Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ספיציפית בשבוע הזה לא הייתי רוצה להיות פלורנטינו פרס.

פורסם ב

הרבה דברים מביכים הפילו עלינו ההנהלה של קבוצת הכדורסל, הסעיף בחוזה של לי זה מהמטורללים שבהם.

פורסם ב
לפני5 שעות , המכבייה said:

אין קלאס אקט כמו עודד קשט, בשתי המחלקות. 

אחרון המוהיקנים.

כואב לי על עודד שנותנים לו כלים של קבוצת אמצע יורוקאפ לנסות להתחרות ביורוליג.

מת שיגיע היום ובו מיטש יממש את הפנטזיה שלי לחיבור בין שתי המחלקות(יעזור לנו מבחינה חשבונאית גם ברגל כי יהיה אפשר להצהיר על ההכנסות של הסל כחלק מההכנסות של מכבי רגל ולהפך ובכך להגדיל את מרחב התמרון של שתי המחלקות)

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

הרבה דברים מביכים הפילו עלינו ההנהלה של קבוצת הכדורסל, הסעיף בחוזה של לי זה מהמטורללים שבהם.

הם הוציאו הודעה מיוחדת שמכחישה שהסעיף הזה קיים

פורסם ב
36 דקות לפני, ravid said:

אז השאלה מתי נראה אותו במשחק ליגה? למה אחלה סל ניצחון הוא נתן אבל החוסר תיאום שלו עם הקבוצה מורגש בכל משחק.

פורסם ב
47 דקות לפני, ravid said:

הוציאו הודעה שלא קיימת אפשרות להתרה של החוזה מצד השחקן. לגבי בלגרד זה סעיף שיש בחוזה עד כמה שהבנתי.

פורסם ב
8 דקות לפני, oferr said:

הוציאו הודעה שלא קיימת אפשרות להתרה של החוזה מצד השחקן. לגבי בלגרד זה סעיף שיש בחוזה עד כמה שהבנתי.

תראה את זה אחרת, אם קבוצה תרצה לחמוד אותו, לא יוכל להפר חוזה בטענת מדינת מלחמה, אתה לא מגיע לפה בכלל.

דבר שני, מעדיף אותו שם מאשר בכלל לא, שחקן נהדר.

• 2 weeks later...
פורסם ב

איך שעופר שלח אמר שעתמאן שוחק את נאן ולאסור וזה ישחק לטובתנו ברבע הרביעי ידעתי שנפסיד, גם שהובלנו בדו ספרתי. "אתה לא יכול לנצח את הגוף האנושי", איזה מאוס הוא.

שנה שעברה בסדרה הוא גם פירק את עתמאן כל משחק על זה והם בסוף לקחו אליפות אירופה.

הוא ורסקין זה הצוות שידור הכי גרוע ומנחס בחיים שלי.

פורסם ב

קטש מוציא מים מהסלע אבל כמות הפעמים שמכבי איבדה יתרון דו ספרתי או בכלל יתרון מבטיח ברבע האחרון היא בלתי נתפסת. 

פורסם ב
30 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

קטש מוציא מים מהסלע אבל כמות הפעמים שמכבי איבדה יתרון דו ספרתי או בכלל יתרון מבטיח ברבע האחרון היא בלתי נתפסת. 

קטש הוא איש השנה שלי בכל המחלקות עד עכשיו. ללא תחרות. 

פורסם ב

בום

אחלה החתמה (בהנחה שהפעם הוא יגיע לארץ)

פורסם ב
15 דקות לפני, ravid said:

בום

אחלה החתמה

מסכים, הרבה מעבר לציפיות שלי בשלב הזה.

פורסם ב

אל תפתחו ציפיות. זר לבני הרצליה.

נראה לי השתמשו בכסף של לויד לטיסות ואירוח.

פורסם ב
לפני7 שעות , itanar said:

אל תפתחו ציפיות. זר לבני הרצליה.

נראה לי השתמשו בכסף של לויד לטיסות ואירוח.

חושש שאתה צודק, ימים יגידו.

פורסם ב

בעוד אנחנו מביאים עוד סודאני ב-700 אלף דולר לשנתיים, ינאי מסכם עם איטודיס ל-3 שנים.

מי שעדיין לא הפנים - תתכוננו לשנים קשות כי ההגמוניה על הגדר. 

פורסם ב
לפני7 שעות , ravid said:

בעוד אנחנו מביאים עוד סודאני ב-700 אלף דולר לשנתיים, ינאי מסכם עם איטודיס ל-3 שנים.

מי שעדיין לא הפנים - תתכוננו לשנים קשות כי ההגמוניה על הגדר. 

9300 הכבשים המיללים שממשיכים לתת להנהלה הזאת אשראי(הם לא הוציאו כסף והם גם לא יוציאו) אשמים רק קצת פחות מההנהלה. מה שינאי עושה לא מפחיד אותי, מה שהפדרמנים לא עושים- זה הפחד. 

פורסם ב
42 דקות לפני, המכבייה said:

9300 הכבשים המיללים שממשיכים לתת להנהלה הזאת אשראי(הם לא הוציאו כסף והם גם לא יוציאו) אשמים רק קצת פחות מההנהלה. מה שינאי עושה לא מפחיד אותי, מה שהפדרמנים לא עושים- זה הפחד. 

בלי הכבשים האלה אין מכבי

פורסם ב
לפני12 שעות , ravid said:

בלי הכבשים האלה אין מכבי

נכון וזאת גאווה ענקית ויש בזה הרבה כח. אבל זאת סיטואציה שנמשכת שנים. מכבי מותג מטורף, עם הכח מגיעה גם אחריות. בימי שגרה ניתן לחיות עם זה אבל בימי משבר, שאנחנו זקוקים לעזרה כלכלית כדי להתמודד(קורונה, מלחמה), אנחנו מדברים ללאמפה. מה נותן לי פדרמן או רקאנטי? אני לא גר בסביון כי אני לא יכול. מה הופך אותם ליכולים? לבצע דילול מניות ולהכניס שותפים שכן יכולים? או למכור? 

אנחנו מדברים על הנהלה שהתלבטה פעמיים!(בחתתמה הראשונית ובהארכת החוזה) עם החוזה של קטש, זה שנותן גם היום מראית עין של כבוד לעסק הזה. זאת אומרת שגם בהחלטות כדורסל נטו לא מדובר בטאלנטים גדולים. מה יש לי מהם? 

פורסם ב
27 דקות לפני, החתול הצהוב said:

איטודיס בהפועל.

השתנו סדרי העולם בכדורסל הישראלי

מה זה משנה ? העיקר שמכרו מנויים.