Jump to content

רוי רביבו

Recommended Posts

דל"פ: לא מפחד מהסיטואציה ובורח לרכש עלום בינואר(שיגיע כך או כך עקב קוצר הרוטציה) אלא מעלה את הצעירים המצטיינים מהנוער שיקבלו 3 חודשים להרוויח את מקומם אצל מאמן שיודע איך לשפר שחקנים.

לפני1 שעה , Raumdeuter said:

דל"פ: לא מפחד מהסיטואציה ובורח לרכש עלום בינואר(שיגיע כך או כך עקב קוצר הרוטציה) אלא מעלה את הצעירים המצטיינים מהנוער שיקבלו 3 חודשים להרוויח את מקומם אצל מאמן שיודע איך לשפר שחקנים.

יש לך שפע של מושאלים שאתה יכול להחזיר לפני שאתה מעלה מהנוער - נידם, עיאש, אבו פרחי, עזו, לין ועוד. 

לכולם, לפי רז אמיר, יש סעיף בחוזה ההשאלה שמאפשר למכבי להחזיר אותם בינואר. 

אבו פרחי כרגע יותר בשל מאדו להחזיק קו שמאל עם לאיוס. 

7 דקות לפני, Brandon Roy said:

יש לך שפע של מושאלים שאתה יכול להחזיר לפני שאתה מעלה מהנוער - נידם, אבו פרחי, עזו, לין ועוד. 

לכולם, לפי רז אמיר, יש סעיף בחוזה ההשאלה שמאפשר למכבי להחזיר אותם בינואר. 

אבו פרחי כרגע יותר בשל מאדו להחזיק קו שמאל עם לאיוס. 

ברמה העקרונית אני מסכים איתך.

אבל אני מתייחס על המצב עכשיו שהחלון סגור ואי אפשר להחזיר מושאלים(אלא אם שינו מאז את התקנון).

1 hour ago, Raumdeuter said:

מסכים ואנחנו מרחק עוד איזה פציעה בקישור/בהתקפה מאין ברירה לעשות את זה.

עכשיו נניח לא נשאר הרבה בקישור, אחרי השחרור של ביטון והפציעה של התפוז, רצוי להתחיל לנסות לבשל משהו לרוטציה ואין חלון העברות רק עוד 3 חודשים.

49 דקות לפני, Raumdeuter said:

ברמה העקרונית אני מסכים איתך.

אבל אני מתייחס על המצב עכשיו שהחלון סגור ואי אפשר להחזיר מושאלים(אלא אם שינו מאז את התקנון).

אהה אתה מתכוון לשלושה החודשים שיש מעכשיו. חשבתי לשלושה חודשים שיש מינואר עד כמעט סוף הליגה (בערך 4 חודשים).

הנה אקיטה שהגיב פה הוא מומחה לנוער שלנו. אולי יתן לנו שם שהראה בשלות גדולה מהאחרים. 

7 דקות לפני, Brandon Roy said:

אהה אתה מתכוון לשלושה החודשים שיש מעכשיו. חשבתי לשלושה חודשים שיש מינואר עד כמעט סוף הליגה (בערך 4 חודשים).

הנה אקיטה שהגיב פה הוא מומחה לנוער שלנו. אולי יתן לנו שם שהראה בשלות גדולה מהאחרים. 

שמות מהנוער זה רק אקיטה.

לפני4 שעות , מכביסט לעד said:

לא יודע מה קורה לנו העונה עם הפציעות. עוד לא התחלנו את אירופה וכבר אנחנו קצרים מאוד ברוטציה. נאחס רציני. 

מה זאת אומרת מה קורה?

כניסות ברוטליות והתעלמות של השופטים משחק אחרי משחק.

לפני3 שעות , Brandon Roy said:

מומחה חחחחח

ברצינות אבל, קשה להעריך אחרי כמה משחקים בודדים בנוער אבל אם נשחק רגע במנג'ר אני הייתי נותן לאסרס הזדמנות עם הבוגרים, לפחות להתאמן עם הבוגרים ולהיות חלק מהסגל ברמה של תרגול שיטת המשחק, התפקיד והמיקומים שיכולים לייעד לו וכמובן להתרגל לקצב בוגרים.

