Jump to content

מכבי - מיוטילן | הכי חשוב העונה

Recommended Posts

פורסם ב
5 דקות לפני, Elirandani said:

ואת מי תשים כשחקני קו כשצריך לעשות הגנה ולחפות ? דודיה ולאיוס ? זה לא ממש מאוזן ולא היו לו את הכלים האלה היום למערך הזה.

זה ממש לא בכח, זה מה שזמין לו כרגע

אז שיעלה שחקנים מהנוער.
בשביל מה יש מחלקת נוער?
די עם התירוצים.
בקיצר עד ינואר נדפקנו חזק.

פורסם ב

אימפוטנציה קשה בהתקפה. כל כדור כזה שמגיע למצב לשחקן ברחבה רק כדי שיעצור אותו בקלמזיות ואז יוציא בעיטה עלובה או יחפש עוד מסירה פשוט מעביר לי זרמים של עצבים בכל הגוף.

חסר לנו נואשות שובר שיוויון בהתקפה, כולם בינוניים מינוס במיוחד כשזה מגיע לסיומת. פטאצ'י כמו שחששתי לא נראה כמו מה שהיינו צריכים עכשיו. היינו צריכים שחקן חזק שיתן תפוקה מהרגע הראשון ולא פרוספקט שבא להשתפשף.

הקבוצה כן מאומנת אבל אנחנו בבעיה. מקווה שינסו את ערן על ה10, אין מה להפסיד.

פורסם ב

במקום להשקיע 3 מיליון יורו בעדי יונה שיש לו בעיטה של ילדה, שיהפכו את העולם ויביאו לפה קשר אמצע ושחקן אגף שיודעים לבעוט לשער ולא לחרמן את הכדור, עד שהבאנו קרנפים כמו סיסוקו וסטואיץ' נתקענו עם 2 זרים באגפים שיכולים לשחק אצל שיימן במכבי הרצליה, לא מבין את מנספורד ופרייס.

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

שמו 3 מיליון אירו על אדו, לאיוס ופטאצ'י

כסף הוא לא הבעיה

כסף שפוזר על הימורים. אני בכלל לא נגד אבל זה לא מספיק כאשר אתה חסר באנקר שיספק את הסחורה כאן ועכשיו.

פורסם ב
50 דקות לפני, Wade said:

מה זה אסנטה אחלה בתור מחליף? מי הבטיח לך ששגיב יחזקאל, קשר/חלוץ שנתן כמה משחקים בתור מגן בלית ברירה בב״ש, יהיה מספיק טוב כדי לפתוח במכבי, ועוד באירופה? איך אתה מגיע למצב ששחקן אחד הוא בכלל לא מגן, ועליו אתה בונה, והשחקן השני מגיע כבלם, ולו אתה קורא מגן ימני מחליף? זה מה שהבאת אחרי שנה שלמה עם אלתורים בעמדת המגן הימני ואבישי כהן?

אגב, במשחקים שיחזקאל שיחק הוא היה פשוט רע בתור מגן, ונתן כמה מתנות. העמדה צועקת רכש ולא מהיום, עם או בלי יחזקאל.

מה זה משנה מה היתה הכוונה כשהביאו את אסנטה לקבוצה?

גם בנבחרת שלו הוא משחק בתור מגן.

יחזקאל שיחק מספיק בתור מגן והיה טוב שם, וגם משחק בנבחרת כמגן פותח.

פורסם ב

אני מאד אוהב את המכבי הזאת. ללא מגינים טבעיים, היא נראית כמו עם מגינים, היא משחקת להבקיע, היא עושה דברים נכון בחשיבה והבחירה בז'ארקו היא ספוט און. זה יוכיח את עצמו לטווח הבינוני והארוך וזה גם מוכיח את עצמו עכשיו. לא רוצה ציניות, לא רוצה בלוק מאחור, רוצה לחיות ולהרגיש שייך. הנקודות והגולים יגיעו רק דרך גישה כזאת. בקבוצות טובות זה תמיד האיך ולא המי. והאיך- מעולה.

