Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

כנראה שנצטרך לספוג איזה 2-3 אליפויות של הפועל (כשסיכוי גדול שעונה הבאה הם ביורוליג) עד שיתעוררו אצלנו.

עצוב

פורסם ב
לפני18 שעות , דקסטר said:

כנראה שנצטרך לספוג איזה 2-3 אליפויות של הפועל (כשסיכוי גדול שעונה הבאה הם ביורוליג) עד שיתעוררו אצלנו.

עצוב

ללא ביתיות אני לא בטוח שהם פיבוריטים מול ולנסיה הזאת. שזה בתכלס הגביע הקדוש שלהם.  

פורסם ב

הגביע הקדוש שלהם זו אליפות על הראש שלנו

אני לא חושב שהם יקחו יורוקאפ השנה. 

פורסם ב

מה השלב הבא,הפועל מחתימים את אבדיה אצלם?(אחרי שפאקינג איטודיס חתם אצלם אז הכל אפשרי).

פורסם ב
לפני4 שעות , ravid said:

אני חושב שהגביע הקדוש של ינאי הוא היורוליג. לא רואה מנגנון צמיחה אחר. 

פורסם ב

לא הייתי מאמין לפני שנה אחרי בולדווין וקולסון, 2 השחקנים המובילים שלנו יהיו 2 סודנים

פורסם ב

שוב משחררים את השחקן הכי טוב. חמורים זו מחמאה להנהלה הזו.

פורסם ב
On 16.11.2024 at 13:19, ravid said:

יקחו הכלבים.

פורסם ב

עצוב מה שנהיה מהאימפריה הזאת. כל שחקן בא עושה עלינו סיבוב ובורח

פורסם ב
23 דקות לפני, YoniC said:

עצוב מה שנהיה מהאימפריה הזאת. כל שחקן בא עושה עלינו סיבוב ובורח

מה זה משנה ? העיקר שמכרו מנויים פחחח

פורסם ב

עד כמה מכבי טיפשים? משחררים כוכב עולה עם פוטנציאל להיות אחד הסקוררים הטובים במפעל בשביל העונה הנוכחית, שהיא עונה מתה ואין לנו צ'אנס להגיע בה לכלום. זה שחקן לבנות סביבו קבוצה. מכבי צריכה לתת לו חוזה לטווח ארוך. במקום זה משחררים.

פורסם ב

איזה ניהול שכונה, למה לא להשאיל את סייבן? 

כל מה שחשוב להם זה שקיבלו את הכסף חזרה.

ועכשיו בטח יגידו שעושים מאמצים להביא מחליף ויבוא שחקן ב80 אלף דולר שמתאים לעירוני רמת גן.

מתי הם כבר ישחררו מהקבוצה? 

פורסם ב
32 דקות לפני, oferr said:

מדר סגור בהפועל.

לא ברור מה יש לו לעשות שם בסגל הנוכחי שלהם

פורסם ב
לפני5 שעות , ravid said:

לא ברור מה יש לו לעשות שם בסגל הנוכחי שלהם

מה לא ברור? למנוע הגעה שלו למכבי. כמו שמכבי היו מחתימים את כל הישראלים הכי טובים גם אם זה אומר לייבש אותם על הספסל לעונה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , מנג'ר יונייטד said:

מה לא ברור? למנוע הגעה שלו למכבי. כמו שמכבי היו מחתימים את כל הישראלים הכי טובים גם אם זה אומר לייבש אותם על הספסל לעונה. 

לא ברור מבחינתו מה יש לו להגיע לשם. הוא יכול לשבת על הספסל גם במינכן בצמרת הגבוהה של היורוליג (חוץ מכסף ואז זה מובן). 

פורסם ב

עכשיו דיווח שאנחנו מעוניינים במדר. ווין ווין לסוכן שלו ולהנהלה המביכה שלנו. אבא עופר יילחץ, יפתח עוד קצת את הכיס וישווק את ההחתמה שלו כניצחון על מכבי. והפדרמנים והרקאנטים יעשו קולות של נלחמנו עליו. מאוד משפיל.

ומה שמעצבן שעל הנייר יכלנו להביא אותו אחרי השחרור של לי והבאייאאוט. וזה משמעותי מאוד ברמת הליגה. ועדיין, קמצנות וחוסר מעוף ימנעו את זה.

פורסם ב

עצוב לכתוב את זה אבל הפועל מתנהלים כמו מכבי בימים שהייתה לנו הנהלה עם סכין בין השיניים ומחזיקים בסגל הרבה יותר איכותי וברמת יורוליג מאשר מכבי. 

אם מישהו היה מסתכל רק על הסגלים סביר להניח שהיה חושב שהפועל זאת קבוצת היורוליג ומכבי זאת הטוענת לכתר.