פיזית הוא כנראה אוכל את כל הקישור שלנו אולי למעט דור פרץ, עם בסיס טכני משובח יותר ממנו, מתאפיין בתנועה טובה לעומק ויכולת גם לרווח את המשחק, הרבה תכונות שאני מעריך שיכולות להתאים לשיטה של לאזטיץ'.

אני גם חושב שהחבר'ה בכנפיים (סביץ' ובלאי) עם תכונות מתאימות לשיטה שמבודדת אותם באגף, שניהם שונים בסגנון אבל שניהם יודעים להניע כדור מהר, לזהות היטב את היתרונות המספריים (ואת התנועה של הגנת היריב) עם כדורים שאם אני צריך לנחש, יגיעו ליעדם באחוזים גבוהים יותר ממה שאדו למשל הציג עד כה. וזה שיש להם יכולות לעשות זאת ב2 הרגליים שזה מצרך די נדיר בכנפיים שלנו, לא מובן מאליו.

46 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אז יש לנו מגן אחד ושישה בלמים לחודשים הקרובים. נראה לי שלאזטיץ יצטרך לחשוב על מערך אחר.

זה משאיר לו רק 5-3-2 וזהו בערך(או לשחק עם מוזרויות סטייל פפ בסיטי שמחליט בגמר אלופות לעלות בלי חלוץ מרכזי).

אפילו ל5-3-2 צריך לגרד שחקנים מהגורן ומן היקב(המבוגרים שכאן יסבירו את האמרה הזו).

בגדול זה אמור להתכנס למשהו כזה בערך:

משפתי

זאדה,הכנס שלישיית בלמים רנדומלית כאן,אסנטה

סיסוקו,פרץ,קניקובסקי

תורג'י וזהבי

3 דקות לפני, Raumdeuter said:

זה משאיר לו רק 5-3-2 וזהו בערך(או לשחק עם מוזרויות סטייל פפ בסיטי שמחליט בגמר אלופות לעלות בלי חלוץ מרכזי).

אפילו ל5-3-2 צריך לגרד שחקנים מהגורן ומן היקב(המבוגרים שכאן יסבירו את האמרה הזו).

משפתי

סיסוקו,פרץ,קניקובסקי

תורג'י וזהבי

דווקא בגלל המחסור בשחקני קישור אין היגיון בלהמשיך עם 3 בקישור ו2 בהתקפה.

יותר הגיוני שאם כבר ירד לקו 5 זה יהיה ב5-4-1, כשיש לך צמד קשרים של יוריס וקניקובסקי, או פרץ וסיסוקו לדוגמה, וצמד אגפים של לאיוס ודוידה

6 דקות לפני, Raumdeuter said:

משפתי

סיסוקו,פרץ,קניקובסקי

תורג'י וזהבי

הייתי מנסה את דוידה במקום אסאנטה, למשהו שהוא יותר כמו 3-5-2

הגיונית אני מסכים איתכם בהכל אבל יש גבול כמה אפשר לשחוק את שלישיית הקסם שלנו במרכז(ותעזבו את הטיפול ה"אישי" שדאגו לו בנבחרת ה"מהוללת" שלנו כדי להעמיס יתר על השחקנים שלנו ובכך להעלות את הסיכויים שלהם להיפצע) ולכן ניסיתי לחשוב על פתרון שיכניס את שאר הבלמים שלנו לרוטציה וייתן מנוחה יחסית(עד כמה שאפשר עם השיטה החדשה שאופ"א דאגה לה+כל המשחקים שלנו הם משחקי חוץ בפועל) לקשרים הפותחים שלנו.

שלושה בלמים זה מערך שלא עובד בליגה שלנו. 

אולי רק אם בכוונת מכוון בנית קבוצה בשביל זה והקדשת לפחות 2 חלונות בכדי להביא את השחקנים הנכונים. כמוצא של בלית ברירה זה תמיד אותו הדבר: הוא עובד בהתחלה, כולם בטוחים שהם גאונים ואז הוא פתאום לא עובד נגד בונקרים ואז עד שאתה מבין שאתה לא מצליח לפצח את זה עם הסגל הקיים, עברו כבר 4 מחזורים.