פורסם ב
29 דקות לפני, yello said:

במקום להשקיע 3 מיליון יורו בעדי יונה שיש לו בעיטה של ילדה, שיהפכו את העולם ויביאו לפה קשר אמצע ושחקן אגף שיודעים לבעוט לשער ולא לחרמן את הכדור, עד שהבאנו קרנפים כמו סיסוקו וסטואיץ' נתקענו עם 2 זרים באגפים שיכולים לשחק אצל שיימן במכבי הרצליה, לא מבין את מנספורד ופרייס.

אמאלה להדפיס ולתלות בקריית שלום.

פורסם ב
14 דקות לפני, המכבייה said:

אני מאד אוהב את המכבי הזאת. ללא מגינים טבעיים, היא נראית כמו עם מגינים, היא משחקת להבקיע, היא עושה דברים נכון בחשיבה והבחירה בז'ארקו היא ספוט און. זה יוכיח את עצמו לטווח הבינוני והארוך וזה גם מוכיח את עצמו עכשיו. לא רוצה ציניות, לא רוצה בלוק מאחור, רוצה לחיות ולהרגיש שייך. הנקודות והגולים יגיעו רק דרך גישה כזאת. בקבוצות טובות זה תמיד האיך ולא המי. והאיך- מעולה.

מזל שאתה פה,מהבודדים שמחפשים את הטוב ויש הרבה.

פורסם ב
9 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

מזל שאתה פה,מהבודדים שמחפשים את הטוב ויש הרבה.

ואפילו לא חיפשתי בכח. אם למכבי היו 4 נקודות עכשיו, זה היה פחות או יותר משקף את מה שראיתי. 

לא ציני, לא מתבנקר, וגם אלו שלא מספקים עכשיו את הסחורה מספרית, יספקו אותה אם נמשיך לשחק ככה באירופה. 

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

ואפילו לא חיפשתי בכח. אם למכבי היו 4 נקודות עכשיו, זה היה פחות או יותר משקף את מה שראיתי. 

לא ציני, לא מתבנקר, וגם אלו שלא מספקים עכשיו את הסחורה מספרית, יספקו אותה אם נמשיך לשחק ככה באירופה. 

אני מסכים איתך ב100 אחוז.

היום שדדו אותנו הדנים,זה משחק של ניצחון בהפרש של 2-3 שערים.

ראיתי מלא דברים טובים,אם נשחק ככה בליגה ניקח אליפות בקלות.

פורסם ב
14 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אני מסכים איתך ב100 אחוז.

היום שדדו אותנו הדנים,זה משחק של ניצחון בהפרש של 2-3 שערים.

ראיתי מלא דברים טובים,אם נשחק ככה בליגה ניקח אליפות בקלות.

מלא דברים טובים, עד לחלק שהכי חשוב - לשים את הכדור ברשת + פעולות והחלטות בשליש הקדמי

בליגה המשחקים שונים, רוב הקבוצות יסגרו את המגרש וזה בעיה כי אין לנו שחקנים שוברי בונקרים.

פורסם ב
15 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מלא דברים טובים, עד לחלק שהכי חשוב - לשים את הכדור ברשת + פעולות והחלטות בשליש הקדמי

בליגה המשחקים שונים, רוב הקבוצות יסגרו את המגרש וזה בעיה כי אין לנו שחקנים שוברי בונקרים.

אין בעיה אחינו,אני אצטרף לטרנד של להגיד כמה הקבוצה גרועה,המאמן בלוף ומנספורד ופרייס הם בושה.

אתה באמת חושב שאם תשחק באינטנסביות כזו בליגה אתה לא תנצח?

פורסם ב
Just now, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אין בעיה אחינו,אני אצטרף לטרנד של להגיד כמה הקבוצה גרועה,המאמן בלוף ומנספורד ופרייס הם בושה.

זה לא טרנד וזה לא נכון לטעון ולהגיד את זה עליהם, ממש לא.

אבל צריך להודות, החלק הקדמי לא מספיק טוב, גם נעשו טעויות.

