Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , ravid said:

כמה תובנות: 

3. כל עוד ינאי פה, הם יהיו קבוצה גדולה. אני מעריך ש-1-2 עונות ראשונות שלהם ביורוליג יהיו הסתגלות ואחר כך, אם ינאי ימשיך בקצב ההשקעה הנוכחי, הם יהיו קבוצה גדולה ביורוליג שמכוונת לפיינל פור כל שנה. גם אנחנו נתחזק, אבל אין לנו משאבים ורצון לשים 20-30 מיליון אירו כל שנה. זה סכומים שפנרבחצ'ה ופנאתיניקוס משקיעות וזו הרמה שהם הולכים להגיע אליה עם הזמן.

מה זה 1-2 עונות ראשונות? הם עכשיו יהיו קבוע ביורוליג?

מה התקנון אומר? מי שזוכה ביורוקאפ מקבל מקום קבוע?

פורסם ב
23 דקות לפני, Replay said:

מה זה 1-2 עונות ראשונות? הם עכשיו יהיו קבוע ביורוליג?

מה התקנון אומר? מי שזוכה ביורוקאפ מקבל מקום קבוע?

הם מקבלים עונה אחת ביורוליג עקב זכייה ביורוקאפ, הבנתי שבמידה והם מסיימים בפלייאוף אז זה יהיה ליותר מעונה אחת.

בנוסף, ינאי ביקש לקבל חוזה ל3 שנים ביורוליג, זה מצחיק שמכבי צריכה להצביע בעניין ההחלטה הזאת עד כמה שהבנתי.

פורסם ב

אני הבנתי שהחוזה לעונה 1 וזה כלל לא על הפרק שהם יקבלו חוזה ל-3 שנים

פורסם ב

אנחנו סוג של בעלים של היורוליג, בדומה לקבוצות בנבא, לא? זה אומר שאם הפועל משלמת סכום מופרך תמורת מקום ביורוליג אנחנו רואים מזה משהו? אם כן אני לא בהכרח נגד.

פורסם ב
לפני6 שעות , ravid said:

כמה תובנות: 

1. קבלת החלטות: אצלנו היה עניין עם ג'ורדן לויד וסייבן לי. הסיטואציות נוהלו גרוע ותראו לאן זה הביא אותנו. אצלם תראו איך הסתיים עניין דומה עם מוטלי.

2. מאז שהם העיפו את בברלי מיד אחרי ההפסד לנו בגביע, הם הפסידו רק פעם אחת, לולנסיה. זו היתה החלטה משנה היסטוריה של מועדון. הבעיה היא שאין להם כמעט משחקים שהם אמורים להפסיד עד גמר הפלייאוף. יש לנו עכשיו 3 משחקי 7 בגמר הנ.ב.א במטרה לסיים ראשונים את העונה. 

3. כל עוד ינאי פה, הם יהיו קבוצה גדולה. אני מעריך ש-1-2 עונות ראשונות שלהם ביורוליג יהיו הסתגלות ואחר כך, אם ינאי ימשיך בקצב ההשקעה הנוכחי, הם יהיו קבוצה גדולה ביורוליג שמכוונת לפיינל פור כל שנה. גם אנחנו נתחזק, אבל אין לנו משאבים ורצון לשים 20-30 מיליון אירו כל שנה. זה סכומים שפנרבחצ'ה ופנאתיניקוס משקיעות וזו הרמה שהם הולכים להגיע אליה עם הזמן.

נוסף בעריכה, כי שכחתי לציין:

4. מפה לשם אנחנו והם עכשיו באותה סירה. 2 המועדונים חייבים לשתף פעולה במטרה להחזיר את המשחקים לארץ.

1. הניהול של העונה הזאת היה פשוט יהיר ושחצני בכל צורה אפשרית. אין בעיה עם עונה פיננסית אבל גם עונה פיננסית אפשר לנהל הרבה יותר טוב מאיך שזה נוהל אצלנו. קבלת החלטות שנעו בין הזויות למטורללות. אני לא חושב שאנחנו נופלים מהפועל ברמת הכישרון בגארדים אבל עם וויליאמס בצבע מול מוטלי וקבוקלו יהיה לנו מאוד קשה. לא להחתים גבוה נורמלי אחרי הפציעה של ריברו זה רק אחד מהכישלונות.