פורסם ב
לפני2 שעות , מנג'ר יונייטד said:

עצוב לכתוב את זה אבל הפועל מתנהלים כמו מכבי בימים שהייתה לנו הנהלה עם סכין בין השיניים ומחזיקים בסגל הרבה יותר איכותי וברמת יורוליג מאשר מכבי. 

אם מישהו היה מסתכל רק על הסגלים סביר להניח שהיה חושב שהפועל זאת קבוצת היורוליג ומכבי זאת הטוענת לכתר.

כשאין כסף או רצון להוציא כסף, אין סכין בין השיניים. רק שינוי בעלות יאוורר את העסק מכל הכיוונים וכנראה שרק הפועל חזקה ועשירה יגרום לזה. בראיה היסטורית, מכבי זקוקה לינאי כזה.  

פורסם ב
59 דקות לפני, המכבייה said:

כשאין כסף או רצון להוציא כסף, אין סכין בין השיניים. רק שינוי בעלות יאוורר את העסק מכל הכיוונים וכנראה שרק הפועל חזקה ועשירה יגרום לזה. בראיה היסטורית, מכבי זקוקה לינאי כזה.  

השאלה אם זה יהיה סיפור גאידמק או שהוא בא לטווח ארוך, בלי קשר אתה צודק.

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

אני חושב שמכבי סל זקוקה לשינוי גם ללא ינאי אבל שלא נשכח, המשפחה היהודית העשירה בעולם מחזיקה בהפועל ים. זאת סיטואציה אחרת ממה שהפדרמנים התרגלו. ימים חדשים זקוקים לפעולות אחרות(ובעיקר אנשים אחרים). אין לי ספק שיהיה ביקוש אדיר למכבי אם וכאשר...

לתחושתי, ינאי איש רציני והכי חשוב- עם הון לא מפוקפק.

פורסם ב
20 דקות לפני, yello said:

זה הכל תלוי ביורוקאפ השנה. אם זה לא ייגמר במעבר ליורוליג השנה, זה יהיה סיפור גאידמק.

אגב, הסיכוי היחיד שלנו לקחת אליפות זה שבברלי יישאר שם כל העונה. כל עוד הוא הרכז הפותח שם וגם הגו טו גאיי, היתרון באיכות הישראלים שיש למכבי, בתוספת הכדורסל הקבוצתי יביא אליפות.

אם הוא ירצה לעזוב ורכז סטייל רנגלנד ייקח שם את העניינים לידיים, זה כבר קרב קשוח יותר.

פורסם ב
11 דקות לפני, car.garsia said:

זה הכל תלוי ביורוקאפ השנה. אם זה לא ייגמר במעבר ליורוליג השנה, זה יהיה סיפור גאידמק.

אגב, הסיכוי היחיד שלנו לקחת אליפות זה שבברלי יישאר שם כל העונה. כל עוד הוא הרכז הפותח שם וגם הגו טו גאיי, היתרון באיכות הישראלים שיש למכבי, בתוספת הכדורסל הקבוצתי יביא אליפות.

אם הוא ירצה לעזוב ורכז סטייל רנגלנד ייקח שם את העניינים לידיים, זה כבר קרב קשוח יותר.

קשה לי להאמין שאדם שהולך לשפוך כמה מאות מיליונים על הדרייב אין ומשגע את כל המערכת עם המעבר ליד אליהו, תלוי באיזה משחק בודד ביורוקאפ. אבל הלוואי. כדאי שמכבי תתכונן לתרחישים הרעים ביותר. 

פורסם ב
57 דקות לפני, המכבייה said:

לתחושתי, ינאי איש רציני

אני מבין שאתה לא עוקב אחריו בטוויטר.

פורסם ב
31 דקות לפני, המכבייה said:

קשה לי להאמין שאדם שהולך לשפוך כמה מאות מיליונים על הדרייב אין ומשגע את כל המערכת עם המעבר ליד אליהו, תלוי באיזה משחק בודד ביורוקאפ. אבל הלוואי. כדאי שמכבי תתכונן לתרחישים הרעים ביותר. 

זה לגמריי תלוי בזה, בסוף זה טבעו של כל גלאקטיקוס. אם הגלאקטיקוס הזה יגמור בהפסד לולנסיה בגמר הירוקאפ ובהפסד למכבי הכי חלשה שראיתי ב10 שנים האחרונות זה יהיה מכה שהם לא יצליחו להתאושש ממנה. אם אתה העונה הזאת הם לא מסיימים עם לפחות חתיכת ברזל אחת, אנחנו נצטרך לקנות הרבה פופקורן.

ככה זה פרויקטים משתוללים, זה או אסון או ששון.

ויחד עם כל זאת, הם פייבוריטים לאליפות השנה. הם ריאל בכדורגל ואנחנו ברצלונה בכדורגל השנה. סימפתיים, חביבים, משתדלים להפיק את המקסימום אבל גם אם ננצח את הדרבי הראשון העונה, עדיין נהיה אנדרוג ועדיין הפייבוריטיות לאליפות יהיה בצד השני, העשיר יותר.