אבל אפשר לנגוע בנקודות בעייתיות שיש בקבוצה, זה בסדר בעיניי.

אני מאוד מרוצה מהחלק האחורי שלנו העונה - ההגנה + החלק האחורי של הקישור, הוספנו הרבה איכות לחלקים האלו.

החלק הקדמי לא מספיק טוב, חייבים להודות

פורסם ב
12 דקות לפני, הישראלי היפה said:

זה לא טרנד וזה לא נכון לטעון ולהגיד את זה עליהם, ממש לא.

אבל צריך להודות, החלק הקדמי לא מספיק טוב, גם נעשו טעויות.

אבל אפשר לנגוע בנקודות בעייתיות שיש בקבוצה, זה בסדר בעיניי.

אני מאוד מרוצה מהחלק האחורי שלנו העונה - ההגנה + החלק האחורי של הקישור, הוספנו הרבה איכות לחלקים האלו.

החלק הקדמי לא מספיק טוב, חייבים להודות

אתחיל מהחלק הראשון.

מחפשים על מי ועל מה להתלונן,לא טוען שזה אתה אבל יש פה כאלו שזה באופן קבוע.

לגבי החלק הקדמי,יש המון הימורים,בנוסף,בגלל פציעות ועומס משחקים אין לך חלק התקפי שרץ קבוע וזה מאוד משפיע תסכים איתי.

תוסיף את היעדר בלומפילד וקהל קיבלת משחק שביום אחר נגמר 3.

שוב,אירופה זה נחמד זה כיף,השנה לא כיף בכלל,סתם עומס ולנו האוהדים אין הנאה,אני רוצה לקחת פה אליפיות ברצף ויודע שאם נראה ככה זה יקרה.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

זו מכבי מאוד מאומנת. 

ולאזטיץ' מאמן מצוין. 

פורסם ב
3 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אתחיל מהחלק הראשון.

מחפשים על מי ועל מה להתלונן,לא טוען שזה אתה אבל יש פה כאלו שזה באופן קבוע.

לגבי החלק הקדמי,יש המון הימורים,בנוסף,בגלל פציעות ועומס משחקים אין לך חלק התקפי שרץ קבוע וזה מאוד משפיע תסכים איתי.

תוסיף את היעדר בלומפילד וקהל קיבלת משחק שביום אחר נגמר 3.

שוב,אירופה זה נחמד זה כיף,השנה לא כיף בכלל,סתם עומס ולנו האוהדים אין הנאה,אני רוצה לקחת פה אליפיות ברצף ויודע שאם נראה ככה זה יקרה.

אוקיי.

תבין, אני עושה הפרדה בין אירופה לליגה.

צורת והיכולת שלנו במשחקים עד עכשיו באירופה בסדר גמור, אפילו יכולת טובה (עד לשים את הכדור בשער). 

אני מתמקד בעיקר בליגה, הביקורת שלי היא על החלק הקדמי שלנו, הוא לא מספיק איכותי כרגע גם לליגה.

זה כל כך ברור ורובנו רואים את זה.

פורסם ב

מקווה שאופיר ותורג'מן יהיו כשירים לנתניה ונראה:

משפתי

זאדה סטויץ' שלמה אסנטה

סיסוקו   גבי

לאיוס       מדמון        דוידה

תורג'מן

פרץ חייב מנוחה, באמת שאין צורך ביוריס וסיסוקו יחד ו10 כמו מדמון יכול לעשות יופי של משחק משם. גם פטאצ'י בעיניי יכול לעלות ב10.

פורסם ב
לפני5 שעות , אליהו_הנביא said:

מדהים בעיני איך מקיץ שחשבנו שהוא חלומי אנחנו לאט לאט מתעוררים לסיוט. אין כנפיים בכלל, פשוט בכלל. אם תורג'מן פצוע אין כלום. אי קיו בהתקפה פשוט אפס אחד גדול. נתקענו בלי מפגינים. 

נראה בכמה הפרש נהיה כישחזרו כל הפצועים שאגב לא פותרים כלום בהתקפה. 