2. אתה צודק ב100%. שלושת המשחקים הקרובים זה משחקי גמר ואנחנו יכולים ליפול בהם. להבדיל מהפועל שמשחקת מול נתניה והגופה של הפועל חיפה אנחנו עם 2 מוקשים כמו גלבוע בחוץ והרצליה בבית. חייב להתעלות ולנצח. 

הביתיות חשובה מאוד ועזרה לנו מאוד בשנתייםק האחרונות בסדרת גמר. אבל מעבר לזה שהביתיות חשובה, חשוב גם לשלוח את הפועל תל אביב לסדרה מלאת זיעה מול הפועל ירושלים. לא שאני חושב שירושליים יש אפשרות להדיח אותם אבל עדיין לא כזה כיף ללכת מולם לסדרה.

3. אני דווקא חושב אחרת ממך, חושב שבעונה הקרובה הם יתאבדו על היורוליג כדי להראות שהם שייכים וישקיעו מיליונים ויביאו כוכבים כדי לעשות עונה כמו של פריז העונה ולהבטיח חוזה לעוד עונות ביורוליג.

העתיד הוא סימן שאלה, לא מאמין שעופר ישקיע ככה כל שנה והוא יצטרך לחפש משקיעים. הוא מציין את זה כבר מעכשיו סימן שגם הוא מודאג מזה. לדעתי העתיד של ירושלים עם אדלסון (שטעו יותר מההנהלה של מכבי העונה, כישלון בקונספציה והתמכרות לקשקוש שנקרא תהליך) יותר ורוד ובטוח מאשר העתיד של הפועל שהוא לוט בערפל.

פורסם ב

יש קטע ברשתות שאוהדי הפועל קוראים לעצמם אלופי אירופה עכשיו. אם הם יסיימו מקום ראשון בלאומית בכדורגל הם יקראו לעצמם אלופי המדינה? כבר יש להם אליפות מדינה מדומיינת בכדורסל מלפני 20 שנה, יפה שהוסיפו לזה אליפות אירופה מדומיינת.

פורסם ב
לפני17 שעות , car.garsia said:

3. אני דווקא חושב אחרת ממך, חושב שבעונה הקרובה הם יתאבדו על היורוליג כדי להראות שהם שייכים וישקיעו מיליונים ויביאו כוכבים כדי לעשות עונה כמו של פריז העונה ולהבטיח חוזה לעוד עונות ביורוליג.

העתיד הוא סימן שאלה, לא מאמין שעופר ישקיע ככה כל שנה והוא יצטרך לחפש משקיעים. הוא מציין את זה כבר מעכשיו סימן שגם הוא מודאג מזה. לדעתי העתיד של ירושלים עם אדלסון (שטעו יותר מההנהלה של מכבי העונה, כישלון בקונספציה והתמכרות לקשקוש שנקרא תהליך) יותר ורוד ובטוח מאשר העתיד של הפועל שהוא לוט בערפל.

אין לי ספק שהם ילכו חזק על היורוליג, אבל יש דברים שהם לא ממש יודעים לעשות עדיין ברמת הפרנצ'ייז, וזה להתנהל ב-2 מסגרות שאחת מהן 34 משחקים מאוד אינטנסיביים. זה דורש הסתגלות מבחינת דברים שלא חשבת עליהם כמו ניהול הסגל, כמות אימונים, אופטימיזציה של טיסות, אופן חלוקת בונוסים... להערכתי בשנה הראשונה הם לא יהיו צמרת גבוהה, אבל לאחר מכן- יש להם סיכוי. פלייאוף הם כן יכולים לעשות. 

לגבי השקעה: אני בטוח שינאי לא ישים 100+ מיליון כל שנה לאורך זמן, אבל זה בדיוק העניין ביורוליג: הוא לא יצטרך. 

לפני10 שעות , Omer said:

יש קטע ברשתות שאוהדי הפועל קוראים לעצמם אלופי אירופה עכשיו. אם הם יסיימו מקום ראשון בלאומית בכדורגל הם יקראו לעצמם אלופי המדינה? כבר יש להם אליפות מדינה מדומיינת בכדורסל מלפני 20 שנה, יפה שהוסיפו לזה אליפות אירופה מדומיינת.

זוכר שהם עשו רבע גמר גביע אופ"א ב-2001, והיו שם כאלו שהתווכחו האם בין 8 הטובות באירופה? שכחו איזה מפעל קטן שנקרא ליגת האלופות. זה קטע אצלם.

