Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, Replay said:

אני בכלל לא בטוח שאם היה דרבי בגמר הפועל היתה לוקחת

הפרשים מאוד מינורים בינינו לבין ירושלים לבין הפועל. ירושלים הכי פחות מוכשרת אבל יש לה הרבה אספקטים אחרים.

פורסם ב
4 דקות לפני, Replay said:

זה לא משנה, אין לנו מה להרוויח מדרבי, אף פעם. לא בכדורגל ולא בכדורסל. אם הם מפסידים הם רגילים לזה, אם אנחנו מנצחים זה עוד יום במשרד. זוכרים כמה כיף ושקט היה כשהם היו בליגות הנמוכות? טוב שעפו ושנמנע מאיתנו המשחק הכי מעיק בישראל.

לראות אותם מודחים על ידי אדלסון אחרי כל ההתנשאות של האוהדים שלהם על ירושלים השנה, לראות את עופר עף כבר עכשיו עוד לפני מכבי - שווה הרבה יותר מסך הכל עוד ניצחון בדרבי.

פורסם ב

לא הייתי מושקע ככה במשחק לא של מכבי הרבה זמן. איזה כיףף יאללה. תביא איטודיס, תביא בלייקני, תביא מוטלי, הפועל נשארת הפועל.

פורסם ב

כמה יהירות , מעניין אם גם העונה הזמין עשרות שעונים לשחקנים

פורסם ב
11 דקות לפני, car.garsia said:

לא הייתי מושקע ככה במשחק לא של מכבי הרבה זמן. איזה כיףף יאללה. תביא איטודיס, תביא בלייקני, תביא מטולי, הפועל נשארת הפועל.

הבאתי את הצרחה שהבאתי בנס זלגיריס 

פורסם ב
9 דקות לפני, car.garsia said:

לא הייתי מושקע ככה במשחק לא של מכבי הרבה זמן. איזה כיףף יאללה. תביא איטודיס, תביא בלייקני, תביא מטולי, הפועל נשארת הפועל.

לגמרי.

בטח מחר יתחילו דיווחים שעופר רוצה את יוקיץ' ולוקה מעצבים על ההפסד חחח 

פורסם ב
12 דקות לפני, Replay said:

מי אמר שהיא היתה לוקחת?

בבית הבסנו אותם. בחוץ ניצחו אותנו בקושי. במגרש נטרלי ניצחנו בדרמה. הם לא במצב אידיאלי, עם שחקני מפתח פצועים. אצלנו כולם כשירים ועם מנוחה יותר ארוכה. לדעתי היינו פייבוריטים.

פורסם ב

אבן ענקית ירדה מהלב

יאללה לגמר.

פורסם ב
לפני1 שעה , Omer said:

זה לא משנה, אין לנו מה להרוויח מדרבי, אף פעם. לא בכדורגל ולא בכדורסל. אם הם מפסידים הם רגילים לזה, אם אנחנו מנצחים זה עוד יום במשרד. זוכרים כמה כיף ושקט היה כשהם היו בליגות הנמוכות? טוב שעפו ושנמנע מאיתנו המשחק הכי מעיק בישראל.

לראות אותם מודחים על ידי אדלסון אחרי כל ההתנשאות של האוהדים שלהם על ירושלים השנה, לראות את עופר עף כבר עכשיו עוד לפני מכבי - שווה הרבה יותר מסך הכל עוד ניצחון בדרבי.

בדיוק

פורסם ב

ג׳ייקובן בראון לפחות יקבל כרטיסים לגמר כמו שאבא עופר הבטיח?

פורסם ב
לפני2 שעות , Replay said:

אני חושב שגם הפועל וגם ירושלים בהחלט יכולות לקחת אותנו העונה בסדרה. ואם חלילה נפסיד אליפות אז עדיף לירושלים ולא לזבאלות האלו. 

פורסם ב
צטט

מבחינה ספורטיבית, למועדון יש את המאזן הכי טוב בישראל, זכינו במקום הראשון לפי הספורט, אבל הורידו לנו נקודה וזה עלה לנו ביתרון הביתיות, אבל זה סידר לנו מפגש נגד קבוצה טובה מאוד. היה לנו עונה רגילה נהדרת, ולרוע מזלנו הורדת הנקודה עלתה לנו במקום הראשון.

אליפות עם כוכבית

פורסם ב

הזר העצור זה שלנו או של הפועל? 

פורסם ב
לפני2 שעות , YoniC said:

הזר העצור זה שלנו או של הפועל? 

מוטלי

פורסם ב

אסתרון גומר אותנו אבל נראים פשוט רע מאוד.

לא מאמין שמתלבטים אם להשאיר את וויליאמס עונה הבאה, שחקן להפועל חולון בלחץ.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אסתרון גומר אותנו אבל נראים פשוט רע מאוד.

לא מאמין שמתלבטים אם להשאיר את וויליאמס עונה הבאה, שחקן להפועל חולון בלחץ.

ועוד ישחררו את ריברו בשבילו

פורסם ב
15 דקות לפני, ravid said:

ועוד ישחררו את ריברו בשבילו

לא נורמלים, מילא הוא היה התקפית משהו מיוחד ששווה את הבורות בהגנה שלו.

שאפו למכבי, ניצחון חשוב והרבה אופי. מקווה שנגמור את זה בארנה.

שאפו גם לתמיר בלאט על הקור רוח בעונשין במאני טיים. מאמן שלא אורז איתו את תמיר בלאט ליורובאסקט הוא פושע כדורסל. עם כל הכבוד לבעיות בהגנה ולשאר המסביב סביבו, הוא עדיין המנהל המשחק הישראלי הכי טוב שיש.

לא רואה עדיין רכזים שמתקרבים אליו ואל מדר (אם נוציא את שרף), לא הובר, לא בר טימור ב1, בטח שלא נועם יעקב, משגב, קרביץ וכל הלהקה הזאת. 

פורסם ב

אנחנו עם 2.5 זרים. 

המון אופי היום.

פורסם ב

אם לא פספסתי, תמיר קלע את 9 הנקודות האחרונות של מכבי במשחק... וכל זה אחרי שהוא עלה רק בגלל החמישית של רנדולף.

אם ננצח בחמישי (מהמר שכן) אנחנו חוגגים דאבל ירושלמי על הפרצוף שלהם בארנה

פורסם ב

חוץ מהצבע עור, איזו תכונה של כדורסלן הם מצאו בקלארק הזה? נגר הנגרים

פורסם ב
Just now, YoniC said:

חוץ מהצבע עור, מה כדורסלן בקלארק הזה? נגר הנגרים

חחחח מה זה אחי לא ראיתי דברים כאלה