מי שחשב שהרכיבו איזו קבוצה חלומית, פשוט לא מבין את הענף. השחקן הכי טוב שלך ביי פאר עזב (וקבלנו הוכחה לאיך נראים בלעדיו), והמחליפים שלו הם ישראלי ששיחק בקבוצה שירדה ליגה וגם שם היה בינוני ומטה, זר שבחצי דקה הראשונה שלו היה ברור שזה לא זה ועדיין התעקשו עליו עד כדי כך שלא ראו צורך בלמלא את מכסת הזרים, ועוד זר שהגיע מארץ הסמבה בכדי אולי אולי אולי לגזור עליו קופון ביום מן הימים, ובכלל הקטע הזה שנהפכנו לקבוצת חממה שמגדלת שחקני בית או שחקנים זרים צעירים בכדי שיעזבו אחרי עונה שתיים, באה על חשבון הכאן ועכשיו (אבל זה כבר דיון נפרד). חוד שמורכב משני שחקנים וחצי (ונראה לי שבקרוב גם החצי לא יהיה, אחרי שמדמון יצוות לאגף), וספסל לא איכותי דיו, ומקבלים עכשיו את האישוש כשצריך אותם יותר מכל..

פורסם ב
לפני7 שעות , המכבייה said:

מסכים.

ובנושא אחר,בעיית העומק בקישור יכולה להיפתר בהחזרה של נידם מההשאלה בק"ש בחלון הקרוב ואת הזר השישי להחתים בהתאם לצורך שיתגלה.

פורסם ב
לפני7 שעות , המכבייה said:

כן אבל אלו היו המשחקים שהיינו צריכים לקחת נק'.

מחזור הבא נשאר כנראה על 0 וזה כבר 0/9 וזה רע.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלמוג מלול said:

כן אבל אלו היו המשחקים שהיינו צריכים לקחת נק'.

מחזור הבא נשאר כנראה על 0 וזה כבר 0/9 וזה רע.

זאת לא ליגה שבמידה שלנו בטח בלי בלומפילד, בטח עם הפציעות וכולנו פה ידענו להגיד את זה יפה מאוד מראש.

אתה לא היית צריך לקחת נקודות נגד אף אחת מהקבוצות כהנחת מוצא, שתיהן טובות עליך.

מיטיולן שווה פי 3 ממך.

להביא אותנו לתחושת פספוס ותסכול משני המשחקים זה ממש לא מובן מאליו, וזה לזכות לאזטיץ' והשחקנים שגרמו לך להרגיש שווה בין שווים למרות שאתה ממש לא

פורסם ב
9 דקות לפני, Art Vandelay said:

זאת לא ליגה שבמידה שלנו בטח בלי בלומפילד, בטח עם הפציעות וכולנו פה ידענו להגיד את זה יפה מאוד מראש.

אתה לא היית צריך לקחת נקודות נגד אף אחת מהקבוצות כהנחת מוצא, שתיהן טובות עליך.

מיטיולן שווה פי 3 ממך.

להביא אותנו לתחושת פספוס ותסכול משני המשחקים זה ממש לא מובן מאליו, וזה לזכות לאזטיץ' והשחקנים שגרמו לך להרגיש שווה בין שווים למרות שאתה ממש לא

בסדר שווי הוא נתון שלא בהכרח מייצג, אין מה לדון שוב על מה הערך והיכולת האמיתית של קבוצה ביחס ל שווי שלה.

מיטיולן קבוצה רעה מאד. לא תשכנע אותי אחרת. שיהיו שווים גםm 500 

פורסם ב
46 דקות לפני, אלמוג מלול said:

בסדר שווי הוא נתון שלא בהכרח מייצג, אין מה לדון שוב על מה הערך והיכולת האמיתית של קבוצה ביחס ל שווי שלה.

מיטיולן קבוצה רעה מאד. לא תשכנע אותי אחרת. שיהיו שווים גםm 500 

למי היית משווה אותם בליגה שלנו?