פורסם ב

דייויד כבר לקח מדני שובבני כבר את הצעצוע שהוא קיבל?

לא ברור מתי כבר הם ישימו לב לפיל בחדר

בחיים לא היה מצב שמכבי היתה נחותה מקבוצה אחרת בארץ מכדורסל כמו השנה, זה ממש בולט.

לפחות שי רקנטי ניסה להכניס את ינאי, אבל פדרמן הצעיר מנע הכל, לא ברור מה האינטרס שלו ולמה הוא מתעקש לא להבין שהוא לא יכול להתחרות בינאי רק עם מסורת, אלא אם כן הוא ישקיע כספים גדולים.

פורסם ב
10 דקות לפני, erantheking21 said:

רק מעדכן

שמיצ'יץ כנראה סגור בהפועל

ומכבי רוצים את טיוס:weird:

העיקר ימשיכו להגיד שאנחנו (לאו דווקא אתה) מגזימים כשאומרים שהוא מתכנן לבנות להם קבוצה שיכולה לעשות טופ 8.

פורסם ב
7 דקות לפני, דקסטר said:

העיקר ימשיכו להגיד שאנחנו (לאו דווקא אתה) מגזימים כשאומרים שהוא מתכנן לבנות להם קבוצה שיכולה לעשות טופ 8.

יש כבר ג'ונגל שלם בחדר(לווא דווקא שלי), אף אחד במכבי עדין לא שם לב.

פורסם ב
On 14.4.2025 at 08:08, erantheking21 said:

דייויד כבר לקח מדני שובבני כבר את הצעצוע שהוא קיבל?

לא ברור מתי כבר הם ישימו לב לפיל בחדר

בחיים לא היה מצב שמכבי היתה נחותה מקבוצה אחרת בארץ מכדורסל כמו השנה, זה ממש בולט.

לפחות שי רקנטי ניסה להכניס את ינאי, אבל פדרמן הצעיר מנע הכל, לא ברור מה האינטרס שלו ולמה הוא מתעקש לא להבין שהוא לא יכול להתחרות בינאי רק עם מסורת, אלא אם כן הוא ישקיע כספים גדולים.

בני שרמוטה, במקום להכניס אוהד מכבי שרוצה לשפוך כסף, גרמו לו ללכת למועדון הכי מסריח בארץ ולנסות לגמור אותנו. הנהלה של מזדיינים

פורסם ב
1 hour ago, YoniC said:

בני שרמוטה, במקום להכניס אוהד מכבי שרוצה לשפוך כסף, גרמו לו ללכת למועדון הכי מסריח בארץ ולנסות לגמור אותנו. הנהלה של מזדיינים

צודק שהם מזדיינים, אבל בוא, אוהד מכבי הוא לא.

פורסם ב
On 21.4.2025 at 12:21, erantheking21 said:

רק מעדכן

שמיצ'יץ כנראה סגור בהפועל

ומכבי רוצים את טיוס:weird:

דני פדרמן הצליח אשכרה להרוס את מפעל חייו של גדול המכביסטים עו"'ד שמעון מזרחי.

פורסם ב

עדיין לא הבנתי מה הבעיה בלהמר על טיוס. מבחינתי אפשר רק להרוויח מהאירוע. ישראלי שיכול לתת כמה דקות בפלייאוף בצבע בסוף העונה, מקסימום יהיה גופה ולא ישחק.

כמה רע יותר מג'ייק כהן ב5 זה יכול להיות? 

להיפך, אם כבר להביא זר לשלב הזה של העונה שאם וויליאמס יהיה כשיר אין שום סיכוי שנרשום את הזר הזה לפלייאוף או שהוא ייכנס מהר לעניינים זה הזוי. 

יש הרבה מה לבקר את מכבי של העונה, בכל נקודת זמן עשו טעויות. זה שהורד עדיין לא סגור לעונה הבאה זה כישלון מטורף לדוגמא. לא חייב בכוח על מהלך די הגיוני.

פורסם ב

ג'ימי קלארק מצבו?

פורסם ב
לפני3 שעות , ravid said:

ג'ימי קלארק מצבו?

מפחיד מאוד.

• 4 weeks later...
פורסם ב

סדרה מאתגרת מול חולון בחצי הגמר

פורסם ב
12 דקות לפני, ravid said:

סדרה מאתגרת מול חולון בחצי הגמר

חלשה מהרצליה בעיניי, אבוי אם נסתבך מולם.