50 דקות לפני, Raumdeuter said:

כן הוא ישפוך כסף, אבל אני לא חושב שהוא שותף לערכים שמזוהים עם מכבי. 

פורסם ב
לפני6 שעות , yello said:

אם הם מחזירים את מוטלי אין לך סיכוי, כן בברלי, לא בברלי.

מוטלי חשוב אבל לדעתי רכז הרבה יותר חשוב להם. אם הוא ימשיך לרכז להם ילכו הרבה פחות כדורים לצבע. לא סתם הם לא מצליחים לנצל את קאבוקלו (מוטלי יותר וסטרילי ממנו אז הכישרון שלו כן הצליח לבוא לידיי ביטוי).

פורסם ב
43 דקות לפני, ravid said:

כן הוא ישפוך כסף, אבל אני לא חושב שהוא שותף לערכים שמזוהים עם מכבי. 

גם לשים 1.2 מיליון משכורת על שחקן ישראלי + חצי מיליון באיי אאוט זה לא ערכים שמזוהים עם מכבי.

מכבי בבעיה, היא זקוקה לעוד משקיע שיכניס כסף ויהיה חלק ממנגנון ולא הקובע היחיד. לרוב מי שרוצה לשים גם כסף גם רוצה לנהל. התנגשות בעייתית.

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

גם לשים 1.2 מיליון משכורת על שחקן ישראלי + חצי מיליון באיי אאוט זה לא ערכים שמזוהים עם מכבי.

מכבי בבעיה, היא זקוקה לעוד משקיע שיכניס כסף ויהיה חלק ממנגנון ולא הקובע היחיד. לרוב מי שרוצה לשים גם כסף גם רוצה לנהל. התנגשות בעייתית.

שוב

יש לה משקיעים

זה לא המשקיעים, זה מי שמחזיק בהגה.

פורסם ב
לפני4 שעות , פנחס שוף said:

לא בהכרח, יש מיליונרים כבדים שעומדים בתור לקחת את מכבי, שלא יסבנו אתכם, הבעיה שהם לא משחררים.

פורסם ב
לפני5 שעות , erantheking21 said:

היקום קורס בתוך עצמו

שי ודני הובילו את מכבי ת"א כברירת מחדל להפועל ת"א, פעם שחקנים היו שומעים מכבי הם היו עומדים בתור, לא עוד, הפועל יכולה ורוצה יותר להביא שחקנים טובים יותר לקבוצה שלהם, מה עשיתם אודי ודייויד שנתתם לילדים שלכם לנהל? זה לא עובד תקחו את הקבוצה חזרה לידיים שלכם בפול או שתשחררו את המניות לבעלים אחרים, עם כל הערכה אליכם שנים, לפעמים גם צריך לדעת להבין שנשחקתם או שהמשחק גדול עליכם, אף אחד לא ישפוט, אף אחד לא יכעס, אבל אי אפשר להמשיך לעבוד על כולם, אוהדי מכבי משלמים את האוהדים את המנוים הכי יקרים בפער מיתר הקבוצות בליגה, מכבי ת"א היתה פעם מותג חזק מאוד, אי אפשר להמשיך לבנות תקציב שלם על מנוים והכנסות, מדובר פה במועדון יוקרה, גם רולקס צריך לעבור טיפול והשקעה פעם בכמה שנים, זה לא קאסיו, השנה אין מנוים לא משקיעים? האמת שאפשר להגיד בכמעט בפה מלא שהיו שנים שהרווחתם יותר ממה שהשקעתם, אם אתם לא תשקיעו בימים כאלה, אז לא תרוויחו בעתיד.

למכבי יש כמה משקיעים עשירים, אבל הפדרמנים והרקאטנים לא משחררים להם יותר מניות שהם ישקיעו(דיץ' למשל אמר את זה בוודאות , אולי גם בן אשכנזי)

בתקופת הימים היפים רענן כץ הוביל את ההורים לתקופה מאוד יפה עד שהוא הועזב, היום יש את דני פדרמן ושי רקנטי הילדים של דוייד ואודי לא מסוגלים להחליט החלטות מלאות כמו ההורים שלהם ולהפנים שהיום צריך יותר השקעות כלכליות כדי להתקדם במקום לחיות הרבה על מנוים ועל הכנסות, זה הזיה שצמד כזה הרוויח כלכך הרבה כסף מאוהדים ופתאום שאין מנוים לא בגלל שאוהדים לא רוצים לבוא, אלא כי אין אפשרות לשחק פה, אז הם החליטו שהם לא משקיעים ברמה הרצויה, לא ככה עובד העולם.

יש 9300 אוהדים שנתנו לפדרמנים הלוואה. 

פורסם ב
18 דקות לפני, המכבייה said:

יש 9300 אוהדים שנתנו לפדרמנים הלוואה. 

תראה, לא אומר שהפדרמנים לא שמו כסף שנים, אבל בחיאת אי אפשר לבנות על מנוים כמו שאמרת ולתלות הוצאות על הקהל, מכבי שנים על גבי שנים יצאו ברווח אפילו, איפה כל הכסף הלך? אז אם הקהל(לא באשמתו) לא יכול לקנות מנוים, אז לא משקיעים כמו שצריך? בנו קבוצת יורוקאפ וזהו